Senin 620 iyi bence benimki 500 gram aldi. Kilo isine cok takilmayin. Bu ay az alir birdahaki ay cok alir. Benim ilk bebegim 400 500 gram alirdi hep. Gayet de saglikli bir coxuk su anda. Hala yemek seciyor ve yemek yemeyi sevmez.
Simdiki bebegim iyi kilo aldi 2.ay ama bu ay 500 aldi. 4. Ay kac alavak bakalim. Sanki bana hic kilo almadi hatta zayifladi gibi geliyor. Aman eninde sonunda buyuyecekler.

Ya bi de millet sinirimi bozuyo. Çocuğu gören zayif olduğunu ima ediyor sürekli. 5910 gr bu arada. Insan ister istemez uzuluyor
Bebegime bakamiyorum psikolojisine giriyor

Aynı durum benim kızımdada vardı hatta annem ve kayınvalidem sürekli boynunu sola destekle boynu böyle kalır falan diyip korkuttular beni. Sağa doğru yattığı zaman kafasının altına destek koyup düz yatırmaya çalıştım uyanıkken kafasını sola doğru çevirdim kendisi sürekli sağa çevirdi böylelikle boyun egzersizi oluyormuş. Ama sonra doktoru aradım sordum artık korkudan o da hiçbişiy olmaz çok normal korkmayın dinlemeyin dedi. Ve şimdi dikkat ediyorum artık kendi sola yatmaya sola bakmaya başladı

Hemşire bana dedi ki 60 cc verdiysen mideyi büyütmüşsün artık 30 olmaz. Altı saatte bir 60 cc veriyorum dedim, çok dedi. Çocuk doktorumuz böyle önermişti.
60 cc aslında normal canım ya. Biz daha 40 günlükken çocuk doktoru artık 60 cc verebilirsin demişti. Hem de 2 ayrı çocuk doktoru. Ama seni çok emip üstüne 60 cc içerse belki o çok gelebilir.

Yani bende takilmiyorum o yuzden 4.ayda bakacagim cunku mamayi hepten kestim bu ay yine arada vermistim..
Bizde mamayı önce azalttık sonra tamamen kestik 390 gram almış 500 gram alsa hiç takmayacaktım ama kilosu da az gibi 4900 benim ki boya gidiyor 63 cm olmuş. Şimdi günde 1 kere 60 cc mama veriyorum bakalım bu hafta kaç gr alacak, yine az alırsa mecbur mamayı çoğaltacam.

Bizim ki 390 gr aldı bizimkini duy da azıcık sana moral olsun diye yazıyorum

Hiç mama vermişmiydin yoksa sadece anne sütü mü? Ben mama verdim..bende 2.adetimi oldun

Ya bi de millet sinirimi bozuyo. Çocuğu gören zayif olduğunu ima ediyor sürekli. 5910 gr bu arada. Insan ister istemez uzuluyor
Bebegime bakamiyorum psikolojisine giriyor
6 kilo olmus iste bebeginiz. Benceciyi kilosu. Biraz kilolu olsa bu defa da az besle bunu cok sismanlamis obez olacak der ayni millet. O yuzden kimseyi umirsamayin. Doktorunuz ne derse onu dinleyin. Kasaplara dana ywtistirmiyoruz sonicta.

Olsun canim onemli olan gelisimleri almiyorsa kilo yapack bir sey yok bende birdaha ki ay bakacagim bu ay hic mama vermiyim bakalim

60 cc aslında normal canım ya. Biz daha 40 günlükken çocuk doktoru artık 60 cc verebilirsin demişti. Hem de 2 ayrı çocuk doktoru. Ama seni çok emip üstüne 60 cc içerse belki o çok gelebilir.
Doktorlar verin diyor da hemşire ve ebeler öyle işte

morcivertkedi saglik ocagindan geliyorum. 800 gr almis bebegim bu ay. Boyu hic uzamamis Doktoruna yazsam mi acaba
Boy ölçülerine hiç takılma. Çünkü hiçbiri doğru olcemiyor. Benim bebis doğduğunda kayıtlara 49cm olarak geçti ama aynı gün biz olctugumuzde 52 53cm bir şeydi. Bu ay da sağlık ocağı 62cm olctu. Ertesi gün doktorumuz 64.5 olctu. Ben uzadığını kıyafetlerinden anlıyorum. 68cm 6 aylık kıyafetleri kasıyor bacakları artık. Sende kıyafetlerinden anlayabilirsin.

maşallah canım
20 EYLÜL de 4100gr. dogdu henüz 6 yi geçti denebilir belki

reflu alerji iştahsızlık kilo almas gercekten zor
gece 2 ya da 3 te uyuyor 1 2 kez kalkiyor7 ya da 8 saatlik gece uykusu var gerisi ayakta
benim kız ergen gibi toplu uyuyor gündüz emme kusma s.cma ekseninde bir hayatimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…