Bence de ya , kiloda çok sorun yoksa uyandırmayın derin uykusundan E Elwing6

Aynen ben uyandırmıyorum, zaten gündüz uyumuyor, gece de uyandırırsam olmaz bu çocuğun uykuya da ihtiyacı var. Hatta bazen o uyandığında beşiğinden almadan önce lavaboya gidiyorum, geldiğimde tekrar uyumuş oluyor, ben de yatıyorum, yarım saate kalkıyor o zaman alıp emziriyorum.

Kac saat uyuyor peki ? Biraksam hic uyanmiyor ki 8 saat uyuyo

Bugunde konusucam doktorla rota asimiz var bakalm ne diyecek..8 saat cok uzun geliyo acaba ondan mi kilo alamadi arada gunde bir kez falan mama vermeme ragmen 600 gr. Mamasiz ve gece beslemesi oldugunda sonuc ne olcak diye merak ediyorum ama bir yandanda uyku duzeni bozulacak diye korkuyorum..kendisine birakirsam gece uykusu cok agir hic uyanmiyo

Serum fizyolojik hiç kullanmayan var mı?
Instagramda cocuk doktoru nurselina var az once gordum cocuga bir serum fizyolojik yapti şoka girdim 1 2 yasindaki cocuha foş diye sıktı bi burna digerinden cikti

Kac saat uyuyor peki ? Biraksam hic uyanmiyor ki 8 saat uyuyo
Benimji de oyle 5 saat ile 7 saat arasi uyuyor gece ilk yattiginda. Sonra 3 saate hatta 1 satte bile 2 defa uyaniyor. Sabah 7.30 8 de uyaniyor tamamen. Valla ninniler bile uyusun da buyusun diyor. Azcik eskileri dinlemek lazim. Birak uyusun kac gram aldi son ay.

Kızım da bi kere altı saat uyudu sonra dört saati geçmeden uyandırmaya başladım ebeye sorunca 3 saatten sonra uyandır kan şekeri düşer iyice uykuya meyilli olur kalkmaz dedi

Sıkıyorum. Aspiratörle çekmeye çalışınca sümük çıkmıyor ama kayboşuyor
Sümük burun deliklerinden dısarı tasmıs gibi gözükmüyorsa aspiratör kullanmayı bizim aylarımızda önermiyorlar
Burun damarları henüz tam gelişmedigi icin zarar verebilirsin

Serum fizyolojikten 3er CC çekiyorum şırıngaya. Bebeği babası dik tutuyor.
Burnuna fiskirtiyoruz. Sonra bebeği eğip sırtına pıt pit vuruyoruz.

Kizlar bebeginizin ayak numarasi kac? Tecrubeli anneler, bebeklerin ayak numarasi ne hizda degisir? Mesela 9 aylik beke ortalama kac numara giyer?

Misil misil uyuyan cocugu uayndiriyorum insalah kendi ellerimle uyku problemi yaratmam los isik faln dinlemiyot uyuyana kadar 2 saat geciyor
Uyku eğitimi videolarından birinde diyorduki gece bebeğiniz sık uyanırsa her seferinde emzirmeyin yoksa alışkanlık haline gelir sürekli emmek için kalkar. Bizde bu durum alışkanlık haline gelmeye başladı bile sanırım 2 saat bile dolmadan kalkıyor hep gece. Sen yine de 4-5 saatte bir kaldırıp emzir istersen

Serum fizyolojik hiç kullanmayan var mı?
Hiç değil ama nadir kullanıyorum. O da bir damla olacak şekilde. Burnunda minicik sümük oluyor, bir müddet bekliyorum hapşırık vs olmaz da atmazsa, bir damla damlatip aspiratorle çekiyorum. Tıkanıklık sorunumuz olmuyor çok şükür.

Instagramda cocuk doktoru nurselina var az once gordum cocuga bir serum fizyolojik yapti şoka girdim 1 2 yasindaki cocuha foş diye sıktı bi burna digerinden cikti
Baktım sayfasında görmedim yeni mi paylaşmış
Bizim doktorda video izletmişti kendi videoları varmış YouTube da. Videoya göre bizde o şekilde sıkıyoruz bir anda yarısını ağzından balgam çıkıyor bazen anında açılıyor

Eğer geri uykuya geçişte sıkıntı yaşamıyorsa 5 saat sonra filan emzir bence 8 saat bana da çok geldi , uyandırmadan emzirmeye çalış. Işığı filan yakma, pışpışlaya pışpışlaya al kucağına emzirirken de hafif salla. Ben o şekilde yapıyorum emme bitip yatağa koyunca uyumaya devam ediyor çoğu zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…