Ben de o 3 hafta erken dogdugu icinxekleniyor diye biliyordum ama dogum yaza denk geldigi icin eklemediler benimkini. Sinir oldum o donem cok. Rapor cok erken bitti. Dogum sonrasi iznimin bile 2 haftasi yaza denk geldi diye yandi. Yazik gunah.Benim tahmini doğum 8eyluldu.17 agustosta geldi kızımız.1 ay heyet raporu aldık.üstüne 10 gün rapor.3 hafta erken doğunca o da ekleniyormus aslında hepsini sonradan öğrendik.neyse bu konularda baya ihtisas yaptım ikinciye daha tecrubeli olurum:)
Sonra uğraşmayalım dedik bi oraya bi buraya.zaten kimse rapor vermiyor verse de bana yetmiyormücretsiz izin aldık şubata kadar 2ay.Kredi çektik kirayı faturalari fln verelim diye.eşimin de maaşı krediye gidince.3 yıl olacak evleneli daha balayi eşya kredisini ödüyoruz.Allah can sağlığı versin de gerisi hallolur inşallah
Profilinde sınır varmış giremedim bacım kapıda kaldımE bebek onlaynnda var demişlerdi benim gittiğim mağazada ama ikea da kesin var
Valla ilk sene 5 yıldızlı vb otellere tıkılıp kaydıraklara fln bilemeyeceğim için hiç gerek görmüyoruzRahatca kısmı uzunca bi süre yalan olur ama tatile götürebilirsin tabiki :)
Bizde simdiden nereye gidebiliriz planları yapmaya basladık
Harfi harfine katiliyorum..zaten yapabilecegimizin fazlasini yapiyoruz hic oyle aman kacmasin vs gibi ekstra cabam yok..(belkide cok guveniyorum) yanii esimi taniyorum boyle seylerden soguyacak biri degil..onun kistasi huzursuzluk,ses yukselmesi,cok konusmak, birinin yaninda terslenmek vs vs..Kızlar valla ben de bazen kendime özen gösteriyorum ama çoğu zaman rezil haldeyimEşim de tek kelime etmesin yahu geçen gün dışarda bi saalik işim vardı eve döndüm bebiş kaka yapmış diye altını almış ama kıyafeti ters giydirmiş eşimin kendi ayağında çorabın biri var biri yok ağladı durmadı perişan haldeyim diyo Yaaa dedim işte böyle Sana maşallah valla diyo Ben kilo aldım çirkinleştim diyorum annelik sana çok yakıştı diyo açıkcası bebiş zaten yoruyo bi de ekstra yorcak şeyler yapamıyorum bu haldeyim diye benden soğursa kendi bilir bu da onun sınavı olur.. sonuçta hastalık var sağlık var ben onu her haliyle seviyosam aşkım azalmıyosa onun da böyle olmalı☺Geçenlerde makyaj yapmıştım kızdı hatta Bebiş uyudu mu sen de uyucaksın dinlenceksin uğraşma böyle şeylerle dedi sağolsun
Cok tesekkur ederiz
Oy kuzuların kuzusu maşallahTeşekkür ederiz:)seninkilere de bayıldım maşallah nazar değmesin.Ne güzel bir fotoğraf daha doğrusu fotoğrafı güzellestirenler..
Haziranda 9 aylik oluyorlat tabiki gidebiliriz birlikteNe zaman yanımızda rahatça tatile götürebiliriz?
