Kokması normalmiş bizimkide kokuyor . Hatta karnabahar falan yediğinde daha fena kokuyorKızlar 3 aylık bebeğin kakasının kokması normal mi ya mama ws kullanmıyoruz sadece anne sütü alıyor önceden kokmazdı hiç
Sütün azalmıyor göğüslerin terbiye oldu. Hiç mama vermek zorunda kalmadıysan O zamanlar öyle düşünmekle çok iyi yapmışsın. Çalışan biri değilsen yada göğüslerinde tıkanma (ki bu genelde süt fazlalığından değil bir şeye çok üzülmekten oluyor) olmuyorsa hiç gerek yok benceArkadaslar ben de sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum. Pompa almak istiyorum ben. Onceden medela miydi neydi onun hastane tipi olanindan kiralamistim ama oglum biberona alisir diye bir de sanki sagdigimda memede sut kalmayacak oglum uyaninca emziremicem die korktum sagmadim geri verdik. Simdi sanki sutum azaliyor gibi. Beslenmem de kotuydu duzeltmye basladim. Simdi yeniden almak istiyorum sizce nasil alayim? Manuel mi yoksa elektrikli mi? Ev tipi mi hastane tipi mi? Mochi almayi dusunuyordum ama forumda yorumlari okudum da mastit yapıyormuş vs. Zaten sanki ilk sutu cikariyor yagli kisim kaliyor gibi geliyordu bana yorumlari okuyunca vazgectim almaktan.hastane tipine devam mi etsem ki?
Ahhh bacım yaa. Geçmiş olsun. Şifa ve Bol sabır diliyorumSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Evet sağlık ocağı verdi bize ama başlamadık daha. Kabızlık yapabilir dedi hemşire, zaten tam çözmedik o sorunu. Bir de paraben varmış onun içinde çocuk huy değiştiryormuş. Muadili varmıdır araştıramadım da. Vakit bulamadım. Siz araştırıp paylaşırsanız sevinirimKızlar 4.ay demir vitaminine baslayacagız dedi doktor bilginiz olsun
Katılıyorum. Ben 30 haftalık doğum yaptım. Temmuz grubuna bakarsam bunalıma girerim heralde. Çünkü 5.ay bitmek üzere ve halaa dönmüyor, yüz üstü kafasını tam kaldıramıyor. Şimdiye bunların çoktan yapabiliyor olması lazımdı ay hesabına bakarsak. Boy ve kiloda yaşıtlarını yakaladı ama nöro gelişimi 2yaşında eşitlenirmiş. Çok şükür yanımda ve sağlıklı. Gerisi de gelir Allah’ın izniyleÇok geçmiş olsun..
Buradakilerin çoğu ağustos sonu eylül başı gibi doğum yapmış bildiğim kadarıyla. Bi gün bile çok farkediyo. Her bebek aynı değil çok hareketli olmaması mizacindandir. Her ay saglik ocağında baş çevresini ölçüp bingildagina bakıyorlar zaten. O ölçümlere güven içini ferah tut. Senin kaygılı olman bebeğine yansır.
Saol canımAaa cok gecmiş olsun
Kalsiyum eksikliği falan mı varmış nasıl öyle bi anda kopmuş ki
Çok teşekkür ederim canımAhhh bacım yaa. Geçmiş olsun. Şifa ve Bol sabır diliyorum
Canım benimkide hergün yapıyor ve kokuyor ama doktoru normal dedi . Hatta geçen gün zor değiştirdim balık yağı gibi bi değişik kokuyorduHergün yaptıgı halde kokuyor
YouTube dün sezaryen sonrası yapılabilecek incelme hareketlerine baktım hepsi de karın hareketleri. Benim doktor mekik hareketlerini yapma dedi. Onu da yapamıyorumEvet benim de hic yok. Hadi oglan uyurken ip atlayabilirim veya eliptik bisiklete binebilirim ama cok terliyorum banyo yapmaya firsatim olmaz hic
Bizimki de öyle.Hatta bugün yatağına götürdüm, yatağı görür görmez ağladı. Artık biliyor galiba yatağa gidince uyunması gerektiğiniBen bi ara akşamları rutinlerini yaptırdıktan sonra omzumda biraz pışpışlayıp mayışınca yatağına koyup biraz da orda pış pış yapıp uyutuyordum ama bu aralar mümkün değil sallanmadan uyumuyor hatta sallanarak bile zor uyuyor biraz huysuzluk var üstünde ya aşıdan ya da atak haftasında.
