- 8 Kasım 2018
- 5.929
- 14.631
- 248
Evet. 40. Gun gittim. Her sey normal demisti.Sanmıyorum , ama olabilirde doğumdan sonra kadın doğuma gidip muayene oldun mu
Bende hic agri olmadi ama kanama nonstop devam resmen. Bende de 3. Gunden sonra azalirdi ama gece kac defa kalkip degistirdim, yoksa yatak batacak. Ikinci adetinde azaldi mi kanaman?Ben kırkımız çıktı hemen adet oldum acelesi varmış gibive 5 veya 6 gün boyunca aralıksız yoğun bir şekilde geldi.(normal zamanda ilk 2gün yoğun olurdu diğer 3 gün damla damla gelirdi. ) ben demir ilacı kullanmıyorum sanmam ondan kaynaklandığını biraz öncede 2.adetimi oldum ve çok ağrılı. Olmamasına çok alışmıştım bu ağrıları hiç sevmiyorum
Yine yoğun geliyor ama benimde daha ilk günüm diğer günler nasıl olur bilmiyorumBende hic agri olmadi ama kanama nonstop devam resmen. Bende de 3. Gunden sonra azalirdi ama gece kac defa kalkip degistirdim, yoksa yatak batacak. Ikinci adetinde azaldi mi kanaman?
canim aç degildir kalkmayan kaldirmayan çocuk da ayri bi dertMerhaba kizlar bizde simdi saglikocagndan geldik..1 ay önce 5.200dü zibinli ve bezli..5 gibi hesapladik..simdi 5.700 geldi yani 5.600. 600 gr almis az degil mi dedim ebe 500 gr bekliyoruz yeterli dedi..gece uzun uyudugunu soyledim kaldirrip emzir dedi ve bitirdigin memeyle basla yagli sutu alsin dedi..boyuda 59 cm.biz de böyle..yani cocuk hic ac gibi aglamiyo ama neden az almis anlamadim..yani 500 gr almissa ayda normal kabul ediliyormus..yarinda rota asini yaptiricam.menenjiti 12.ayda yapiyormus bizim doktor
Cok sukur bugun bir seyi kalmadiAyy kıyamam çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl
Hmm o zaman bu ay oyle gecen aylar kadae fazla kilo alimi olmuyor demek ki.. en dogrusunu yaparsiniz canim menenjit baya agir cunku hic gerek yok yavruya yüklenmeye. Biz de dun aksam misafirlikteydik gece 1de donduk. O zaman bi emzirdim yatirdim sabah 3.30da kendi kalkti yine emzirdim 6.30 da bir daha uyandi. Sonra da 8.30da bir de 10da emzirdim. Ama emzirdigim memeden baslamadim iyi oldu soyledigin canim uyaninca yine ayni memeden vereyim bariMerhaba kizlar bizde simdi saglikocagndan geldik..1 ay önce 5.200dü zibinli ve bezli..5 gibi hesapladik..simdi 5.700 geldi yani 5.600. 600 gr almis az degil mi dedim ebe 500 gr bekliyoruz yeterli dedi..gece uzun uyudugunu soyledim kaldirrip emzir dedi ve bitirdigin memeyle basla yagli sutu alsin dedi..boyuda 59 cm.biz de böyle..yani cocuk hic ac gibi aglamiyo ama neden az almis anlamadim..yani 500 gr almissa ayda normal kabul ediliyormus..yarinda rota asini yaptiricam.menenjiti 12.ayda yapiyormus bizim doktor
Merhaba kizlar bizde simdi saglikocagndan geldik..1 ay önce 5.200dü zibinli ve bezli..5 gibi hesapladik..simdi 5.700 geldi yani 5.600. 600 gr almis az degil mi dedim ebe 500 gr bekliyoruz yeterli dedi..gece uzun uyudugunu soyledim kaldirrip emzir dedi ve bitirdigin memeyle basla yagli sutu alsin dedi..boyuda 59 cm.biz de böyle..yani cocuk hic ac gibi aglamiyo ama neden az almis anlamadim..yani 500 gr almissa ayda normal kabul ediliyormus..yarinda rota asini yaptiricam.menenjiti 12.ayda yapiyormus bizim doktor
Masallah cok cok iyi kac kg dogdu ki ?4. Aydan sonra 300 gr bile dusucez aylık artik gittikçe hareketleniyorlar. Bizde bu Ay 870 gr almışız iyi dediler ama hala kilo olarak çok geriyiz. Kilo alimimiz 750+950+870 olarak gitti bizimde
Bende alarm kuruyorum artik..8de uyituyorum 12de yatmadan emziriyorum bir de 4de uyaniyor 6da..bazen kurmuyorum uyanamiyorum daha cok kaldirmam lazim alarm en guzelicanim aç degildir kalkmayan kaldirmayan çocuk da ayri bi dert
