Bizimkinin de eli ayagi carpinca hosuna gitti bugun. Ya bu elini yemeyi bayagi abartti benimki de. Sesi cikmiyor elini kemirirken. Dunyanin en tatli seyini yiyor gibi bi hali var e o elleri ben de yerdim
Ay evet ya bu akşam aşırı kaptırdık kendini şap şup sesler geliyorum elini yerken

Bizden bahsediyosun sanirim gormeden tanimadan anca bu kadar bilebilirdin esim cok yogun calisiyor bu ara. Eve gelince zaten dus alip yatiyor gu. Gectikce ben daha da gicik olmaua basladim firsat buldukca laf sokuyoruz birbirimize. O dedigin meme kilo topuz olayinin hepsi var bende. Bakalim ne ara duzelecegiz

Hahahhaha topikte herkes mi ayni durumda olur suan sadece gicik oluyorun hamilelikte olacak sey dogum sonrasi oldi bana

Hahahhaha topikte herkes mi ayni durumda olur suan sadece gicik oluyorun hamilelikte olacak sey dogum sonrasi oldi bana
walla ben de deli gibi gicik oluyorum hem de. Her gun diyorum ki aksam esim geince sicak davranicam iki kur yapicam. Geliyo bse diyo sinirlerim tepeme cikiyo kur mur kalmiyo haliyle

walla ben de deli gibi gicik oluyorum hem de. Her gun diyorum ki aksam esim geince sicak davranicam iki kur yapicam. Geliyo bse diyo sinirlerim tepeme cikiyo kur mur kalmiyo haliyle
O bana kur yapsin bence tum gun totomda ayi bagiriyo icimden gelmedigi surecede hic mıs gibi yapamiyorum zaten kendiside biliyo..bir dus alip pijama degisikligi yapsam yetiyo ama ı ıh bende is yok

O bana kur yapsin bence tum gun totomda ayi bagiriyo icimden gelmedigi surecede hic mıs gibi yapamiyorum zaten kendiside biliyo..bir dus alip pijama degisikligi yapsam yetiyo ama ı ıh bende is yok
al benden de o kadar. Ilk zamanlar cok takiyodum kafama. Iyice uzaklastik birbirkmizden diye. Simdi insallah yanasmaz bana diyorum ama yine de boyle olmak uzuyo beni. Cunku kanka degil resmen dusman olduk

al benden de o kadar. Ilk zamanlar cok takiyodum kafama. Iyice uzaklastik birbirkmizden diye. Simdi insallah yanasmaz bana diyorum ama yine de boyle olmak uzuyo beni. Cunku kanka degil resmen dusman olduk
Aman o dereceye gelmeyin ya.bizimki hep sey der kari koca tatli tatli atistik olur oyle arada küstüysem sırnasir asla küs uyutmaz..sonunda aglayan ben olurum (balik burcunun gereksiz duygusalligi ) o deli yanimi kocam idare edeer ben ona gore daha fevriyim o da biriktirip patlar o daha pis neyse saka bi yana o duzeydeyse dikkat etmek lazim sizin olaylarida biliyorum gerci

Bizimkinin de eli ayagi carpinca hosuna gitti bugun. Ya bu elini yemeyi bayagi abartti benimki de. Sesi cikmiyor elini kemirirken. Dunyanin en tatli seyini yiyor gibi bi hali var e o elleri ben de yerdim
Çok tatlılar yaaa ama bizimki olayı biraz abarttı, ellerini sonuna kadar ağzına sokup kendini öğürttürüyor. Kaç kere kusmak üzereyken yakaladım, yalnız bırakmaya korkar oldum

Ya dusman olduk derken surekli birbirimize gicik oluyoruz. Ysni ben gicik oluyorum da o da muhtemelen oyledir. Surekli biseye laf soyluyor ne bileyim sunu surda birakmissin, odanin kapisini acik unutmussun vs.. ben de ona gicik oluyorum. Arada aska geliyoruz sariliyoruz birbirimize sonrs yine ayni.. bu arada ben de ikizlerim sacma sapan tutarsız davranislarimin sebebi bu olsa gerek

O laf soyleyen benim iste adami evden kacirmasam bari cunku esim cidden cok sabirlidir yanii su donemde ben bile bazen kendime katlanamiyorum yapcak bir sey yok küsmüstüm en son halsizdim ben uyurken atesimi kontrol ediyo sonra kiyamiyorum toparlariz merak etme hepsi bir dönem arada sevgi varsa bunlarin hepsi gecer

Oluyor normal zamanlara göre ama yaptıkça alisiyorsun

Yapmasan keske
Tamam yoruluyoruz halimiz yok sinirlerimiz gergin vs ama sorumlusu onlar değil
Bak ben sana az cok yaptıklarımdan bahsedeyim ufak ama ben burdayım dokunuslarıyla belki tekrar bişeyler var olur;

Emzirirken bi yandan eşimin sırtını cok kasımısımdır (bayılıyor buna nedense) veya kendime omuzlarıma masaj cok yapmıştır of cok agrıyor diye ve genelde cok defa su isterim meyve veya tost vs (sürekli ilerişim halinde kalmak için)
Birbirimize yanyana her geldigimizde bi sekilde tensel temas saglıyoruz
Sabah uyandıgımda mutlaka temiz seyler giyinip evi temiz tutuyorum her an biri gelebilir gibi hazırım bende evimde (önemli cunku evi de kendimide salmıyorum adamın gözünde zaten makyajsızım bakımsızım kısmen birde pis olmayayım)
Bizde kapı calma yoktur kapıda karsılama falan herkes anahtarıyla girer bize dogru geldiği gibi önce kızımı öperse mutlaka kendimide hatırlatırım. Kızıma atıyorum sen mükemmel bişeysin sen nasıl güzelsin gibi gibi bişey desin anında teşekkür ederim aşkım cok romantiksin ama kızımız da cok güzel falan diyip kendimi sürekli aklında tutuyorum
Haftada biir kuaföre gidip kas bıyık manikür fön vs kendime bakım yaptırıyorum
O aksam bişey yapamayacak olsakta yorgun veya uykusuz veya baska bişey anlarsın onunda hali olmadıgını yinede sanki cok istiyor gibi ah bu kız kardes istemiyor ne zaman rahata ericez kocam cok özledim seni su bu yalandan yükseliyorum

Vs vs bissürü ufak ama yıkılmadım ayaktayım burdayım ben hala oyunları yapabilirsin sende

Yok iz kalmadı ama krem etki edene kadar çok ağlamıştı.arabada gezdirerek sakiinlestirmistik
Of kıyamam
Bizimkini Allah korusun düşünemiyorum bile
Cok fazla korkak ve hisli bi cocuk
Dün halasına bikaç kere kahkaha attı tabi bizimkiler mest oldu en son attıgı kahkahaya eşim görümcem ve sevgilisi yanyanalar bi güldüler kızım sırayla hepsine tektekbakıp bunlar bana niye gülüyorlar diye cıglık cıglıga ağlamaya basladı
Bi kerede pişik kreminin alt kenarını bacagına sürttüm hafif cizdi kızardı onada deli gibi agladı canı cok kıymetli düşünemiyorum öyle bişeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…