Of çok geçmiş olsun dikkat et hepsi üst üste geldi çocuklar küçük olunca her an her sey olabiliyor.Çok sağol canım iyiyim minik kuzumda çok şükür iyi bayadır bakamadım sıkıntılı bir dönem geçirdim beş yaşındaki kızımın gözüne kahvaltı bıçağı baktı ömrümden ömür gitti çok şükür görmesinde sıkıntı yok tam renkli kısmında zedelenme vardı ilaçlarla oda geçti ama baya korkuttu bizi sen nasılsın senin kuzucuğun nasıl canım
çok geçmiş olsun canımÇok sağol canım iyiyim minik kuzumda çok şükür iyi bayadır bakamadım sıkıntılı bir dönem geçirdim beş yaşındaki kızımın gözüne kahvaltı bıçağı baktı ömrümden ömür gitti çok şükür görmesinde sıkıntı yok tam renkli kısmında zedelenme vardı ilaçlarla oda geçti ama baya korkuttu bizi sen nasılsın senin kuzucuğun nasıl canım
Canim en bastan beri ram ilarak bu anlattigini diyordum 3 saatte bir emzirin derken. Ben hep oyle yapyim ilk bebekte de 2. Bebekte de. Uzun aralikla emerse cok emiyor ve gec acikiyor. Gec acikinca da guzel uyuyor.Ilk zamanlar hatirlarsan seninle aynı durumdaydık sürekli ağlıyordu hep memeydeydi ya da kucakta zıplatıyordum ağlamasın diye. Sonra 1 buçuk aylıkken doktorumuz hastaneden ayrıldı doktor değiştirmek zorunda kaldık o da hayır 3 saatten önce vermeyeceksin meme dedi, önce birini emecek sonra diğerini ve 3 saat meme yok. Tabi ben çoğu zaman 2 saatten sonra veriyorum ama 2 saatten önce yok ve alıştı değişim ilk böyle başladıgündüzleri hiç uyumazdı sanırım uykunun güzel birşey olduğunu kavradı artık uyuyor ve o şekilde ağlamıyor tabiki ağlıyor bebek yani ağlayacak ama birşeylerden anlıyor piyanolu oyun halısı aldım ona koyuyorum baya bi oyalanıyor aynasına bakıp konuşmaya çalışıyor ayaklarıyla tekmeleyip piyano çalıyor. Bir de geçenlerde meme emerken uyumadı kucağımda sallayayım dedim uyusun salladım salladım yok gözler açık, ayy yoruldum yat burda kendin uyu dedim koydum yatağına ben de yattım biraz bakındı sonra kapattı gözleri ben bunu keşfettim ya 3 gecedir yatıyoruz birlikte uyuyoruz hatta dün gece tam uyuduğunu görmedim ben ondan önce uyumuşum benim oglum sünnet oldu abi oldu sallanmak pış pış falan ne kadar ayıp şeyler
Oyle balgam seklinde degil ama. Kakasinin tamami uzuyor.Bence balgam atıyor kakasıyla. Çünkü ya kusarak atıyorlar ya da yutup kakayla
Ben de karnıma baski olacak sekde tutarsam aciyor. Benim ayriyeten gobek deliğinin sag tarafi da aciyor bir yere dokununca. Ilk bebekte boyle degildi. Gobegim hafiften bir yere carpsa bile aciyor.Kizlar kasik kismim agriyo dikislermi bilemedim bebisini cok kucakta tutanlar sizde var mi oyle bir sorun sanki gülceyi kaldirip indirirken oluyo 6 kilo oldular surrkli dikis yerime baski yapiyorm herhalde kaldirirken..biraz daha kilo alincs ne olacak..acaba benim dikislrrde mi bi sorun var ya benden baska agri sizi yasayan kalmadi herhalde
bende 2 saat bekliyordum hep. 3 saati sadece uyuduğunda görüyordukCanim en bastan beri ram ilarak bu anlattigini diyordum 3 saatte bir emzirin derken. Ben hep oyle yapyim ilk bebekte de 2. Bebekte de. Uzun aralikla emerse cok emiyor ve gec acikiyor. Gec acikinca da guzel uyuyor.
