Sütün azalmıyor göğüslerin terbiye oldu. Hiç mama vermek zorunda kalmadıysan O zamanlar öyle düşünmekle çok iyi yapmışsın. Çalışan biri değilsen yada göğüslerinde tıkanma (ki bu genelde süt fazlalığından değil bir şeye çok üzülmekten oluyor) olmuyorsa hiç gerek yok bence

Ahhh bacım yaa. Geçmiş olsun. Şifa ve Bol sabır diliyorum

Kızlar 4.ay demir vitaminine baslayacagız dedi doktor bilginiz olsun
Evet sağlık ocağı verdi bize ama başlamadık daha. Kabızlık yapabilir dedi hemşire, zaten tam çözmedik o sorunu. Bir de paraben varmış onun içinde çocuk huy değiştiryormuş. Muadili varmıdır araştıramadım da. Vakit bulamadım. Siz araştırıp paylaşırsanız sevinirim

Katılıyorum. Ben 30 haftalık doğum yaptım. Temmuz grubuna bakarsam bunalıma girerim heralde. Çünkü 5.ay bitmek üzere ve halaa dönmüyor, yüz üstü kafasını tam kaldıramıyor. Şimdiye bunların çoktan yapabiliyor olması lazımdı ay hesabına bakarsak. Boy ve kiloda yaşıtlarını yakaladı ama nöro gelişimi 2yaşında eşitlenirmiş. Çok şükür yanımda ve sağlıklı. Gerisi de gelir Allah’ın izniyle

Aaa cok gecmiş olsun
Kalsiyum eksikliği falan mı varmış nasıl öyle bi anda kopmuş ki
Saol canım Yok kalsiyumum iyi çarşamba kan tahlili oldum , d vitamini düşük çıktı birde Demir. Bir anda ayağım yamuldu ters döndü Ama doktor sordu kalsiyum takviyelerini alıyor musun diye

Evet benim de hic yok. Hadi oglan uyurken ip atlayabilirim veya eliptik bisiklete binebilirim ama cok terliyorum banyo yapmaya firsatim olmaz hic
YouTube dün sezaryen sonrası yapılabilecek incelme hareketlerine baktım hepsi de karın hareketleri. Benim doktor mekik hareketlerini yapma dedi. Onu da yapamıyorum

Bizimki de öyle.Hatta bugün yatağına götürdüm, yatağı görür görmez ağladı. Artık biliyor galiba yatağa gidince uyunması gerektiğini

Bizimki emziği de kabul etmiyor, beni emzik olarak kullanıyor

Pircici bu konularda bir numara kesin biliyordur

Bu kızarıklık iside kafama takıldı böyle bazen genelde kaş kısmında mercimekten az büyük bir tane biyer kızarıyor sonra çok surmeden geçiyor acaba alerjiden mi ki. Bende ne yicegimi şaşırdım çok korkuyorum yine kan gelcek diye kahvaltıda nebyicegimi bilemedim patates kızartması ekmek ile duruyorum

Saol canım ☹ Yok kalsiyumum iyi çarşamba kan tahlili oldum , d vitamini düşük çıktı birde Demir. Bir anda ayağım yamuldu ters döndü ☹ Ama doktor sordu kalsiyum takviyelerini alıyor musun diye
Ah ya bide almasan kırılırdı demekki
Bol bol kemik suyu corbaları ic protein beslen sakatat tüket en cabuk onlar toparlar

Kızlar merhabalar, benim oğlan 3 aylık oldu ve sav simplex bitti artık gerekmez diye yenisini almadım ama yine çok ağlıyor, metsil kullanan var mı memnun musunuz, bu kez de ondan alsam diyorum ama bilemedim.

D vit vücutta kalıntı bıraktığı için önerilmiyor . Ben iğnesini vurulmak istedim onu bile önermedi doktor

İçeriğinde yok paraben :)

Eklentiler

• A8EBC42F-C535-423F-B2E2-9488FC3C1F2A.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…