Sayfayı biliyo musun canım Peki?
Bende kızıma alacağım canım beyfendi sırasını beklesin
Aynen resimleri tatlı oluyo

Aman dikkat et üşümesin bu seferde
Şunun şurasında yaza ne kaldı

Neden yetmiyo ocak ayında rapor hakkın yenileniyo bizim de kredi borcu var ama eşimle konuştuk arabayı satıcak sanırım daha uygun biley alıcak çünkü annem çalışıyo gelemez kayınvalidem de baksın istemiyorum daha önce bahsetmiştim gizli gizli bişeyler vermeye çalışıyo e bakıcı da istemiyorum senin kim bakıcak

Gurbet derken nerdesin

Ters kıyafet mi ha ha
Aman ne olacak hep böyle devam edecek değil ya.
Doğum yapınca yerimizden kalkamıyorduk,
Şimdi evin içinde fıldır fıldır koşturuyoruz
Sonrasında Çocuklar koşturur peşimizde
6 aylıkken tam sevilmelik oluyorlar
18 aylıkken büyük adam gibiler düşün yani
Topuzlardan da kurtuluruz hiç Merak etme

Aynen ben de öyle düşünüyorum geçici bi süreç bu

Ne zaman yanımızda rahatça tatile götürebiliriz?

Maşallah maşallah emeklemeceler baslar yakında
valla baslar 2 ay sonra falan. yüzüstü yatırıp ayaklarına ellerimle set yapıyorum ileri atıyo kendini
Maşallah kuzuyaBizimkinde daha o çaba yok ama dikkat ediyorum ben de odadan çıkarken önlem alıyorum
benimkinde de çaba yoktu. bir anda döndü dikkat et yine de
Aman dikkat et üşümesin bu seferde
Şunun şurasında yaza ne kaldı
kış yeni başladı desem

Ocak ayında yenileneceğini unutmuşum ama tamamını kullanmak istemem sene içinde veya öbür sene lazım olur. Zaten bulabildiğimiz kadar rapor bulduk daha nerden bulucaz. Heyet aklıma yattı ama bir arkadaşım dedi ki psikiyatriden alınca boşanma durumunda velayette sıkıntı çıkıyor Bir taraftan da öğretmeniz o şekilde bir raporum olsun istemem. Lohusa depresyonu yazıyorlar sanırım tanı kısmına. Benim annem uzakta, kayınvalidem bakıcak, ben de çok istemiyorum ama başkasına da bırakamayız.

Bize hediye eden arkadaşlar da garipler karı koca, kullanasım da yok hiç. Ve dediğin gibi peluş, toz tutar.

Ne zaman yanımızda rahatça tatile götürebiliriz?
Çocukla rahat bi tatil mi
Valla çocukla rahat bi tatil yapanı görmedim
Büyümesi gerekli canım daha çok bence
Çocuk akıllı olacak ki tatilin tadını çıkarak, yoksa tatil tatilden çıkıyor

38his bize de hediye geldi çok gereksiz ve yer kaplıyor
Benim kızımın bi bebeği var büyük bez bebek.
küçükken almıştık şimdi yanından ayırmıyor sarılıp uyuyor
Bende ona alayım diyorum
Kılıflı oluyor bildiğim kadarıyla yıkanabilir

Canım kaç yaş var aralarında? Kardeş kıskançlığıyla baş etmek çok zor Allah kolaylık versin. Ogretmensin diye hatırlıyorum gerçi biliyosundur bunları ama büyük çocuğa aşırı ilgi veya bebeği hiç sevmiyomus gibi davranmak da artırır. Eşin akşamları yarim saat bi saat ablayi başka bi odada oynatsa mesela baba kız oynayalim bütün gün annenlesin ben özlüyorum seni gibi kardeş kıskançlığı da azalir hem sen de biraz daha rahat edersin. Sonuçta onlar da çocuk bütün ilgi onlardaydi nasıl başa çıkacaklarını bilmiyorlar.

Ben de gurbetteyim zor gerçekten. Sabır diyorum bu günlerde geçecek. Bebisleri biraz büyütelim de parka gitmek bile iyi gelecek. Şimdi havalar soğuk eve tikildik gibi bebisleri usutmeyelim diye ondan biraz da bu kadar bunalıyoruz.

Benim kızımın bi bebeği var büyük bez bebek.
küçükken almıştık şimdi yanından ayırmıyor sarılıp uyuyor
Bende ona alayım diyorum
Kılıflı oluyor bildiğim kadarıyla yıkanabilir
Şuan yanlarında oyuncakla yatırmak tehlikeli canım biraz daha büyüsün. Yıkanabilir mi bilmiyorum bebiş kucağımda uyuyor şuan bakamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…