Kilo isi benim de canimi sıkıyor. Ne guzel 79 dum bir zamanlar su an 82 olmusum sirf sutum gitti artsin diye yemekten oldu. Spor yapsam havalar sogudu. Bebekle nereye cikacam. Hasta ederim soguk havada.
Diger yandan acaba spor 8c8n daha erken mi. Gobek ve mide korkunc. Zaten tarti diyor ne kadar fena durumda oldugumu.
Sabahtan beri saat uyumadi 10 dk uyuyor uyanıyor meme memede uykuya dalıyor tekrar uyaniyor gezdir gaz çıkar tekrar meme memede uyuyor yatır sonra tekrar uyanıyor cinnete az kaldı
:) benimki hep böyle hatta geceleride bir bucuk iki saatte bir kalkar oldu bi ara üc dört saat uyuyordu ne güzel günlerdi be :))
Umarım seninki gecicidir atak dönemindemisin baktın mı
Kızlar e bebekte patikli 2li altlarda indirim var. 2si 30 liraydı. Şimdi 20 tlye düşmüş. Hellobaby marka... Ben çok memnun kaldım. 3 ayliklardan almıştım. Şimdi stok yapacağım 9 ayliklardan. Bilginize...
Canım o altlardan lcw de pelus gibi kadife gibi bi kumastan olanı var
Yanlıs hatırlamıyorsam 30-40tl ikilisiydi
Cok cok iyi sıcak tutuyor baya bi
Dedigini haftasonu görmüştüm inceydi
Ya bende 64 le hamile kaldım 75 lerdeyim. Vermenin imkanı yok daha fazla almadığıma şükrediyorum. Akşama kadar deli gibi yiyorum. Sanki 32 yıl hiç yememişte mutfağı yeni keşfetmiş gibi. 64 deyken kendimi şişman görüyodum. Şimdi o resimlere bakıyorumda ne kadar zayıfmışım diyorum hayal gibiii teee
Kızlar spa ya veya yüzme dersine göndermek isteyenler icin İstanbul örnek fiyatları aldım :)
Ben mart gibi 6ayı dolduktan sonra yüzme okuluna baslatmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Videolar falan efsane bebekler bes on seans sonrası su altında nefesini tutup üc bes sn
yüzüyor
Mavi Erkek Bebek Kadife Çoraplı Pijama Alt 2'li size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9W7190Z1-HNC
Fuşya Beli Lastikli Kız Bebek Çoraplı Pijama Alt 2'li size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9W8732Z1-GZ6
Ben de 74den 67ye oradan yekrar 75e ciktim hamilelikten hemen once. Dogumda 85tim. Dogumdan 1 ay sonra 79 ve simdi 82. Elimde duyet listelerim duruyor ama emzirme doneninde yapilmaz sanirim. Bebegimin emmesi ve sutu herseyden onemli. Onemli ama anasinin hicbir kiyafeti olmuyor. 42 bedenden 46 bedene ciktim. Boyum da kisa isin kotu yani. 161 boy.
İhtiyacı varsa mecbur vereceksen napıcan keyfi vermiyoruz ki hiç birimiz. cuma doktora gidicez bakalım benim ki kaç gr aldı 1 haftada ona göre bi düzenleme yapıcam mama olayına.
:) benimki hep böyle hatta geceleride bir bucuk iki saatte bir kalkar oldu bi ara üc dört saat uyuyordu ne güzel günlerdi be :))
Umarım seninki gecicidir atak dönemindemisin baktın mı