Bizimki emziği de kabul etmiyor, beni emzik olarak kullanıyorAksam emzirme sonrasi once besigine koyuyorum. Kendi kendine aguluyor, emzik veriyorum bir sure sonra daliyor. Ben yaninda bekliyorum. Ama cogu zaman ilk koymada uykuya gecmiyor. Emzigi dustukce agliyor ben veriyorum. Cok aglarsa kucagima alip sakinlestiriyorum. Zaten kucagimda direkt uyuyor ama yerine koyunca uyaniyor. Bi kac kez tekrardan sonra o da pes ediyor galiba, sonunda uykuya daliyorgunduz de ya kucagimda uyutuyorum ya da anakucaginda kendi kendine uykuya daliyor.
Evet sağlık ocağı verdi bize ama başlamadık daha. Kabızlık yapabilir dedi hemşire, zaten tam çözmedik o sorunu. Bir de paraben varmış onun içinde çocuk huy değiştiryormuş. Muadili varmıdır araştıramadım da. Vakit bulamadım. Siz araştırıp paylaşırsanız sevinirim
Bu kızarıklık iside kafama takıldı böyle bazen genelde kaş kısmında mercimekten az büyük bir tane biyer kızarıyor sonra çok surmeden geçiyor acaba alerjiden mi ki. Bende ne yicegimi şaşırdım çok korkuyorum yine kan gelcek diye kahvaltıda nebyicegimi bilemedim patates kızartması ekmek ile duruyorumTahin den olmuş olabilir. Kaka yapmaması da muhtemelen alerjiye bağlı bence. Alerji durumu gerçekten çok sinir bozucu çok yıpratıyor insanı. Neye olduğunu bilmeyince daha da kötü. Bizde de yüzünde oluyor kızarıklık geçiyor sonra tekrar oluyor ama neye tepki verdiğini bende bulamadım hala.
Ah ya bide almasan kırılırdı demekkiSaol canım ☹ Yok kalsiyumum iyi çarşamba kan tahlili oldum , d vitamini düşük çıktı birde Demir. Bir anda ayağım yamuldu ters döndü ☹ Ama doktor sordu kalsiyum takviyelerini alıyor musun diye
D vit vücutta kalıntı bıraktığı için önerilmiyor . Ben iğnesini vurulmak istedim onu bile önermedi doktorArkadaslar pedia-d'de mi zararli icerik var? Bize hastaneden devit verilmisti, onu kullandik hep. Bu hafta aile hekimine gittigimde baska d vitamini yazar misiniz dedim, devit'te paraben varmis. Pedia alin dedi, onda paraben yok. Hatta 2 kutu yazmis. Simdi bu da mi zararli ya
Bizim doktor da ben 6.ayda öneriyorum dedi ay yine farklı doktor görüşleriKızlar 4.ay demir vitaminine baslayacagız dedi doktor bilginiz olsun
Metsil bizde işe yaramadı nurse harveys kullanıyoruz baya faydasını gördükKızlar merhabalar, benim oğlan 3 aylık oldu ve sav simplex bitti artık gerekmez diye yenisini almadım ama yine çok ağlıyor, metsil kullanan var mı memnun musunuz, bu kez de ondan alsam diyorum ama bilemedim.
İçeriğinde yok paraben :)Arkadaslar pedia-d'de mi zararli icerik var? Bize hastaneden devit verilmisti, onu kullandik hep. Bu hafta aile hekimine gittigimde baska d vitamini yazar misiniz dedim, devit'te paraben varmis. Pedia alin dedi, onda paraben yok. Hatta 2 kutu yazmis. Simdi bu da mi zararli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?