Bende zorlaniyorum.ac kaldim diyorum. Misafirlige gitmek zor. Yemiyorum desrn bile azicik alsan diye israr ediyorlar falanTamam o zaman biraz daha diyete devam. Off çok zorlanıyorum ben bilmiyorum sen de zorlanıyo musun ama inşallah en kısa sürede biter. En azından sebebini bilsek rahatlarız
Emziği benden almıyor ama başkası verince itiraz etmiyor. Kaşıkla mama denedim hoşlanmadı ağladı. Alıştırma bardağı aldım ama eşim ve kv çok hızlı akar o diyor beni korkutuyorlar dolayısıyla deneyemedim. Silikon ve küt uçlu damlatmaz olacak, grupta mamajoo ya da wee baby alın diyorlar, ben mamajoo aldım delik kısmında çizgi var ama kullanamadım henüz. Alıştırma bardağı bebeğin emme içgüdüsünü tatmin etmediğinden bizi daha güzel emeceklermiş. Ama işte eşim destek olmayınca cesaret edemedim. Emzik desen ben işe başlayınca temelli verecek babaannesi. Oğlumu şuan memede uyutabiliyorum sadece. Eşim kucakta uyutuyor. Babaannesi gelir gelmez emziğini istiyorBizde de emzik sanırım işi biraz bozuyor, emziği de çevremde herkes ver ver dedi durdu. Şimdi genelde uyku amaçlı kullanıyorum ama ondan bile bağımlısı oldubiberon yok bizde, zor da olsa kaşıkla veriyorum mamayı. Bi kaç hafta sonra da alıştırma bardağı alıp deneyeceğim. Bizim de mama hayatımızdan çıkamayacak gibi
Gebelik şekerim olduğu zaman bana misafirlikte ev sahibi değil de başka bi misafir çikolatanın ucundan tat azıcık kız bi şey olmaz demiştiBende zorlaniyorum.ac kaldim diyorum. Misafirlige gitmek zor. Yemiyorum desrn bile azicik alsan diye israr ediyorlar falan
Geçmiş olsunSelam Kızlar , yarın misafirim gelecek işyerinden 3 arkadaşım , bütün de yakın arkadaşım geldi bana bizde kalacaktı. Kek kurabiye yaptım sabahta salata çeşitlerini yapacaktım. Bir şey eksikti bakkala gittik aldık arkadaşımla baktım bir şey daha eksikapartmandan tam çıktım bileğim küt etti ama , o kadar şiddetli burktumki çat diye seste çıkınca kesin kırıldı dedim , hemen hastaneye gittik. Bu arada ayağım şişti şiddetli ağrı, röntgen çekildim ortapedi doktoru tekrar istedi röntgen kırık yok Allahtan bağlar kopmuş 2 hafta ayağımın üstüne basamayacağım ☹ Çok korktum kırık olacak çocuğuma nasıl bakacağım diye , şimdi sürekli buz uygulaması , ayakları yüksekte tutmam ve 2 hafta üstüne basmam gerek Sanırım kayınvalide kalır yine yanımda , lohusalığa dönüş
Evet annem de üstünde azıcık bi ıslaklık olsa üşür çocuk der. Ben daha başlamadım önlük takmaya, yarın başlıyorum o zamankızlar benim bebeğim de acayip salya akıtıyor. saat başı önlük değiştiriyorum. bu durumda olanlar önlük takın bence. babaannem üstü sürekli ıslak kalıp boynuna göğsüne temas ederse hasta olur dedi. bazen büyükleri dinlemek gerekiyor
Ah bu icimize dusen suphelergeçmiş olsun canım
benimki tutsa da anlamlı tutmuyo korkma seninki burdaki herkesten çok daha kucuk bizimki en yakın o da 20 EYLÜL
magic fruit var 19 EYLÜL
Bizimkinin kokuyo hatta bazen sessiz yapıyo bi süre sonra kokudan anlıyorum
Alıştırma bardağının akışı biberondan zor oldugu için istemeyecek emin ol. Ben denedim ama ağladı hep 1 ay falan geçsin tekrar denerim diye düşündümEmziği benden almıyor ama başkası verince itiraz etmiyor. Kaşıkla mama denedim hoşlanmadı ağladı. Alıştırma bardağı aldım ama eşim ve kv çok hızlı akar o diyor beni korkutuyorlar dolayısıyla deneyemedim. Silikon ve küt uçlu damlatmaz olacak, grupta mamajoo ya da wee baby alın diyorlar, ben mamajoo aldım delik kısmında çizgi var ama kullanamadım henüz. Alıştırma bardağı bebeğin emme içgüdüsünü tatmin etmediğinden bizi daha güzel emeceklermiş. Ama işte eşim destek olmayınca cesaret edemedim. Emzik desen ben işe başlayınca temelli verecek babaannesi. Oğlumu şuan memede uyutabiliyorum sadece. Eşim kucakta uyutuyor. Babaannesi gelir gelmez emziğini istiyor
