Oyy maşallah cimcimeyebenim kızım artık dönmeye ve kalkmaya basladı. kucakta dik tutarken oturma pozisyonuna kaldırıyor kendini. ne bu acele anlamıyorum. kucakta tutmak zorlasıyor. dün ilk defa koltukta döndü. zaten epeydir yalnız bırakırken önlemlerimi alıyordum ama dikkat bir anda dönebilirler
Yok ayakkabi almicam canim. Bir arkadasim hediye almis baby on the go patiklerden. Ama simdi giydirmicem. 9 aylikken falan kullanicam, o zaman tay tay durur diye dusunuyorum (ben 9 aylikken yurumusum ya, nedense benimki de oyle olacak gibi geliyor). O yuzden patigin numarasini degistirmek istiyorum.Canım bu bebekten bebeğe değişiyor
Zaten bi ayakkabı alıyorsun bi ayda ayağı büyüyor. Şuan ayakkabı konusuna girme bence
Yaza tay tay durdurduğunda ayağına göre alırsın, şuan ev botları panduflar favorimiz olsun
Aynen de öyle. Zaten evlilikteki en büyük çatlaklar çocuktan sonra oluyo. Büyük bir değişim yasaniyo kolay değil. Bunlar da olmasa soguruz birbirimizden
Anladım canım güle güle giysinYok ayakkabi almicam canim. Bir arkadasim hediye almis baby on the go patiklerden. Ama simdi giydirmicem. 9 aylikken falan kullanicam, o zaman tay tay durur diye dusunuyorum (ben 9 aylikken yurumusum ya, nedense benimki de oyle olacak gibi geliyor). O yuzden patigin numarasini degistirmek istiyorum.
Ohhh maşallah kuzucuklar büyüyorbenim kızım artık dönmeye ve kalkmaya basladı. kucakta dik tutarken oturma pozisyonuna kaldırıyor kendini. ne bu acele anlamıyorum. kucakta tutmak zorlasıyor. dün ilk defa koltukta döndü. zaten epeydir yalnız bırakırken önlemlerimi alıyordum ama dikkat bir anda dönebilirler
Saol canimAnladım canım güle güle giysin
Bak 6 aylıkken filan denersin ayağına olabilir, 9 ayı bekleme
Senin gözüne büyük gelir, bi bakarsın ayakkabı olmuyo
Bende eşimde 1 yaştan önce yürümüşüz
Kızımda 10 aylık olur olmaz yürüdü
Anne baba etkili bu konuda ☺
Canim ben elektrikli pompa ile sagiyorum ve sutum hic cikmiyor. 40 cc ancak cikiyor ama botti diye bırakmıyorum sagmayi. Memeleri degistire degistire 30 dk sagiyorum. 30dk sonra sut iniyor fiskirarak. Toplamda 40 dk sagiyorum. O 30 dakikada 40 cc olan sut 40. Dakikada 100 cc oluyor. Yani bitti sut diye pes etme. 40i 100 yapiyor 30 dakikadan sonraki 10 dakika. Memeler sarkti falan ama bebegin suti daha onemliO kadar sütüm olmuyor ki. Bazen emerken mochi takıyorum maksimum 30 cc çıkıyor. Saydığımda da bir değişiklik olmadı. En fazla 40 cc çıktı sütümün iyi olduğu bir gün. O da yetmez ağlar bitince. Ben 6 saatte bir 60 cc mama veriyorum onun dışında sık sık emiyor. Kv'ye kalsa 3 saatte bir verir, çocuk biraz huysuzlansa aç bu çocuk diyor. Mama ile herkes susturur çocuğu.
yakında emekler yandım benHadi bakaliim bi seviye daha ilerledinizAllah kolaylik versin bundan sonrasi icin
ay kesinlikle. benimki de çok seviyor. üst kıyafetini çıkarırken kahkaha atıyo resmenOyy maşallah cimcimeye
Yakında mutfağa yardıma gelir annesi
Benimki de çıplak olmaya bayılıyo
Bacakları elleri kolları kıpır kıpır
Çığlık atıp kahkaha atmakla meşgul bu aralar
o kayna hareketini 1 haftadır falan yapıyodu. dün sırt üstü pozisyondan yüz üstü pozisyona geçtiOhhh maşallah kuzucuklar büyüyorBenimki 1 haftadır filan kalkma hareketini yapıyor, pusete bile kalkmaya çalışıyor, sanırım çok hareketli bir kızım olacak yandım ama hala agu yok, anca ıııhhh mıııhhhh filan diyor dönem dediğin yüzüstüyken sırt üstü dönmesi şeklinde mi? Benim kızı dün oyun halısına yatırdım mutfakta bulaşık topladım bi geldim oyun halısında enlemesine yatacak şekilde çevirmiş kendini, sanırım ayakları kaldırıp popoyu sağa doğru attıra attıra kaymış
Arkadasim alm8s cok guzel cıkmış. Sonra baska bir atladasa daha alayim demis ve o sayfada bittigi icin baska sayfadan almis cok kotu cikmis. Ben carsidan aldim bebek icin ama ablasi yatiyor. Bebege kullanmamaya karar verdim. Pelus sonicta ve benimki alerjik. Ancak fotograf cekerken kullanirim.Günaydın kızlar
İnstagramdan uyku fili alıp memnun olan var mı?
GünaydınnGünaydın kızlar
İnstagramdan uyku fili alıp memnun olan var mı?
Maşallah maşallah emeklemeceler baslar yakındabenim kızım artık dönmeye ve kalkmaya basladı. kucakta dik tutarken oturma pozisyonuna kaldırıyor kendini. ne bu acele anlamıyorum. kucakta tutmak zorlasıyor. dün ilk defa koltukta döndü. zaten epeydir yalnız bırakırken önlemlerimi alıyordum ama dikkat bir anda dönebilirler
Benim de bitti raporla ugrasiyorum. Rapor da vermek istemiyor doktorlar hakli olarak. Cok ceresiz hissediyorum kendimi. Tabi uykusuzluk da limon sıkıyor raporsuzlugin ustune. Soyle heyet alabilsem rahatlayacagim 1 ay en azindan.
Maşallah kuzuyabenim kızım artık dönmeye ve kalkmaya basladı. kucakta dik tutarken oturma pozisyonuna kaldırıyor kendini. ne bu acele anlamıyorum. kucakta tutmak zorlasıyor. dün ilk defa koltukta döndü. zaten epeydir yalnız bırakırken önlemlerimi alıyordum ama dikkat bir anda dönebilirler
Ya ne güzel. Ben çalışıcam sanırım kredilerimiz var. Bir de okulum değişecek norm fazlası oldum. Meslek lisesinden Anadolu lisesine geçicem evimize yakın. Bu kadar değişikliği kaldırabilecek miyim bakalımEvet bitti ben de rapor alıyorumİkinci dönem de ücretsiz izin alcam nasipse ☺
Doğumu burda yapmadım ama doğumum sıkıntılı olduğu için burda kontrollere gittiğim doktor sağolsun halime acıdı toplam 20 gün veriim sana dedi ama sonra nerden alıcam bilmiyorumBenim de bitti raporla ugrasiyorum. Rapor da vermek istemiyor doktorlar hakli olarak. Cok ceresiz hissediyorum kendimi. Tabi uykusuzluk da limon sıkıyor raporsuzlugin ustune. Soyle heyet alabilsem rahatlayacagim 1 ay en azindan.
Günaydınn
Pembesini arkadasım almıstı bizim kıza ama hic kullanmadık
Peluş cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?