Çok geçmiş olsun canım. Spinal epidural bunlarda bel sırt ağrıları uzun süre devam edebiliyormus. Bir bak netten istersen. Umarım kurtulabilirizz bu ağrılardan tez vakitte
Insallahhh Benimki dogum seklinden degil sanirim. Emzirmek, bebegi surekli egilerek besikten almak, altini temizlerken egilmek, gece terleyip emzirmek icin kalktigimda terimin uzerimde sogumasi falan derken komple tutuldum.

uyurken ver canım bi de gazı olabilir benimki gaz varken almiyo maalesef
bi de uykusu bastirinca uyumasi lazim yoksa ağzına sanki mühür basılmış gibi resmen kenetliyo
Öyle yapıyorum yoksa ağlamaktan almıyo..ama bu ne zamana kadar böyle gidecek her zaman uykulu nasıl olacak mutlu mesut uyanık almayacak mı

Bide şöyle bebek topluysa iyi bakmışsın zayıfsa iyi bakamamışsın oluyor direk
Öyle düşünen ve bunu bir annenin yüzüne söyleyen ne kadar insan görünümlü yaratık varsa yüzüne tukurebilirim. Bu işin sadece beslenmeyle ilgili olmadığını, her bebeğin metabolizmasınin farkli çalıştığı gerçeğini bu tarz düşünen cahil civelek insana da anlatamazsın. Valla bu tarz söylemlerde bulunan herkese cevabını verin. Yada bir kahkaha patlatın ve susun. Susmak karşı tarafı delirtir....

Öyle yapıyorum yoksa ağlamaktan almıyo..ama bu ne zamana kadar böyle gidecek her zaman uykulu nasıl olacak mutlu mesut uyanık almayacak mı
Kac aylik oldu cabim? Elbette olacak, ben de oyle dusunuyordum onceleri. Uyumadigi zamanlar surekli agliyordu benimki. Ama gitgide duzeldi. Artik mutlu mesut uyanik zamanlari da var :)

Kac aylik oldu cabim? Elbette olacak, ben de oyle dusunuyordum onceleri. Uyumadigi zamanlar surekli agliyordu benimki. Ama gitgide duzeldi. Artik mutlu mesut uyanik zamanlari da var :)
3 aylık olmamıza 5 gün kaldı canım..benimkinin sorunu memeyi almaması görünce ağlıyor uykulu halde emziriyorum..yoksq mutlu mesut zamanlarımız oluyo çok şükür

Spinal sezaryen. Ben fizik tedaviye basladim. Doktor kas agrisi dedi. Dayanilmaz agrilarim var, ayakta zor duruyorum. Tedavi ise yarar umarim.
Insallahhh Benimki dogum seklinden degil sanirim. Emzirmek, bebegi surekli egilerek besikten almak, altini temizlerken egilmek, gece terleyip emzirmek icin kalktigimda terimin uzerimde sogumasi falan derken komple tutuldum.
Benimki de spinal sezaryen. Bazen sabah yataktan çıkarken bile ağrıyla kalkıyorum . Üstüm ince kalsın biraz, hemen tutuluyor belim. Bebeği yatağa koyarken belim 90dereceden fazlasına müsade etmiyor, bir anda bırakıyorım neyseki çok alçak değil. Hiç birşey kaldırmazsam biraz iyi gibiyim ama ne mümkün
Tedavi ne kadar sürecekmiş. Gidebiliyor musun ?

Malesef toplumuzda böyle olarak algilaniliyor ilk kizimda cok cektim bu konuda asiri hareketli zayif bir kizim var bebekkende zayifti bu söylemleri çok duydum anne tarafım hep zayıftır kaç yaşında 55 kiloyu bile hiç görmemiştir teyze dayı oyle kızımda onlara çekmiş diye düşünüyorum şimdi 2. Bebegimde küçük doğdu malesef ortalamayı yakalayamadık sağlıklı olsun en onemlisi o ama cahil insanlarda gerçekten cok sınır bozucu olabiliyor

Bugun basladim canim. 10 seans verdi. Mecbur gidiyorum. Esim gunduzleri evde cogu zaman, ona birakiyorum isim oldugunda. Ben gecen ay gittim doktora. Sagolsun her seye bakti. Emzirdigimi soyleyince kalsiyuma da bakti, kemik olcumu yaptirdi, mr cektirdi. Hepsi iyi cikti. Kas agrisi bu dedi. Benim de normalde sirt kaslarim zayifti. Iyice zayifladi dogumdan sonra demek. Birkac ay sonra da pilatese baslamak istiyorum imkan ve zaman bulursam.

Sabahtan beri saat uyumadi 10 dk uyuyor uyanıyor meme memede uykuya dalıyor tekrar uyaniyor gezdir gaz çıkar tekrar meme memede uyuyor yatır sonra tekrar uyanıyor cinnete az kaldı

Sabahtan beri saat uyumadi 10 dk uyuyor uyanıyor meme memede uykuya dalıyor tekrar uyaniyor gezdir gaz çıkar tekrar meme memede uyuyor yatır sonra tekrar uyanıyor cinnete az kaldı
Sakin ol canım benim büyüme atağı yaşıyordur kuzun. Geçecek hepsi düzene girecek inşallah...

Ayy maşallah nazar değmesin, inşallah uyumuştur şimdiye :) var mı peki bi formülü yoksa kendiliğinden gelişen bi süreç mi

3 aylık olmamıza 5 gün kaldı canım..benimkinin sorunu memeyi almaması görünce ağlıyor uykulu halde emziriyorum..yoksq mutlu mesut zamanlarımız oluyo çok şükür
Benimki de öyle yaptı ve çok korktum sadece uyukluyormuş alıyordu diğer zamanlarda ağlıyordu, ayağa kalkıp yaylanarak dans ederek ve gezerek emmesini sağladım anne karnında gibi hissediyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…