Ayakta hoplaya zıplaya dolaşarak emzirmeyi denedin mi? Benimki de bazen öyle emiyor.Kizlar beninki emmiyo ne yapacam ben..memede ağlıyor hepmamayı kestim sonrasında bunu yapmaya başladı..çığlıklar atıyo memeyi vermeye çalışıyorum ama imkanı yok..sonra yine omzumda uyudu..yarım saate kalmaz uyanır o ara emer..ama güzelce memeye gelmek yok uyku sersemi mi emecek hep..akşamları daha fena oluyo ama gündüzleride yapmaya başladı..ve bunun çareside yok ayakta emziroreyim diyorum yok karanlığa gittim yok şarkı ses açtım
Canım günde 1 kere yapıyor bazen biriktiği için böyle çok oluyor arada rengi bana değişik geliyor hep ama takmicam artık yaBenimkinin de boyle cogu zaman. Ben takmadim hic.Doktoru da israrla kan olursa sıkıntı diyordu.
Sana nesi anormal geldi? Rengi mi kivami mi?
Simdi boyle cogunluktaki kakalari ozler oldum bizimki azar azar yapmaya basladi artik
Ya benimde sırtım omuzlarım çok ağrıyor emzirmeden kaynaklı diye düşünüyorum ama masajda rahatlatmiyor boyum uzun birde benim daha çok ağrıyor kambur duruyorum mecburSpinal sezaryen. Ben fizik tedaviye basladim. Doktor kas agrisi dedi. Dayanilmaz agrilarim var, ayakta zor duruyorum. Tedavi ise yarar umarim.
Banada yapıyor bazen akşamları tavşan gibi emziriyorum hoplayarakk...Ayakta hoplaya zıplaya dolaşarak emzirmeyi denedin mi? Benimki de bazen öyle emiyor.
Geçmiş olsun evet bu hareketler tetikliyor
Bende küçük bişeyim güçlü kuvvetli değilim 48 kiloyum şuan, kızım ağırlaştıkça daha da zorlanacağım biliyorum Allah yardımcımız olsun
Aslında kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz ki , yapı meselesi dengem boşver
Sağlıklı olsunlarda
Aynen yaa süt üretecez diye kendimizi paraladıkAyni seyleri yasadik basindan beri..ve olmuyorda bak bi kac gundur yemedim yediklerimi..azalmis resmen zar zor sut uretiyoruz azimlehayir bir de uzmanlae cikip diyor ya psikolojik falan hic ciddiye alamiyorum yasadiklarimdan sonra..
Ben de cok fena durumdayim bende ayni seyleri dusunuyorumda sporsuzda veremem gibi geliyo yiyip evde oturuyorum
Ben bu adet işinin ırsi olduğuna inanıyorum annem doğumlarından sonra genelde 1 yıl sonra adet olurmuş ilk doğumdan sonra 1 yıl ikincide 10 ay üçüncüde de 9 ay sonra adet olmus... Bende ilk çocuğumda 1 yaşında adet olmuştum. Bunda da 10 ayı gözden çıkardım...Hiç mama vermişmiydin yoksa sadece anne sütü mü? Ben mama verdim..bende 2.adetimi oldun
Kızlar bugün direk fizik doktoruna gittik hafif sola eğriliği var dedi ama çok ileri deil şuan dedi boyun kaşı kalın onu ovalayarak yumusatcakmisiz ve günde 3 4 kez egzersiz yapcaz dikkatini cekecek şeylerle sağ tarafa çevirmeye caliscaz yatarken ters yatiircaz falan ultrason şuan gerek deil dedi ama çocuk doktoru ilerlemiş derse getirirsin dedi bakalım inşallah düzelirBenim bebeğiminde böyle sürekli, kucakta bile kafası sola dönük. Geçenlerde havlu koydum sağına soluna, kafasının arkasındada doğustan hafif sivrilik var düz yatsın düzeltsin diye delirmiş gibi kafasını sağa sola cevirmeye başladı sinir oldu. Havluları kaldırmama rağmen aynı olay tam kafasının arkası yusyuvarlak kelleşmiş. Napcaz bilmiyorum bu sola dönüklüğü öyle kalcak diye korkuyorum
Sorma ben de kambur oldum.Ya benimde sırtım omuzlarım çok ağrıyor emzirmeden kaynaklı diye düşünüyorum ama masajda rahatlatmiyor boyum uzun birde benim daha çok ağrıyor kambur duruyorum mecbur
Memnunum. Biraz randevu saatini aşıyor çünkü çok hastası var. Anneyi çok önemsiyor bir deMemnun musunuz?
Ben video indirip leslie başlamayı dusunuyorumda bi hadi diyemedim kendime acil müdahale şart büyüdükçe büyüyorumIyi cikti, bi eksiklik yokmus. Pilates sart
Yün korse deneyin azaltıyor ağrıyıÇok geçmiş olsun canım. Spinal epidural bunlarda bel sırt ağrıları uzun süre devam edebiliyormus. Bir bak netten istersen. Umarım kurtulabilirizz bu ağrılardan tez vakitte
Bende iki minder var. Oğlum her fırsatta onları getirip hadi bize spor yaptır deyip kardeşini de yere indirtiyor. Onları çalıştırmaktan kendime geçemedim. Banyoda iki kapaklı komple aynalı bir dolabım var, ortasında durunca görüntü kırılıp ince gösteriyor. Şimdilik orda kendime bakıp motive oluyorumBen video indirip leslie başlamayı dusunuyorumda bi hadi diyemedim kendime acil müdahale şart büyüdükçe büyüyorum
Benim boyum kısa 1.56Kendimde takıyorum o yüzden milletin lafı tuz biber oluyor sanirim, bende kilolu değilim zaten ilk hamileliğinde 6.5 kilo ikincide 3 kilo aldim toplam yetersiz beslenme zayıf bebeleri getirdi banaolsun sağlıklı olsunlar . Buarada sende zayıfsın oldukça neguzel ilk evlendiğimde 47 kiloydum bende baya baya zayıftım, boy kaç eğer uzunsan dahada zayıfsındır ama olsun bebeler toplu biz zayıf olalım saka bir yana en onemlisi sağlıklı olsunlar tabi çok kilo bende istemem
Huhuu buralardayım tabikiii :)H honey bunch canim gözükmuyorsun. Nerelerdesin?
Benim kilo gitti ama gevseklik kaldiBen video indirip leslie başlamayı dusunuyorumda bi hadi diyemedim kendime acil müdahale şart büyüdükçe büyüyorum
Bende önce yediklerini hafifleterek başka akşam çok geç yeme , bahara doğru sağlıklı beslenme diyet toparlarsın üstüne spor yaza hazırsın tataammKilo isi benim de canimi sıkıyor. Ne guzel 79 dum bir zamanlar su an 82 olmusum sirf sutum gitti artsin diye yemekten oldu. Spor yapsam havalar sogudu. Bebekle nereye cikacam. Hasta ederim soguk havada.
Diger yandan acaba spor 8c8n daha erken mi. Gobek ve mide korkunc. Zaten tarti diyor ne kadar fena durumda oldugumu.
Babası gelince uyandı 8de.Sonra mamaydı alt değiştir kustu üst değiştir oynattık konuştuk baya oyalandı 12 gibi uyudu.Bu kizlar amma baba delisi ya:)kendimden de biliyorumAyy maşallah nazar değmesin, inşallah uyumuştur şimdiye :) var mı peki bi formülü yoksa kendiliğinden gelişen bi süreç mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?