Evet eller de ağızda olduğu için buz gibi bu araBenimki de elini yiyor surekli ama acliktan degil. Ellerini kesfediyor, surekli agzina almak istiyor. Mesela simdi yeni emzirdim ana kucagina koydum ama elini kemiriyorcanim senin bel agrilarin nasil oldu?
Aslında uykum ağırdır ama doğduğundan beri uyanıyorum nedense. Mesela dün gece telin alarmını duymadım ama kuzumu mikirdanmasina sabah 6da uyandım.Ben ağlamasıyla uyanıyorum , sen sürekli tetikte mi bekliyorsun
Ben hamilelikte haftada neredeyse 1 kilo almaya baslamistim, sonra ekmegi ve sekeri (meyveyi de azaltmistim) kestim ve neredeyse kilo bile verdim. Yani her seyi yine ye ama ekmeksiz ye, yesillik ye, su ic bence gider kilolar. Bende de durumlar fena, bacaklarim iki katina cikti, tatliya dur diyemiyorumMalesef bizde de durum aynıçocuk ağlayıp duruyordu mama verdim sus pus oldu neyse bi arkadaş demişti en azından mama alaçıp verebilecek imkanımız var buna da şükür. Ben de süt yapsın diye sürekli bişeyler yiyip içiyorum. Sanki yemezsem sütüm olmaz gibi hissediyorum ama göbek-basen-kalça aldı başını gidiyor diyetisyene mi gitsem acaba diyorum, sütü engellemeyecek şekilde bi liste hazırlar belki
bende yarın saglık ocagına gidicem deniyim bendeÇarşamba doktor kontrolümüz var çıkmadan tartılıcam,
Bütün demedim ama bilemiyorum tabi
BACAKLAR BENİM DE KABUSUMBen hamilelikte haftada neredeyse 1 kilo almaya baslamistim, sonra ekmegi ve sekeri (meyveyi de azaltmistim) kestim ve neredeyse kilo bile verdim. Yani her seyi yine ye ama ekmeksiz ye, yesillik ye, su ic bence gider kilolar. Bende de durumlar fena, bacaklarim iki katina cikti, tatliya dur diyemiyorum
Spinal sezaryen. Ben fizik tedaviye basladim. Doktor kas agrisi dedi. Dayanilmaz agrilarim var, ayakta zor duruyorum. Tedavi ise yarar umarim.Evet eller de ağızda olduğu için buz gibi bu ara... Hiç sorma devam hala. Ben epiduralli normal doğum yaptım. Epidural sonrası uzun süren bel ağrıları oluyormuş birde benim 4.seferde takabildi salaklar yanlış pozisyonda oturtmuş beni. 4 kere o iğne girdi omura. O yüzden ona bağlıyorum ben ağrıları. Bazen çok şiddetli oluyor. Ama alıştım artık. Senin doğum şeklin neydi?
Insallah canim burda kuzenimde yok bir kac arkadasimiz var iste :) bahara her sey guzel olacak evetAnladım canım çok haklısın kuzenin gelip gitmiyor mu , yakınında bir kaç yakının olsa arkadaşın falan süper olurdu kafa dağıtmak için. Ama bu düşünceler bir dalga gibi geçip gidecek biliyorsun dimi , mümkün olduğunca bunları düşünmemeye çalış bu kış biraz zor geçecek hepimiz için soğuklarda dışarı çıkarmaya bile kıyamayacağız belki patlayacağız evde sıkıntıdanama baharla birlikte herşey daha güzel olur bence süt sağma makinesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum birazda , başka marka denemedim ama Avent bu konuda en iyilerden keşke bu markayı da düşünseydin
uyurken ver canım bi de gazı olabilir benimki gaz varken almiyo maalesefKizlar beninki emmiyo ne yapacam ben..memede ağlıyor hepmamayı kestim sonrasında bunu yapmaya başladı..çığlıklar atıyo memeyi vermeye çalışıyorum ama imkanı yok..sonra yine omzumda uyudu..yarım saate kalmaz uyanır o ara emer..ama güzelce memeye gelmek yok uyku sersemi mi emecek hep..akşamları daha fena oluyo ama gündüzleride yapmaya başladı..ve bunun çareside yok ayakta emziroreyim diyorum yok karanlığa gittim yok şarkı ses açtım
Ya evet bu süt olayı o kadar karışık ki herşeyi deniyor insan , bende meme reddi olduğunda sağdıklarımı gece veriyordum sadece nasıl olduda öğlenleri de vermeye başladım diye suçladım kendimi , sinirlendim , korktumInsallah canim burda kuzenimde yok bir kac arkadasimiz var iste :) bahara her sey guzel olacak evetya babyplusunda yorumlari o kadar iyidi ki..herkes cok memnundu yani direk kendimle alakali diye dusunuyorum bende pisman oldum keske onu alsaydim diye ama almis ve kullanamamisken bir daha denemek istemedim..doktorda sagma memeden uzaklastirma evdeysen dedi..sagmadigimda daha iyi hissettim kafamda rahatladi sanki digee turlu cok strese girdim..gece sagiyorum 100 cc onuda aksam ustu veriyorum..gunduzde sagsam mochiylr 40 60 cc fln sagiyordum..
