Amin aminSenin dahada zormus iki tane bebek allah yardımcın olsun
Aynı geçmiş günümüz ve bugün de böyle başladı bizim de 19-20 Eylüldü oy başımıza gelenlerBizim de 18-19 Eylül filandı. Benim kız da çok husursuz dünden beri, ben de rota aşısına bağlamıştım ama atak haftası mı gelmişkucaktan inmek istemiyor. Dünde misafirler vardı millet gidene kadar kucağımdan inmedi, bi de bana da ayağa kalk diyor oturunca ben ağlıyor misafirler hep öyle sandı acıdılar bana gün içinde ana kucağında, oyun halısında takılıyordu ne güzel bugün hiç birini istemedi
Evet rapor için idarenin görüşü önemli bizim müdürümüz beş hafta iznimin yandığını üzülerek söylemişti doğumda sıkıntı yaşadığımı da arkadaşlardan duymuş rapor alıcam dediğimde sorun etmedi bir de ben sınıf öğretmeniyim kendi öğrencilerim geçen yıl dördüncü sınıftı mezun ettim yani ortada bıraktığım bi sınıf da yokBi de hangi okulda ne yaşayacağın da belli olmaz bi soruşturma fln gecirsen yine sorun oluyo o rapor yine de sen bilirsin tabi..
Allah kolaylık versin bi taneye bakarken söyleniyoruz senin işin çok daha zor ama seneyeev iyice şenlenir be güzel beraber oynarlarYeni ankara tasindik doğuda alismisiz gurbet soylemine sanirimaslinda bir tarafim ankarali ama ankarada kimsem yok . Dogumun 15. gununden beri tek basinayim
Yok canım öğretmen değilim üniversiteden sonra atanamayanlardanim. Baba ablayla çok ilgili hemen hemen her akşam dışarı çıkarıyor cocuk kulübüne götürüyor ben eskisi kadar oynayamiyorum malesef çok üzülüyorum bu duruma devamlı kucağımda bir bebek. Elimden geldiğince ilgileniyorum sabah anasifina gidiyor oglen geliyor bu haftaya kadar her gün parka götürüyordum küçük bebekle ama bu hafta farketti hava hafta sonu 2 gün mutlaka geziyoruz yani sık sık arkadaşı geliyor oynuyor aslinda aktifiz hep ama iste kiskanclik var onu yenemedik 4 yaş var aralarinda seviyorda cok ama severken zarar vericek gibi parmaklarını çok çekiyor kafasına dokunuyor sürekli geçen kucağına almaya çalışırken yakaladım yanlız hiç bırakmıyorum yani en çok bizi yoran üzen o suan en ufak isteği olmayınca siz beni sevmiyorsunuz demeye başladı hep bebekten sonra bu sözler bilmiyorum bizler böyle ilgi gorduk mu simdiki cocuklar cok zor
Aralarında kaç yaş varyıllık izinde memleketimize annemleri ziyarete gidiyoruz farklı şehirdeyiz çünkü
Akrabalar çok orda geziyoruz filan
Çocuklar büyüdüklerinde iş değişecek tabi başka yerler başka şehirler gezeriz.
Halimden şikayetçi değilim
Çok şükür çocuklarım var
Ben 6 yıl bekledim onları
Tatil de beni beklesin kuzum
22 ay var canımAralarında kaç yaş var
Ben çiçek sepetinden aldım tam dolu değil tam istediğim gibi gerçi sadece resim çekmeye kullandım şimdilik resimde bakabilirsiniz biraz tutayım ifşa olmamak için kaldurirmArkadasim alm8s cok guzel cıkmış. Sonra baska bir atladasa daha alayim demis ve o sayfada bittigi icin baska sayfadan almis cok kotu cikmis. Ben carsidan aldim bebek icin ama ablasi yatiyor. Bebege kullanmamaya karar verdim. Pelus sonicta ve benimki alerjik. Ancak fotograf cekerken kullanirim.
Simdiden ise donunce nasil olacak onu dusunuyorum. Evden cikmak bile bir merasim, ha deyince cikilmiyor.Allah yardımcınız olsun canım valla hem çalışıp hem çocuk bakmak çok zor.
