Ben o oyuncakları pusetine takıyorum bayaa oyalanıyor Halının altına battaniye fln koyuyor musun?

Ben de evi toplu temiz tutmaya çalışıyorum, ütüsünü yapmaya çalışıyorum, her zaman mümkün olmasa da. Banyomu yapmaya çalışıyorum hergün. İkinci güne kalırsa çok kötü oluyorum pis hissediyorum kendimi. Kuaföre iki kez gidebildim, birinde eşim benle bekledi, diğerinde kv'ye bıraktık. Sen nasıl yapıyorsun? Bizde kardeş yapamıyoruz diye yakınan eşim Çünkü ne zaman sarılsak bile uyuyan çocuk mıkırdanmaya başlıyor Hamilelikte almadığım kiloyu aldım ama her gören kilo vermişsin diyor Evde de düzgün giyinmeye çalışıyorum. Çocuk uyusa da yorgunluktan bir şey yapamıyoruz benim hiç halim olmuyor ama dediğin gibi cilveler yapıyorum, özledim ben karımı diyor sürekli.

Ben o oyuncakları pusetine takıyorum bayaa oyalanıyor ☺ Halının altına battaniye fln koyuyor musun?
Ben halının altını yatak gibi yaptım nerdeyse 2 kat battaniye üstüne alez üstüne pike onun üstüne oyun halısı bi de kalorifer peteğinin önüne kurdum ooohhh miiss sıcak sıcak oynuyor.

Benim eşim bi emzirmiyor o kadar diyim o yüzden öyküyü emzirip ona bırakıp rahat rahat gidebiliyorum
İki saati gecerse sıkıntı cunku bizimki cok cabuk acıkıyor ama 1.45te kaldım en cok

Ben de senin gibiyim yoksa hamilelikti lohusalikti bebekti derken iyice uzaklascaz birbirimizden. Bi de kv kp butun gün evde onlara olan sinirimi esimden çıkarırım böyle olmasak. Kp gece calisiyo hep eşim gelene kadar çıkmış oluyor kv oluyo yanimizda yani. Eşim gelince hemen ustunu degistirir ben de onla yatak odasına giderim emzirmiyosam sarılıp öperim sonra oglumuzun yanına gideriz.

Çay fln demleyeceksem pesimden gelir ya da ben cagiririm kv den fırsat kollarim bi şekilde yani yine tensel temas sağlarım.

Ben zaten makyaj yapmazdim ama kas bıyık yüz bakimi vs dikkat ederim.

Ben sensiz uyuyamiyorum derim birlikte uyuruz mutlaka. İlk evlendigimiz zaman butun gece tv başında olmasın diye öyle yapiyodum sonra gerçekten uyuyamaz oldum iyi mi

Aslında hic bişey yapmıyorsun ekstra ama cok bişey yapıyorsun :)
Evlilikler böyle kücük hareketlerde olmasa cocuktan sonra iyice sekteye ugrar

Aslında hic bişey yapmıyorsun ekstra ama cok bişey yapıyorsun :)
Evlilikler böyle kücük hareketlerde olmasa cocuktan sonra iyice sekteye ugrar
Aynen de öyle. Zaten evlilikteki en büyük çatlaklar çocuktan sonra oluyo. Büyük bir değişim yasaniyo kolay değil. Bunlar da olmasa soguruz birbirimizden

Piyanolu mu. Bizimki piyanoya sert sert vuruyor. 10 dk sonra mızmızlanıyor. Ayakları mı acıyor ki
yok benimki piyanosuz. eski tip yeğenimden kalma ama isimi görüyor. üzerine birkac oyuncak da ben ekliyorum. pusete de takıyorum o oyuncakları. ayağı acıyor olabilir biraz daha yukarı doğru yatır bence

benim kızım artık dönmeye ve kalkmaya basladı. kucakta dik tutarken oturma pozisyonuna kaldırıyor kendini. ne bu acele anlamıyorum. kucakta tutmak zorlasıyor. dün ilk defa koltukta döndü. zaten epeydir yalnız bırakırken önlemlerimi alıyordum ama dikkat bir anda dönebilirler

Ne guzelsiniz siz ya
Bizde de ise giderken, ece gelince ve yatarken mutlaka oper bizi. Onun disinda cok fazla vakit geciremiyoruz zaten bu ara isinde cok yogun.
Hakkini yemeyim ilk 40 gun cok iyiydi suyumu getirir, gece uyanir benimle beraber oglumuza bakar onu uyutur vs.. surekli anne olmak sana cok yakisti derdi. Ama ben o zamanlar sarilmak bile istemiyordum ona kizgin ve kirgin oldugum icin. Yine bile yatarken birkac defa sarilmasina izin verdim ihtiyacim vardi cunku. Sonra ev tasidik. Evimiz anadoluda onun isi avrupada. Her sabah 6.30 da evden cikiyor. Bu ara eve aksam 10-11 gibi geliyor. Geldiginde kendi kisisel temizligini yapip biraz oglumuzu sevip yatiyor. Bu arada mutlaka bir konuda eleştiriyor beni ya da artik bama oyle geliyor. Bana ait guzel tek kelime etmiyor. Bi ara acik acik dedim oğlumuzu seviyordu benim de sevgine ihtiyacim var dedim anlamadi sanirim.
Emzirirken daha memeyi verdigim an susuyorum. Esimden de su istiyorum. Bi ara ona da laf etti sakayla karisik, bilerek mi yapiyosun her defasinda su istiyosun benden gibi bse dedi.
Bu surecte sen ne yapıyorsun desen walla bisey yapmiyorum haklisinjz. Ne yuzume gozume bakiyorum. Saclarim aldi basini gidiyor surekli topuz yapiyorum. Beyazlarim cikti artik esim dedi bi boyat istersen diye. Ev desen gunduz oglan uyurken topsrlamaya calissam da bazen o uyaniyor diye yarim kaliyor bazen ben yorgun oluyorum salliyorum. Evi supurmeyi esim yapiyor isten geldiginde haftads birkac gun. Brn mesela utu yapmam lazim, 3 gunde fln yapabiliyorum utu masasi da ortada duruyor.
Bu dediklerimi yapamaz miyim aslinda yapabilirim ama sanirim ben istemiyorum. Cok yoruldum artik. Ondan sevgi istemekten de yoruldum, 2 guzel laf beklemekten de. Kendimi her konuda yetersiz hissediyorum. Herkes mutlu olsun diye cabalarken hem insanlari mutsuz edebilmeyi hem de kendim mutsuz olmayi nasil beceriyorum hic bilmiyorum