Ben medicanada yaptim evet..belki iyi de onda yogun ama sorcaklariimi bile soramama firsat vermedi..hadi annesi hizlica soy bebegi..kelimesi..sarilik doneminde bizzat aradi takibini guzel yapti eminim iyi bir doktor ama yogun cok..size onerdiler mi?Bizde esin hanımı düşünmüştük sen öyle deyince acaba dedim medicana da mi doğum yaptın?
Ayni seyleri yasadik basindan beri..ve olmuyorda bak bi kac gundur yemedim yediklerimi..azalmis resmen zar zor sut uretiyoruz azimleMalesef bizde de durum aynıçocuk ağlayıp duruyordu mama verdim sus pus oldu neyse bi arkadaş demişti en azından mama alaçıp verebilecek imkanımız var buna da şükür. Ben de süt yapsın diye sürekli bişeyler yiyip içiyorum. Sanki yemezsem sütüm olmaz gibi hissediyorum ama göbek-basen-kalça aldı başını gidiyor diyetisyene mi gitsem acaba diyorum, sütü engellemeyecek şekilde bi liste hazırlar belki
Ne mutlu sana insallah oyle devam edersinizYa evet bu süt olayı o kadar karışık ki herşeyi deniyor insan , bende meme reddi olduğunda sağdıklarımı gece veriyordum sadece nasıl olduda öğlenleri de vermeye başladım diye suçladım kendimi , sinirlendim , korktum
Ama bir şekilde hepsi geçiyor , mama desteği vermek gerektiğinde vereceğiz , diğer mantıkla düşününce mama vereceğime sağayım sadece anne sütü alsın en azından diye düşününce de sörf sağmaya yoğunlaşıyor insan , meme 2.planda kalıyor
Ama şimdi 2 si de güzel gidiyor , arada değişimler olabilir , ihtiyaçlar farklılaşabilir. Biz elimizden geleni yapalım yeter
İnşallah canım , sende strese girmemeye çalış , nadiren vermen gerekirse ver bununn içim suçlama kendini , aksine mama verdim dinlenmiş olayım moral depolayayım sütüm artsın diye fırsat gibi düşün. Hepsi bir süreçNe mutlu sana insallah oyle devam edersiniz
Benim annemm guzel annemmm ninnisini soylerken tutamiyorum kendimi bende sakir sakir agliyorumDinledikçe keyif alıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Spinal epidural bunlarda bel sırt ağrıları uzun süre devam edebiliyormus. Bir bak netten istersen. Umarım kurtulabilirizz bu ağrılardan tez vakitteSpinal sezaryen. Ben fizik tedaviye basladim. Doktor kas agrisi dedi. Dayanilmaz agrilarim var, ayakta zor duruyorum. Tedavi ise yarar umarim.
O benide huzunlendirir.Benim annemm guzel annemmm ninnisini soylerken tutamiyorum kendimi bende sakir sakir agliyorumiyi geldi cidden bu kadini cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?