- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Spor yapmayalım evet ama bana kızım yaptırıyor fazlasıylaCanım vücuda giren kalori miktarı ciddi oranda azalır ve kilo kaybı başlarsa vücut alarm durumuna geçip kendini korumaya alıyormuş ve ilk tedbiri sütü azaltmak oluyormuş, önce can sonra canan mantığı ilebu yüzden emzirme döneminde ağır spor ve diyet önermiyorlar. Tabi bu durumlardan sütü hiç etkilenmeyenler de vardır illaki. Ama bizim gibi süt olsun diye deli gibi çaba harcayan tipler risk alamayız
öyle ama ben çok hızlı aldım birinci gebelik gibi gider 4 kg. cocuk doğrur -8 10 la ieve dönerim dedim fakat bu kez olmadı 18. hafta kilo almaya basladimÜzülmeyin gecen bi video izledim bigünde almadınız o kiloyu hızlıca verirseniz hemende geri alırsınız zamanla vericeksiniz vs diyordu bi diyetisyen
Ben cok ani zayıfladım benide korku saldı gene alırmıyım diye
Ben 73le gittim 54üm suandaBende senin gibiyim doğuma 64.5 ile girdim şu an! 53.8 im o kadar yememe rağmen veriyorum acaba bir sıkıntı var diye bende bu konuda endişeliyim
Sen dikkat ediyordun hatırlıyorum rahatsızlıgın vardı sanırım gebelikteBen 66 ile hamile kaldım (ki 4-5 kilo fazlam vardı) 75le doğuma gittim, doğumdan 10 gün sonra filan 67yi gördüm amaaaaa süt yapsın diye uğraşırken 71i gördüm en sonbi de acaip iştahım açıldı, hayatımın en çok yediğim dönemi oldu. Bu iştahla 90 kilo olmamam mucize
Ne yiyorsun suanda kahvaltıdaöyle ama ben çok hızlı aldım birinci gebelik gibi gider 4 kg. cocuk doğrur -8 10 la ieve dönerim dedim fakat bu kez olmadı 18. hafta kilo almaya basladim
39 bitti sezaryen e girdim yani 21 hafta aldığım kilo 15
doğum sonrası eve döndüğümde verdiğim kilo 2.5 3
matematik şaşmıştı
çocuk 4 se eş 1 se suyum da 1 olsa -6eder ama olmadı
takmayim diyom ama bilinç altım takiyor sanırım
hamile pantolon larina kilitlendim hoş dışarı da pek cikmiyrom
yiyebildiklerim sınırlı o yüzden de vermem çok daha güç
şuan +10 dayım bakıcaz artık mart ayında
umarım alerji biter reflu biter de ben de normal bir kahvaltı yapabilirim
Alerji tanısı nasıl koyuldu acaba. Hangi belirtileriniz var. Ve nasıl besleniyorsunuz?öyle ama ben çok hızlı aldım birinci gebelik gibi gider 4 kg. cocuk doğrur -8 10 la ieve dönerim dedim fakat bu kez olmadı 18. hafta kilo almaya basladim
39 bitti sezaryen e girdim yani 21 hafta aldığım kilo 15
doğum sonrası eve döndüğümde verdiğim kilo 2.5 3
matematik şaşmıştı
çocuk 4 se eş 1 se suyum da 1 olsa -6eder ama olmadı
takmayim diyom ama bilinç altım takiyor sanırım
hamile pantolon larina kilitlendim hoş dışarı da pek cikmiyrom
yiyebildiklerim sınırlı o yüzden de vermem çok daha güç
şuan +10 dayım bakıcaz artık mart ayında
umarım alerji biter reflu biter de ben de normal bir kahvaltı yapabilirim
sorma bir faciaNe yiyorsun suanda kahvaltıda
Yani tam spor sayılmaz ama evde spordan cok belki efor sergiliyorumspor yapmak da sütün içinde bi maddeyi artırıyormuş
yoksa çok pis yürürdüm koşu bandı atıl duruyor zaten
Bence sadece sanslisiniz, tadini cikarinBende senin gibiyim doğuma 64.5 ile girdim şu an! 53.8 im o kadar yememe rağmen veriyorum acaba bir sıkıntı var diye bende bu konuda endişeliyim
Soya sütü kullansan ?sorma bir facia
zeytin zeytin yağı eski kasarla yapılmış tost hergün aynısı
kızım fiskirarak kusuyordu bu tip kusma en çok idrar yolu enfeksiyonunda görülüyormuşAlerji tanısı nasıl koyuldu acaba. Hangi belirtileriniz var. Ve nasıl besleniyorsunuz?
Valla hic sanslı değilim sahsenBence sadece sanslisiniz, tadini cikarinben de 64 le girdim su an 59 um, gitmedigi gibi, yenileri geliyor
O da zamanla düzelir oğlum resmen gazmandi gecmicek heralde diyodum geçti sizin de düzelir inşallahAynen gaz sancıları ciddi anlamda azaldı, kakada problem yaşıyoruz
yasaklarda var ama en basta ve bana yapilan test te benim de var soya yaSoya sütü kullansan ?
Yiğenimin süt ve süt ürünlerine alerjisi vardı soya sütü kullanıyorlardı
En azından yulaf yersin
Hadi yayasaklarda var ama en basta ve bana yapilan test te benim de var soya ya
O zaman boşuna diyetisyene gitmeyeyim.6. Ay belki ufak ufak bir diyete başlarım. En azından süt yapsın diye yediklerimi azaltırım.
Mukuslu ve köpüklü , önce kabız sonra ishal şeklinde kaka olduHanımlar merhaba bir süredir bakamıyorum. Umarim herşey yolundadır.
Mukuslu kaka sorunu yaşayan oldu mu?
Ciddi kalori miktarında düşüş olmadan , kontrollü yavaş yavaş vermek için beklemeye gerek yok benceCanım vücuda giren kalori miktarı ciddi oranda azalır ve kilo kaybı başlarsa vücut alarm durumuna geçip kendini korumaya alıyormuş ve ilk tedbiri sütü azaltmak oluyormuş, önce can sonra canan mantığı ilebu yüzden emzirme döneminde ağır spor ve diyet önermiyorlar. Tabi bu durumlardan sütü hiç etkilenmeyenler de vardır illaki. Ama bizim gibi süt olsun diye deli gibi çaba harcayan tipler risk alamayız
Bu kadar az uyuma durumunu doktoruyla konuştunuz mu hiç?Valla hic sanslı değilim sahsen
Burda okuyorum cocugunu emzirmek icin uyandıranları sok oluyorum
Benimki kesintisiz iki kere 6 saat uyudu
Bikaç haftaya kadar 4 saat uyuyordu
Son bikac haftadır birbucuk iki saat uyuyor
Uyanınca en az bir saat emiyor
Koyuyorum yerine yarım saate gene uyanıyor
Gündüz zaten memede uyursa o uyumazsa sıfır uyku sürekli kucakta gezdir oynat dur
Agırlastıda artık omuzlarım belim ayrı oynuyor
Bu kadar zor cocuk olmasa hayatta 20kgya yakın üc ayda veremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?