Hadi bakaliim bi seviye daha ilerlediniz Allah kolaylik versin bundan sonrasi icin

Benim eşim bi emzirmiyor o kadar diyim o yüzden öyküyü emzirip ona bırakıp rahat rahat gidebiliyorum
İki saati gecerse sıkıntı cunku bizimki cok cabuk acıkıyor ama 1.45te kaldım en cok
Bizimki o kadar yalnız kalamıyor hemen annesini çağırıyor. Annesi de aç bu çocuk deyip dayıyor mamayı, ben evdeysem aç değil diyorum tabi. Emzik veriyor bir de çocuk garip emmeye başlıyor bu defa beni

Önce can sonra canan diye bir laf bilirmisin
Öncelik her zaman sensin
Bırak eşinle iyi olmayı bi kenara kendi psikolojin icin bişeyler yapmalısın
Kuaförüm sacımı boyamıyor hamileyim diyeydi simdi emziriyorum sütten gecer diye
Benim kız gündüz hic uyumuyor ve kucakta gecede 11den önce asla yatmıyor hamileyken eşim boyuyordu ama vakit yok kızım kucagında bitkiselde olsa o kokuyu solumamalı napıcam mecbur 34yasımda kendi kendime sacımı boyamayı öğrendim sende yapabilirsin
Ev işleri icin iki haftada bir en azından yardımcı alabilirsin ben bi süpürge bi vileda yapıyorum anca o kadar saclarım inanılmaz dökülüyor kızımda zaten emerken cok cekiyor her yer kıl mecbur yapıyorum ama ütü cam detay kadının işi
Benim eşimde Avrupa yakasının bi ucunda calısıyor biz Anadoluda ortalarda oturuyoruz git gel dedigin gibi 6 gibi gidiyor 8 gibi geliyor bi kere bana ama çalışıyorum yorgunum ama uykum var dedi burnundan getirdim ben cocugu babamın evinden getirmedim, analıgın mesaisi yok, keske bende diyebilsem saat oniki oldu yatayım altıda kalkayım işe gideyim ama cocugun saati olmuyır işte gibi gibi konusup

Bizimki o kadar yalnız kalamıyor hemen annesini çağırıyor. Annesi de aç bu çocuk deyip dayıyor mamayı, ben evdeysem aç değil diyorum tabi. Emzik veriyor bir de çocuk garip emmeye başlıyor bu defa beni
Süt sagıp bıraksan onu verirdi aslında
Anneside yakın herhalde hemen geldigine göre onada bırakabilirsin süt sagıp aslında

Süt sagıp bıraksan onu verirdi aslında
Anneside yakın herhalde hemen geldigine göre onada bırakabilirsin süt sagıp aslında
O kadar sütüm olmuyor ki. Bazen emerken mochi takıyorum maksimum 30 cc çıkıyor. Saydığımda da bir değişiklik olmadı. En fazla 40 cc çıktı sütümün iyi olduğu bir gün. O da yetmez ağlar bitince. Ben 6 saatte bir 60 cc mama veriyorum onun dışında sık sık emiyor. Kv'ye kalsa 3 saatte bir verir, çocuk biraz huysuzlansa aç bu çocuk diyor. Mama ile herkes susturur çocuğu.

Günaydın kızlar

İnstagramdan uyku fili alıp memnun olan var mı?

İyiki de öyle buyutmusler yahu ben halimden çok memnunum ve çocuğuma da ne baby shower, ne sünnet düğünü vs yapmayacağım
Partiyi geçtim de Benim bebeklik fotoğrafım bile yok kız bu da benim zoruma gidiyor
5 yaşında bi tane fotom var o da ma aile
Sünnet konusunda ben 5-6 yaşında Mevlüt okuturum ama düğün filan olur mu bilemiyorum.

Kizlar bebeginizin ayak numarasi kac? Tecrubeli anneler, bebeklerin ayak numarasi ne hizda degisir? Mesela 9 aylik beke ortalama kac numara giyer?
Canım bu bebekten bebeğe değişiyor
Zaten bi ayakkabı alıyorsun bi ayda ayağı büyüyor. Şuan ayakkabı konusuna girme bence
Yaza tay tay durdurduğunda ayağına göre alırsın, şuan ev botları panduflar favorimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…