Kızlar günaydın eylül ayının kapamış doğumunu erensar ile yapmıştık 70 günlük oldu benimki gündüz uykularınız nasıl gündüz toplamda ne kadar uyuyor sizin minnoşlar
Keyfi nasil gelirse. Bazen tum gun uyumuyor bazen 5-6 saat aralikli uyuyor.

Trendyoldan aldim ben sevdim..pentiden almistim asiri rahatsizdi..dorya markasi.kalibi dar sanirim biraz ama ben xl aldim rahat
Benim hamile kalmadan önceki bedenim 80 di. Hamileyken 85 taktım. Kendi kendime dedim ki hamileyken daha şişmandım vücudum daha kalındı, trendyolda 85 sipariş ettim o yüzden emzirme atletini. Göğüslerim özgürlük diye ayağa kalktı, o kadar dar oldu dagiden 38 almıştım o bol bile ama en ufak bedeni o. Dagi çok rahat göğüs altı kısmı lastikli olmadığı için ama 70 lira

Canim cok gecmis olsun. Baglarin kopuk olmasini hafife alma asla. Iyilesmesi zaman alir. Doktorun dediklerini harfi harfine yap. Kendine cok dikkat et. Benim esimde de oldu bu durum, iyilesmesi uzun surdu.
Hadi ya Zaten ağrısından belli hemen iyileşmeyeceği bilmiyorum ne yapacağım kızım küçücük istediğim zaman kucağıma alamayacağım , hep getirmelerini bekleyeceğim of çok zor olacak

Bedenli degilde l xl seklindeydi benimki belki farklidir senin aldigin..

Caniiim cok gecmir olsun. Acil sifalar. Dilerim.

Aaa cok gecmiş olsun
Kalsiyum eksikliği falan mı varmış nasıl öyle bi anda kopmuş ki

Benim bebeğimin de yüzü ve karnında kızarıklıklar çıkmıştı o dönem kırmızı biber turşusu yiyordum kesince geçti yavaş yavaş

Ya arkadaşlar bu cocuklar neden böyle alerjik kimi görsem cocugu alerjik. Sezeryan doğumla doğan cocukların alerjik olma ihtimali fazlaymış sanırım ondan oluyor. İnşallah cok uzun sürmez bu durum y
Ben gayet normal dogmusum alerjik bünyem var
Hayatımın her dönemi bana dokunan bişeyler vardı sonra onlar yok oluyor yerine baskaları geliyor falan
Doktorumuz ailede herhangi biri alerjikse bebekte yüksek ihtimal olur dedi

Benim bebeğim 2 ay 8 günlük kollarını bacaklarını baya oynatıyor heyecanlanıyor dün yüzüstü koymuştum kendiliğinden sırtüstüne döndü

Ah işte böyle ya :)
Mutlu anne mutlu bebek

Arayıp konustunuzmu sigortayla
Hastaneye kalsa bizimkide karşılamıyordu
Bir sonrakilerde ücretsiz izinde olacagım için tüm haklarım dondurulucak artık aganın eli tutulmaz misali ödeyecegiz :)

Bi kere vermeye kalktım 20cc anca içti
Ac değil eminim ya bu kadar kusması kakası idrarı olmaz o zaman veya huysuz olur kucakcılıgı hariç gayet mutlu bi bebek asırıda hareketli kollar bacaklar kucakta bile sanki bisiklete biniyor
He yaramıyordur o olabilir
Pazartesi menenjit asısı için gidince kusmalarını söylicem bi onu atlamıştım konusmayı cunku belkide sebep odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…