Haklisin ama bi yerde söylenenler insani rahatsiz edebiliyor. Saglikli olsunlar da büyürler bi sekilde. Ek gidaya gececegim günü iple çekiyorum. Hic sevmedim bu emzirme işiniYa canim sen tika kulaklarini dinleme hic. Bence gayet guzel bebeğinin kilosu. Bak bizimki 5180 civari bse. Senin bebegin neye gore kime gore zayif? Onemli olan dogdugundan beri aldigi kilolardir ki doktorun bir sey demiyorsa bosver kimseyi dinleme. Bitmedi milletin soyleyecegi laflar. Ben de hala kucaga alisti lafını duyuyorum. Onceden aciklama yapardim herkese. Simdi evet alisti, alissin da isim ne istedigi her zaman cocugumu kucagima alabilirim benim icin sorun degil diyorum.bunu demeye basladikca da farkettim ki daha rahatim. Bu yuzden birak millet konussun sen icini ferah tut. Sen biliyorsun bebegini nasil büyüttüğünü. Gerisini bosver ,)
Bizim toplumda var maalesef bu algi. Tombik bebek sagliklidir diye. Bizi de ister istemez etkiliyo.6 kilo olmus iste bebeginiz. Benceciyi kilosu. Biraz kilolu olsa bu defa da az besle bunu cok sismanlamis obez olacak der ayni millet. O yuzden kimseyi umirsamayin. Doktorunuz ne derse onu dinleyin. Kasaplara dana ywtistirmiyoruz sonicta.
Boy cetvellerinde olcmuyorlar mi ki nasıl bu kadar farklı oluyoEvet, bir de saglik ocaginda biraz farkli cikiyor doktordaki olcumlere gore. Ikisi de biz dogru olcuyoruz diyorgecen ay saglik ocagi boyu 59, doktor 58 olctu. Bu ay saglik ocagi 58 olctu. Kisalfi mi cocugum
maşallah ya genetik demek ki bak bizimkinin 4100 den geldigimiz noktaya
Hayır. Belki de ben ağlamasına fırsat vermiyorum. Mizmizlanip elini kolunu yiyorGece kalkıp acıkınca ağlamıyor mu
Bence normal canım 2 güne artık azalır tabi istersen doktara bi danış.4. Gunum devam ediyor yogun sekilde. Ustum basim batiyor ne kadar sık degistirsem de
benimkinin aglamasina izin vermiyorum ama 2 3 bucuga kadar mücadele içinde old. icin uyuyunca ben de uyuyom ve ne yaptığımı bilmiyomHayır. Belki de ben ağlamasına fırsat vermiyorum. Mizmizlanip elini kolunu yiyorbir sonraki aşama ağlama olur ama o arada ben de kalktığım için hemen memeye alıyorum.
Bende Manisada yalnızım ailem arkadaslarım hepsi uzakta son 2 haftaya kadarda ailemle beraberdim ve yalnız kalınca ne yapacagımı düşündükce senden sizlerden güç aldım açıkcası teşekkür ederim. 2 haftadır bende çok zorlanıyorum nefes bile almaya halim kalmıyo yeri geliyo bu yüzden seni tebrik ederim başından beri yalnız yol aldın ve bence senin sütün azalmadı. Tamamen Psikolojik etkilendin. Çok güçlü bir kadınsın. Bezmen o kadar doğalki ama geçici bir süreç yavrunun bir gülüşüyle bile iyileşirsin.Evet ama benim memede sagmaya alisamadi bir türlü sagdikca psikolojim daha bozuldu az gordukce..ve daha azaldi sutum 1 aydir iyidik dune kadar da iyidik hatta sadece gece sutumun bol odugu saatlerde bir kez sagip dolaba atiyorum onuda aksam 6 gibi veriyodum bugun 4te aglamaya basladi..sanirim kilo mevzusunada takildim direk etkilendimpsikolojik olarakta cok iyi degilim lohusalik donemlerine girdim yine..surekli evde olmak beni cok bunaltiyo cunku hep calisma hayatim oldu..ne bileyim yemek yap cocuga bak ve burada kimse yok esimden bile bunaliyorum bu ara o derece bezmis haldeyim haftasonu tez yazicam diye o da kapandi..yapayalniz hissediyorum ya
Ben de anlamadim. Doktorun hemsiresi saglik ocaginda topuktan olcuyorlar, biz ayaktan falan gibi bi sey soyledi.Boy cetvellerinde olcmuyorlar mi ki nasıl bu kadar farklı oluyo
Cok tesekkur ederim sen de bana ne guzel moral verdinBende Manisada yalnızım ailem arkadaslarım hepsi uzakta son 2 haftaya kadarda ailemle beraberdim ve yalnız kalınca ne yapacagımı düşündükce senden sizlerden güç aldım açıkcası teşekkür ederim. 2 haftadır bende çok zorlanıyorum nefes bile almaya halim kalmıyo yeri geliyo bu yüzden seni tebrik ederim başından beri yalnız yol aldın ve bence senin sütün azalmadı. Tamamen Psikolojik etkilendin. Çok güçlü bir kadınsın. Bezmen o kadar doğalki ama geçici bir süreç yavrunun bir gülüşüyle bile iyileşirsin.
Evde kendimle yaptigim olcum sacmasapan bi sey cikiyor. Saglikli olmuyor o sekilde.evde tartın varsa bi de evde tartar mısıntutuyo mu acaba?
