Aynen öyle.Simdiden ise donunce nasil olacak onu dusunuyorum. Evden cikmak bile bir merasim, ha deyince cikilmiyor.
Onlar benimkiler değil canımTeşekkür ederiz:)seninkilere de bayıldım maşallah nazar değmesin.Ne güzel bir fotoğraf daha doğrusu fotoğrafı güzellestirenler..
Ben arada depresyona girip eşime patlayıp rahatlıyorumAynı geçmiş günümüz ve bugün de böyle başladı bizim de 19-20 Eylüldü oy başımıza gelenler
Eşim iki gündür mesai yapıyor fenalardayım resmen ilgi istiyorum ve göremeyince hırçınlaşıyorum ve sizler de muhabbetini yapmışsınz sanki girmediğim lohusa depresyonuna girecekmişim gibi geliyor
Evet ben de cekiniyorum psikiyatriden almaya ama alamazsam devlet hastanesinde psikiyatriste gotmeyi dusunuyorum. Cidden psikoloji kalmayacak yakinda. Aksamlari cok sinirli oluyorum. Esime kizmaya basladim. Sabah erken kalkiyor 5.30 6 gibi. Dedimki sut isit ver de benim de benegin de uykisi acilmasin. Ben nasil verecegimi bilmiyom diyo. Ya dedim git sutlerin ustunu oku gece sagilmis olandan ver. Tamam yarin oyle yapayim dedi. Coxuk 2 grcedir sabah 6da uyanip 7de tamamen uykusunu?almis sekilde uyaniyo. Benimki de can. 4de uyan. 6da uyan eee 7de hepten cik yataktan. Ya ben zaten gece 12de yatan insanim el insaf.Ya ne güzel. Ben çalışıcam sanırım kredilerimiz var. Bir de okulum değişecek norm fazlası oldum. Meslek lisesinden Anadolu lisesine geçicem evimize yakın. Bu kadar değişikliği kaldırabilecek miyim bakalımBirinci döneme raporlar da yetmiyor benim. Plm123 özel bi Psikiyatri kliniği heyet raporu vermiş arkadaşıma 50 gün ama çekincelerim var psikiyatriden almaya.
Benim tahmini doğum 8eyluldu.17 agustosta geldi kızımız.1 ay heyet raporu aldık.üstüne 10 gün rapor.3 hafta erken doğunca o da ekleniyormus aslında hepsini sonradan öğrendik.neyse bu konularda baya ihtisas yaptım ikinciye daha tecrubeli olurum:)
Hic bilmiyorum sayfasini canim. Zaten o guzel olanin sayfada stok bittigi icin baska sayfadan almis. Ben bebek esyalari satan bi magazadan aldim benimkini. Mavi bizdeki. Keske gri olsaymis.Sayfayı biliyo musun canım Peki?
Bende kızıma alacağım canım beyfendi sırasını beklesin
Aynen resimleri tatlı oluyo
Benim normalde de anksiyete rahatsızlığım var.hamileyken 2 katına çıkmıştı.psikiyatriste gittim acaba lohusa depresyonu nedeniyle rapor alabilir miyim diye.ki önceden de biliyor babamı kaybedince nasıl etkilendiğimi sonra hamileyken ilaci aniden kestigimi.hiç oralı olmadı ilaç verdı.Evet ben de cekiniyorum psikiyatriden almaya ama alamazsam devlet hastanesinde psikiyatriste gotmeyi dusunuyorum. Cidden psikoloji kalmayacak yakinda. Aksamlari cok sinirli oluyorum. Esime kizmaya basladim. Sabah erken kalkiyor 5.30 6 gibi. Dedimki sut isit ver de benim de benegin de uykisi acilmasin. Ben nasil verecegimi bilmiyom diyo. Ya dedim git sutlerin ustunu oku gece sagilmis olandan ver. Tamam yarin oyle yapayim dedi. Coxuk 2 grcedir sabah 6da uyanip 7de tamamen uykusunu?almis sekilde uyaniyo. Benimki de can. 4de uyan. 6da uyan eee 7de hepten cik yataktan. Ya ben zaten gece 12de yatan insanim el insaf.
Rapor 3 gunluk saglik ocagindan aldim. Pazartesi tekrar rapor pesine dusecegim. Soyle heyet albolsem super olacak.
Zor bir süreçten geçtiniz üstüne tempolu bir şekilde çocuk bakmak ikinizde yıprattı haliyle , üstelik hayatlarımız değişti gerçekten insan bunalıma girmemek için zor duruyorNe guzelsiniz siz ya
Bizde de ise giderken, ece gelince ve yatarken mutlaka oper bizi. Onun disinda cok fazla vakit geciremiyoruz zaten bu ara isinde cok yogun.
