- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Bende butik otel düşünüyorumValla ilk sene 5 yıldızlı vb otellere tıkılıp kaydıraklara fln bilemeyeceğim için hiç gerek görmüyoruz
Biz heralde yaz sonuna doğru Çeşme Ilıca ya gidip butik biyerde kalırız heralde
Kızlar ya yavrularımız 3 aylık oldular ortalama hepimizin
İlk günlerdeki ne yapacağını bilememe, herşeye ağlamaya meyilli olma, dışarı çıkmaktan korkmalarım geçti bile çok şükür korkuyordum çünkü emzirmekten korkuyordum ve ne yazıkki iyileşmişti yaralar geçmişti derken yine yara oldu memeler
Olsun kendime bakıyorum da bir rahatlama bir kendine güven geldi kendi çapımda
Zaten endişe ile hayat geçmiyor ki
Şimdilerde kucakta uyuma modası çıkardı bizimki ona da olsun diyorum oh mis gibi ben uykusuz kalıyorum ve aç ve bazen susuz sürahide su bitmiş oluyor
Ne efsane günler
Hatta diyorum daha efsaneleri gelecek inşallah yeter ki sağlık afiyet olsun
Telefonun ekran süresi ağlıyor ama buna üzülüyorum
Haftasonu elime almıyorum neredeyse orda kalıyor eşim kızım ya da aileyle ne güzel vakit geçiyor
Ama haftaiçi hele kucakçı günündeyse telefona dadanıyorum
Yaprak dökümüne başladım 1.bölğmden
Suç ve ceza okuyorum bir yandan o da kitap okumayı tamamen bırakmamak için elimde sürünüyor
Ay günlerce giremedim ya bir anlatasım geldi
Kızıma gelince bu aralar öyle güzel gülüyor ki kuş ağzını yidiğim böyle ısırcam artık bi yerlerini zor duruyorum
Ben de su istiyorum arada, özellikle emzirirken tatlı be kafeinsiz kahve istiyorum, meyve suyu istiyorum. Bazen kendi soruyor istediğin bi şey var mı diye, bazen de şakayla karışık ofluyorZor bir süreçten geçtiniz üstüne tempolu bir şekilde çocuk bakmak ikinizde yıprattı haliyle , üstelik hayatlarımız değişti gerçekten insan bunalıma girmemek için zor duruyor
Yani tabii bebeklerimizden bahsetmiyorum , onlar bu telaşe içerisinde içimizde açan çiçekler. Belki de dertleri unutup yüzümüzü güldüren tek şey bile olabilir. Ama hayatlarımız demişti eşlerimizinde öyle ne olursa olsun onlarında yükü arttı. Evet biz psikolojik olarak da zorlanıp bu hengamede sevgi ihtiyacımız unutulduğunda hırçın olabiliyoruz. Bende ilk zamanlar çok su isterdim. Sonra önden hazırlamaya başladım. Benimki suya laf etmedi hiç ama işten gelip kızla ilgilenip belki yemek yiyip tam biraz dinleneyim diyecekken canım emzik nerde aşkım sütü getirir misin diye koşturuyorum onu , bunu her zaman aynı hoşgörüyle karşılamalarını bekleyemeyiz. Onu bu tarz yardım taleplerimizden soyutlayalım demiyorum ama bir tık daha pratik olup onlara da dinlenme alanı bırakmalıyız bence
Ahhh ulan ahhh benim de derdim var yazacağım birazdan
Ya ben en cok burda anneleri merak ediyorum zatenSana katılıyorum benim eşimde beni doğal sever , ama biri gelecekse veya dışarı çıkacaksam bir göz kalemi bir ruj İle inanılmaz değişiyorumgözlerim renkli ve çekik, dudaklarım büyük belki de ondan bu söylemlerimden de anlayacağınız gibi aslında karşı taraftan çok , kendimize baktığımızda havamız değişiyor enerjimiz değişiyor. Bence bakışımız ve ruh halimiz bile değişiyor. Kaçacak edecek diye değil tabi de daha flörtöz olmak için saçaklı pasaklı ev halinden biraz sıyrılmak iyi gelir hem eşlere hem bize bu arada maşallah size benim eşimde ses gürültü , başkalarının yanında gerginlik vs hiç sevmez bende öyle ama bazen önüne geçemiyoruz ☹
Haftada 2 çok 1 kez yeterli madem rutin 1 çok bileBen de su istiyorum arada, özellikle emzirirken tatlı be kafeinsiz kahve istiyorum, meyve suyu istiyorum. Bazen kendi soruyor istediğin bi şey var mı diye, bazen de şakayla karışık ofluyorHaftada bir ya da iki kez arkadaşlarıyla buluşmasına müsade ediyorum ben de
