Bizde geçen hafta çarşamba aşı olduk. Benim kızım da 5 günde bir yapıyor genelde. Cumartesi 5. Gününde yaptı. Pazartesi de hem sabah hem öğleden sonra yaptı.Pazar gecesi çok huzursuzdu gaz çıkardı hep doğru düzgün uyuyamadı. Hatta bugün sabah ta çok az yaptı. Bende aşıya bağlıyorum bu durumu. Bu arada aşıyı 78 günlükken yaptırdıkRota aşısından sonra bebeklerinizde bir huzursuzluk ve kaka sayısında artış oldu mu?
Biz cuma günü rota aşısı olduk Pazartesi sabah akşam iki kere kaka yaptı Bugün yine yaptı. Normalde 5 günde bir yaptığı için çok şaşırdım. herhalde rota aşısı etkiledi. Bir de gaz sancısı varmış gibi huzursuz
3. Ayları doldu ya belki düzene girmiştir artıkRota aşısından sonra bebeklerinizde bir huzursuzluk ve kaka sayısında artış oldu mu?
Biz cuma günü rota aşısı olduk Pazartesi sabah akşam iki kere kaka yaptı Bugün yine yaptı. Normalde 5 günde bir yaptığı için çok şaşırdım. herhalde rota aşısı etkiledi. Bir de gaz sancısı varmış gibi huzursuz
Evet aynen o şekilde. 8de uyuyup 4 gibi emziriyordum. 12 yi ekledim. Muhtemelen ise yaradı. Tartıda farkediyorum evde. 5 günde 200 gram almış gibi gözüküyor. 12de uyandırmaya başladığımdan beri....
Ben de 9 undan sonra gitmeyi düşünüyorum. Menenjit yaptıracak mısın peki, yapalım diye ısrar ediyor muOzelede gittim devletede..29 mayis dvlet hastanesinde ragıp akansel var hatta netten yorumlarinada bakabilirsin medicanada gormedigim ilgiyi gosterdi kizimacok tatli biri..9una randevu aldim hatta
Bence de aşıdanBizde geçen hafta çarşamba aşı olduk. Benim kızım da 5 günde bir yapıyor genelde. Cumartesi 5. Gününde yaptı. Pazartesi de hem sabah hem öğleden sonra yaptı.Pazar gecesi çok huzursuzdu gaz çıkardı hep doğru düzgün uyuyamadı. Hatta bugün sabah ta çok az yaptı. Bende aşıya bağlıyorum bu durumu. Bu arada aşıyı 78 günlükken yaptırdık
Belki o düzene girdi dicem ama hasta gibi huzursuz 2-3 gündür, sürekli gazı var3. Ayları doldu ya belki düzene girmiştir artık
O zaman boşuna diyetisyene gitmeyeyim.Selam kızlarİki gündür minnakım uyumuyo daha doğrusu sadece memede uyuyo şekerleme yapıyo resmen mahvetti bizi Artık sallayarak bile uyutamıyorum baktım atak dönemi de değil memede uyumaması için bi taktiğiniz var mı Bi de dün kilolardan bahsedilmişti ben cumartesi günü diyetisyene gittim süt problemi yaşamasaydın güzel bi liste yapardım zayıflardın ama şu anda zayıflayamazsın anca daha fazla almamanı sağlayabiliriz dedi
Evet bi tek tahin helvasını yemediğinde sütün azalmıyosa onu kes dedi ve şerbetli tatlı yeme sütlü tatlı da haftada bir ye tatlı yerine multimalt günde iki tane iç daha mantıklı dedi..diyetisyen de 6. Ayda gel görüşelim diye söylediO zaman boşuna diyetisyene gitmeyeyim.6. Ay belki ufak ufak bir diyete başlarım. En azından süt yapsın diye yediklerimi azaltırım.
