Ben o oyuncakları pusetine takıyorum bayaa oyalanıyor2-3 hafta oldu yanlış hatırlamıyorsam. Bizim de ilk başta 5 dk durdu sonra zamanla ilgisini çekmeye başladı. Oyuncaklara yanlışlıkla eli ayağı çarpıp ses çıkardıkça ilgisini çeker oldu. Bi de orda yatıp oyuncakları incelerken elini yemeye bayılıyor
Ben de evi toplu temiz tutmaya çalışıyorum, ütüsünü yapmaya çalışıyorum, her zaman mümkün olmasa da. Banyomu yapmaya çalışıyorum hergün. İkinci güne kalırsa çok kötü oluyorum pis hissediyorum kendimi. Kuaföre iki kez gidebildim, birinde eşim benle bekledi, diğerinde kv'ye bıraktık. Sen nasıl yapıyorsun? Bizde kardeş yapamıyoruz diye yakınan eşimYapmasan keske
Tamam yoruluyoruz halimiz yok sinirlerimiz gergin vs ama sorumlusu onlar değil
Bak ben sana az cok yaptıklarımdan bahsedeyim ufak ama ben burdayım dokunuslarıyla belki tekrar bişeyler var olur;
Emzirirken bi yandan eşimin sırtını cok kasımısımdır (bayılıyor buna nedense) veya kendime omuzlarıma masaj cok yapmıştır of cok agrıyor diye ve genelde cok defa su isterim meyve veya tost vs (sürekli ilerişim halinde kalmak için)
Birbirimize yanyana her geldigimizde bi sekilde tensel temas saglıyoruz
Sabah uyandıgımda mutlaka temiz seyler giyinip evi temiz tutuyorum her an biri gelebilir gibi hazırım bende evimde (önemli cunku evi de kendimide salmıyorum adamın gözünde zaten makyajsızım bakımsızım kısmen birde pis olmayayım)
Bizde kapı calma yoktur kapıda karsılama falan herkes anahtarıyla girer bize dogru geldiği gibi önce kızımı öperse mutlaka kendimide hatırlatırım. Kızıma atıyorum sen mükemmel bişeysin sen nasıl güzelsin gibi gibi bişey desin anında teşekkür ederim aşkım cok romantiksin ama kızımız da cok güzel falan diyip kendimi sürekli aklında tutuyorum
Haftada biir kuaföre gidip kas bıyık manikür fön vs kendime bakım yaptırıyorum
O aksam bişey yapamayacak olsakta yorgun veya uykusuz veya baska bişey anlarsın onunda hali olmadıgını yinede sanki cok istiyor gibi ah bu kız kardes istemiyor ne zaman rahata ericez kocam cok özledim seni su bu yalandan yükseliyorum
Vs vs bissürü ufak ama yıkılmadım ayaktayım burdayım ben hala oyunları yapabilirsin sende
Piyanolu mu. Bizimki piyanoya sert sert vuruyor. 10 dk sonra mızmızlanıyor. Ayakları mı acıyor ki1 aydır koyuyorum ben. uzanıyor oyuncakları çekiyo onlarla konusuyo. keyfi iyiyse yarım saate yakın oynar. ama istemezse maalesef 5 dkzamanla alısır.
Ben halının altını yatak gibi yaptım nerdeyseBen o oyuncakları pusetine takıyorum bayaa oyalanıyor☺ Halının altına battaniye fln koyuyor musun?
Benim eşim bi emzirmiyor o kadar diyim o yüzden öyküyü emzirip ona bırakıp rahat rahat gidebiliyorumBen de evi toplu temiz tutmaya çalışıyorum, ütüsünü yapmaya çalışıyorum, her zaman mümkün olmasa da. Banyomu yapmaya çalışıyorum hergün. İkinci güne kalırsa çok kötü oluyorum pis hissediyorum kendimi. Kuaföre iki kez gidebildim, birinde eşim benle bekledi, diğerinde kv'ye bıraktık. Sen nasıl yapıyorsun? Bizde kardeş yapamıyoruz diye yakınan eşimÇünkü ne zaman sarılsak bile uyuyan çocuk mıkırdanmaya başlıyor Hamilelikte almadığım kiloyu aldım ama her gören kilo vermişsin diyor Evde de düzgün giyinmeye çalışıyorum. Çocuk uyusa da yorgunluktan bir şey yapamıyoruz benim hiç halim olmuyor ama dediğin gibi cilveler yapıyorum, özledim ben karımı diyor sürekli.
