Teşekkür ederim canım
Evet saolsun yardımcı oluyor her anlamda , senin kv de maşallah açık açık söylemiş

Çok geçmiş olsun canım benim

Eşin filan evde yokken sen alıştırma bardağını dene bence için az mama koy denemek için 30 cc filan, baktın kolay oluyor sıkıntı yok eşine dersin ben denedim hiç bişey olmuyor diye. Kaşıkla beslenmeyi bizimki de sevmemişti ağlıyordu filan şimdi biraz daha alıştı, fön makinesi sesi açıyorum o biraz sakinleştiriyor sonra bizimki kedi gibi diliyle yalana yalana yiyiyor emziğin de zararları var ama diğer yandan büyük kolaylık

Çok teşekkür ederim canım
Bir kaç sayfadan baktım , 2-3 gün basma sonra basılabilir yazıyor ama bana da mantıklı gelmedi
Evet basma hatta doktor istersen alçıya alalım basmazsın böylece demişti 10 gün alçıda kaldı sonra da burkulmaayı önleyici bişey almıştım medikalden

Mesela elini ayağını çok mu oynatıyor. Eline verilen oyuncağı tutuyor mu ?
Canim benimki 3 ay 1 haftalik hala bilincli tutmuyor. Seninki daha cok kucuk. Benimki de pek bi sey yapamiyordu o zaman. Gulmeye bile yeni basladi sayilir.

Canim cok gecmis olsun. Baglarin kopuk olmasini hafife alma asla. Iyilesmesi zaman alir. Doktorun dediklerini harfi harfine yap. Kendine cok dikkat et. Benim esimde de oldu bu durum, iyilesmesi uzun surdu.

Tekrar deneyeyim o zaman teşekkür ederim

Kızlar günaydın eylül ayının kapamış doğumunu erensar ile yapmıştık 70 günlük oldu benimki gündüz uykularınız nasıl gündüz toplamda ne kadar uyuyor sizin minnoşlar

smyr35
canim bünye meselesi bence
yakın arkadaşım normalyapti
çocuk ( 8 yaşında ) sürekli alerjik astim oldu her ay bi hafta hasta
akara kokara alerjisi var
benim büyük kızimda alerji olmadı (srzaryen)
ve benim eşim de alerjik ( normal doğum 40 yaşında) her yil nisan /temmuz arasını antihistaminiklerle atlatır
camasir cift durulanmasa
ya da deterjani fazla kaçsa egzema olur

Kızlar günaydın eylül ayının kapamış doğumunu erensar ile yapmıştık 70 günlük oldu benimki gündüz uykularınız nasıl gündüz toplamda ne kadar uyuyor sizin minnoşlar
bizimki bölük pörçük say desen zor yani
misal,
3te uyudu
8 de kalkti
10 a doğru uyudu

Teşekkür ederim canım , evet kırıktan çok korktum. Ağrılı bir süreçmiş ve inşallah iyileşme gösterir ayağım ☹
Çok çok geçmiş olsun. Kesinlikle basma üstüne. Ben de yaşadım... 1 ay basmak yasaktı...

Eşim yokken kullanmayı düşündüm ama Allah korusun tıkarsam çocuğu diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…