Simdiden ise donunce nasil olacak onu dusunuyorum. Evden cikmak bile bir merasim, ha deyince cikilmiyor.
Aynen öyle.
Akşam markete gittim çocukları eşime bıraktım 2 adımlık yol uzadıkça uzadı.
Kasada sıra beklerken nerdeyse sıranızı verin ben anneyim diyecektim
Arka çekiyo ya resmen
Geldim eşime çalışan annelere Allah yardım etsin dedim

Ben arada depresyona girip eşime patlayıp rahatlıyorum sağolsun o da haklı bile olsa gelip gönlümü almaya çalışıyor, nazımı çekiyor geçicek bu günler az kaldı, bebişler büyüyecek onlarla gezmelere gidicez

Evet ben de cekiniyorum psikiyatriden almaya ama alamazsam devlet hastanesinde psikiyatriste gotmeyi dusunuyorum. Cidden psikoloji kalmayacak yakinda. Aksamlari cok sinirli oluyorum. Esime kizmaya basladim. Sabah erken kalkiyor 5.30 6 gibi. Dedimki sut isit ver de benim de benegin de uykisi acilmasin. Ben nasil verecegimi bilmiyom diyo. Ya dedim git sutlerin ustunu oku gece sagilmis olandan ver. Tamam yarin oyle yapayim dedi. Coxuk 2 grcedir sabah 6da uyanip 7de tamamen uykusunu?almis sekilde uyaniyo. Benimki de can. 4de uyan. 6da uyan eee 7de hepten cik yataktan. Ya ben zaten gece 12de yatan insanim el insaf.
Rapor 3 gunluk saglik ocagindan aldim. Pazartesi tekrar rapor pesine dusecegim. Soyle heyet albolsem super olacak.

Öğretmen arkadaşlar izinleriniz bitti mi? Ben rapor almaya başladım. @yorgunoz Plm123 bir de ıssizxx vardı ama kullanıcı adını tam hatırlayıp etiketleyemedim.
Benim tahmini doğum 8eyluldu.17 agustosta geldi kızımız.1 ay heyet raporu aldık.üstüne 10 gün rapor.3 hafta erken doğunca o da ekleniyormus aslında hepsini sonradan öğrendik.neyse bu konularda baya ihtisas yaptım ikinciye daha tecrubeli olurum:)
Sonra uğraşmayalım dedik bi oraya bi buraya.zaten kimse rapor vermiyor verse de bana yetmiyormücretsiz izin aldık şubata kadar 2ay.Kredi çektik kirayı faturalari fln verelim diye.eşimin de maaşı krediye gidince.3 yıl olacak evleneli daha balayi eşya kredisini ödüyoruz.Allah can sağlığı versin de gerisi hallolur inşallah

Sayfayı biliyo musun canım Peki?
Bende kızıma alacağım canım beyfendi sırasını beklesin
Aynen resimleri tatlı oluyo
Hic bilmiyorum sayfasini canim. Zaten o guzel olanin sayfada stok bittigi icin baska sayfadan almis. Ben bebek esyalari satan bi magazadan aldim benimkini. Mavi bizdeki. Keske gri olsaymis.

Benim normalde de anksiyete rahatsızlığım var.hamileyken 2 katına çıkmıştı.psikiyatriste gittim acaba lohusa depresyonu nedeniyle rapor alabilir miyim diye.ki önceden de biliyor babamı kaybedince nasıl etkilendiğimi sonra hamileyken ilaci aniden kestigimi.hiç oralı olmadı ilaç verdı.

Zor bir süreçten geçtiniz üstüne tempolu bir şekilde çocuk bakmak ikinizde yıprattı haliyle , üstelik hayatlarımız değişti gerçekten insan bunalıma girmemek için zor duruyor
Yani tabii bebeklerimizden bahsetmiyorum , onlar bu telaşe içerisinde içimizde açan çiçekler. Belki de dertleri unutup yüzümüzü güldüren tek şey bile olabilir. Ama hayatlarımız demişti eşlerimizinde öyle ne olursa olsun onlarında yükü arttı. Evet biz psikolojik olarak da zorlanıp bu hengamede sevgi ihtiyacımız unutulduğunda hırçın olabiliyoruz. Bende ilk zamanlar çok su isterdim. Sonra önden hazırlamaya başladım. Benimki suya laf etmedi hiç ama işten gelip kızla ilgilenip belki yemek yiyip tam biraz dinleneyim diyecekken canım emzik nerde aşkım sütü getirir misin diye koşturuyorum onu , bunu her zaman aynı hoşgörüyle karşılamalarını bekleyemeyiz. Onu bu tarz yardım taleplerimizden soyutlayalım demiyorum ama bir tık daha pratik olup onlara da dinlenme alanı bırakmalıyız bence
Ahhh ulan ahhh benim de derdim var yazacağım birazdan

Bizimki o kadar yalnız kalamıyor hemen annesini çağırıyor. Annesi de aç bu çocuk deyip dayıyor mamayı, ben evdeysem aç değil diyorum tabi. Emzik veriyor bir de çocuk garip emmeye başlıyor bu defa beni
Benimki de iş yorgunluğunun üzerine çok oyalayamıyor , he altını değiştiriyor kıyafetlerini değiştiriyor oyun oynuyor evde gezidiriyor yatakta cilveleşiyorlar ama 1 saat takılanıyor yani tek başına hemen peşime düşüyor uykusu geldi , yok acıktı

İnşsllah ya
Bence biraz da nazımızı çekeceklerine güvenip darlıyoruz arada
Olacak o kadar valla ben de 4yıl gözüm yolda bekledim kızımı ama hakikaten zormuş
Öyle de güzel bir zorluk ki elhamdulillah diyorum baktıkça

isisxz canım bu kullandığım profil resmine benzer resimleri var benimkilerin
Oğlum orda biraz küçük ama
Onu koyayım bak senin için

Valla kuruluk oldu çok fenaymış
İkinci denemede zeytinyağ ile çözdük sorunu jel vs yoktu evde

Aynen öyle
Bu arada yavrularını yerim

Ellerini yerim onun
Bizimki de şapur şupur diye ses çıkarıyor emerken ya komediler resmen
Sağol canım 40ı çıkmıştı burda daha
Hey gidi günler

Yaa ne tatlış yavru maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…