Sürekli kucakta tutan biri olarak hayır kasıgım agrımıyor daha cok omuz bel sırt vs gibi yerler agrıyorKizlar kasik kismim agriyo dikislermi bilemedim bebisini cok kucakta tutanlar sizde var mi oyle bir sorun sanki gülceyi kaldirip indirirken oluyo 6 kilo oldular surrkli dikis yerime baski yapiyorm herhalde kaldirirken..biraz daha kilo alincs ne olacak..acaba benim dikislrrde mi bi sorun var ya benden baska agri sizi yasayan kalmadi herhalde
Var canım evet bu gece dayanamayıp parol içtim hatta benimde sürekli kucakta ama kucaktan değilde kendime bakamamaktan olduğunu düşünüyorum ben unutuyorum dikkat edemiyorum çok garip bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi ama kasiklarimda değişik bi his bilmiyorum umarım geçerKizlar kasik kismim agriyo dikislermi bilemedim bebisini cok kucakta tutanlar sizde var mi oyle bir sorun sanki gülceyi kaldirip indirirken oluyo 6 kilo oldular surrkli dikis yerime baski yapiyorm herhalde kaldirirken..biraz daha kilo alincs ne olacak..acaba benim dikislrrde mi bi sorun var ya benden baska agri sizi yasayan kalmadi herhalde
Ekliyorum el bileklerim fena sızlıyor bide bunlara ekSürekli kucakta tutan biri olarak hayır kasıgım agrımıyor daha cok omuz bel sırt vs gibi yerler agrıyor
Dikiş değil ama fıtık va bile olabilir bi doktora görün derim
Oh ne ala, aç susuz otururuz artık odadaBurada birisi yazmıştı kim ama.hatirlayamadim. çocukla bi odada oluyormuşsunuz sadece ikiniz bi de tensel temas olsun diye üst tarafı çıkarıp sadece emziriyormussun ev işleri diğer işler yok tek iş emzirmek
Benim de oluyor, daha çok üşüttüğüm günlerde oluyor, bebek emdikten sonra kucaktayken ayağa kalkınca içim kopuyor sanki. Bazen de böyle adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor, o da çoğunlukla üşüttüğğm zamanlarda oluyor.Kizlar kasik kismim agriyo dikislermi bilemedim bebisini cok kucakta tutanlar sizde var mi oyle bir sorun sanki gülceyi kaldirip indirirken oluyo 6 kilo oldular surrkli dikis yerime baski yapiyorm herhalde kaldirirken..biraz daha kilo alincs ne olacak..acaba benim dikislrrde mi bi sorun var ya benden baska agri sizi yasayan kalmadi herhalde
İc dikisi gorebilir mi acaba sorun var mi yok mu..birde senin 2.sezeryan ben daha ilkinde cortladimBen de karnıma baski olacak sekde tutarsam aciyor. Benim ayriyeten gobek deliğinin sag tarafi da aciyor bir yere dokununca. Ilk bebekte boyle degildi. Gobegim hafiften bir yere carpsa bile aciyor.
Dikislerin icin doktora git icin rahat etsin
Yok kizlar ya baya dikis yani hani hasta olcakken kasik agrir oyleSürekli kucakta tutan biri olarak hayır kasıgım agrımıyor daha cok omuz bel sırt vs gibi yerler agrıyor
Dikiş değil ama fıtık va bile olabilir bi doktora görün derim
İnce ince sızı gibii..off ya ne zaman düzelicezBenim de oluyor, daha çok üşüttüğüm günlerde oluyor, bebek emdikten sonra kucaktayken ayağa kalkınca içim kopuyor sanki. Bazen de böyle adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor, o da çoğunlukla üşüttüğğm zamanlarda oluyor.
Evet bazen oyle ama dusundum dun 6 kiloyla hopladim zipladimVar canım evet bu gece dayanamayıp parol içtim hatta benimde sürekli kucakta ama kucaktan değilde kendime bakamamaktan olduğunu düşünüyorum ben unutuyorum dikkat edemiyorum çok garip bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi ama kasiklarimda değişik bi his bilmiyorum umarım geçer
Evet canım sanırım sürekli sindirim yapmak zorunda kalınca o da huysuzluğunu arttırıyorCanim en bastan beri ram ilarak bu anlattigini diyordum 3 saatte bir emzirin derken. Ben hep oyle yapyim ilk bebekte de 2. Bebekte de. Uzun aralikla emerse cok emiyor ve gec acikiyor. Gec acikinca da guzel uyuyor.
Sabah uyanmasına yakın dudak büküyor hayır annecim burdayım bebeğim diyorum kafasını okşuyorum gülümsüyor memesini ağzına veriyorum elini tutuyorum uyumaya devamAh yerim onu maşallah ne güzel değişim gecirmiş
Benimkini koysam öyle yanıma ilgilenmedem - ki gün içinde birlikte cok uzanıyoruz - max bes dk sonra yüz desibel de ağlamaya baslar
Oyun halısını oek sevmiyor bizimki salıncagında daha keyifli oturuyor izliyor ya
Hoplayıp ziplatmaktan kas yapicam artık ona alıştı bünyelerimizEvet bazen oyle ama dusundum dun 6 kiloyla hopladim zipladimilk zamanlar dusunsene oksursrk gulsek aciyodu bence hep baski olusuyo orda kaldirirken egilirken inssllh hep boyle olmayiz
O da var tabii..bendr hastaneden dondugumde esime hayatim bitmis gibi hissediyorum demistim bizimkide bende demezmi sanki lohusa oHoplayıp ziplatmaktan kas yapicam artık ona alıştı bünyelerimiz3 kilodan başlayıp yavaş yavaş artırdık miktarı dambil gibi düşün kas çalışıyoruz azdan çoğa gittiği için yorgunluk yapıyor ama can yanmiyo diye düşünüyorum gaz o gaz ben 2.ameliyattan ziyade bu kolik danadan bitane daha olursa diye istemiyorum hayat kalitem düştü ya insan görmeyi unuttum burasidaolmasa napardim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?