Oyy maşallah cimcimeye
Yakında mutfağa yardıma gelir annesi
Benimki de çıplak olmaya bayılıyo
Bacakları elleri kolları kıpır kıpır
Çığlık atıp kahkaha atmakla meşgul bu aralar

Yok ayakkabi almicam canim. Bir arkadasim hediye almis baby on the go patiklerden. Ama simdi giydirmicem. 9 aylikken falan kullanicam, o zaman tay tay durur diye dusunuyorum (ben 9 aylikken yurumusum ya, nedense benimki de oyle olacak gibi geliyor). O yuzden patigin numarasini degistirmek istiyorum.

Aynen de öyle. Zaten evlilikteki en büyük çatlaklar çocuktan sonra oluyo. Büyük bir değişim yasaniyo kolay değil. Bunlar da olmasa soguruz birbirimizden

Kesinlikle hele 2. Çocukla dahada gergin oluyorsun.bizim yıllarca çocuğumuz olmadi çok sakindi evliliğimiz eşim hep akşam olsada eve gelsem sana sarılsam bian önce derdim diyor ama şimdi eve gelirken çok rahat olmadığını söylüyor aşırı ağlayan bir bebek çok mızmız ağlak bir abla bizi aşırı geriyor. Bebeği 1 saat Uyutcam diye uğraşıyorum abla gelip özellikle uyandırıyor getiriyor yanında sesli davulu calıyor sesli oyuncak yada bağırma olmadi dokunuyor sevcen diye oda cocuk ama iste bizdr geriliyoruz cunku inat yapiyor kiskaniyorda emzirirken beni defalarca kaldırıyo özellikle sabahları okula giderken ağlıyor bir yandanda bebek eşimle konuşurken duyamıyoruz birbirimizi ağlama sesinden bağırarak konuşuyoruz sen akşama kadar aşırı yorulurken rahatına çok düşkün bir eseDe ayrica sinir oluyorsun diyorum yanlislikla 3. Olsa heralde biz bosaniriz gurbette tek başına cocuk büyütmek çok zor

Anladım canım güle güle giysin
Bak 6 aylıkken filan denersin ayağına olabilir, 9 ayı bekleme
Senin gözüne büyük gelir, bi bakarsın ayakkabı olmuyo
Bende eşimde 1 yaştan önce yürümüşüz
Kızımda 10 aylık olur olmaz yürüdü
Anne baba etkili bu konuda

Ohhh maşallah kuzucuklar büyüyor Benimki 1 haftadır filan kalkma hareketini yapıyor, pusete bile kalkmaya çalışıyor, sanırım çok hareketli bir kızım olacak yandım ama hala agu yok, anca ıııhhh mıııhhhh filan diyor dönem dediğin yüzüstüyken sırt üstü dönmesi şeklinde mi? Benim kızı dün oyun halısına yatırdım mutfakta bulaşık topladım bi geldim oyun halısında enlemesine yatacak şekilde çevirmiş kendini, sanırım ayakları kaldırıp popoyu sağa doğru attıra attıra kaymış

Saol canim 19-20 numara olur heralde diye dusunuyorum.

Canim ben elektrikli pompa ile sagiyorum ve sutum hic cikmiyor. 40 cc ancak cikiyor ama botti diye bırakmıyorum sagmayi. Memeleri degistire degistire 30 dk sagiyorum. 30dk sonra sut iniyor fiskirarak. Toplamda 40 dk sagiyorum. O 30 dakikada 40 cc olan sut 40. Dakikada 100 cc oluyor. Yani bitti sut diye pes etme. 40i 100 yapiyor 30 dakikadan sonraki 10 dakika. Memeler sarkti falan ama bebegin suti daha onemli

