Merhaba , saatlerce suni sancı aldım fakat açılma 4 cm oldu sadece , bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı bende bedenen aşırı yorulduğum için daha fazla işlem yapamam dedi doktorum zaten suyum geldiği için 24 saat enfeksiyondan korumak için antibiyotik uyguladılar, epidural sezeryanda yapamam suni sancıyı kestik normal sancın devreye girecek ama gücün kalmadı dedi genel anesteziyle sezeryan oldum. Umarım senin için kolay bir doğum olur , bu tamamen genetik malesef kuzenlerim ve ablamlarda normal doğum yapamadılar ben şansımı denemek istedim sanırım bizim fizyolojimiz uydun değilMerhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu? 39+3 oluyıruz korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım. Spinal epidural bunlarda bel sırt ağrıları uzun süre devam edebiliyormus. Bir bak netten istersen. Umarım kurtulabilirizz bu ağrılardan tez vakitte
Geçmiş olsun evet bu hareketler tetikliyorInsallahhhBenimki dogum seklinden degil sanirim. Emzirmek, bebegi surekli egilerek besikten almak, altini temizlerken egilmek, gece terleyip emzirmek icin kalktigimda terimin uzerimde sogumasi falan derken komple tutuldum.
Teşekkür ederimmMerhaba , saatlerce suni sancı aldım fakat açılma 4 cm oldu sadece , bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı bende bedenen aşırı yorulduğum için daha fazla işlem yapamam dedi doktorum zaten suyum geldiği için 24 saat enfeksiyondan korumak için antibiyotik uyguladılar, epidural sezeryanda yapamam suni sancıyı kestik normal sancın devreye girecek ama gücün kalmadı dedi genel anesteziyle sezeryan oldum. Umarım senin için kolay bir doğum olur , bu tamamen genetik malesef kuzenlerim ve ablamlarda normal doğum yapamadılar ben şansımı denemek istedim sanırım bizim fizyolojimiz uydun değil
Aslında kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz ki , yapı meselesi dengem boşverMalesef toplumuzda böyle olarak algilaniliyor ilk kizimda cok cektim bu konuda asiri hareketli zayif bir kizim var bebekkende zayifti bu söylemleri çok duydum anne tarafım hep zayıftır kaç yaşında 55 kiloyu bile hiç görmemiştir teyze dayı oyle kızımda onlara çekmiş diye düşünüyorum şimdi 2. Bebegimde küçük doğdu malesef ortalamayı yakalayamadık sağlıklı olsun en onemlisi o ama cahil insanlarda gerçekten cok sınır bozucu olabiliyor
Valla dusununce iyiki sezeryan oldum diyorumMerhaba , saatlerce suni sancı aldım fakat açılma 4 cm oldu sadece , bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı bende bedenen aşırı yorulduğum için daha fazla işlem yapamam dedi doktorum zaten suyum geldiği için 24 saat enfeksiyondan korumak için antibiyotik uyguladılar, epidural sezeryanda yapamam suni sancıyı kestik normal sancın devreye girecek ama gücün kalmadı dedi genel anesteziyle sezeryan oldum. Umarım senin için kolay bir doğum olur , bu tamamen genetik malesef kuzenlerim ve ablamlarda normal doğum yapamadılar ben şansımı denemek istedim sanırım bizim fizyolojimiz uydun değil
Rica ederimTeşekkür ederimm
Emeğinize sağlıkkk
Hangi şekilde olursa olsun , istediğin doğum şeklinde ilerlemek en güzeli bence. Yani ben normal isteyip direk sezeryan dese doktorum asla tatmin olmazdım , demek ki bunu yaşamam gerekiyormuş manyak olabilirim belki ama yine olsa yine denerdimValla dusununce iyiki sezeryan oldum diyorumannemde beni normal dogurmus ama aylarca oturamamis dikisten..halamlar falan bakmis 15 gün.. bagsuru vardi kadincagizin hic zorlamak istemedim kendimi,özel hayatin sekteye ugramasida cabasi doktorlarda az cok anliyor zaten cati muaynnesinde parmagim bile girmedi demisti doktor ne demek istedi hala bilmiyorum ama guvendim.
