- 8 Kasım 2018
- 5.909
- 14.548
- 248
Keyfi nasil gelirse. Bazen tum gun uyumuyor bazen 5-6 saat aralikli uyuyor.Kızlar günaydın eylül ayının kapamış doğumunu erensar ile yapmıştık 70 günlük oldu benimki gündüz uykularınız nasıl gündüz toplamda ne kadar uyuyor sizin minnoşlar
1 ay mıÇok çok geçmiş olsun. Kesinlikle basma üstüne. Ben de yaşadım... 1 ay basmak yasaktı...
Saol canım benim
Benim hamile kalmadan önceki bedenim 80 di. Hamileyken 85 taktım. Kendi kendime dedim ki hamileyken daha şişmandım vücudum daha kalındı, trendyolda 85 sipariş ettim o yüzden emzirme atletini. Göğüslerim özgürlük diye ayağa kalktı, o kadar dar olduTrendyoldan aldim ben sevdim..pentiden almistim asiri rahatsizdi..dorya markasi.kalibi dar sanirim biraz ama ben xl aldim rahat
Hadi yaCanim cok gecmis olsun. Baglarin kopuk olmasini hafife alma asla. Iyilesmesi zaman alir. Doktorun dediklerini harfi harfine yap. Kendine cok dikkat et. Benim esimde de oldu bu durum, iyilesmesi uzun surdu.
Çok teşekkür ederim canım evet iyileşmem lazım biran önce inşallahGeçmiş olsun ben geriden takip ediyorum yeni gordum dikkat et kendine. Ipek bebege lazimsin :)
Bedenli degilde l xl seklindeydi benimki belki farklidir senin aldigin..Benim hamile kalmadan önceki bedenim 80 di. Hamileyken 85 taktım. Kendi kendime dedim ki hamileyken daha şişmandım vücudum daha kalındı, trendyolda 85 sipariş ettim o yüzden emzirme atletini. Göğüslerim özgürlük diye ayağa kalktı, o kadar dar oldudagiden 38 almıştım o bol bile ama en ufak bedeni o. Dagi çok rahat göğüs altı kısmı lastikli olmadığı için ama 70 lira
Civilde uygundu bi bak istersenKızlar emzirme atleti önerilerinizi alabilir miyim? Dagiden almıştım çok da memnunum ama daha uygun fiyatlı birşey bakıyorum. Ten internet sitesinde 30 lira atletler ama kalıpları nasıl bilemedim
Caniiim cok gecmir olsun. Acil sifalar. Dilerim.Selam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Aaa cok gecmiş olsunSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Ellerine kaldık:)Keyfi nasil gelirse. Bazen tum gun uyumuyor bazen 5-6 saat aralikli uyuyor.
Benimki de sallanırken uykusunu alıyor galiba daha bırakmadan kalkiyoruzbizimki bölük pörçük say desen zor yani
misal,
3te uyudu
8 de kalkti
10 a doğru uyudu
Benim bebeğimin de yüzü ve karnında kızarıklıklar çıkmıştı o dönem kırmızı biber turşusu yiyordum kesince geçti yavaş yavaşSüt ürünleri tuketmedigin dönemi bir hatırlasana canım. Tahin yememiş yada az tüketmiş olabilirsin. Alerjik çocuklarda tahmini susamlı da yasakliyorlar.asit içeren sebze meyvelere de alerjisi olabilir. Domates ve kırmızı sebze meyveleri çıkar bir müddet diyetinden. Doktorumuz bana da süt alerjisi dedi. Baktım diyetle düzelen bir durum yok domates ve kuruyemis çıkardım Cocuk düzeldi. Birde sana zahmet bana o alerji oluşan bölgelerden Bi foto atar mısın özelden? Bakayım...
Ben gayet normal dogmusum alerjik bünyem varYa arkadaşlar bu cocuklar neden böyle alerjik kimi görsem cocugu alerjik. Sezeryan doğumla doğan cocukların alerjik olma ihtimali fazlaymış sanırım ondan oluyor. İnşallah cok uzun sürmez bu durum y
Benim bebeğim 2 ay 8 günlük kollarını bacaklarını baya oynatıyor heyecanlanıyor dün yüzüstü koymuştum kendiliğinden sırtüstüne döndüArkadaşlar size birşey sormak istiyorm benim kızım 2 Aylık birde 2.5 yaşında oğlum var (oğlum mikrosefali yani baş çevresi olması gerektiğinden küçük dolayısıyla gelişimi oldukça geri) 2 aylık bebekleriniz neler yapıyor? Eylül 27 doğumlu kızım. 2 Aylık bebek neler yapar bende bilmiyorum. Annem bu kiz az hareket ediyor dedi içime bir acaba daha düştü sizden bilgi istiyorum. Kızıma yakın zamanda doğan çocuklarınız neler yapıyor.
Saol canım
Ah işte böyle ya :)Cok dogru soyluyorsun canim. Once kendimi iyi hissetmem gerekiyor. Bugun hava guzeldi aldim oglumu ciktim disari biraz yuruyus yaptim. Annemi aradim yururken. Normalde hep bir korkuyla acardim telefonu yine laf sokacak mi bir sey soyleyrcek mi diye. bu sefer cok iyi hissederek aldim telefonu elime guzel de konustuk cok sukur. Yeni tasindik bu tarafa bu yuzden hicbir yer bilmiyorum. Kuaför bakindim biraz. Baya dolasmisiz ama oyle guzel geldi ki bana. Kendim pozitif olunca esime de yansidi bu. Gercekten once can onemliymis.sonra zaten kendiliginden iyi oluyor her sey
Arayıp konustunuzmu sigortaylaBenimde eşimi şirketten yaptırmışlardı kızımında onun üzerinden yaptırdık ak sigorta. Ama kapsamına göre değişiyor zannedersem bizimkini karşılamadı.sende şimdi uğraşırsın ama bir sonrakilerde ona göre işlem yaptırırsın artık.Uğraşmaya değer maliyetler bence
Bi kere vermeye kalktım 20cc anca içtiBen de günde 1 kere 60 cc verdim 1 haftadır, bugün kontrol var bakalım kaç gram aldı, eğer az almışsa günde 2 ye çıkarıcam mecbur. İnşallah 120 gramdan fazla almıştıreğer mama verecek olursan uyuma saatinden önce ver biraz daha fazla uyumasını sağlayabilir sen de dinlenirsin biraz, eğer sütünü sağmaya fırsatın varsa sağıp mama yerine onu da verebilirsin takviye. Ben artık çok sık emzirdiğim için sağmaya fırsat bulamaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?