Aynı geçmiş günümüz ve bugün de böyle başladı bizim de 19-20 Eylüldü oy başımıza gelenler
Eşim iki gündür mesai yapıyor fenalardayım resmen ilgi istiyorum ve göremeyince hırçınlaşıyorum ve sizler de muhabbetini yapmışsınz sanki girmediğim lohusa depresyonuna girecekmişim gibi geliyor

Bi de hangi okulda ne yaşayacağın da belli olmaz bi soruşturma fln gecirsen yine sorun oluyo o rapor yine de sen bilirsin tabi..
Evet rapor için idarenin görüşü önemli bizim müdürümüz beş hafta iznimin yandığını üzülerek söylemişti doğumda sıkıntı yaşadığımı da arkadaşlardan duymuş rapor alıcam dediğimde sorun etmedi bir de ben sınıf öğretmeniyim kendi öğrencilerim geçen yıl dördüncü sınıftı mezun ettim yani ortada bıraktığım bi sınıf da yok

Allah kolaylık versin bi taneye bakarken söyleniyoruz senin işin çok daha zor ama seneyeev iyice şenlenir be güzel beraber oynarlar

Aralarında kaç yaş var

Ben çiçek sepetinden aldım tam dolu değil tam istediğim gibi gerçi sadece resim çekmeye kullandım şimdilik resimde bakabilirsiniz biraz tutayım ifşa olmamak için kaldurirm

Evet hep oyle diyorlar. Yurumeden once oluyormus en rahat tatil. Bizim de yaz icin acaip fikirlerimiz var. Bu yaz bir sey yapamadik diye acisini cikarmak istiyoruz. Bakalim beyimiz bize izin verecek mi

Oyy Allah yardımcın olsun cnm.Gercekten zor ama geçiyor yaa sen güçlü dur.Hep analar güçlü oluyor biliyorum ama bu yüzden analik bize nasip oluyor.Inan bende gurbette iki çocuk baktım.aralari 2 yaş.Herkes beni biri arabada biri kanguruda çocuk ile hatırlar.Esim öğretmen.Oglen eve gelirdi ama bakmazdı çocuklara.cunku gece sabaha kadar pc de oyun oynar sabah okula gider,okuldan gelince de uyurdu.Cocuklar durmazdı onda hal böyle olunca.Yetisme şekli o şekilde idi.kendi kendime kurar,iyice gıcık olurdum.Evde cocuklarin sesine tahammulu olmaz ama pcde online olarak oynadigi oyunda ,oyun arkadaslari ile skype uzerinden konusur, onlarin arka fonlarindan gelen cocuk gurultulerinden rahatsiz olmazdi.en cok bu agrima giderdi.O oyun oynarken cok bozmusumdur internetio zamanda kalkar gelir yanimizda oturdugu yerden horlamaya baslardi.O zamanlar kucuktum.su anki olgunlugum yoktu.Kari koca arasinin nasil olmasina dair cok bi deneyim de yoktu.Cevrede eşlerine yardım eden arkadaşları gördükce evde kavgalar eksik olmazdı.sonra frenledim kendimi.
Dedim kendine gel.Bu çocuklar dünyaya geldi ise huzurlu bir evde yasamak hakları.Esimi gormezden geldim.sanki o yok gibi kendimi çocuklarımi yetiştirmeye verdim.Zaten herşeye ben koşturuyordum,en azından kafamda kurmayarak kendimi daha fazla yıpratmayacaktım.kocama soylenmeyi bıraktım.pek muhatap olmamaya başladım.evde bi huzursuzluk hakim olunca,çocuklarda hissediyor.kendime hobi edindim.havada az bi yumuşama olduğu gibi birini kanguru diğerini arabaya koyup dışarı attım kendimi.ben kendimi rahatladıkça çocukların hırçınlığı azaldi.
Çocuklarla gülerek eğlenmeye başlayınca eşim bize kulak kabartmaya başladı,Öyle öyle bıraktı oyunu.bize daha çok zaman ayırmaya,ilgilenmeye başladı.onun takılmak için söylediği herşey (kizdirmak hoslarina gidiyor)zoruma gider küserdim,sonra ben de takmamaya başladım.Ben takmayınca yapmamaya başladı.gicik bir şekilde lohusalık bizim hakkımız iken bazen karşı cinsi daha fazla etkiliyor.
Lafı uzattım bir arkadaş olarak tavsiyem kendine yönel.sen kendini düzeltince çocukların hırçınlığı farkedecek insallah emin ol

İli kere denedik ikisinde de doymadı gibi üstüne birde inanılmaz gazı oldu rahatsız oldu
Benimkisi meme bagımlısı emziğiyim ben onun
Benimkisi de öyke
Ben de 59 la hamile kalıp 75 le doğuma gittim şu an 68 im. Spor yapsam gidecek de hiç zamanım yok

Öğretmen arkadaşlar izinleriniz bitti mi? Ben rapor almaya başladım. yorgunoz @Plm123 bir de ıssizxx vardı ama kullanıcı adını tam hatırlayıp etiketleyemedim.
Ben 25 kasım itibari ile ayliksiz izne ayrıldım.yaza kadar izinde olacağım.yazin müdür yard.olarak başlayacağım.
Ama haftaya da alan değişikliği var.Sinif öğrt. TDE geçsem mi kafam karışık.Gerci puanım yetecekmi o da belli değil

Kesinlikle çok doğru. Kızım iki gündür beşiğine ortalayarak koyuyor olmama rağmen gece kalktığımda bir bakıyorum kafasını dayamış beşiğinin ucuna. Nasıl yapıyor hala aklım almıyor.
Bizimki de öyle. Gece kalkıp beşiğine ortalayarak koyuyorum kaç kez

Bazi ozel kurumlar para ile veriyordu bir ara heyet

Benim en büyük 9 yaşında ben de emsem mi dedi düşün
Kız 7 yaşında tam bebek uyurken kucagima ver diye tutturuyor.severken dişlerini sıkıyor.buyuk oğlan kızı hala kıskanır.onu kızdırmak çok hoşuna gider.aksam gene kriz var di evde o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…