Ben kapalı olduğum için saç sorun olmuyo
Evet hep oyle diyorlar. Yurumeden once oluyormus en rahat tatil. Bizim de yaz icin acaip fikirlerimiz var. Bu yaz bir sey yapamadik diye acisini cikarmak istiyoruz. Bakalim beyimiz bize izin verecek miKizim tam 11 aylıktı yürümüyordu çok güzel tatil yaptık ama 3 yaşında gittimiz tatilden 3. Gün döndük 1 hafta ücretini ödemiştik bide burnunuzdan geldi devamlı güneşe çıkmalar surekli deniz diye ağlamalar zor kactik en guzeli yurumeden ve 3 yastan sonra tatil bize 2 ve 3 yaşta tatil yaptırmadı kizim tabi herşey çocuğa bağlı uyumlu çocukla heryere gidilir
Allah kolaylık versin bi taneye bakarken söyleniyoruz senin işin çok daha zor ama seneyeev iyice şenlenir be güzel beraber oynarlar
Oyy Allah yardımcın olsun cnm.Gercekten zor ama geçiyor yaa sen güçlü dur.Hep analar güçlü oluyor biliyorum ama bu yüzden analik bize nasip oluyor.Inan bende gurbette iki çocuk baktım.aralari 2 yaş.Herkes beni biri arabada biri kanguruda çocuk ile hatırlar.Esim öğretmen.Oglen eve gelirdi ama bakmazdı çocuklara.cunku gece sabaha kadar pc de oyun oynar sabah okula gider,okuldan gelince de uyurdu.Cocuklar durmazdı onda hal böyle olunca.Yetisme şekli o şekilde idi.kendi kendime kurar,iyice gıcık olurdum.Evde cocuklarin sesine tahammulu olmaz ama pcde online olarak oynadigi oyunda ,oyun arkadaslari ile skype uzerinden konusur, onlarin arka fonlarindan gelen cocuk gurultulerinden rahatsiz olmazdi.en cok bu agrima giderdi.O oyun oynarken cok bozmusumdur internetiKesinlikle hele 2. Çocukla dahada gergin oluyorsun.bizim yıllarca çocuğumuz olmadi çok sakindi evliliğimiz eşim hep akşam olsada eve gelsem sana sarılsam bian önce derdim diyor ama şimdi eve gelirken çok rahat olmadığını söylüyor aşırı ağlayan bir bebek çok mızmız ağlak bir abla bizi aşırı geriyor. Bebeği 1 saat Uyutcam diye uğraşıyorum abla gelip özellikle uyandırıyor getiriyor yanında sesli davulu calıyor sesli oyuncak yada bağırma olmadi dokunuyor sevcen diye oda cocuk ama iste bizdr geriliyoruz cunku inat yapiyor kiskaniyorda emzirirken beni defalarca kaldırıyo özellikle sabahları okula giderken ağlıyor bir yandanda bebek eşimle konuşurken duyamıyoruz birbirimizi ağlama sesinden bağırarak konuşuyoruz sen akşama kadar aşırı yorulurken rahatına çok düşkün bir eseDe ayrica sinir oluyorsun diyorum yanlislikla 3. Olsa heralde biz bosaniriz gurbette tek başına cocuk büyütmek çok zor
Benimkisi de öykeİli kere denedik ikisinde de doymadı gibi üstüne birde inanılmaz gazı oldu rahatsız oldu
Benimkisi meme bagımlısı emziğiyim ben onun
Ben de 59 la hamile kalıp 75 le doğuma gittim şu an 68 im. Spor yapsam gidecek de hiç zamanım yokBen de 58le hamile kalip 75 civari doguma gittim su an 68 imbasen ve bacaklar zaten burdayim diyordu simdi gobek ve simitler de aldi basini gitti. Hic sevmiyorum artik kendimi hic memnun degilim. Bi bakim yapmam lazim. Bi senedir saclarimi kestirmiyorum saclar bele geldi onlari da kestirmem lazim
Ben 25 kasım itibari ile ayliksiz izne ayrıldım.yaza kadar izinde olacağım.yazin müdür yard.olarak başlayacağım.
Bizimki de öyle. Gece kalkıp beşiğine ortalayarak koyuyorum kaç kezKesinlikle çok doğru. Kızım iki gündür beşiğine ortalayarak koyuyor olmama rağmen gece kalktığımda bir bakıyorum kafasını dayamış beşiğinin ucuna. Nasıl yapıyor hala aklım almıyor.
Bazi ozel kurumlar para ile veriyordu bir ara heyetOcak ayında yenileneceğini unutmuşum ama tamamını kullanmak istemem sene içinde veya öbür sene lazım olur. Zaten bulabildiğimiz kadar rapor bulduk daha nerden bulucaz. Heyet aklıma yattı ama bir arkadaşım dedi ki psikiyatriden alınca boşanma durumunda velayette sıkıntı çıkıyorBir taraftan da öğretmeniz o şekilde bir raporum olsun istemem. Lohusa depresyonu yazıyorlar sanırım tanı kısmına. Benim annem uzakta, kayınvalidem bakıcak, ben de çok istemiyorum ama başkasına da bırakamayız.
Ayy Allah’ım saçlara bak
Benim en büyük 9 yaşında ben de emsem mi dedi düşünYeni ankara tasindik doğuda alismisiz gurbet soylemine sanirimaslinda bir tarafim ankarali ama ankarada kimsem yok . Dogumun 15. gununden beri tek basinayim
Yok canım öğretmen değilim üniversiteden sonra atanamayanlardanim. Baba ablayla çok ilgili hemen hemen her akşam dışarı çıkarıyor cocuk kulübüne götürüyor ben eskisi kadar oynayamiyorum malesef çok üzülüyorum bu duruma devamlı kucağımda bir bebek. Elimden geldiğince ilgileniyorum sabah anasifina gidiyor oglen geliyor bu haftaya kadar her gün parka götürüyordum küçük bebekle ama bu hafta farketti hava hafta sonu 2 gün mutlaka geziyoruz yani sık sık arkadaşı geliyor oynuyor aslinda aktifiz hep ama iste kiskanclik var onu yenemedik 4 yaş var aralarinda seviyorda cok ama severken zarar vericek gibi parmaklarını çok çekiyor kafasına dokunuyor sürekli geçen kucağına almaya çalışırken yakaladım yanlız hiç bırakmıyorum yani en çok bizi yoran üzen o suan en ufak isteği olmayınca siz beni sevmiyorsunuz demeye başladı hep bebekten sonra bu sözler bilmiyorum bizler böyle ilgi gorduk mu simdiki cocuklar cok zor
Kız 5 oğlan 7 yaşında iken çok güzel bir tatil yaptık.mis gibiydiRahatca kısmı uzunca bi süre yalan olur ama tatile götürebilirsin tabiki :)
Bizde simdiden nereye gidebiliriz planları yapmaya basladık
Teşekkür ederiz:)seninkilere de bayıldım maşallah nazar değmesin.Ne güzel bir fotoğraf daha doğrusu fotoğrafı güzellestirenler..Ayy Allah’ım saçlara bak
Maşallah subhanallah çok tatlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?