Ben kızıma alacağım zaten canımGünaydınn
Pembesini arkadasım almıstı bizim kıza ama hic kullanmadık
Peluş cunku
Sayfayı biliyo musun canım Peki?Arkadasim alm8s cok guzel cıkmış. Sonra baska bir atladasa daha alayim demis ve o sayfada bittigi icin baska sayfadan almis cok kotu cikmis. Ben carsidan aldim bebek icin ama ablasi yatiyor. Bebege kullanmamaya karar verdim. Pelus sonicta ve benimki alerjik. Ancak fotograf cekerken kullanirim.
Aman dikkat et üşümesin bu seferdeyakında emekler yandım benbi de bu ayda dişleri kaşınabilir mi? herşeyi hırslı hırslı ağzına götürüyo. slikon kaşık vardı onunla kaşıyorum hafiften rahatlıyo. diş kaşıyıcı alayım bari
ay kesinlikle. benimki de çok seviyor. üst kıyafetini çıkarırken kahkaha atıyo resmenartık gaz dönemi bitiyor, ben gece çorapsız yatırmayı düşünüyorum üstünde battaniyesi var zaten. daral geliyo bana onu çoraplı gördükçe
o kayna hareketini 1 haftadır falan yapıyodu. dün sırt üstü pozisyondan yüz üstü pozisyona geçti
Neden yetmiyo ocak ayında rapor hakkın yenileniyo bizim de kredi borcu var ama eşimle konuştuk arabayı satıcak sanırım daha uygun biley alıcak çünkü annem çalışıyo gelemez kayınvalidem de baksın istemiyorum daha önce bahsetmiştim gizli gizli bişeyler vermeye çalışıyo e bakıcı da istemiyorum senin kim bakıcakYa ne güzel. Ben çalışıcam sanırım kredilerimiz var. Bir de okulum değişecek norm fazlası oldum. Meslek lisesinden Anadolu lisesine geçicem evimize yakın. Bu kadar değişikliği kaldırabilecek miyim bakalımBirinci döneme raporlar da yetmiyor benim. @Plm123 özel bi Psikiyatri kliniği heyet raporu vermiş arkadaşıma 50 gün ama çekincelerim var psikiyatriden almaya.
Gurbet derken nerdesinKesinlikle hele 2. Çocukla dahada gergin oluyorsun.bizim yıllarca çocuğumuz olmadi çok sakindi evliliğimiz eşim hep akşam olsada eve gelsem sana sarılsam bian önce derdim diyor ama şimdi eve gelirken çok rahat olmadığını söylüyor aşırı ağlayan bir bebek çok mızmız ağlak bir abla bizi aşırı geriyor. Bebeği 1 saat Uyutcam diye uğraşıyorum abla gelip özellikle uyandırıyor getiriyor yanında sesli davulu calıyor sesli oyuncak yada bağırma olmadi dokunuyor sevcen diye oda cocuk ama iste bizdr geriliyoruz cunku inat yapiyor kiskaniyorda emzirirken beni defalarca kaldırıyo özellikle sabahları okula giderken ağlıyor bir yandanda bebek eşimle konuşurken duyamıyoruz birbirimizi ağlama sesinden bağırarak konuşuyoruz sen akşama kadar aşırı yorulurken rahatına çok düşkün bir eseDe ayrica sinir oluyorsun diyorum yanlislikla 3. Olsa heralde biz bosaniriz gurbette tek başına cocuk büyütmek çok zor
Ters kıyafet mi ha haKızlar valla ben de bazen kendime özen gösteriyorum ama çoğu zaman rezil haldeyimEşim de tek kelime etmesin yahu geçen gün dışarda bi saalik işim vardı eve döndüm bebiş kaka yapmış diye altını almış ama kıyafeti ters giydirmiş eşimin kendi ayağında çorabın biri var biri yok ağladı durmadı perişan haldeyim diyo Yaaa dedim işte böyle Sana maşallah valla diyo Ben kilo aldım çirkinleştim diyorum annelik sana çok yakıştı diyo açıkcası bebiş zaten yoruyo bi de ekstra yorcak şeyler yapamıyorum bu haldeyim diye benden soğursa kendi bilir bu da onun sınavı olur.. sonuçta hastalık var sağlık var ben onu her haliyle seviyosam aşkım azalmıyosa onun da böyle olmalı☺Geçenlerde makyaj yapmıştım kızdı hatta Bebiş uyudu mu sen de uyucaksın dinlenceksin uğraşma böyle şeylerle dedi sağolsun
E bebekte de satılıyor o zaman :)Ben kızıma alacağım zaten canım
Aynen ben de öyle düşünüyorum geçici bi süreç buTers kıyafet mi ha ha
Aman ne olacak hep böyle devam edecek değil ya.
Doğum yapınca yerimizden kalkamıyorduk,
Şimdi evin içinde fıldır fıldır koşturuyoruz
Sonrasında Çocuklar koşturur peşimizde
6 aylıkken tam sevilmelik oluyorlar
18 aylıkken büyük adam gibiler düşün yani ☺
Topuzlardan da kurtuluruz hiç Merak etme
Olabilir canım bende merak ettim bi bakayım bizim kız 9 aylıkken kaç numara giyiyorduSaol canim19-20 numara olur heralde diye dusunuyorum.