Evet bizim ne fedakarlıklar yaptığımızı görüyolar ben mesela hamileyken çok zorlanmıştım eşim evin işini yüklenmişti çok yoruluyodu ona daha da aşık oldum şimdi de ben daha çok yoruluyorum karşılıklı sabır ve anlayış çok önemli her geçen gün daha da güzelleşicek inanıyorumHarfi harfine katiliyorum..zaten yapabilecegimizin fazlasini yapiyoruz hic oyle aman kacmasin vs gibi ekstra cabam yok..(belkide cok guveniyorum) yanii esimi taniyorum boyle seylerden soguyacak biri degil..onun kistasi huzursuzluk,ses yukselmesi,cok konusmak, birinin yaninda terslenmek vs vs..hicbiride bende yok hep sükrediyorum der..gecen tartismamizda ben seninle kizimla bu evde cok mutluyum dedi annelik ne zor sey der kizi severkende bana bakma hic annen ne acilar cekti seni dunyaya getirmek icin en cok onu sev falan diyo..bunlarin farkinda olmalari guzel..senin esinde soylemis ne guzel.. yanii bugunlerde gececek..ilk dogdugu gunlere gore bile fark var..bi konussunlar bicir bicir..her seyi yeniden yapariz
Yenilikçi fikirler bulmaya çalışıyorum bendeCok tesekkur ederizTamamen sallamasyon bundan sonra daha planli calisacagim hep son gune birakinca neyle yapacagimi sasiriyorum
Evet bebekle saatlerce vakit geçirmedikleri için biraz bocalıyolar anlayamıyolar ne istedikleriniBenimki de iş yorgunluğunun üzerine çok oyalayamıyor , he altını değiştiriyor kıyafetlerini değiştiriyor oyun oynuyor evde gezidiriyor yatakta cilveleşiyorlar ama 1 saat takılanıyor yani tek başınahemen peşime düşüyor uykusu geldi , yok acıktı
İki çocukla seninki çok daha zor eminim. Eşime ben de kızıyordum bir gün karşıma aldım konuştum. Ayrı odada yatıyordu, tedirgin oluyoyorum dedim bundan sonra yatağında yatmanı istiyorum. Çocuğundayım saat oyalayabilirsin dedim çok rahat, hemen meme istemez merak etme. İki ay sonra ben de işe başlicam ve yorgun gidicem işe, sen de bir süre yorgun gidiver dedim. Bir tık daha iyi. Bir de işten gelince yarım saat bir saat yatıp uyumaz mı deli ediyordu beni. Geçecek bugünlerde, bu minik hallerini de özlicez bebişlerin eminim.Evet ben de cekiniyorum psikiyatriden almaya ama alamazsam devlet hastanesinde psikiyatriste gotmeyi dusunuyorum. Cidden psikoloji kalmayacak yakinda. Aksamlari cok sinirli oluyorum. Esime kizmaya basladim. Sabah erken kalkiyor 5.30 6 gibi. Dedimki sut isit ver de benim de benegin de uykisi acilmasin. Ben nasil verecegimi bilmiyom diyo. Ya dedim git sutlerin ustunu oku gece sagilmis olandan ver. Tamam yarin oyle yapayim dedi. Coxuk 2 grcedir sabah 6da uyanip 7de tamamen uykusunu?almis sekilde uyaniyo. Benimki de can. 4de uyan. 6da uyan eee 7de hepten cik yataktan. Ya ben zaten gece 12de yatan insanim el insaf.
Rapor 3 gunluk saglik ocagindan aldim. Pazartesi tekrar rapor pesine dusecegim. Soyle heyet albolsem super olacak.