bu gece 3 buçuk ta ancak uyudu
ardindan 10 da kendim kalktim zorla emzirdim saat 7 buçuk gibi hayal meyal bişey hatırlıyorum ama ben ben değildim kocam da sagolsun artık salonu mesken ettiği için hicbir fikri yok
derin bir vicdan azabı yasiyorum ya kalkmadıysam
Ben de alarm kurmaya başladım. Bizim de kilo alımı 1400/1200/800 gram. Bence artık kesife başladıkları için aciksalarda aglamiyorlar. Tesadüfen kalktığımda bakıyorum. Uyanmış oluyor ve pijama sinin kolunu yiyiyorBende alarm kuruyorum artik..8de uyituyorum 12de yatmadan emziriyorum bir de 4de uyaniyor 6da..bazen kurmuyorum uyanamiyorum daha cok kaldirmam lazim alarm en guzeliac degil ama niye 600 gr anlamadim neyse bunada sukur
Masallah cok cok iyi kac kg dogdu ki ?
Ben de alarm kurmaya başladım. Bizim de kilo alımı 1400/1200/800 gram. Bence artık kesife başladıkları için aciksalarda aglamiyorlar. Tesadüfen kalktığımda bakıyorum. Uyanmış oluyor ve pijama sinin kolunu yiyiyorakşam 8de emzirdim uyudu. 12 de kaldırıp emzirdim. Saati 4e kurmuştum. Duymamışım. 6da kalktım emzirdim. 6da kalktığımda da kolunu yiyordu şu alarmı duymam lazım. Vicdan azabı çekiyorum. Ne kadar kilo aldirabilirsek iyidir. Gece beslenmesi çok önemliymiş onu anladım. Ne güzel uyuyor diye düşünürken kilo alımı düşmüş maalesef. Bilincsizlik işte... Şu 1 2 ay uzerlerine düşelim. Dış döneminde zaten istahsiz olacaklar Allah yardımcımız olsun.
gece beslenmesinin önemiymis. zaten artık açlık ağlamalarını anlıyoruz aç olduğunu sanmıyorum. benimki de kesintisiz 6 bazen 7 saat uyuyor. kaldırıp emzirmeli miymişiz?Merhaba kizlar bizde simdi saglikocagndan geldik..1 ay önce 5.200dü zibinli ve bezli..5 gibi hesapladik..simdi 5.700 geldi yani 5.600. 600 gr almis az degil mi dedim ebe 500 gr bekliyoruz yeterli dedi..gece uzun uyudugunu soyledim kaldirrip emzir dedi ve bitirdigin memeyle basla yagli sutu alsin dedi..boyuda 59 cm.biz de böyle..yani cocuk hic ac gibi aglamiyo ama neden az almis anlamadim..yani 500 gr almissa ayda normal kabul ediliyormus..yarinda rota asini yaptiricam.menenjiti 12.ayda yapiyormus bizim doktor
Normalde sabah 7'ye kadar kac defa emziriyorsun gece uyandiginda? Benimki de ilk uykusunu uzun uyuyor. Bazen 6, bazen 7, bazen de 4 saat oluyor. Degisiyor yani. Ama sonraki uykulari 3 ya da 2 saat. Hepsinde uyandiginda ac oluyor emziriyorum. Ben de bugun saglik ocagina gidip tarttiracagim. Bakalim bana ne diyecekler. Acikcasi ben gece ilk uzun uykusunu bolmek istemem.Merhaba kizlar bizde simdi saglikocagndan geldik..1 ay önce 5.200dü zibinli ve bezli..5 gibi hesapladik..simdi 5.700 geldi yani 5.600. 600 gr almis az degil mi dedim ebe 500 gr bekliyoruz yeterli dedi..gece uzun uyudugunu soyledim kaldirrip emzir dedi ve bitirdigin memeyle basla yagli sutu alsin dedi..boyuda 59 cm.biz de böyle..yani cocuk hic ac gibi aglamiyo ama neden az almis anlamadim..yani 500 gr almissa ayda normal kabul ediliyormus..yarinda rota asini yaptiricam.menenjiti 12.ayda yapiyormus bizim doktor
Ben de oyle dusunuyorum. Bugun gidecegim merakla bekliyorum. Ogrenince doktoruna da mesaj atar sorarim belki.gece beslenmesinin önemiymis. zaten artık açlık ağlamalarını anlıyoruz aç olduğunu sanmıyorum. benimki de kesintisiz 6 bazen 7 saat uyuyor. kaldırıp emzirmeli miymişiz?bende yarın gidicem bakalım biz ne kadar almışız. 800 gr üstüyse hiç bozmam düzeni. çünkü uykusu açılınca bidaha zoraki uyuyor 1 saat sonra.
