Ayakta hoplaya zıplaya dolaşarak emzirmeyi denedin mi? Benimki de bazen öyle emiyor.

Benimkinin de boyle cogu zaman. Ben takmadim hic.Doktoru da israrla kan olursa sıkıntı diyordu.
Sana nesi anormal geldi? Rengi mi kivami mi?

Simdi boyle cogunluktaki kakalari ozler oldum bizimki azar azar yapmaya basladi artik
Canım günde 1 kere yapıyor bazen biriktiği için böyle çok oluyor arada rengi bana değişik geliyor hep ama takmicam artık ya

Spinal sezaryen. Ben fizik tedaviye basladim. Doktor kas agrisi dedi. Dayanilmaz agrilarim var, ayakta zor duruyorum. Tedavi ise yarar umarim.
Ya benimde sırtım omuzlarım çok ağrıyor emzirmeden kaynaklı diye düşünüyorum ama masajda rahatlatmiyor boyum uzun birde benim daha çok ağrıyor kambur duruyorum mecbur

Geçmiş olsun evet bu hareketler tetikliyor
Bende küçük bişeyim güçlü kuvvetli değilim 48 kiloyum şuan, kızım ağırlaştıkça daha da zorlanacağım biliyorum Allah yardımcımız olsun
Aslında kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz ki , yapı meselesi dengem boşver
Sağlıklı olsunlarda

Kendimde takıyorum o yüzden milletin lafı tuz biber oluyor sanirim, bende kilolu değilim zaten ilk hamileliğinde 6.5 kilo ikincide 3 kilo aldim toplam yetersiz beslenme zayıf bebeleri getirdi bana olsun sağlıklı olsunlar . Buarada sende zayıfsın oldukça neguzel ilk evlendiğimde 47 kiloydum bende baya baya zayıftım, boy kaç eğer uzunsan dahada zayıfsındır ama olsun bebeler toplu biz zayıf olalım saka bir yana en onemlisi sağlıklı olsunlar tabi çok kilo bende istemem

Aynen yaa süt üretecez diye kendimizi paraladık amaaaan hiç üzülme mama verdim diye boşver. Bizi emmeye devam etsinler yeter. Zaten 2 ay sonra başka gıdalar almaya başlayacaklar. Süt olayı bence biraz da fizyolojik, olmayınca olmuyor işte napalım. Sen çok ağır bi stres atlattın belki ondan etkilendin, ben bir sürü hormon tedavisi gördüm hamile kalmadan önce aylarca menapoza sokuldum belki onlardan dengem bozuldu.

Diyetle çok güzel kilo veriliyor ama karnı sıkılaştırmak için spor şart.

Hiç mama vermişmiydin yoksa sadece anne sütü mü? Ben mama verdim..bende 2.adetimi oldun
Ben bu adet işinin ırsi olduğuna inanıyorum annem doğumlarından sonra genelde 1 yıl sonra adet olurmuş ilk doğumdan sonra 1 yıl ikincide 10 ay üçüncüde de 9 ay sonra adet olmus... Bende ilk çocuğumda 1 yaşında adet olmuştum. Bunda da 10 ayı gözden çıkardım...

Kızlar bugün direk fizik doktoruna gittik hafif sola eğriliği var dedi ama çok ileri deil şuan dedi boyun kaşı kalın onu ovalayarak yumusatcakmisiz ve günde 3 4 kez egzersiz yapcaz dikkatini cekecek şeylerle sağ tarafa çevirmeye caliscaz yatarken ters yatiircaz falan ultrason şuan gerek deil dedi ama çocuk doktoru ilerlemiş derse getirirsin dedi bakalım inşallah düzelir

Kızlar benim kızın biberin almıyor mamayı nasıl vercem ya çok kısa süre uyuyor diye sandığım sütü vereyim dedim ama biberon almıyor

Ben video indirip leslie başlamayı dusunuyorumda bi hadi diyemedim kendime acil müdahale şart büyüdükçe büyüyorum
Bende iki minder var. Oğlum her fırsatta onları getirip hadi bize spor yaptır deyip kardeşini de yere indirtiyor. Onları çalıştırmaktan kendime geçemedim. Banyoda iki kapaklı komple aynalı bir dolabım var, ortasında durunca görüntü kırılıp ince gösteriyor. Şimdilik orda kendime bakıp motive oluyorum

Kilo isi benim de canimi sıkıyor. Ne guzel 79 dum bir zamanlar su an 82 olmusum sirf sutum gitti artsin diye yemekten oldu. Spor yapsam havalar sogudu. Bebekle nereye cikacam. Hasta ederim soguk havada.
Diger yandan acaba spor 8c8n daha erken mi. Gobek ve mide korkunc. Zaten tarti diyor ne kadar fena durumda oldugumu.

Benim boyum kısa 1.56 ben 47 kiloyken hamile kaldım 9 kilo aldım ama bacaklarım ine olduğu için göbek top gibi durdu başka yerden kilo almamışım gibi
Evet hamilelikte beslenme önemli ihmal etmemek lazım ben hamilelikte asla çık yemedim sağlıklı beslenerek kilo aldığım için çabucak gitti zaten kilolar işte bebeklerde yapı meselesi yapacak bişey yok kafaya taksan da sonuç değişmeyecek

Ben video indirip leslie başlamayı dusunuyorumda bi hadi diyemedim kendime acil müdahale şart büyüdükçe büyüyorum
Benim kilo gitti ama gevseklik kaldi eski kotlarima zorla girsem de bi garip duruyorlar uzerimde. Sıkılasmam lazim.

Bende önce yediklerini hafifleterek başka akşam çok geç yeme , bahara doğru sağlıklı beslenme diyet toparlarsın üstüne spor yaza hazırsın tataamm

Ayy maşallah nazar değmesin, inşallah uyumuştur şimdiye :) var mı peki bi formülü yoksa kendiliğinden gelişen bi süreç mi
Babası gelince uyandı 8de.Sonra mamaydı alt değiştir kustu üst değiştir oynattık konuştuk baya oyalandı 12 gibi uyudu.Bu kizlar amma baba delisi ya:)kendimden de biliyorum
Kendiliğinden bir düzen oluştu özel olarak bir şey yapmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…