bekliyoz bacımBiz yine gece 3ü bekliyoruz uyumak içinHanımefendi babasıyla baş başa kalmamıza asla izin vermiyo zaten o uyuyunca bizde birbirinize iyi geceler dicek hal bile kalmıyo
3 olmasına ne kaldiki 3 te uyusalar bariBiz yine gece 3ü bekliyoruz uyumak içinHanımefendi babasıyla baş başa kalmamıza asla izin vermiyo zaten o uyuyunca bizde birbirinize iyi geceler dicek hal bile kalmıyo
Ay evet ya bu akşam aşırı kaptırdık kendini şap şup sesler geliyorum elini yerkenBizimkinin de eli ayagi carpinca hosuna gitti bugun. Ya bu elini yemeyi bayagi abartti benimki de. Sesi cikmiyor elini kemirirken. Dunyanin en tatli seyini yiyor gibi bi hali vare o elleri ben de yerdim
Bizden bahsediyosun sanirimKızlar eşlerinizle bişi bişi yapamasanızda öpüşün koklaşın sırnaşın cilveleşin derim
Cok tehlikeli dönemdeyiz memeler fora kilolar almış basını gidiyor bakımsızlık hat safha kafada topuzlar cirit atıyor falan derken adamları iyice kendinizden uzaklaştırmayın
Birde bazı adamlar eşleri dogum yaptıktan sonra artık onları partnerleri değilde anne gibi görmeye baslıyorlarmıs
Kendi kendimize yapmamak lazım bunu
HahahhahaBizden bahsediyosun sanirimgormeden tanimadan anca bu kadar bilebilirdin esim cok yogun calisiyor bu ara. Eve gelince zaten dus alip yatiyor gu. Gectikce ben daha da gicik olmaua basladim firsat buldukca laf sokuyoruz birbirimize. O dedigin meme kilo topuz olayinin hepsi var bende. Bakalim ne ara duzelecegiz
Hahahhahatopikte herkes mi ayni durumda olur suan sadece gicik oluyorun hamilelikte olacak sey dogum sonrasi oldi bana
Az once ben de gozume yedim bi yumruk. Resmen gozumun onunde isik parladi. Neyse ki hala görüyorumBir memeden digerine gecerken resmen dayak yiyorum cocugun sabri yok 2 saniye..el havada aglayarak yuzume yuzume carpiyohayir cok da ufaksin az büyü sorucam sana
O bana kur yapsin bencewalla ben de deli gibi gicik oluyorum hem de. Her gun diyorum ki aksam esim geince sicak davranicam iki kur yapicam. Geliyo bse diyo sinirlerim tepeme cikiyo kur mur kalmiyo haliyle
O bana kur yapsin bencetum gun totomda ayi bagiriyo icimden gelmedigi surecede hic mıs gibi yapamiyorum zaten kendiside biliyo..bir dus alip pijama degisikligi yapsam yetiyo ama ı ıh bende is yok
Aman o dereceye gelmeyin ya.bizimki hep sey der kari koca tatli tatli atistik olur oyle aradaal benden de o kadar. Ilk zamanlar cok takiyodum kafama. Iyice uzaklastik birbirkmizden diye. Simdi insallah yanasmaz bana diyorum ama yine de boyle olmak uzuyo beni. Cunku kanka degil resmen dusman olduk
Çok tatlılar yaaaBizimkinin de eli ayagi carpinca hosuna gitti bugun. Ya bu elini yemeyi bayagi abartti benimki de. Sesi cikmiyor elini kemirirken. Dunyanin en tatli seyini yiyor gibi bi hali vare o elleri ben de yerdim
Ya dusman olduk derken surekli birbirimize gicik oluyoruz. Ysni ben gicik oluyorum da o da muhtemelen oyledir. Surekli biseye laf soyluyor ne bileyim sunu surda birakmissin, odanin kapisini acik unutmussun vs.. ben de ona gicik oluyorum. Arada aska geliyoruz sariliyoruz birbirimize sonrs yine ayni.. bu arada ben de ikizlerim sacma sapan tutarsız davranislarimin sebebi bu olsa gerekAman o dereceye gelmeyin ya.bizimki hep sey der kari koca tatli tatli atistik olur oyle aradaküstüysem sırnasir asla küs uyutmaz..sonunda aglayan ben olurum (balik burcunun gereksiz duygusalligi ) o deli yanimi kocam idare edeer ben ona gore daha fevriyim o da biriktirip patlar o daha pis neyse saka bi yana o duzeydeyse dikkat etmek lazim sizin olaylarida biliyorum gerci
Bizimki de ayni. Hatta parmaklarını dumduz sokuyr agzina iyice kusacak gibi oluyorÇok tatlılar yaaaama bizimki olayı biraz abarttı, ellerini sonuna kadar ağzına sokup kendini öğürttürüyor. Kaç kere kusmak üzereyken yakaladım, yalnız bırakmaya korkar oldum
O laf soyleyen benim iste adami evden kacirmasam bari cunku esim cidden cok sabirlidirYa dusman olduk derken surekli birbirimize gicik oluyoruz. Ysni ben gicik oluyorum da o da muhtemelen oyledir. Surekli biseye laf soyluyor ne bileyim sunu surda birakmissin, odanin kapisini acik unutmussun vs.. ben de ona gicik oluyorum. Arada aska geliyoruz sariliyoruz birbirimize sonrs yine ayni.. bu arada ben de ikizlerim sacma sapan tutarsız davranislarimin sebebi bu olsa gerek
Yok iz kalmadı ama krem etki edene kadar çok ağlamıştı.arabada gezdirerek sakiinlestirmistikAy Allahım sen koru
İz kaldı mı peki
Oluyor normal zamanlara göre ama yaptıkça alisiyorsunKızlar ben daha dogurmadan 2020 yi bekle diyordum eşimevalla bu kadar gerçek olacağını düşünmemiştim oda onu bekliyor galiba bir yandan taş atıyor dediğin gibi ama nafile. Ya çok utanarak soruyorum emzirme döneminde kuruluk olur yazıyor oluyor mu gerçekten oda korkutuyor beni
Yapmasan keskeBizden bahsediyosun sanirimgormeden tanimadan anca bu kadar bilebilirdin esim cok yogun calisiyor bu ara. Eve gelince zaten dus alip yatiyor gu. Gectikce ben daha da gicik olmaua basladim firsat buldukca laf sokuyoruz birbirimize. O dedigin meme kilo topuz olayinin hepsi var bende. Bakalim ne ara duzelecegiz
Of kıyamamYok iz kalmadı ama krem etki edene kadar çok ağlamıştı.arabada gezdirerek sakiinlestirmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?