Benimki de 7 8 saat uyuyordu. Sonuç ortada. 2.ay 1200 gram 3.ay 800 grama düşmüş. Doktor 4 saatte bir uyandır dediyse bir bildiği vardır. Çocuğu memeye aldığında etmiyorsa açtır. Dün gece 4 de kalktığında emdi mi? Benimde vatus gibi yapışıyor valla. Bazı çocuklar açlık durumuna alışıp uyanmazlarmis. Bizimkilerde öyle uykusu daha ağır basıyor maalesef. Zaten doktorun da sana uyandır diyecektir. 800 gram normal almış demesine rağmen üstüne basa basa daha fazla da alabilirdi. Çocuğa bırakma uyandır al emzir dedi. Aç olmayan çocuk memeye ağzını acmaz..

Kizlar ben doktoruna yazdim. 800 gr almis saniyordum ama kilosunu yanlis hatirliyormusum. O bakti kaydina. 3 hafta once 5790'mis. Dun 6400 cikti. Yani 600 kusur almis benimki de 3 haftada. Kilosu gayet iyi dedi. Beslenmesinde degisiklik yapayim mi dedim, gerek yok ayni sekilde devam edin dedi. 600 grama az demedi yani benim doktorum. Gecen ay da 1470 gr almis. Ciddi dusus olmasina ragmen bi sey demedi.

Merhaba arkadaşlar. Oğlum gece 3 saat uyuduktan sonra uyanıp mık mık sesler çıkarıyor. Beşiğini sallıyorum uyuyor, sallamayı bırakıyorum kafasını sağa sola hızlıca çevirip huzursuz şekilde yine mık mıhlanıyor. Bu şekilde sallaya sallaya sabahladım Bir ara 4-5 saat uyur sonra emer hemen tekrar uyurdu. 5 gün sonra 3 aylık olacak uykuda başa döndük.

Biogaia kullananlar , sütüne mi damlatıyorsunuz
Ben çok geç mi kaldım ya
Ben yeni bıraktırdım. Çay kaşığıyla 5 damla her gün aynı saatte veriyordum. Dün 2. Şişe bitti. Doktor 3. Aydan sonra gerek olmaz dedi.

Son düzenleme:
Gunde 1 2 kez Mama takviyeli 600 gr.

4 saat yaptim iste aslinda sadece gece 12yi koydum.8de uyuyor 12de uyandiriyorum 4te uyandiriyorum..sabahta 7de uyaniyor zaten ek olarak gece 12yi eklemis oldum Pircici sizinde oyle oldu sanirim dimi? ,yoksa normalde 8den 4e kadr deliksiz uyuyordu..4te kalkiyordu normaldede emdi tabii yine ben ek olarak gece 1yi eklemis oldum

8 den 4 e kadar deliksiz uyku mu Çok aç kalmaz mı bebek. Bizimki artık max 3 saate uyanıyor ve çok acıkmış olarak uyanıyor

Herkes farkli bir sey soyluyo ama Pircici ninde dedigi gibi dis cikarma doneminde zaten verecekler bir kac ay daha gayret bizim bir de hunde 1 2 kez mama vermeme ragmen 600 gr.vermicem bu ay bakalim ne olacak

8 den 4 e kadar deliksiz uyku mu Çok aç kalmaz mı bebek. Bizimki artık max 3 saate uyanıyor ve çok acıkmış olarak uyanıyor
Doktora sormustum ac olsa uyanir uyandirma demisti aile hekimi..ama 600 gr alinca 1 ayda gece 12ye bir beslenme daha sıkıstırdim 4 saatte bir oldu :)

Bence 4 saatte bir uyandır. Doktor uyandır demişse uyandır, çocuğa bırakma. Belki açlıktan şekeri düşüp uyku ağır basıyor bilemezsin. 8 saat bebeğin aç kalması için uzun bir süre.
Doktor kendisi demisti uyandirma aciksa uyanir diye kilo alimi biraz daha iyi olsa yine uyandirmazdim acikcasi..

morcivertkedi siz gittiniz mi doktora sizin doktor ne diyor gece beslenmesiyle ilgili herkes ayri bir sey soyluyor..sevdigim bi doktor vardi onunla konusucam goturup

Evet aynen o şekilde. 8de uyuyup 4 gibi emziriyordum. 12 yi ekledim. Muhtemelen ise yaradı. Tartıda farkediyorum evde. 5 günde 200 gram almış gibi gözüküyor. 12de uyandırmaya başladığımdan beri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…