Ben de senin gibiyim yoksa hamilelikti lohusalikti bebekti derken iyice uzaklascaz birbirimizden. Bi de kv kp butun gün evde onlara olan sinirimi esimden çıkarırım böyle olmasak. Kp gece calisiyo hep eşim gelene kadar çıkmış oluyor kv oluyo yanimizda yani. Eşim gelince hemen ustunu degistirir ben de onla yatak odasına giderim emzirmiyosam sarılıp öperim sonra oglumuzun yanına gideriz.Yapmasan keske
Bak ben sana az cok yaptıklarımdan bahsedeyim ufak ama ben burdayım dokunuslarıyla belki tekrar bişeyler var olur;
Emzirirken bi yandan eşimin sırtını cok kasımısımdır (bayılıyor buna nedense) veya kendime omuzlarıma masaj cok yapmıştır of cok agrıyor diye ve genelde cok defa su isterim meyve veya tost vs (sürekli ilerişim halinde kalmak için)
Sabah uyandıgımda mutlaka temiz seyler giyinip evi temiz tutuyorum her an biri gelebilir gibi hazırım bende evimde (önemli cunku evi de kendimide salmıyorum adamın gözünde zaten makyajsızım bakımsızım kısmen birde pis olmayayım)
Bizde kapı calma yoktur kapıda karsılama falan herkes anahtarıyla girer bize dogru geldiği gibi önce kızımı öperse mutlaka kendimide hatırlatırım. Kızıma atıyorum sen mükemmel bişeysin sen nasıl güzelsin gibi gibi bişey desin anında teşekkür ederim aşkım cok romantiksin ama kızımız da cok güzel falan diyip kendimi sürekli aklında tutuyorum
O aksam bişey yapamayacak olsakta yorgun veya uykusuz veya baska bişey anlarsın onunda hali olmadıgını yinede sanki cok istiyor gibi ah bu kız kardes istemiyor ne zaman rahata ericez kocam cok özledim seni su bu yalandan yükseliyorum
Vs vs bissürü ufak ama yıkılmadım ayaktayım burdayım ben hala oyunları yapabilirsin sende
Aslında hic bişey yapmıyorsun ekstra ama cok bişey yapıyorsun :)Ben de senin gibiyim yoksa hamilelikti lohusalikti bebekti derken iyice uzaklascaz birbirimizden. Bi de kv kp butun gün evde onlara olan sinirimi esimden çıkarırım böyle olmasak. Kp gece calisiyo hep eşim gelene kadar çıkmış oluyor kv oluyo yanimizda yani. Eşim gelince hemen ustunu degistirir ben de onla yatak odasına giderim emzirmiyosam sarılıp öperim sonra oglumuzun yanına gideriz.
Çay fln demleyeceksem pesimden gelir ya da ben cagiririm kv den fırsat kollarim bi şekilde yani yine tensel temas sağlarım.
Ben zaten makyaj yapmazdim ama kas bıyık yüz bakimi vs dikkat ederim.
Ben sensiz uyuyamiyorum derim birlikte uyuruz mutlaka. İlk evlendigimiz zaman butun gece tv başında olmasın diye öyle yapiyodum sonra gerçekten uyuyamaz oldum iyi mi
Aynen de öyle. Zaten evlilikteki en büyük çatlaklar çocuktan sonra oluyo. Büyük bir değişim yasaniyo kolay değil. Bunlar da olmasa soguruz birbirimizdenAslında hic bişey yapmıyorsun ekstra ama cok bişey yapıyorsun :)
Evlilikler böyle kücük hareketlerde olmasa cocuktan sonra iyice sekteye ugrar
yok benimki piyanosuz. eski tip yeğenimden kalma ama isimi görüyor. üzerine birkac oyuncak da ben ekliyorum. pusete de takıyorum o oyuncakları. ayağı acıyor olabilir biraz daha yukarı doğru yatır bencePiyanolu mu. Bizimki piyanoya sert sert vuruyor. 10 dk sonra mızmızlanıyor. Ayakları mı acıyor ki
Ne guzelsiniz siz yaYapmasan keske
Hadi bakaliim bi seviye daha ilerledinizbenim kızım artık dönmeye ve kalkmaya basladı. kucakta dik tutarken oturma pozisyonuna kaldırıyor kendini. ne bu acele anlamıyorum. kucakta tutmak zorlasıyor. dün ilk defa koltukta döndü. zaten epeydir yalnız bırakırken önlemlerimi alıyordum ama dikkat bir anda dönebilirler
Bizimki o kadar yalnız kalamıyor hemen annesini çağırıyor. Annesi de aç bu çocuk deyip dayıyor mamayı, ben evdeysem aç değil diyorum tabi. Emzik veriyor bir de çocuk garip emmeye başlıyor bu defa beniBenim eşim bi emzirmiyor o kadar diyim o yüzden öyküyü emzirip ona bırakıp rahat rahat gidebiliyorum
İki saati gecerse sıkıntı cunku bizimki cok cabuk acıkıyor ama 1.45te kaldım en cok
Önce can sonra canan diye bir laf bilirmisinNe guzelsiniz siz ya
Bizde de ise giderken, ece gelince ve yatarken mutlaka oper bizi. Onun disinda cok fazla vakit geciremiyoruz zaten bu ara isinde cok yogun.