Ne zaman yanımızda rahatça tatile götürebiliriz?Ters kıyafet mi ha ha
Aman ne olacak hep böyle devam edecek değil ya.
Doğum yapınca yerimizden kalkamıyorduk,
Şimdi evin içinde fıldır fıldır koşturuyoruz
Sonrasında Çocuklar koşturur peşimizde
6 aylıkken tam sevilmelik oluyorlar
18 aylıkken büyük adam gibiler düşün yani
Topuzlardan da kurtuluruz hiç Merak etme
valla baslar 2 ay sonra falan. yüzüstü yatırıp ayaklarına ellerimle set yapıyorum ileri atıyo kendiniMaşallah maşallah emeklemeceler baslar yakında
benimkinde de çaba yoktu. bir anda döndü dikkat et yine deMaşallah kuzuyaBizimkinde daha o çaba yok ama dikkat ediyorum ben de odadan çıkarken önlem alıyorum
kış yeni başladı desemAman dikkat et üşümesin bu seferde
Şunun şurasında yaza ne kaldı
Çarşıya çıkarsak bakarım canımE bebekte de satılıyor o zaman :)
Ocak ayında yenileneceğini unutmuşum ama tamamını kullanmak istemem sene içinde veya öbür sene lazım olur. Zaten bulabildiğimiz kadar rapor bulduk daha nerden bulucaz. Heyet aklıma yattı ama bir arkadaşım dedi ki psikiyatriden alınca boşanma durumunda velayette sıkıntı çıkıyorNeden yetmiyo ocak ayında rapor hakkın yenileniyo bizim de kredi borcu var ama eşimle konuştuk arabayı satıcak sanırım daha uygun biley alıcak çünkü annem çalışıyo gelemez kayınvalidem de baksın istemiyorum daha önce bahsetmiştim gizli gizli bişeyler vermeye çalışıyo e bakıcı da istemiyorum senin kim bakıcak
Hatırlatmasan iyiydivalla baslar 2 ay sonra falan. yüzüstü yatırıp ayaklarına ellerimle set yapıyorum ileri atıyo kendini
benimkinde de çaba yoktu. bir anda döndü dikkat et yine de
kış yeni başladı desem
Kesinlikle canımAynen ben de öyle düşünüyorum geçici bi süreç bu
Bize hediye eden arkadaşlar da garipler karı koca, kullanasım da yok hiç. Ve dediğin gibi peluş, toz tutar.Arkadasim alm8s cok guzel cıkmış. Sonra baska bir atladasa daha alayim demis ve o sayfada bittigi icin baska sayfadan almis cok kotu cikmis. Ben carsidan aldim bebek icin ama ablasi yatiyor. Bebege kullanmamaya karar verdim. Pelus sonicta ve benimki alerjik. Ancak fotograf cekerken kullanirim.
Çocukla rahat bi tatil miNe zaman yanımızda rahatça tatile götürebiliriz?
Benim kızımın bi bebeği var büyük bez bebek.38his bize de hediye geldi çok gereksiz ve yer kaplıyor
Canım kaç yaş var aralarında? Kardeş kıskançlığıyla baş etmek çok zor Allah kolaylık versin. Ogretmensin diye hatırlıyorum gerçi biliyosundur bunları ama büyük çocuğa aşırı ilgi veya bebeği hiç sevmiyomus gibi davranmak da artırır. Eşin akşamları yarim saat bi saat ablayi başka bi odada oynatsa mesela baba kız oynayalim bütün gün annenlesin ben özlüyorum seni gibi kardeş kıskançlığı da azalir hem sen de biraz daha rahat edersin. Sonuçta onlar da çocuk bütün ilgi onlardaydi nasıl başa çıkacaklarını bilmiyorlar.Kesinlikle hele 2. Çocukla dahada gergin oluyorsun.bizim yıllarca çocuğumuz olmadi çok sakindi evliliğimiz eşim hep akşam olsada eve gelsem sana sarılsam bian önce derdim diyor ama şimdi eve gelirken çok rahat olmadığını söylüyor aşırı ağlayan bir bebek çok mızmız ağlak bir abla bizi aşırı geriyor. Bebeği 1 saat Uyutcam diye uğraşıyorum abla gelip özellikle uyandırıyor getiriyor yanında sesli davulu calıyor sesli oyuncak yada bağırma olmadi dokunuyor sevcen diye oda cocuk ama iste bizdr geriliyoruz cunku inat yapiyor kiskaniyorda emzirirken beni defalarca kaldırıyo özellikle sabahları okula giderken ağlıyor bir yandanda bebek eşimle konuşurken duyamıyoruz birbirimizi ağlama sesinden bağırarak konuşuyoruz sen akşama kadar aşırı yorulurken rahatına çok düşkün bir eseDe ayrica sinir oluyorsun diyorum yanlislikla 3. Olsa heralde biz bosaniriz gurbette tek başına cocuk büyütmek çok zor
Şuan yanlarında oyuncakla yatırmak tehlikeli canım biraz daha büyüsün. Yıkanabilir mi bilmiyorum bebiş kucağımda uyuyor şuan bakamıyorum.Benim kızımın bi bebeği var büyük bez bebek.
küçükken almıştık şimdi yanından ayırmıyor sarılıp uyuyor
Bende ona alayım diyorum
Kılıflı oluyor bildiğim kadarıyla yıkanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?