Aynen bakımı kendim için yapmayı seviyorum ama bazen vakit olmuyo gerçektenHamilelige nazaran daha az bakim ustleniyo Bizimki ama durumun farkinda olmalari bana kotu hissettirmemesi yetiyo..cesit cesit pijama aldim cicili bicili öz bakima dikkat edip degistirmek yeterli geliyo ne guzel olmussun diyo hemenama ben normalde makyajla gezdigimden giyime kusama onem verdigimden su halim paspalca geliyo..cogu kadinda kendi kendine kotu hissediyo bence.. guzel olmaya zorlayacak esten kimse cocuk dunyaya getirmek istemez herhalde ama vardi oyle bi arkadasim bosanma arefesindydiler tuylu terlikler saten gecelikler vs..bana cok yapay geliyo abarti yapsam guler zaten arkadasinda dedigi gibi ufak dokunuslar kucuk degisiklikler yeterli bizimki dün sucunu bildiinden mutfagi pirilpiril yapti zaten en cok merhametini sevmistim insallah boyle devam ederler..arada gicik oluyorum ama dusununce beni yormadiigindan bende senin gibi daha baglaniyorum..
Ayy evet bende merak ediyorum anneleri dediğin gibi bebekler böyleyse analar nasıl kimbilirYa ben en cok burda anneleri merak ediyorum zatenmasallah sana renkli goz ne guzel diyorum ya oz bakimi ihmal etmesen bi degisik tayt sweat giysen bile yeter..bizimki hemen yanasiyi zaten ama dedigim gibi benim hic halim yook..bugun iyim mesela dün aglamaktan icim disima cikti.insaniz gunumuz gunumuze uymuyo bir de cocuk cok agliyorsa otomatik olarak benimde suratim 5 karis oluyo..3 cesit yemegimi yapmaya evi temiz tutmaya kendim temiz olmaya ozen gosterdikten sonra baska bir seye gerek yok diye dusunuyorum..küserim trip yaparim ama cavcavvv konusmayi hic sevmem..annesi kizmisti bir kez ben bir sey demeyince kv sasirmis iyi bir sey demedi demis halbuki odada yedim ama hep dozunu biliriz yani..dun ilk kez sokak ortasinda yukseldik esim hemen aradi ozur diliyo bazen olabiliyor onemli olan tekrar etmemeye calismak ve farkina varmak hatayi
Mis gibi uyudu valla , uykuya zor daldı ama gayet uyuduyesilus canim merak ettim, uyudu mu dun senin kiz?
Sabah kahvalti yaparken anakucagina koyuyoruz. Gozunu dikip bana bakiyor once. Ben bakmamaya calisiyorumYa resmen yalandan aglamalar baslasi auuuvv diye aglanir mi yaaabir de sizinkilerde sesleri taklit ediyor mu ? Sabah bebek radyosu acmistim yine sarkida bir kac yeri ardindan benzer sekilde agulayarak soyluyo
Bende öyle sanmistimOnlar benimkiler değil canım
Çakma foto onlar
Oh ne guzel masallah. Benimki de oyleydi gecen hafta. Butun gun uyudu, gece uykusuna bile erken yatmisti. Zar zor uyanik tutmustum saati gelene kadar.Mis gibi uyudu valla , uykuya zor daldı ama gayet uyudu
Güzel oluyor benimde hoşuma gidiyorIlk açtığımda heryere kilit vurmuş olabilirim farkında bile değilimfil oluşumdan çok beni mutlu etti çocuğu kılıktan kılığa sokuyorum şimdi 3. Ay ne yapabilirim fotoğraf için onu düşünüyorum fikri olan beri gelsin
Bende üşeniyorum o günkü kıyafeti neyse onunla çekiyorum gayet zıbın falan , geçen bant taktım tipi değişti kuzumunKizlar her ay konsept cekim mi yapiyorsunuz? Ya ben cok usengecim, ya da kendim de hic merakli olmadigim icin aklima bile gelmiyor. Oglum insallah ileride niye yapmadin demez
1 yaşa kadar gününde resimlerini çekmiştim kızımınKizlar her ay konsept cekim mi yapiyorsunuz? Ya ben cok usengecim, ya da kendim de hic merakli olmadigim icin aklima bile gelmiyor. Oglum insallah ileride niye yapmadin demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?