Ay azalmazsa kan kaybindan gidicem zaten.Bence normal canım 2 güne artık azalır tabi istersen doktara bi danış.
Benimki de elini yiyor surekli ama acliktan degil. Ellerini kesfediyor, surekli agzina almak istiyor. Mesela simdi yeni emzirdim ana kucagina koydum ama elini kemiriyorHayır. Belki de ben ağlamasına fırsat vermiyorum. Mizmizlanip elini kolunu yiyorbir sonraki aşama ağlama olur ama o arada ben de kalktığım için hemen memeye alıyorum.
Evet kuzular büyüyecek kombin giyinip sahalarda boy göstercez hem geçip gitsin hemde hiç geçmesin zaman. hersey güzel olacak buna inanalımCok tesekkur ederim sen de bana ne guzel moral verdinÖyle oluyor inanki bi guluyor yorgunlugum geciyor ama sanirim arrtik iyice tükendim herkese her seye öfke duymaya basladim..esime ufacik bir seyde cıkısmaya ,terslemeye basladim.aksama kadar cocukla bir hafta boyunca eve tıkılmak cok zor..pijama alisverisi yapiyorum surekli hahaha 2 insan yuzune hasret kaldik bilmiyorum insallah gecicidir bu dönemlerde..yurumeye baslayinca ek gidada falan belki biraz daha rahatlariz..havalar acar parka cikariz..umit ediyorum
Anladım canım çok haklısın kuzenin gelip gitmiyor mu , yakınında bir kaç yakının olsa arkadaşın falan süper olurdu kafa dağıtmak için. Ama bu düşünceler bir dalga gibi geçip gidecek biliyorsun dimi , mümkün olduğunca bunları düşünmemeye çalış bu kış biraz zor geçecek hepimiz için soğuklarda dışarı çıkarmaya bile kıyamayacağız belki patlayacağız evde sıkıntıdanEvet ama benim memede sagmaya alisamadi bir türlü sagdikca psikolojim daha bozuldu az gordukce..ve daha azaldi sutum 1 aydir iyidik dune kadar da iyidik hatta sadece gece sutumun bol odugu saatlerde bir kez sagip dolaba atiyorum onuda aksam 6 gibi veriyodum bugun 4te aglamaya basladi..sanirim kilo mevzusunada takildim direk etkilendimpsikolojik olarakta cok iyi degilim lohusalik donemlerine girdim yine..surekli evde olmak beni cok bunaltiyo cunku hep calisma hayatim oldu..ne bileyim yemek yap cocuga bak ve burada kimse yok esimden bile bunaliyorum bu ara o derece bezmis haldeyim haftasonu tez yazicam diye o da kapandi..yapayalniz hissediyorum ya
Ben ağlamasıyla uyanıyorum , sen sürekli tetikte mi bekliyorsunHayır. Belki de ben ağlamasına fırsat vermiyorum. Mizmizlanip elini kolunu yiyorbir sonraki aşama ağlama olur ama o arada ben de kalktığım için hemen memeye alıyorum.
Çarşamba doktor kontrolümüz var çıkmadan tartılıcam,evde tartın varsa bi de evde tartar mısıntutuyo mu acaba?
Bizde esin hanımı düşünmüştük sen öyle deyince acaba dedim medicana da mi doğum yaptın?Suan calisamiyorum tabii 2 yilda calismam.medicanada esin hanima gittik ama o kadar alelacele muaynne olduk ki hep sinirlendim ve devlete gidicem dedim
29 mayis devlet hast.de ragıp beyi onerdi aile hekimim..cidden cok iyi bir doktor özelde gormedigimiz ilgiyi gördük.. siz kime gidiyorsunuz ?
Memnun musunuz?Medicalpark Dr Engin Yurdakul. Tıklım tıklım olugor
Malesef bizde de durum aynıBu ay asla mama vermicem dedim bugun cok huysuz sabah 2 yumurta findik vs yedim ama suyu az icmistim.. az önce emdi emerkende agladi..sıktım zor sut geliyo ciglik cigliga baktim..uyutayim dedim aglamaktan uyumuyo 50 cc mama verdim uykuya daldii..gel de verme mama..off yine basa döndüm ya bi ek gida donemi gelse arrtik..kendim damacaba gibi oldum ne yapsam olmuyo sinirlerim bozuldu yine..
Bizim de bir ara öyleydi artık sersemlemistim:)gece 3 olmadan uyumuyordu şu an çok şükür gündüz uykusu da iyi gece de 11 ya da 12 gibi uyur bir defa kalkar sonra 6da uyanır karnı doyar tekrar uyur.şimdi böyle yazdım ya kesin sabahlarız:)))))içiniz rahat olsun her şeyi rayına oturuyor.3.5 aylık olduk gaz sancısı da neredeyse tamamen bitti çok nadir geliyor.Yaa ne kadar güzel, 8de uyuyan ve baya gece uykusuna geçen bebeleriniz var. Bizimki akşam üzeri 5-6 gibi bi kalkar, gece 3ü görmeden asla uyumuyor. Dün de 3.40 idi yatağa girdiğimde. Bir de güzel uyusa neyse, sürekli kıpırdanıyor, mızırdanıyor. 8 saattir uyuyor güya ama mızırdanmasından ben yatamıyorum. Elbet bu da geçer, yani umarım geçer, geçiyo dimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?