Ayy butik otelde de ağlarsa herkes çok fena bakar zaten azıcık kişi oluyoValla ilk sene 5 yıldızlı vb otellere tıkılıp kaydıraklara fln bilemeyeceğim için hiç gerek görmüyoruz
Biz heralde yaz sonuna doğru Çeşme Ilıca ya gidip butik biyerde kalırız heralde
Sana katılıyorum benim eşimde beni doğal sever , ama biri gelecekse veya dışarı çıkacaksam bir göz kalemi bir ruj İle inanılmaz değişiyorumHarfi harfine katiliyorum..zaten yapabilecegimizin fazlasini yapiyoruz hic oyle aman kacmasin vs gibi ekstra cabam yok..(belkide cok guveniyorum) yanii esimi taniyorum boyle seylerden soguyacak biri degil..onun kistasi huzursuzluk,ses yukselmesi,cok konusmak, birinin yaninda terslenmek vs vs..hicbiride bende yok hep sükrediyorum der..gecen tartismamizda ben seninle kizimla bu evde cok mutluyum dedi annelik ne zor sey der kizi severkende bana bakma hic annen ne acilar cekti seni dunyaya getirmek icin en cok onu sev falan diyo..bunlarin farkinda olmalari guzel..senin esinde soylemis ne guzel.. yanii bugunlerde gececek..ilk dogdugu gunlere gore bile fark var..bi konussunlar bicir bicir..her seyi yeniden yapariz
Hamilelige nazaran daha az bakim ustleniyo Bizimki ama durumun farkinda olmalari bana kotu hissettirmemesi yetiyo..cesit cesit pijama aldim cicili bicili öz bakima dikkat edip degistirmek yeterli geliyo ne guzel olmussun diyo hemenEvet bizim ne fedakarlıklar yaptığımızı görüyolar ben mesela hamileyken çok zorlanmıştım eşim evin işini yüklenmişti çok yoruluyodu ona daha da aşık oldum şimdi de ben daha çok yoruluyorum karşılıklı sabır ve anlayış çok önemli her geçen gün daha da güzelleşicek inanıyorum
Ilk açtığımda heryere kilit vurmuş olabilirim farkında bile değilimProfilinde sınır varmış giremedim bacım kapıda kaldım
O popoya vurasım geldi ya
Şekil A da görüldüğü gibi fili ordan almışsın
Ay çok Tatlı çok doğal olmuş çokta kasmamak lazım bence gayet iyiCok tesekkur ederizTamamen sallamasyon bundan sonra daha planli calisacagim hep son gune birakinca neyle yapacagimi sasiriyorum
Ben de kredi çekmeyi düşünmüyor değilim açıkçası ikinci dönem için. Bizim eşya borçları bitti ama eşimin bekarlıktan kalan borçları çıktı, benim de devam eden bir kredim var, bu ödemeler olmasa hiç düşünmem Haziran'a kadar alırım ücretiz izni. Eşimin iş değiştirme durumu var, olursa belli az bi krediyle en azından kendi kartımı kredimi ödeyecek kadar çekerim, bakarım bebeğime. Başlarsam adaba alıcam dedim zaten eşime, hep boşa çalışıyormuşum gibi geliyor, bebeğimi bırakıp çalışırsam en azından bir şey edinmiş olayım.Benim tahmini doğum 8eyluldu.17 agustosta geldi kızımız.1 ay heyet raporu aldık.üstüne 10 gün rapor.3 hafta erken doğunca o da ekleniyormus aslında hepsini sonradan öğrendik.neyse bu konularda baya ihtisas yaptım ikinciye daha tecrubeli olurum:)
Sonra uğraşmayalım dedik bi oraya bi buraya.zaten kimse rapor vermiyor verse de bana yetmiyormücretsiz izin aldık şubata kadar 2ay.Kredi çektik kirayı faturalari fln verelim diye.eşimin de maaşı krediye gidince.3 yıl olacak evleneli daha balayi eşya kredisini ödüyoruz.Allah can sağlığı versin de gerisi hallolur inşallah
Yazın 1 yaşına yakın olacak ve mizacı bana benziyor kızımın uysal bir ihtiyacı yoksa ağlamıyor vs ama her ay değişebilir onu bilemem ama ağlamasını düşünmek istemiyorum ağlarsa da kulaklarına pamuk tıkasınlarAyy butik otelde de ağlarsa herkes çok fena bakar zaten azıcık kişi oluyoBen o yüzden beş yıldızlı otel düşündüm kimse kimseyi görmez kocaman yer bebiş ağlasa da arada kaynar diyr düşünüyorum ama bilemedim Şubatta evlilik yıldönümümüz her yıl ağvaya ya da şirinceye giderdik bu yıl imkansız gittiğimiz yerler 12 yaş altı kabul etmiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?