Selam kızlarİki gündür minnakım uyumuyo daha doğrusu sadece memede uyuyo şekerleme yapıyo resmen mahvetti bizi Artık sallayarak bile uyutamıyorum baktım atak dönemi de değil memede uyumaması için bi taktiğiniz var mı Bi de dün kilolardan bahsedilmişti ben cumartesi günü diyetisyene gittim süt problemi yaşamasaydın güzel bi liste yapardım zayıflardın ama şu anda zayıflayamazsın anca daha fazla almamanı sağlayabiliriz dedi
Baska bir diyetisyene git benceSelam kızlarİki gündür minnakım uyumuyo daha doğrusu sadece memede uyuyo şekerleme yapıyo resmen mahvetti bizi Artık sallayarak bile uyutamıyorum baktım atak dönemi de değil memede uyumaması için bi taktiğiniz var mı Bi de dün kilolardan bahsedilmişti ben cumartesi günü diyetisyene gittim süt problemi yaşamasaydın güzel bi liste yapardım zayıflardın ama şu anda zayıflayamazsın anca daha fazla almamanı sağlayabiliriz dedi
Çok teşekkür ederimmMerhaba, dogumdan ben de korkuyordum. Oncelikle herkesin bedeni, fizyolojisi farkli bunu kabul edersen baskalarinin hikayelerini dinleyerek icindeki korkuyu buyutmemis olursun. Ben tam 9 ay 10. Gunde dogum yaptim. Doktorum son muayenede en gec 40+ 3 e kadar bekler, yatisini yapariz demisti. Ama bak gerek bile kalmadi. O gun once nisan ardindan suyum geldi. Hastaneye gittigimde saat 18, bebegi kucagima aldigimda saat 20.27 idi. Hatta dogumhanede yarim saat doktoru bekledik, bana ikinma ikinma diyip durdu ebeler. Epidural istememe ragmen, firsat kalmadi resmenepizyotomiden korkuyordum, dikislerim oldu ama dogumdan sonra agri kesiciye bile ihtiyac duymadim. 1 hafta filan oturup kalkarken huzursuz hissettim ama tamamen psikolojikti (ben dikisten korkarim) dogum esnasinda hissettigim tek agri sizi sanciydi o da cok yogun bir regl sancisi gibiydi gercekten. Koca dogumda beni en cok rahatsiz eden sey koluma actiklari damar yolu oldu, ben icinde igne var saniyordum hii dogum bu kadar kolay oldu ama hamileligim cok zordu, 6.aydan sonra gunde neredeyse 10 adim bile atmiyordum. Yatarak ve endiseyle gecti kac ay. Normal dogumdan korkup sezaryen isteme potansiyelim cok yuksekti ama kendimi surekli frenledim. Doktorum ne derse onu yapacaktim. Sonucta hatirlamakta bile gucluk cektigim, sipsak bir dogumum oldu. En korktugum sey epizyotomiydi, dedigim gibi kesi atip atmadigini bile farketmedim. Bir de son bir tavsiyem, bir videoda izlemistim, dogum esnasinda ikinirken nefesin bitiyor ya o an pes etmeyip yarim nefes alip ikinmaya devam edersen bebis geliyor. Umarim sezaryen ya da vajinal farketmez, saglikla alirsin bebisini kucagina. Ikisinin de arti ve eksileri var ve senin vucuduna, bebisin durumuna gore bu muhasebeyi yapabilecek tek kisi ne yazikki doktorun, bence ona guvenirsen iyi edersin ❤
Tabi cnm ama biz iyiyi düşünelim büyüyor demekkiBelki o düzene girdi dicem ama hasta gibi huzursuz 2-3 gündür, sürekli gazı varaşı da sonuçta hafif de olsa hastalık mikrobu hafif belirtiler yapıyordur kesin
Üzülmeyin gecen bi video izledim bigünde almadınız o kiloyu hızlıca verirseniz hemende geri alırsınız zamanla vericeksiniz vs diyordu bi diyetisyen
Canım vücuda giren kalori miktarı ciddi oranda azalır ve kilo kaybı başlarsa vücut alarm durumuna geçip kendini korumaya alıyormuş ve ilk tedbiri sütü azaltmak oluyormuş, önce can sonra canan mantığı ileBaska bir diyetisyene git bence
Ne alaka yani süt yapan herşey kalorili mi
Bende senin gibiyim doğuma 64.5 ile girdim şu an! 53.8 im o kadar yememe rağmen veriyorum acaba bir sıkıntı var diye bende bu konuda endişeliyimÜzülmeyin gecen bi video izledim bigünde almadınız o kiloyu hızlıca verirseniz hemende geri alırsınız zamanla vericeksiniz vs diyordu bi diyetisyen
Ben cok ani zayıfladım benide korku saldı gene alırmıyım diye
Ben 66 ile hamile kaldım (ki 4-5 kilo fazlam vardı) 75le doğuma gittim, doğumdan 10 gün sonra filan 67yi gördüm amaaaaa süt yapsın diye uğraşırken 71i gördüm en sonÜzülmeyin gecen bi video izledim bigünde almadınız o kiloyu hızlıca verirseniz hemende geri alırsınız zamanla vericeksiniz vs diyordu bi diyetisyen
Ben cok ani zayıfladım benide korku saldı gene alırmıyım diye
Menenjiti konusmadim ama rorayi bile konusurken devletin yaptigi asilar zaten fazla ben 6.ayda yaptirdim ogluma dedi.menenjiti 12.ayda n sonra yapiyormus saglikocagndaki doktorumuz o da oyle diyecek sanirim..bende 12.ayda falan dusunuyorum.agir bir asiymisBen de 9 undan sonra gitmeyi düşünüyorum. Menenjit yaptıracak mısın peki, yapalım diye ısrar ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?