Rota aşısından sonra bebeklerinizde bir huzursuzluk ve kaka sayısında artış oldu mu?

Biz cuma günü rota aşısı olduk Pazartesi sabah akşam iki kere kaka yaptı Bugün yine yaptı. Normalde 5 günde bir yaptığı için çok şaşırdım. herhalde rota aşısı etkiledi. Bir de gaz sancısı varmış gibi huzursuz

Sunnet yaptiran arkadaslar bir sey sormak istiyorum sunnetin ilk gunu yazmistim pipi yok gibi diye ertesi gun cikti meydana iki gundur de dikisleri gorundu ama dun biraz sismis gordum o dibindeki yuvarlak yeri normal mi boyle olmasi sislik yoktu cunku baya endiseliyim.

Bizde geçen hafta çarşamba aşı olduk. Benim kızım da 5 günde bir yapıyor genelde. Cumartesi 5. Gününde yaptı. Pazartesi de hem sabah hem öğleden sonra yaptı.Pazar gecesi çok huzursuzdu gaz çıkardı hep doğru düzgün uyuyamadı. Hatta bugün sabah ta çok az yaptı. Bende aşıya bağlıyorum bu durumu. Bu arada aşıyı 78 günlükken yaptırdık

Son düzenleme:
3. Ayları doldu ya belki düzene girmiştir artık

Evet aynen o şekilde. 8de uyuyup 4 gibi emziriyordum. 12 yi ekledim. Muhtemelen ise yaradı. Tartıda farkediyorum evde. 5 günde 200 gram almış gibi gözüküyor. 12de uyandırmaya başladığımdan beri....
Ozelede gittim devletede..29 mayis dvlet hastanesinde ragıp akansel var hatta netten yorumlarinada bakabilirsin medicanada gormedigim ilgiyi gosterdi kizima cok tatli biri..9una randevu aldim hatta
Ben de 9 undan sonra gitmeyi düşünüyorum. Menenjit yaptıracak mısın peki, yapalım diye ısrar ediyor mu

Selam kızlarİki gündür minnakım uyumuyo daha doğrusu sadece memede uyuyo şekerleme yapıyo resmen mahvetti biziArtık sallayarak bile uyutamıyorum baktım atak dönemi de değil memede uyumaması için bi taktiğiniz var mıBi de dün kilolardan bahsedilmişti ben cumartesi günü diyetisyene gittim süt problemi yaşamasaydın güzel bi liste yapardım zayıflardın ama şu anda zayıflayamazsın anca daha fazla almamanı sağlayabiliriz dedi

Bence de aşıdan

O zaman boşuna diyetisyene gitmeyeyim. 6. Ay belki ufak ufak bir diyete başlarım. En azından süt yapsın diye yediklerimi azaltırım.

O zaman boşuna diyetisyene gitmeyeyim. 6. Ay belki ufak ufak bir diyete başlarım. En azından süt yapsın diye yediklerimi azaltırım.
Evet bi tek tahin helvasını yemediğinde sütün azalmıyosa onu kes dedi ve şerbetli tatlı yeme sütlü tatlı da haftada bir ye tatlı yerine multimalt günde iki tane iç daha mantıklı dedi..diyetisyen de 6. Ayda gel görüşelim diye söyledi

Plm123
ShinSeGi
ve kilo problemi olan arkideslerim
+10kg dayim
amma kızım alerjik ne yumurta ne yoğurt süt yiyemiyom yaww veremiycez bi süre ya sabır

Baska bir diyetisyene git bence
Ne alaka yani süt yapan herşey kalorili mi

Çok teşekkür ederimm
Allah razı olsun

Plm123
ShinSeGi
ve kilo problemi olan arkideslerim
+10kg dayim
amma kızım alerjik ne yumurta ne yoğurt süt yiyemiyom yaww veremiycez bi süre ya sabır
Üzülmeyin gecen bi video izledim bigünde almadınız o kiloyu hızlıca verirseniz hemende geri alırsınız zamanla vericeksiniz vs diyordu bi diyetisyen
Ben cok ani zayıfladım benide korku saldı gene alırmıyım diye

Baska bir diyetisyene git bence
Ne alaka yani süt yapan herşey kalorili mi
Canım vücuda giren kalori miktarı ciddi oranda azalır ve kilo kaybı başlarsa vücut alarm durumuna geçip kendini korumaya alıyormuş ve ilk tedbiri sütü azaltmak oluyormuş, önce can sonra canan mantığı ile bu yüzden emzirme döneminde ağır spor ve diyet önermiyorlar. Tabi bu durumlardan sütü hiç etkilenmeyenler de vardır illaki. Ama bizim gibi süt olsun diye deli gibi çaba harcayan tipler risk alamayız

Bende senin gibiyim doğuma 64.5 ile girdim şu an! 53.8 im o kadar yememe rağmen veriyorum acaba bir sıkıntı var diye bende bu konuda endişeliyim

Ben 66 ile hamile kaldım (ki 4-5 kilo fazlam vardı) 75le doğuma gittim, doğumdan 10 gün sonra filan 67yi gördüm amaaaaa süt yapsın diye uğraşırken 71i gördüm en son bi de acaip iştahım açıldı, hayatımın en çok yediğim dönemi oldu. Bu iştahla 90 kilo olmamam mucize

Ben de 9 undan sonra gitmeyi düşünüyorum. Menenjit yaptıracak mısın peki, yapalım diye ısrar ediyor mu
Menenjiti konusmadim ama rorayi bile konusurken devletin yaptigi asilar zaten fazla ben 6.ayda yaptirdim ogluma dedi.menenjiti 12.ayda n sonra yapiyormus saglikocagndaki doktorumuz o da oyle diyecek sanirim..bende 12.ayda falan dusunuyorum.agir bir asiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…