morcivertkedi siz gittiniz mi doktora sizin doktor ne diyor gece beslenmesiyle ilgili herkes ayri bir sey soyluyor..sevdigim bi doktor vardi onunla konusucam goturup
ya öğleden sonra yada yarın gidicem ben. doktora değil de sağlık ocağına gidicem zaten. ordaki ebeye sorarım. sende o doktorun cevabını yazarsan sevinirim

Biogaia kullananlar , sütüne mi damlatıyorsunuz
Ben çok geç mi kaldım ya
Ben direk damlattim ağzına 2. Aydan sonra başladık bizde 1 ay gitmedi şişesi çok iyi geldi şimdilik sıkıntısı yok düzene girdi gibi gaz ılacini kullanmamayı düşünüyorum artık ise yararsa böyle devam edicez

Kakasi ve gazi olduğunda öyle zorlanıyor benimkide sabaha kadar bu şekilde

Cevabı bulursan benlede paylas
Benimki ilk uykusundan iki saat sonra baslıyor emzir koy yarım saate kalmıyor gene baslıyor dön dön yapmaya

Başka türlü açılmıyor.
Çocuk acilerde de bu şekilde uygulanıyor.
Doktor bu şekilde uygulanmasında hiçbir sıkıntı görmüyor
Yok zaten dogrusu öyle yapmak biliyorum ama bizimki üc bes damlaya bile aglıyor
Sisenin yarısını sıkarsam kusuyor

Kizlar ben normal dogum yaptim, epidural istedim ama beni dogumhaneye alacaklarini soylediler yeterli acilma olmustu zaten, yani epidural istememe ragmen epiduralsiz dogurdum, o bahsettiginiz agrilar bende de var, hele bebegi egilerek yikadiktan sonra havluya sarip kalkma ani var ya o an baya uzun suruyo hamilelikte hareketsiz kaliyoruz, sonra ustune bebek, nereden baksan en az 5 kilolar ve gittikce agirlasacaklar. Umarim sporla, kaslari kuvvetlendirebilirsek bebislerle rahat ederiz.

Evet aynen o şekilde. 8de uyuyup 4 gibi emziriyordum. 12 yi ekledim. Muhtemelen ise yaradı. Tartıda farkediyorum evde. 5 günde 200 gram almış gibi gözüküyor. 12de uyandırmaya başladığımdan beri....
9unda randevu aldim bende 10gunde bakalim kac almis olcak

Ama bu aylarda bebeğin ilgisi dağıldığı içim iştahta da azalma oluyor bunu biliyorlar

Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu? 39+3 oluyıruz korkuyorum
Merhaba, dogumdan ben de korkuyordum. Oncelikle herkesin bedeni, fizyolojisi farkli bunu kabul edersen baskalarinin hikayelerini dinleyerek icindeki korkuyu buyutmemis olursun. Ben tam 9 ay 10. Gunde dogum yaptim. Doktorum son muayenede en gec 40+ 3 e kadar bekler, yatisini yapariz demisti. Ama bak gerek bile kalmadi. O gun once nisan ardindan suyum geldi. Hastaneye gittigimde saat 18, bebegi kucagima aldigimda saat 20.27 idi. Hatta dogumhanede yarim saat doktoru bekledik, bana ikinma ikinma diyip durdu ebeler. Epidural istememe ragmen, firsat kalmadi resmen epizyotomiden korkuyordum, dikislerim oldu ama dogumdan sonra agri kesiciye bile ihtiyac duymadim. 1 hafta filan oturup kalkarken huzursuz hissettim ama tamamen psikolojikti (ben dikisten korkarim) dogum esnasinda hissettigim tek agri sizi sanciydi o da cok yogun bir regl sancisi gibiydi gercekten. Koca dogumda beni en cok rahatsiz eden sey koluma actiklari damar yolu oldu, ben icinde igne var saniyordum hii dogum bu kadar kolay oldu ama hamileligim cok zordu, 6.aydan sonra gunde neredeyse 10 adim bile atmiyordum. Yatarak ve endiseyle gecti kac ay. Normal dogumdan korkup sezaryen isteme potansiyelim cok yuksekti ama kendimi surekli frenledim. Doktorum ne derse onu yapacaktim. Sonucta hatirlamakta bile gucluk cektigim, sipsak bir dogumum oldu. En korktugum sey epizyotomiydi, dedigim gibi kesi atip atmadigini bile farketmedim. Bir de son bir tavsiyem, bir videoda izlemistim, dogum esnasinda ikinirken nefesin bitiyor ya o an pes etmeyip yarim nefes alip ikinmaya devam edersen bebis geliyor. Umarim sezaryen ya da vajinal farketmez, saglikla alirsin bebisini kucagina. Ikisinin de arti ve eksileri var ve senin vucuduna, bebisin durumuna gore bu muhasebeyi yapabilecek tek kisi ne yazikki doktorun, bence ona guvenirsen iyi edersin ❤

İnstegramda gebeanne diye bir emzirme danışmanı var rüya beslemesi diye paylaşım yapmış. Bebeklerinizi gece uykudan uyandırmaya gerek yok diyor. 9 uyuyan bebeği gece bir kere 12 de bir kere de 3 te uyandırmadan emzirip tekrar yatağına koyun diyor

Kızlar Ankara da önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorda karar veremedim

Hemen hemen benim yaptigim sey iste 12 4 6..gece 1 kez kaldirmis oluyorum

Ben 4 saatte bir emziriyorum. Gebeanne de 3 saatte bir emzirin diyormuş. Gece uykudan 10 dakika da bir kaldırmiyoruz ki zaten akşam 8 uyuyor. 12de ve 3.5 4 arası alıyorum emzirmeye. Zaten gözünü açsa bile 2 dkda uyuyor emmeye devam ederek

Doktora sormustum ac olsa uyanir uyandirma demisti aile hekimi..ama 600 gr alinca 1 ayda gece 12ye bir beslenme daha sıkıstırdim 4 saatte bir oldu :)

3. Ay ortalama kilo 5400 muş sizin gecmis bence mutlaka doyuyor ac olsa huzursuz olur 600 gr da az degil gittikce azalicak hatta bazi aylar almiycaklar bile. Sadece mamayla büyüyen arkadaşımın kızı en alt persentildeydi yapı en çok etkileyen bende çok takıyorum ama ortalamada olsak inan hic takilmiycam. Ben 3 saati geçirmiyorum gece. 12 de emziriyorum, uyandırmadan 02.30 yada 03.00 da alıp emziriyorum üstüne sagilmis süt veriyorum az kiloda olunca

Arada mama verdigim icin endiseliyim zaten .onumuzdeki ay belli olacak hic mama vermeden tartilalim bir de bakalim iyi yapiyorsun.gece beslenmesi onemli sanirim

Kızlar Ankara da önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorda karar veremedim
Ozelede gittim devletede..29 mayis dvlet hastanesinde ragıp akansel var hatta netten yorumlarinada bakabilirsin medicanada gormedigim ilgiyi gosterdi kizima cok tatli biri..9una randevu aldim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…