Eskiler her seyi doğru dinlemiyorlar ki sonuç ortada. Dediğin gibi gece akşam yapmalıyım. Kanguru da silung de aldım paşa durmadı miyavladı zırvaladı ağladı çıkarttı kendisiniAhh bu anneler. Benim annem de hızlı salladı bi kere kucağında, ben öyle yapmıyorum diye uyardım. Başka bi sürü şeyi uyardığım için aramız pek iyi değil zaten. Bebek bi tek sana kaldıysa şanslısın hemen kullan bunu, istediğin gibi büyüt bebeğini. Kucakla, hafif salla bazen dans et keyif almaya bak. Uykuya geçerken destek istiyorlar işte. Sıkma canını bi şeye. Yemek de geceden hazırlarsan kendin için çok iyi oluyor. Biliyorum yorgunluk ve uyku ağır basıyor. Sling veya kanguruyu da düşünebilirsin eğer kucağa alıştırmakla ilgili kaygın yoksa
Dün gittiğim alerji prof. söyledi. Bi tedavi yok, alerjik bi bünye,sürekli nemlendirilcek.Hayatı boyunca alerjik olacağını kim neye göre söyledi peki ? Bir de siz de sezeryan doğum mu yaptınız? Sanırım sezeryan doğum da alerji için bir etkenmiş
Emzirirken göğsünü tutmuyor musun bebis öyle kavrayabiliyor muBen sadece emzirirken bakabiliyorum
Ah şu insanlardaki anlayışsızlık. Yesek yeriz zaten, koca koca insanlar naz mı yapçaz sankiBende zorlaniyorum.ac kaldim diyorum. Misafirlige gitmek zor. Yemiyorum desrn bile azicik alsan diye israr ediyorlar falan
30 eylülde kızım dogdu normal el ayak hareket ettiriyor arada sesler cıkarıyor gülüyor başkada bişey yok. Hareketli olup nolcak ki 2 aylık bebek. Benimki de öyle aman aman hareketli degil ama 3 aydan sonra iyice hareketlenirler. Korkma Allahın izni ile normal cocugun annelerde herşey de Bi sorun arıyor bazen cok kızıyorumArkadaşlar size birşey sormak istiyorm benim kızım 2 Aylık birde 2.5 yaşında oğlum var (oğlum mikrosefali yani baş çevresi olması gerektiğinden küçük dolayısıyla gelişimi oldukça geri) 2 aylık bebekleriniz neler yapıyor? Eylül 27 doğumlu kızım. 2 Aylık bebek neler yapar bende bilmiyorum. Annem bu kiz az hareket ediyor dedi içime bir acaba daha düştü sizden bilgi istiyorum. Kızıma yakın zamanda doğan çocuklarınız neler yapıyor.
Yaa seviyorum bu bebeleri :)) kuzum nasıl da istediğini anlatıyo daha şu kadarcık :) belki denemşsindir ama benim oğlum da kanguruya bi koydum hiç sevmedi, sadece mızmızlandı ağlamadığı için ben de çıkarmadım kangurudan ve öyle dışarı çıktık, ağlasaydı tutmıycaktım. Aaa dışarda sustu hemen, 2 dk sonra da uyudu. Hala ilk taktığımda azıcık mızmızlanır, dışarı çıkınca uyur, arabası yok zaten kucağa mecbur :))Eskiler her seyi doğru dinlemiyorlar ki sonuç ortada. Dediğin gibi gece akşam yapmalıyım. Kanguru da silung de aldım paşa durmadı miyavladı zırvaladı ağladı çıkarttı kendisini
5-6 arası sağıyorum canım , sabah karşı da sağıyorumyesilus günde kaç kez sağma yapabiliyorsun acaba
Teşekkür ederim canım , evet kırıktan çok korktum. Ağrılı bir süreçmiş ve inşallah iyileşme gösterir ayağımGeçmiş olsunAllah beterinden korusun canım iki hafta katlanacaksın mecbur, yardım eden biri olmada daha zor olurdu böyle düşün.
İnşallah Çok teşekkür ederim evet baya ağrı yaptıyesilus çok geçmiş olsun. Allah beterinden korumuş iyi ki kırılmamış. Ama bağ dokusu zedelenmesi de zordur ağrı olur baya
Ayağının üzerine kesinlikle basmamaya çalış. Çabucak iyileş inşallah.
Çok teşekkür ederim canımbüyük geçmiş olsun canım
Duruyor kızım sadede emzirmeye verebilecekler banaEyvah cok gecmis olsuninşallah 2 haftayi beklemeden cabucak iyilesirsin. Ama iyi yandan bakmak lazim bu süreçte dinlenirsin biraz eger kayinvalidede veya baskasinda duruyorsa bebisin
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun benim 5yıl önce aynı şey olmuştu ve doktorum kırık değil diye önemsememezlik sakın yapma bağ kopması da ciddidir eğer dinlenmezsen ayağına basmaya çalışırsan iyileşme süren çok fazla uzar demişti ben çok dikkat ettim ve şükür çabuk iyileşmiştim umarım çabucak iyileşirsin aman dikkat etmemezlik yapma diye söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?