2 defa falan emziriyordum arrtirmayi planliyorum bizim kizda uzun uyuyodu biraksan hic uyanmiyo ama bilmiyorum ya sadee gece beslenmesi etkilemiyordur baasindan beri benim emzirme sıkıntilı ememiyo desem gogsum aciyo oyle vakumluyo cekiyoNormalde sabah 7'ye kadar kac defa emziriyorsun gece uyandiginda? Benimki de ilk uykusunu uzun uyuyor. Bazen 6, bazen 7, bazen de 4 saat oluyor. Degisiyor yani. Ama sonraki uykulari 3 ya da 2 saat. Hepsinde uyandiginda ac oluyor emziriyorum. Ben de bugun saglik ocagina gidip tarttiracagim. Bakalim bana ne diyecekler. Acikcasi ben gece ilk uzun uykusunu bolmek istemem.
3380 doğduk. 3100le taburcu olduk. 2 gün sonra yatış yapıldı. 9 gün yogun bakımda kaldık. Ona rağmen ilk ayki kilo alımı çok iyiydi.Maşallah ilk 2 ay nekadar güzel kilo almış , kaç kilo doğdu? Gerçi önemli olan kaç gr aldığı bugünde oyle dedi hemşire 5. Ayda doğum kilosunu ikiye katlamalıymışız biz suan katladık ikiye ama küçük doğunca %10 persentildeyiz
aynen tam olarak bizim düzen de böyle. hani ilk uykusundan sonrası 2-3 saat kadar. tarttırınca yazarsan sevinirimNormalde sabah 7'ye kadar kac defa emziriyorsun gece uyandiginda? Benimki de ilk uykusunu uzun uyuyor. Bazen 6, bazen 7, bazen de 4 saat oluyor. Degisiyor yani. Ama sonraki uykulari 3 ya da 2 saat. Hepsinde uyandiginda ac oluyor emziriyorum. Ben de bugun saglik ocagina gidip tarttiracagim. Bakalim bana ne diyecekler. Acikcasi ben gece ilk uzun uykusunu bolmek istemem.
Benimde saatler sizin gibi bir de boyle deneyelim bakalim 4.ayda neler olacak :)Ben de alarm kurmaya başladım. Bizim de kilo alımı 1400/1200/800 gram. Bence artık kesife başladıkları için aciksalarda aglamiyorlar. Tesadüfen kalktığımda bakıyorum. Uyanmış oluyor ve pijama sinin kolunu yiyiyorakşam 8de emzirdim uyudu. 12 de kaldırıp emzirdim. Saati 4e kurmuştum. Duymamışım. 6da kalktım emzirdim. 6da kalktığımda da kolunu yiyordu şu alarmı duymam lazım. Vicdan azabı çekiyorum. Ne kadar kilo aldirabilirsek iyidir. Gece beslenmesi çok önemliymiş onu anladım. Ne güzel uyuyor diye düşünürken kilo alımı düşmüş maalesef. Bilincsizlik işte... Şu 1 2 ay uzerlerine düşelim. Dış döneminde zaten istahsiz olacaklar Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?