Hakkini yemeyim ilk 40 gun cok iyiydi suyumu getirir, gece uyanir benimle beraber oglumuza bakar onu uyutur vs.. surekli anne olmak sana cok yakisti derdi. Ama ben o zamanlar sarilmak bile istemiyordum ona kizgin ve kirgin oldugum icin. Yine bile yatarken birkac defa sarilmasina izin verdim ihtiyacim vardi cunku. Sonra ev tasidik. Evimiz anadoluda onun isi avrupada. Her sabah 6.30 da evden cikiyor. Bu ara eve aksam 10-11 gibi geliyor. Geldiginde kendi kisisel temizligini yapip biraz oglumuzu sevip yatiyor. Bu arada mutlaka bir konuda eleştiriyor beni ya da artik bama oyle geliyor. Bana ait guzel tek kelime etmiyor. Bi ara acik acik dedim oğlumuzu seviyordu benim de sevgine ihtiyacim var dedim anlamadi sanirim.
Emzirirken daha memeyi verdigim an susuyorum. Esimden de su istiyorum. Bi ara ona da laf etti sakayla karisik, bilerek mi yapiyosun her defasinda su istiyosun benden gibi bse dedi.
Bu surecte sen ne yapıyorsun desen walla bisey yapmiyorum haklisinjz. Ne yuzume gozume bakiyorum. Saclarim aldi basini gidiyor surekli topuz yapiyorum. Beyazlarim cikti artik esim dedi bi boyat istersen diye. Ev desen gunduz oglan uyurken topsrlamaya calissam da bazen o uyaniyor diye yarim kaliyor bazen ben yorgun oluyorum salliyorum. Evi supurmeyi esim yapiyor isten geldiginde haftads birkac gun. Brn mesela utu yapmam lazim, 3 gunde fln yapabiliyorum utu masasi da ortada duruyor.
Bu dediklerimi yapamaz miyim aslinda yapabilirim ama sanirim ben istemiyorum. Cok yoruldum artik. Ondan sevgi istemekten de yoruldum, 2 guzel laf beklemekten de. Kendimi her konuda yetersiz hissediyorum. Herkes mutlu olsun diye cabalarken hem insanlari mutsuz edebilmeyi hem de kendim mutsuz olmayi nasil beceriyorum hic bilmiyorum
Benimki de iş yorgunluğunun üzerine çok oyalayamıyor , he altını değiştiriyor kıyafetlerini değiştiriyor oyun oynuyor evde gezidiriyor yatakta cilveleşiyorlar ama 1 saat takılanıyor yani tek başınaBizimki o kadar yalnız kalamıyor hemen annesini çağırıyor. Annesi de aç bu çocuk deyip dayıyor mamayı, ben evdeysem aç değil diyorum tabi. Emzik veriyor bir de çocuk garip emmeye başlıyor bu defa beni
İnşsllah yaBen arada depresyona girip eşime patlayıp rahatlıyorumsağolsun o da haklı bile olsa gelip gönlümü almaya çalışıyor, nazımı çekiyor geçicek bu günler az kaldı, bebişler büyüyecek onlarla gezmelere gidicez
E bebek onlaynnda var demişlerdi benim gittiğim mağazada ama ikea da kesin varÇarşıya çıkarsak bakarım canım
Eşim bu aralar pazar günleri de çalışıyor
Çıkamıyorum ki evden
Oy masallah. Allah nazardan saklasin.
Valla kuruluk oldu çok fenaymışKızlar ben daha dogurmadan 2020 yi bekle diyordum eşimevalla bu kadar gerçek olacağını düşünmemiştim oda onu bekliyor galiba bir yandan taş atıyor dediğin gibi ama nafile. Ya çok utanarak soruyorum emzirme döneminde kuruluk olur yazıyor oluyor mu gerçekten oda korkutuyor beni
Aynen öyleTers kıyafet mi ha ha
Aman ne olacak hep böyle devam edecek değil ya.
Doğum yapınca yerimizden kalkamıyorduk,
Şimdi evin içinde fıldır fıldır koşturuyoruz
Sonrasında Çocuklar koşturur peşimizde
6 aylıkken tam sevilmelik oluyorlar
18 aylıkken büyük adam gibiler düşün yani
Topuzlardan da kurtuluruz hiç Merak etme
Ellerini yerim onun38his morcivertkedi teşekkürler kızlar
Bu ara el ağızda emziği çekip elini sokuyor şapşirik
Yakaladım seninkileri oy yavru kuşlar maşallah böyle ikisini bir arada görmek insanın içini kuş olu uçurur sanki ♥
Enerjisi kötü birinden gelen hediyeyi bende kullanmıyorum içime sinmiyorBize hediye eden arkadaşlar da garipler karı koca, kullanasım da yok hiç. Ve dediğin gibi peluş, toz tutar.
Sağol canım benimAynen öyle
Bu arada yavrularını yerim
Yaa ne tatlış yavru maşallahSelam teyzoşlar
Buraya giremediğimde hep aklımdasınız ya öyle alışmışım ki hamileliğimin başından beri
Çok sayfa birikince de geri kalıyorum
Bebişleri kaçırdığıma çok üzüldüm
Bir arkadaş teklif etmiş saatli etkinlik gibi yapalım diye çok güzel olmaz mı
Öpüyoruz hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?