Ben de o 3 hafta erken dogdugu icinxekleniyor diye biliyordum ama dogum yaza denk geldigi icin eklemediler benimkini. Sinir oldum o donem cok. Rapor cok erken bitti. Dogum sonrasi iznimin bile 2 haftasi yaza denk geldi diye yandi. Yazik gunah.

E bebek onlaynnda var demişlerdi benim gittiğim mağazada ama ikea da kesin var
Profilinde sınır varmış giremedim bacım kapıda kaldım
O popoya vurasım geldi ya
Şekil A da görüldüğü gibi fili ordan almışsın

Rahatca kısmı uzunca bi süre yalan olur ama tatile götürebilirsin tabiki :)
Bizde simdiden nereye gidebiliriz planları yapmaya basladık
Valla ilk sene 5 yıldızlı vb otellere tıkılıp kaydıraklara fln bilemeyeceğim için hiç gerek görmüyoruz
Biz heralde yaz sonuna doğru Çeşme Ilıca ya gidip butik biyerde kalırız heralde

Harfi harfine katiliyorum..zaten yapabilecegimizin fazlasini yapiyoruz hic oyle aman kacmasin vs gibi ekstra cabam yok..(belkide cok guveniyorum) yanii esimi taniyorum boyle seylerden soguyacak biri degil..onun kistasi huzursuzluk,ses yukselmesi,cok konusmak, birinin yaninda terslenmek vs vs.. hicbiride bende yok hep sükrediyorum der..gecen tartismamizda ben seninle kizimla bu evde cok mutluyum dedi annelik ne zor sey der kizi severkende bana bakma hic annen ne acilar cekti seni dunyaya getirmek icin en cok onu sev falan diyo..bunlarin farkinda olmalari guzel..senin esinde soylemis ne guzel.. yanii bugunlerde gececek..ilk dogdugu gunlere gore bile fark var..bi konussunlar bicir bicir..her seyi yeniden yapariz

Ne zaman yanımızda rahatça tatile götürebiliriz?
Haziranda 9 aylik oluyorlat tabiki gidebiliriz birlikte bende iple cekiyorum..egeye akdenize oldugu gibi gittim nereye gidecegimiz konusunda hicbir fikrimiz yok bebekle nerelere gidilir arastirmak lazim

Evet bizim ne fedakarlıklar yaptığımızı görüyolar ben mesela hamileyken çok zorlanmıştım eşim evin işini yüklenmişti çok yoruluyodu ona daha da aşık oldum şimdi de ben daha çok yoruluyorum karşılıklı sabır ve anlayış çok önemli her geçen gün daha da güzelleşicek inanıyorum

Kızlar ya yavrularımız 3 aylık oldular ortalama hepimizin
İlk günlerdeki ne yapacağını bilememe, herşeye ağlamaya meyilli olma, dışarı çıkmaktan korkmalarım geçti bile çok şükür korkuyordum çünkü emzirmekten korkuyordum ve ne yazıkki iyileşmişti yaralar geçmişti derken yine yara oldu memeler
Olsun kendime bakıyorum da bir rahatlama bir kendine güven geldi kendi çapımda
Zaten endişe ile hayat geçmiyor ki
Şimdilerde kucakta uyuma modası çıkardı bizimki ona da olsun diyorum oh mis gibi ben uykusuz kalıyorum ve aç ve bazen susuz sürahide su bitmiş oluyor
Ne efsane günler
Hatta diyorum daha efsaneleri gelecek inşallah yeter ki sağlık afiyet olsun
Telefonun ekran süresi ağlıyor ama buna üzülüyorum
Haftasonu elime almıyorum neredeyse orda kalıyor eşim kızım ya da aileyle ne güzel vakit geçiyor
Ama haftaiçi hele kucakçı günündeyse telefona dadanıyorum
Yaprak dökümüne başladım 1.bölğmden
Suç ve ceza okuyorum bir yandan o da kitap okumayı tamamen bırakmamak için elimde sürünüyor
Ay günlerce giremedim ya bir anlatasım geldi
Kızıma gelince bu aralar öyle güzel gülüyor ki kuş ağzını yidiğim böyle ısırcam artık bi yerlerini zor duruyorum

Cok tesekkur ederiz Tamamen sallamasyon bundan sonra daha planli calisacagim hep son gune birakinca neyle yapacagimi sasiriyorum
Yenilikçi fikirler bulmaya çalışıyorum bende
Güzel olmuş poz vermeye başlamış baksana

Evet bebekle saatlerce vakit geçirmedikleri için biraz bocalıyolar anlayamıyolar ne istedikleriniGerçi biz bile anca anlamaya başladık

İki çocukla seninki çok daha zor eminim. Eşime ben de kızıyordum bir gün karşıma aldım konuştum. Ayrı odada yatıyordu, tedirgin oluyoyorum dedim bundan sonra yatağında yatmanı istiyorum. Çocuğundayım saat oyalayabilirsin dedim çok rahat, hemen meme istemez merak etme. İki ay sonra ben de işe başlicam ve yorgun gidicem işe, sen de bir süre yorgun gidiver dedim. Bir tık daha iyi. Bir de işten gelince yarım saat bir saat yatıp uyumaz mı deli ediyordu beni. Geçecek bugünlerde, bu minik hallerini de özlicez bebişlerin eminim.