Hadi bakaliim bi seviye daha ilerlediniz Allah kolaylik versin bundan sonrasi icin
yakında emekler yandım ben bi de bu ayda dişleri kaşınabilir mi? herşeyi hırslı hırslı ağzına götürüyo. slikon kaşık vardı onunla kaşıyorum hafiften rahatlıyo. diş kaşıyıcı alayım bari
Oyy maşallah cimcimeye
Yakında mutfağa yardıma gelir annesi
Benimki de çıplak olmaya bayılıyo
Bacakları elleri kolları kıpır kıpır
Çığlık atıp kahkaha atmakla meşgul bu aralar
ay kesinlikle. benimki de çok seviyor. üst kıyafetini çıkarırken kahkaha atıyo resmen artık gaz dönemi bitiyor, ben gece çorapsız yatırmayı düşünüyorum üstünde battaniyesi var zaten. daral geliyo bana onu çoraplı gördükçe
o kayna hareketini 1 haftadır falan yapıyodu. dün sırt üstü pozisyondan yüz üstü pozisyona geçti

Günaydın kızlar

İnstagramdan uyku fili alıp memnun olan var mı?
Arkadasim alm8s cok guzel cıkmış. Sonra baska bir atladasa daha alayim demis ve o sayfada bittigi icin baska sayfadan almis cok kotu cikmis. Ben carsidan aldim bebek icin ama ablasi yatiyor. Bebege kullanmamaya karar verdim. Pelus sonicta ve benimki alerjik. Ancak fotograf cekerken kullanirim.

Kızlar valla ben de bazen kendime özen gösteriyorum ama çoğu zaman rezil haldeyimEşim de tek kelime etmesin yahu geçen gün dışarda bi saalik işim vardı eve döndüm bebiş kaka yapmış diye altını almış ama kıyafeti ters giydirmiş eşimin kendi ayağında çorabın biri var biri yok ağladı durmadı perişan haldeyim diyoYaaa dedim işte böyleSana maşallah valla diyoBen kilo aldım çirkinleştim diyorum annelik sana çok yakıştı diyo açıkcası bebiş zaten yoruyo bi de ekstra yorcak şeyler yapamıyorum bu haldeyim diye benden soğursa kendi bilir bu da onun sınavı olur.. sonuçta hastalık var sağlık var ben onu her haliyle seviyosam aşkım azalmıyosa onun da böyle olmalıGeçenlerde makyaj yapmıştım kızdı hattaBebiş uyudu mu sen de uyucaksın dinlenceksin uğraşma böyle şeylerle dedi sağolsun

Maşallah maşallah emeklemeceler baslar yakında

Öğretmen arkadaşlar izinleriniz bitti mi? Ben rapor almaya başladım. yorgunoz Plm123 bir de ıssizxx vardı ama kullanıcı adını tam hatırlayıp etiketleyemedim.
Benim de bitti raporla ugrasiyorum. Rapor da vermek istemiyor doktorlar hakli olarak. Cok ceresiz hissediyorum kendimi. Tabi uykusuzluk da limon sıkıyor raporsuzlugin ustune. Soyle heyet alabilsem rahatlayacagim 1 ay en azindan.

Maşallah kuzuyaBizimkinde daha o çaba yok ama dikkat ediyorum ben de odadan çıkarken önlem alıyorum

Evet bitti ben de rapor alıyorum İkinci dönem de ücretsiz izin alcam nasipse ☺
Ya ne güzel. Ben çalışıcam sanırım kredilerimiz var. Bir de okulum değişecek norm fazlası oldum. Meslek lisesinden Anadolu lisesine geçicem evimize yakın. Bu kadar değişikliği kaldırabilecek miyim bakalım Birinci döneme raporlar da yetmiyor benim. Plm123 özel bi Psikiyatri kliniği heyet raporu vermiş arkadaşıma 50 gün ama çekincelerim var psikiyatriden almaya.

Benim de bitti raporla ugrasiyorum. Rapor da vermek istemiyor doktorlar hakli olarak. Cok ceresiz hissediyorum kendimi. Tabi uykusuzluk da limon sıkıyor raporsuzlugin ustune. Soyle heyet alabilsem rahatlayacagim 1 ay en azindan.
Doğumu burda yapmadım ama doğumum sıkıntılı olduğu için burda kontrollere gittiğim doktor sağolsun halime acıdı toplam 20 gün veriim sana dedi ama sonra nerden alıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…