ya öğleden sonra yada yarın gidicem ben. doktora değil de sağlık ocağına gidicem zaten. ordaki ebeye sorarım. sende o doktorun cevabını yazarsan sevinirimmorcivertkedi siz gittiniz mi doktora sizin doktor ne diyor gece beslenmesiyle ilgili herkes ayri bir sey soyluyor..sevdigim bi doktor vardi onunla konusucam goturup
Giyecek bir sey bulamiyorumBACAKLAR BENİM DE KABUSUMEki Görüntüle 2561139
KIZ SİZ NE GÜZELSİNİZ ANA KIZ
Ben direk damlattim ağzınaBiogaia kullananlar , sütüne mi damlatıyorsunuz
Ben çok geç mi kaldım ya
Kakasi ve gazi olduğunda öyle zorlanıyor benimkide sabaha kadar bu şekildeMerhaba arkadaşlar. Oğlum gece 3 saat uyuduktan sonra uyanıp mık mık sesler çıkarıyor. Beşiğini sallıyorum uyuyor, sallamayı bırakıyorum kafasını sağa sola hızlıca çevirip huzursuz şekilde yine mık mıhlanıyor. Bu şekilde sallaya sallaya sabahladımBir ara 4-5 saat uyur sonra emer hemen tekrar uyurdu. 5 gün sonra 3 aylık olacak uykuda başa döndük.
Bebek kaşığıyla veriyordumBiogaia kullananlar , sütüne mi damlatıyorsunuz
Ben çok geç mi kaldım ya
Cevabı bulursan benlede paylasMerhaba arkadaşlar. Oğlum gece 3 saat uyuduktan sonra uyanıp mık mık sesler çıkarıyor. Beşiğini sallıyorum uyuyor, sallamayı bırakıyorum kafasını sağa sola hızlıca çevirip huzursuz şekilde yine mık mıhlanıyor. Bu şekilde sallaya sallaya sabahladımBir ara 4-5 saat uyur sonra emer hemen tekrar uyurdu. 5 gün sonra 3 aylık olacak uykuda başa döndük.
Yok zaten dogrusu öyle yapmak biliyorum ama bizimki üc bes damlaya bile aglıyorBaşka türlü açılmıyor.
Çocuk acilerde de bu şekilde uygulanıyor.
Doktor bu şekilde uygulanmasında hiçbir sıkıntı görmüyor
Kizlar ben normal dogum yaptim, epidural istedim ama beni dogumhaneye alacaklarini soylediler yeterli acilma olmustu zaten, yani epidural istememe ragmen epiduralsiz dogurdum, o bahsettiginiz agrilar bende de var, hele bebegi egilerek yikadiktan sonra havluya sarip kalkma ani var ya o an baya uzun suruyoBenimki de spinal sezaryen. Bazen sabah yataktan çıkarken bile ağrıyla kalkıyorum . Üstüm ince kalsın biraz, hemen tutuluyor belim. Bebeği yatağa koyarken belim 90dereceden fazlasına müsade etmiyor, bir anda bırakıyorım neyseki çok alçak değil. Hiç birşey kaldırmazsam biraz iyi gibiyim ama ne mümkün
Tedavi ne kadar sürecekmiş. Gidebiliyor musun ?
9unda randevu aldim bende 10gunde bakalim kac almis olcakEvet aynen o şekilde. 8de uyuyup 4 gibi emziriyordum. 12 yi ekledim. Muhtemelen ise yaradı. Tartıda farkediyorum evde. 5 günde 200 gram almış gibi gözüküyor. 12de uyandırmaya başladığımdan beri....
Ama bu aylarda bebeğin ilgisi dağıldığı içim iştahta da azalma oluyor bunu biliyorlarKizlar ben doktoruna yazdim. 800 gr almis saniyordum ama kilosunu yanlis hatirliyormusum. O bakti kaydina. 3 hafta once 5790'mis. Dun 6400 cikti. Yani 600 kusur almis benimki de 3 haftada. Kilosu gayet iyi dedi. Beslenmesinde degisiklik yapayim mi dedim, gerek yok ayni sekilde devam edin dedi. 600 grama az demedi yani benim doktorum. Gecen ay da 1470 gr almis. Ciddi dusus olmasina ragmen bi sey demedi.
