Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu? 39+3 oluyıruz korkuyorum
Merhaba , saatlerce suni sancı aldım fakat açılma 4 cm oldu sadece , bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı bende bedenen aşırı yorulduğum için daha fazla işlem yapamam dedi doktorum zaten suyum geldiği için 24 saat enfeksiyondan korumak için antibiyotik uyguladılar, epidural sezeryanda yapamam suni sancıyı kestik normal sancın devreye girecek ama gücün kalmadı dedi genel anesteziyle sezeryan oldum. Umarım senin için kolay bir doğum olur , bu tamamen genetik malesef kuzenlerim ve ablamlarda normal doğum yapamadılar ben şansımı denemek istedim sanırım bizim fizyolojimiz uydun değil

Insallahhh Benimki dogum seklinden degil sanirim. Emzirmek, bebegi surekli egilerek besikten almak, altini temizlerken egilmek, gece terleyip emzirmek icin kalktigimda terimin uzerimde sogumasi falan derken komple tutuldum.
Geçmiş olsun evet bu hareketler tetikliyor
Bende küçük bişeyim güçlü kuvvetli değilim 48 kiloyum şuan, kızım ağırlaştıkça daha da zorlanacağım biliyorum Allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederimm
Emeğinize sağlıkkk

Aslında kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz ki , yapı meselesi dengem boşver
Sağlıklı olsunlarda

Valla dusununce iyiki sezeryan oldum diyorum annemde beni normal dogurmus ama aylarca oturamamis dikisten..halamlar falan bakmis 15 gün.. bagsuru vardi kadincagizin hic zorlamak istemedim kendimi,özel hayatin sekteye ugramasida cabasi doktorlarda az cok anliyor zaten cati muaynnesinde parmagim bile girmedi demisti doktor ne demek istedi hala bilmiyorum ama guvendim.
Dogumda da tam cikis aninda kizimin elwing zaten normal doguramazmissin dedi bana
kuzenimse normal dogumda israr etti perisann oldu suni sanci ve son dk sezeryana alindi..bazende ameliyatli yasicam diye uzuluyorum ama diger yanda da bir suru sıkıntım olabilirdi.. en cok 2.yi dusunursem 2.ameliyatlar sıkıntılı olabiliyor diye endiseleniyorum:)

Hangi şekilde olursa olsun , istediğin doğum şeklinde ilerlemek en güzeli bence. Yani ben normal isteyip direk sezeryan dese doktorum asla tatmin olmazdım , demek ki bunu yaşamam gerekiyormuş manyak olabilirim belki ama yine olsa yine denerdim ama 2.ye denemem çünkü sonuç ortada.. Direk sezeryana yönlendirilip veya öyle isteyenlerde şanslı bence diyorum ya , kafandaki doğumu yaşamak esas olay bence..
kimisi 3 çocuk doğuruyor sezeryanla olacağı varsa oluyor , olmayacaksa da hiçbir şey olmuyor kafanı rahat tut o yüzden

Kalsiyum ve kemik ölçümün nasıl çıktı , baharda bende pilates istiyorum inşallah

Benimki de öyle yaptı ve çok korktum sadece uyukluyormuş alıyordu diğer zamanlarda ağlıyordu, ayağa kalkıp yaylanarak dans ederek ve gezerek emmesini sağladım anne karnında gibi hissediyormuş sanırım
Denedim canım onu da ilk işe yaramış gibiydi şimdi yine yok uykudan uyanijca emzirebiliyorum inşallah geçer..

Benimki de 5 kilo 64 cm boya gidiyo zayıf duruyo baya. Mamayi günde üçten az verdiğim çok nadir oldu belki iki uç kez
İhtiyacı varsa mecbur vereceksen napıcan keyfi vermiyoruz ki hiç birimiz. cuma doktora gidicez bakalım benim ki kaç gr aldı 1 haftada ona göre bi düzenleme yapıcam mama olayına.

Geçmiş olsun evet bu hareketler tetikliyor
Bende küçük bişeyim güçlü kuvvetli değilim 48 kiloyum şuan, kızım ağırlaştıkça daha da zorlanacağım biliyorum Allah yardımcımız olsun
Aynen, simdiden daha buyudugu zaman ne yapicam onu dusunuyorum. Allah gercekten yardimcimiz olsun

Ya ben süt yapsın diye tahin, komposto, helva, boza, muhallebi, bulgur, hurma, incir, ceviz, badem, fındık vs yiyorum bunlar kilo yaptı bende ben ne güzel hamilelikte filan çok kilo almamıştım. Bi de iştahım açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…