Valla ilk sene 5 yıldızlı vb otellere tıkılıp kaydıraklara fln bilemeyeceğim için hiç gerek görmüyoruz
Biz heralde yaz sonuna doğru Çeşme Ilıca ya gidip butik biyerde kalırız heralde
Ayy butik otelde de ağlarsa herkes çok fena bakar zaten azıcık kişi oluyoBen o yüzden beş yıldızlı otel düşündüm kimse kimseyi görmez kocaman yer bebiş ağlasa da arada kaynar diyr düşünüyorum ama bilemedimŞubatta evlilik yıldönümümüz her yıl ağvaya ya da şirinceye giderdik bu yıl imkansız gittiğimiz yerler 12 yaş altı kabul etmiyodu

Sana katılıyorum benim eşimde beni doğal sever , ama biri gelecekse veya dışarı çıkacaksam bir göz kalemi bir ruj İle inanılmaz değişiyorum gözlerim renkli ve çekik, dudaklarım büyük belki de ondan bu söylemlerimden de anlayacağınız gibi aslında karşı taraftan çok , kendimize baktığımızda havamız değişiyor enerjimiz değişiyor. Bence bakışımız ve ruh halimiz bile değişiyor. Kaçacak edecek diye değil tabi de daha flörtöz olmak için saçaklı pasaklı ev halinden biraz sıyrılmak iyi gelir hem eşlere hem bize bu arada maşallah size benim eşimde ses gürültü , başkalarının yanında gerginlik vs hiç sevmez bende öyle ama bazen önüne geçemiyoruz

Hamilelige nazaran daha az bakim ustleniyo Bizimki ama durumun farkinda olmalari bana kotu hissettirmemesi yetiyo..cesit cesit pijama aldim cicili bicili öz bakima dikkat edip degistirmek yeterli geliyo ne guzel olmussun diyo hemen ama ben normalde makyajla gezdigimden giyime kusama onem verdigimden su halim paspalca geliyo..cogu kadinda kendi kendine kotu hissediyo bence.. guzel olmaya zorlayacak esten kimse cocuk dunyaya getirmek istemez herhalde ama vardi oyle bi arkadasim bosanma arefesindydiler tuylu terlikler saten gecelikler vs..bana cok yapay geliyo abarti yapsam guler zaten arkadasinda dedigi gibi ufak dokunuslar kucuk degisiklikler yeterli bizimki dün sucunu bildiinden mutfagi pirilpiril yapti zaten en cok merhametini sevmistim insallah boyle devam ederler..arada gicik oluyorum ama dusununce beni yormadiigindan bende senin gibi daha baglaniyorum..

Profilinde sınır varmış giremedim bacım kapıda kaldım
O popoya vurasım geldi ya
Şekil A da görüldüğü gibi fili ordan almışsın
Ilk açtığımda heryere kilit vurmuş olabilirim farkında bile değilim fil oluşumdan çok beni mutlu etti çocuğu kılıktan kılığa sokuyorum şimdi 3. Ay ne yapabilirim fotoğraf için onu düşünüyorum fikri olan beri gelsin

Ben de kredi çekmeyi düşünmüyor değilim açıkçası ikinci dönem için. Bizim eşya borçları bitti ama eşimin bekarlıktan kalan borçları çıktı, benim de devam eden bir kredim var, bu ödemeler olmasa hiç düşünmem Haziran'a kadar alırım ücretiz izni. Eşimin iş değiştirme durumu var, olursa belli az bi krediyle en azından kendi kartımı kredimi ödeyecek kadar çekerim, bakarım bebeğime. Başlarsam adaba alıcam dedim zaten eşime, hep boşa çalışıyormuşum gibi geliyor, bebeğimi bırakıp çalışırsam en azından bir şey edinmiş olayım.

Yazın 1 yaşına yakın olacak ve mizacı bana benziyor kızımın uysal bir ihtiyacı yoksa ağlamıyor vs ama her ay değişebilir onu bilemem ama ağlamasını düşünmek istemiyorum ağlarsa da kulaklarına pamuk tıkasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…