Hakkini yemeyim ilk 40 gun cok iyiydi suyumu getirir, gece uyanir benimle beraber oglumuza bakar onu uyutur vs.. surekli anne olmak sana cok yakisti derdi. Ama ben o zamanlar sarilmak bile istemiyordum ona kizgin ve kirgin oldugum icin. Yine bile yatarken birkac defa sarilmasina izin verdim ihtiyacim vardi cunku. Sonra ev tasidik. Evimiz anadoluda onun isi avrupada. Her sabah 6.30 da evden cikiyor. Bu ara eve aksam 10-11 gibi geliyor. Geldiginde kendi kisisel temizligini yapip biraz oglumuzu sevip yatiyor. Bu arada mutlaka bir konuda eleştiriyor beni ya da artik bama oyle geliyor. Bana ait guzel tek kelime etmiyor. Bi ara acik acik dedim oğlumuzu seviyordu benim de sevgine ihtiyacim var dedim anlamadi sanirim.
Emzirirken daha memeyi verdigim an susuyorum. Esimden de su istiyorum. Bi ara ona da laf etti sakayla karisik, bilerek mi yapiyosun her defasinda su istiyosun benden gibi bse dedi.
Bu surecte sen ne yapıyorsun desen walla bisey yapmiyorum haklisinjz. Ne yuzume gozume bakiyorum. Saclarim aldi basini gidiyor surekli topuz yapiyorum. Beyazlarim cikti artik esim dedi bi boyat istersen diye. Ev desen gunduz oglan uyurken topsrlamaya calissam da bazen o uyaniyor diye yarim kaliyor bazen ben yorgun oluyorum salliyorum. Evi supurmeyi esim yapiyor isten geldiginde haftads birkac gun. Brn mesela utu yapmam lazim, 3 gunde fln yapabiliyorum utu masasi da ortada duruyor.
Bu dediklerimi yapamaz miyim aslinda yapabilirim ama sanirim ben istemiyorum. Cok yoruldum artik. Ondan sevgi istemekten de yoruldum, 2 guzel laf beklemekten de. Kendimi her konuda yetersiz hissediyorum. Herkes mutlu olsun diye cabalarken hem insanlari mutsuz edebilmeyi hem de kendim mutsuz olmayi nasil beceriyorum hic bilmiyorum
Süt sagıp bıraksan onu verirdi aslındaBizimki o kadar yalnız kalamıyor hemen annesini çağırıyor. Annesi de aç bu çocuk deyip dayıyor mamayı, ben evdeysem aç değil diyorum tabi. Emzik veriyor bir de çocuk garip emmeye başlıyor bu defa beni
O kadar sütüm olmuyor ki. Bazen emerken mochi takıyorum maksimum 30 cc çıkıyor. Saydığımda da bir değişiklik olmadı. En fazla 40 cc çıktı sütümün iyi olduğu bir gün. O da yetmez ağlar bitince. Ben 6 saatte bir 60 cc mama veriyorum onun dışında sık sık emiyor. Kv'ye kalsa 3 saatte bir verir, çocuk biraz huysuzlansa aç bu çocuk diyor. Mama ile herkes susturur çocuğu.Süt sagıp bıraksan onu verirdi aslında
Anneside yakın herhalde hemen geldigine göre onada bırakabilirsin süt sagıp aslında
Bende göremedimBiz de foto koyduk teyzeleri.sizleri görmek nasip olmadı kendi evimize geldik anca yerleş fln girmeye pek fırsat olmadı.bir dahakine inşallah
Partiyi geçtim de Benim bebeklik fotoğrafım bile yok kız bu da benim zoruma gidiyorİyiki de öyle buyutmusler yahuben halimden çok memnunum ve çocuğuma da ne baby shower, ne sünnet düğünü vs yapmayacağım
Canım bu bebekten bebeğe değişiyorKizlar bebeginizin ayak numarasi kac? Tecrubeli anneler, bebeklerin ayak numarasi ne hizda degisir? Mesela 9 aylik beke ortalama kac numara giyer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?