Dogumda da tam cikis aninda kizimin elwing zaten normal doguramazmissin dedi bana
kuzenimse normal dogumda israr etti perisann oldu suni sanci ve son dk sezeryana alindi..bazende ameliyatli yasicam diye uzuluyorum ama diger yanda da bir suru sıkıntım olabilirdi.. en cok 2.yi dusunursem 2.ameliyatlar sıkıntılı olabiliyor diye endiseleniyorum:)
Kişiliğime çok tersMERAK ETME CANIM YA HİÇ BİR DURUMLARI BAKİ DEĞİL RELAX OL BU DA GEÇER YAHU MODUNDA YAŞA
Kalsiyum ve kemik ölçümün nasıl çıktı , baharda bende pilates istiyorum inşallahBugun basladim canim. 10 seans verdi. Mecbur gidiyorum. Esim gunduzleri evde cogu zaman, ona birakiyorum isim oldugunda. Ben gecen ay gittim doktora. Sagolsun her seye bakti. Emzirdigimi soyleyince kalsiyuma da bakti, kemik olcumu yaptirdi, mr cektirdi. Hepsi iyi cikti. Kas agrisi bu dedi. Benim de normalde sirt kaslarim zayifti. Iyice zayifladi dogumdan sonra demek. Birkac ay sonra da pilatese baslamak istiyorum imkan ve zaman bulursam.
Kusmuyorsa sorun yok. Ben hep az az arttırdım mamayı, midesini genişletirim bu sefer sütüm hiç yetmez diye korktumDoktor bana önce emzir ondan sonra 60 cc ver dedi zaten çok da gelmiyo sanki daha versem içecek gibi
Denedim canım onu da ilk işe yaramış gibiydi şimdi yine yokBenimki de öyle yaptı ve çok korktum sadece uyukluyormuş alıyordu diğer zamanlarda ağlıyordu, ayağa kalkıp yaylanarak dans ederek ve gezerek emmesini sağladım anne karnında gibi hissediyormuş sanırım
İhtiyacı varsa mecbur vereceksen napıcanBenimki de 5 kilo 64 cm boya gidiyo zayıf duruyo baya. Mamayi günde üçten az verdiğim çok nadir oldu belki iki uç kez
Benimki de... Şimdi emisiyoruz8de uyudu kizim uyandirmam lazim misil misil uyuyo uyandirirken cok uzuluuyorum ya
Iyi cikti, bi eksiklik yokmus. Pilates sartKalsiyum ve kemik ölçümün nasıl çıktı , baharda bende pilates istiyorum inşallah
Aynen, simdiden daha buyudugu zaman ne yapicam onu dusunuyorum. Allah gercekten yardimcimiz olsunGeçmiş olsun evet bu hareketler tetikliyor
Bende küçük bişeyim güçlü kuvvetli değilim 48 kiloyum şuan, kızım ağırlaştıkça daha da zorlanacağım biliyorum Allah yardımcımız olsun
Tesekkur ederim canim.
Ya ben süt yapsın diye tahin, komposto, helva, boza, muhallebi, bulgur, hurma, incir, ceviz, badem, fındık vs yiyorum bunlar kilo yaptı bendeBen hamilelikte haftada neredeyse 1 kilo almaya baslamistim, sonra ekmegi ve sekeri (meyveyi de azaltmistim) kestim ve neredeyse kilo bile verdim. Yani her seyi yine ye ama ekmeksiz ye, yesillik ye, su ic bence gider kilolar. Bende de durumlar fena, bacaklarim iki katina cikti, tatliya dur diyemiyorum
4 e kurcam ben 4 saatte olabilir :) sonra 6 ya da 7de emer sabahBenimki de... Şimdi emisiyoruzsaat kurcam 3e...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?