Tamam o zaman biraz daha diyete devam. Off çok zorlanıyorum ben bilmiyorum sen de zorlanıyo musun ama inşallah en kısa sürede biter. En azından sebebini bilsek rahatlarız
Bende zorlaniyorum.ac kaldim diyorum. Misafirlige gitmek zor. Yemiyorum desrn bile azicik alsan diye israr ediyorlar falan

Emziği benden almıyor ama başkası verince itiraz etmiyor. Kaşıkla mama denedim hoşlanmadı ağladı. Alıştırma bardağı aldım ama eşim ve kv çok hızlı akar o diyor beni korkutuyorlar dolayısıyla deneyemedim. Silikon ve küt uçlu damlatmaz olacak, grupta mamajoo ya da wee baby alın diyorlar, ben mamajoo aldım delik kısmında çizgi var ama kullanamadım henüz. Alıştırma bardağı bebeğin emme içgüdüsünü tatmin etmediğinden bizi daha güzel emeceklermiş. Ama işte eşim destek olmayınca cesaret edemedim. Emzik desen ben işe başlayınca temelli verecek babaannesi. Oğlumu şuan memede uyutabiliyorum sadece. Eşim kucakta uyutuyor. Babaannesi gelir gelmez emziğini istiyor

Bende zorlaniyorum.ac kaldim diyorum. Misafirlige gitmek zor. Yemiyorum desrn bile azicik alsan diye israr ediyorlar falan
Gebelik şekerim olduğu zaman bana misafirlikte ev sahibi değil de başka bi misafir çikolatanın ucundan tat azıcık kız bi şey olmaz demişti Delirdin herhalde dememek için kendimi zor tuttum.

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım iki hafta katlanacaksın mecbur, yardım eden biri olmada daha zor olurdu böyle düşün.

Evet annem de üstünde azıcık bi ıslaklık olsa üşür çocuk der. Ben daha başlamadım önlük takmaya, yarın başlıyorum o zaman

geçmiş olsun canım
benimki tutsa da anlamlı tutmuyo korkma seninki burdaki herkesten çok daha kucuk bizimki en yakın o da 20 EYLÜL
magic fruit var 19 EYLÜL
Ah bu icimize dusen supheler merak etme canim cok hareket etseydi de bi cocuk cok hareket ediyor, hiperaktif olurdu... hic bir bebegi kiyaslamamak lazim ama icin rahat etsin diye yaziyorum, benimki henuz donemiyor, ellerini surekli agzina goturmeye basladi baska da bir numarasi yok oyle bir rahatsizligi olsa simdiye belli olmaz miydi? yumiti

Alıştırma bardağının akışı biberondan zor oldugu için istemeyecek emin ol. Ben denedim ama ağladı hep 1 ay falan geçsin tekrar denerim diye düşündüm

Eskiler her seyi doğru dinlemiyorlar ki sonuç ortada. Dediğin gibi gece akşam yapmalıyım. Kanguru da silung de aldım paşa durmadı miyavladı zırvaladı ağladı çıkarttı kendisini

Hayatı boyunca alerjik olacağını kim neye göre söyledi peki ? Bir de siz de sezeryan doğum mu yaptınız? Sanırım sezeryan doğum da alerji için bir etkenmiş
Dün gittiğim alerji prof. söyledi. Bi tedavi yok, alerjik bi bünye,sürekli nemlendirilcek.
Evet sezaryen oldum, zorunluydu zaten. Bi de 4 gün küvözde kaldı. Bunların etkisi var diye duydum.
Prof. bu genetik bi durum doğuştan böyle dedi

30 eylülde kızım dogdu normal el ayak hareket ettiriyor arada sesler cıkarıyor gülüyor başkada bişey yok. Hareketli olup nolcak ki 2 aylık bebek. Benimki de öyle aman aman hareketli degil ama 3 aydan sonra iyice hareketlenirler. Korkma Allahın izni ile normal cocugun annelerde herşey de Bi sorun arıyor bazen cok kızıyorum

Eskiler her seyi doğru dinlemiyorlar ki sonuç ortada. Dediğin gibi gece akşam yapmalıyım. Kanguru da silung de aldım paşa durmadı miyavladı zırvaladı ağladı çıkarttı kendisini
Yaa seviyorum bu bebeleri :)) kuzum nasıl da istediğini anlatıyo daha şu kadarcık :) belki denemşsindir ama benim oğlum da kanguruya bi koydum hiç sevmedi, sadece mızmızlandı ağlamadığı için ben de çıkarmadım kangurudan ve öyle dışarı çıktık, ağlasaydı tutmıycaktım. Aaa dışarda sustu hemen, 2 dk sonra da uyudu. Hala ilk taktığımda azıcık mızmızlanır, dışarı çıkınca uyur, arabası yok zaten kucağa mecbur :))
Çok hızlı büyüyolar, alışkanlıkları bence şimdiden sonra kazancaklar

Eyvah cok gecmis olsun inşallah 2 haftayi beklemeden cabucak iyilesirsin. Ama iyi yandan bakmak lazim bu süreçte dinlenirsin biraz eger kayinvalidede veya baskasinda duruyorsa bebisin
Duruyor kızım sadede emzirmeye verebilecekler bana Süt sağma malzemelerim , biberonların sterilize edilmesi , benim banyom vs evde bir sürü işim olıuordu ıvır zıvır çok zorlanacağım

Çok teşekkür ederim canım
Bir kaç sayfadan baktım , 2-3 gün basma sonra basılabilir yazıyor ama bana da mantıklı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…