H honey bunch benimki böyle olduğu zaman sabahında püfünü yapıyor. Tüm sıkıntısı gidiyor sabah emmeden (yakın zamanda emzirmişsem) rahatlamış şekilde uyuyor 2saat pis bezle. Ellemiyorum bende. Çünkü çok rahat görünüyor. Değiştirdiğim anlarda meme istiyor, ardından gaz çıkar vs uykusu açılıyor.
Seninkinin püfü yoksa bile gazı vardır muhtemelen.
Bu arada kızlar 4.5 aylık oldu benimki ve alttan gazı olduğunda kendi çıkartıyor, üstten olduğu zamanda kucağıma aldığım an geğirerek rahatlıyor. Kusmalar hala var o da ben hiç dikkat edemiyorum kendime, üşüttüğümde çok oluyor

Söylemeye çekiniyorum ama aslında geceleri biberonla versen hızlı ve tam doyup uzun uyur belki
Çekiniyorum dedim çünkü her yönetimin avantajı da var dezavantajı da

Spor yapmayalım evet ama bana kızım yaptırıyor fazlasıyla
Gecen gün arkadasım dedi leslie miydi neydi onun hareketlerini yapıyormusum cocugumla
Sanırım kucakcı uyumayan cocugun böyle bi faydası var
Kesinlikle bebişler iyi spor yaptırıyor. Benimki de canı sıkılırsa dolaşa dolaşa hoplata zıplata emzirmemi istiyor o da bize iyi spor oluyor

Kızım sabahtan beri hatta geceden beri uyuyor Arada ağlıyor kaldırıp emziriyorum , süt içiriyorum altını değiştiriyorum geri yatıyor , bir ara üstünü değiştirdim komple pusete koydum 10 dk durmadı ağladı uykulu bir suratla yine bayıldı. Hiç övülecek bir durum yok Gece nöbet var yandım

Hadi ya
Benimde bi ara kabuklu yemişlere beyaz una ve yumurtaya vardı inanılmaz kilo vermiştim o dönem
Ama illaki alternatif bi süt vs vardır
Buarada menemen veya kızartma falanda yiyebilirsin kahvaltıda
menemen yiyorum hafta sonlari malum hafta içi kızlarla yapmak na mümkün

Ben hayatımın çoğu döneminde yediklerime dikkat ettim, çünkü yemek yapmayı da yemeyi de seven bi tipim ama emzirme dönemi feleğim şaşırttı. Normal sütüm olsaydı gene yemezdim. Ben hiç komposto filan yapmamıştım, süt gelmeyince başladım kompostolar yapmaya canan Karatay yeşil mercimek önermiş süt yapıcı olarak ama gaz korkusundan cesaret edemedim hala

Bu bebisleri ne zaman destekli oturtabilicez. Çocuğu sürekli dik tutmak zormus. 4 aylık olunca bi kaç saniyede olsa oturtsak kucağımızda erkenmi acaba

sorma bir facia
zeytin zeytin yağı eski kasarla yapılmış tost hergün aynısı
Bana hamileyken hem tuzlu yasaktı hem de karaciğeri yorabilecek besinler. Peynir yok, yumurta yok, tereyağ yok ekmek domates yiyordum bi ara artık zor gerçekten inşallah hemen düzelir

Belki gece de uyur. Bizim de bi kaç kere oldu öyle ama gece de uyudu. Atak haftasına hazırlanıyor olabilir

Teşekkür ederim cevabın için Bahsettiğin devlet hastanesine hiç gitmedim, randevuyla çalışıyorlar mı yani çok sıra bekliyor muyuz

Oğlum çok kusmaya başladı, gece 2 kez üst değiştirdim dün. Her kustuğunda sanki ağzına acı geliyormuş gibi rahatsız oluyor ağlıyor. Reflü olabilir mi bilemedim

Valla bilmiyorum ki süt artsın diye doktorun verdiği listeyi gösterdim bunları yediğinde veremezsin dedi ben de çok takılmadım artık zaten zararlı bişey yemiyorum gece de yemeyi kestim almam inşallah

Ben hiç gaz Çıkarma yapmadım dogdugundan beri alttan kendi cıkarıyor
Sabaha dogru gazla birlikte kakasını yapıyor ve uyuyor ama ben pişik olmasın diye hemen değiştiriyorum ve tabiki uyanıyor ayılıyor sen öyle pis bekletiyormusun peki

Evet tahin helvasını yememe riskini bile alamıyorum sütün azalması demek mama demek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…