Merhaba, dogumdan ben de korkuyordum. Oncelikle herkesin bedeni, fizyolojisi farkli bunu kabul edersen baskalarinin hikayelerini dinleyerek icindeki korkuyu buyutmemis olursun. Ben tam 9 ay 10. Gunde dogum yaptim. Doktorum son muayenede en gec 40+ 3 e kadar bekler, yatisini yapariz demisti. Ama bak gerek bile kalmadi. O gun once nisan ardindan suyum geldi. Hastaneye gittigimde saat 18, bebegi kucagima aldigimda saat 20.27 idi. Hatta dogumhanede yarim saat doktoru bekledik, bana ikinma ikinma diyip durdu ebeler. Epidural istememe ragmen, firsat kalmadi resmenMerhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu? 39+3 oluyıruz korkuyorum
İnstegramda gebeanne diye bir emzirme danışmanı var rüya beslemesi diye paylaşım yapmış. Bebeklerinizi gece uykudan uyandırmaya gerek yok diyor. 9 uyuyan bebeği gece bir kere 12 de bir kere de 3 te uyandırmadan emzirip tekrar yatağına koyun diyor4 saat yaptim iste aslinda sadece gece 12yi koydum.8de uyuyor 12de uyandiriyorum 4te uyandiriyorum..sabahta 7de uyaniyor zaten ek olarak gece 12yi eklemis oldumPircici sizinde oyle oldu sanirim dimi? ,yoksa normalde 8den 4e kadr deliksiz uyuyordu..4te kalkiyordu normaldede emdi tabii yine ben ek olarak gece 1yi eklemis oldum
Hemen hemen benim yaptigim sey iste 12 4 6..gece 1 kez kaldirmis oluyorumİnstegramda gebeanne diye bir emzirme danışmanı var rüya beslemesi diye paylaşım yapmış. Bebeklerinizi gece uykudan uyandırmaya gerek yok diyor. 9 uyuyan bebeği gece bir kere 12 de bir kere de 3 te uyandırmadan emzirip tekrar yatağına koyun diyor
Ben emzigine damlatiyodum bir ay kullanip bıraktım şimdi hicbisey kullanmıyorum gaz sancıları da azaldı çok sukurBiogaia kullananlar , sütüne mi damlatıyorsunuz
Ben çok geç mi kaldım ya
Ben 4 saatte bir emziriyorum. Gebeanne de 3 saatte bir emzirin diyormuş. Gece uykudan 10 dakika da bir kaldırmiyoruz ki zatenİnstegramda gebeanne diye bir emzirme danışmanı var rüya beslemesi diye paylaşım yapmış. Bebeklerinizi gece uykudan uyandırmaya gerek yok diyor. 9 uyuyan bebeği gece bir kere 12 de bir kere de 3 te uyandırmadan emzirip tekrar yatağına koyun diyor
Aynen gaz sancıları ciddi anlamda azaldı, kakada problem yaşıyoruzBen emzigine damlatiyodum bir ay kullanip bıraktım şimdi hicbisey kullanmıyorum gaz sancıları da azaldı çok sukur
Doktora sormustum ac olsa uyanir uyandirma demisti aile hekimi..ama 600 gr alinca 1 ayda gece 12ye bir beslenme daha sıkıstırdim 4 saatte bir oldu :)
Arada mama verdigim icin endiseliyim zaten .onumuzdeki ay belli olacak hic mama vermeden tartilalim bir de bakalim3. Ay ortalama kilo 5400 muş sizin gecmis bence mutlaka doyuyor ac olsa huzursuz olur 600 gr da az degil gittikce azalicak hatta bazi aylar almiycaklar bile. Sadece mamayla büyüyen arkadaşımın kızı en alt persentildeydi yapı en çok etkileyen bende çok takıyorum ama ortalamada olsak inan hic takilmiycam. Ben 3 saati geçirmiyorum gece. 12 de emziriyorum, uyandırmadan 02.30 yada 03.00 da alıp emziriyorum üstüne sagilmis süt veriyorum az kiloda olunca
Ozelede gittim devletede..29 mayis dvlet hastanesinde ragıp akansel var hatta netten yorumlarinada bakabilirsin medicanada gormedigim ilgiyi gosterdi kizimaKızlar Ankara da önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorda karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?