Haklisin ama bi yerde söylenenler insani rahatsiz edebiliyor. Saglikli olsunlar da büyürler bi sekilde. Ek gidaya gececegim günü iple çekiyorum. Hic sevmedim bu emzirme işini

6 kilo olmus iste bebeginiz. Benceciyi kilosu. Biraz kilolu olsa bu defa da az besle bunu cok sismanlamis obez olacak der ayni millet. O yuzden kimseyi umirsamayin. Doktorunuz ne derse onu dinleyin. Kasaplara dana ywtistirmiyoruz sonicta.
Bizim toplumda var maalesef bu algi. Tombik bebek sagliklidir diye. Bizi de ister istemez etkiliyo.

Evet, bir de saglik ocaginda biraz farkli cikiyor doktordaki olcumlere gore. Ikisi de biz dogru olcuyoruz diyor gecen ay saglik ocagi boyu 59, doktor 58 olctu. Bu ay saglik ocagi 58 olctu. Kisalfi mi cocugum
Boy cetvellerinde olcmuyorlar mi ki nasıl bu kadar farklı oluyo

Hayır. Belki de ben ağlamasına fırsat vermiyorum. Mizmizlanip elini kolunu yiyor bir sonraki aşama ağlama olur ama o arada ben de kalktığım için hemen memeye alıyorum.
benimkinin aglamasina izin vermiyorum ama 2 3 bucuga kadar mücadele içinde old. icin uyuyunca ben de uyuyom ve ne yaptığımı bilmiyom
sanırım o da iyice yorulup nakavt oluyor kalkmıyor

Bende Manisada yalnızım ailem arkadaslarım hepsi uzakta son 2 haftaya kadarda ailemle beraberdim ve yalnız kalınca ne yapacagımı düşündükce senden sizlerden güç aldım açıkcası teşekkür ederim. 2 haftadır bende çok zorlanıyorum nefes bile almaya halim kalmıyo yeri geliyo bu yüzden seni tebrik ederim başından beri yalnız yol aldın ve bence senin sütün azalmadı. Tamamen Psikolojik etkilendin. Çok güçlü bir kadınsın. Bezmen o kadar doğalki ama geçici bir süreç yavrunun bir gülüşüyle bile iyileşirsin.

Cok tesekkur ederim sen de bana ne guzel moral verdin Öyle oluyor inanki bi guluyor yorgunlugum geciyor ama sanirim arrtik iyice tükendim herkese her seye öfke duymaya basladim..esime ufacik bir seyde cıkısmaya ,terslemeye basladim.aksama kadar cocukla bir hafta boyunca eve tıkılmak cok zor..pijama alisverisi yapiyorum surekli hahaha 2 insan yuzune hasret kaldik bilmiyorum insallah gecicidir bu dönemlerde..yurumeye baslayinca ek gidada falan belki biraz daha rahatlariz..havalar acar parka cikariz..umit ediyorum

Hayır. Belki de ben ağlamasına fırsat vermiyorum. Mizmizlanip elini kolunu yiyor bir sonraki aşama ağlama olur ama o arada ben de kalktığım için hemen memeye alıyorum.
Benimki de elini yiyor surekli ama acliktan degil. Ellerini kesfediyor, surekli agzina almak istiyor. Mesela simdi yeni emzirdim ana kucagina koydum ama elini kemiriyor canim senin bel agrilarin nasil oldu?

Evet kuzular büyüyecek kombin giyinip sahalarda boy göstercez hem geçip gitsin hemde hiç geçmesin zaman. hersey güzel olacak buna inanalım

Anladım canım çok haklısın kuzenin gelip gitmiyor mu , yakınında bir kaç yakının olsa arkadaşın falan süper olurdu kafa dağıtmak için. Ama bu düşünceler bir dalga gibi geçip gidecek biliyorsun dimi , mümkün olduğunca bunları düşünmemeye çalış bu kış biraz zor geçecek hepimiz için soğuklarda dışarı çıkarmaya bile kıyamayacağız belki patlayacağız evde sıkıntıdan ama baharla birlikte herşey daha güzel olur bence süt sağma makinesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum birazda , başka marka denemedim ama Avent bu konuda en iyilerden keşke bu markayı da düşünseydin

Bizde esin hanımı düşünmüştük sen öyle deyince acaba dedim medicana da mi doğum yaptın?

Malesef bizde de durum aynı çocuk ağlayıp duruyordu mama verdim sus pus oldu neyse bi arkadaş demişti en azından mama alaçıp verebilecek imkanımız var buna da şükür. Ben de süt yapsın diye sürekli bişeyler yiyip içiyorum. Sanki yemezsem sütüm olmaz gibi hissediyorum ama göbek-basen-kalça aldı başını gidiyor diyetisyene mi gitsem acaba diyorum, sütü engellemeyecek şekilde bi liste hazırlar belki

B Bizim de bir ara öyleydi artık sersemlemistim:)gece 3 olmadan uyumuyordu şu an çok şükür gündüz uykusu da iyi gece de 11 ya da 12 gibi uyur bir defa kalkar sonra 6da uyanır karnı doyar tekrar uyur.şimdi böyle yazdım ya kesin sabahlarız:)))))içiniz rahat olsun her şeyi rayına oturuyor.3.5 aylık olduk gaz sancısı da neredeyse tamamen bitti çok nadir geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…