Valla ilk sene 5 yıldızlı vb otellere tıkılıp kaydıraklara fln bilemeyeceğim için hiç gerek görmüyoruz
Biz heralde yaz sonuna doğru Çeşme Ilıca ya gidip butik biyerde kalırız heralde
Bende butik otel düşünüyorum
Bizim vizeler uzunca süre var kızada cıkarıp arabayla Yunanistan falan olabilir
Yazın daha uygun oluyor oralarda tatil

yaa o surahide su bitmesi çok zor çok acı bi durum çölde kalmış gibi hissettiriyo insanı sadece kendime oluyo diye düşünmüştüm tek değilmişim

Ben de su istiyorum arada, özellikle emzirirken tatlı be kafeinsiz kahve istiyorum, meyve suyu istiyorum. Bazen kendi soruyor istediğin bi şey var mı diye, bazen de şakayla karışık ofluyor Haftada bir ya da iki kez arkadaşlarıyla buluşmasına müsade ediyorum ben de

Ya ben en cok burda anneleri merak ediyorum zaten masallah sana renkli goz ne guzel diyorum ya oz bakimi ihmal etmesen bi degisik tayt sweat giysen bile yeter..bizimki hemen yanasiyi zaten ama dedigim gibi benim hic halim yook..bugun iyim mesela dün aglamaktan icim disima cikti.insaniz gunumuz gunumuze uymuyo bir de cocuk cok agliyorsa otomatik olarak benimde suratim 5 karis oluyo..3 cesit yemegimi yapmaya evi temiz tutmaya kendim temiz olmaya ozen gosterdikten sonra baska bir seye gerek yok diye dusunuyorum..küserim trip yaparim ama cavcavvv konusmayi hic sevmem..annesi kizmisti bir kez ben bir sey demeyince kv sasirmis iyi bir sey demedi demis halbuki odada yedim ama hep dozunu biliriz yani..dun ilk kez sokak ortasinda yukseldik esim hemen aradi ozur diliyo bazen olabiliyor onemli olan tekrar etmemeye calismak ve farkina varmak hatayi

Haftada 2 çok 1 kez yeterli madem rutin 1 çok bile

Aynen bakımı kendim için yapmayı seviyorum ama bazen vakit olmuyo gerçektenNapalım gün gelicek kızlarımızla beraber süslenicez

Ayy evet bende merak ediyorum anneleri dediğin gibi bebekler böyleyse analar nasıl kimbilir
Evet farkında olup tekrar etmemeye çalışmak çok önemli. Ama şöyle bir sorun oldu bizde yaklaşık 1 yıl nişan 4 yıl evlilik süresince , eşimin ailesinin yanında bırak tersleşmeyi , bir ima bir kötü bakış sıradan bir gerginlik dahi yaşamadık. Lohusalık sonrası evde çıkan kavgadan sonra bize ne olduysa oldu. 1 kez yetti yani

Ya resmen yalandan aglamalar baslasi auuuvv diye aglanir mi yaaa bir de sizinkilerde sesleri taklit ediyor mu ? Sabah bebek radyosu acmistim yine sarkida bir kac yeri ardindan benzer sekilde agulayarak soyluyo
Sabah kahvalti yaparken anakucagina koyuyoruz. Gozunu dikip bana bakiyor once. Ben bakmamaya calisiyorum benden pas almayinca once ufak ufak yalandan agliyor. Bana sesleniyor. Inat edip almayinca vites yukseltiyor. Yine almazsam kiyameti kopariyor. Ben yine almiyorum, esim aliyor. Kucaga gelir gelmez masadakileri inceliyor, halinden memnun..sanki az once kiyameti koparan kendisi degildi. Bunlar hep yalandan aglama, ben yemiyorum ama esim dayanamiyor.

Kızlar doktor kontrolüne gittik rota alışı oldu ağızdanmış hiç duymamıştım
20 gün içinde kuzum 300 gr almış resmen diyet yapıyor evde süt bolluğu var maşallah belki buzlukta 2 kg dan fazla süt birikti arttırdıklarından , bizimki diliyle ittiriyor son günlerde iştahı açıldı. Doktor dedi 10 günde en azından 600 gr I bulmamız lazım dedi. Süt kampı var

Güzel oluyor benimde hoşuma gidiyor
Bende öyle düşünüyorum kararsızlıkta zirvedeyim

Kizlar her ay konsept cekim mi yapiyorsunuz? Ya ben cok usengecim, ya da kendim de hic merakli olmadigim icin aklima bile gelmiyor. Oglum insallah ileride niye yapmadin demez

Kizlar her ay konsept cekim mi yapiyorsunuz? Ya ben cok usengecim, ya da kendim de hic merakli olmadigim icin aklima bile gelmiyor. Oglum insallah ileride niye yapmadin demez
Bende üşeniyorum o günkü kıyafeti neyse onunla çekiyorum gayet zıbın falan , geçen bant taktım tipi değişti kuzumun
Elbiseleri var onları giydirip çeksem külotlu çorabı yok daha kızımın yaa

1 yaşa kadar gününde resimlerini çekmiştim kızımın
Bu sefer konsept yapıyorum hoş oluyor dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…