Kizlar kasik kismim agriyo dikislermi bilemedim bebisini cok kucakta tutanlar sizde var mi oyle bir sorun sanki gülceyi kaldirip indirirken oluyo 6 kilo oldular surrkli dikis yerime baski yapiyorm herhalde kaldirirken..biraz daha kilo alincs ne olacak..acaba benim dikislrrde mi bi sorun var ya benden baska agri sizi yasayan kalmadi herhalde

Of çok geçmiş olsun dikkat et hepsi üst üste geldi çocuklar küçük olunca her an her sey olabiliyor.
Benimki beni öldürdü cok huysuz gece de yok gündüzde bugünlerde bakalım sonumuz hayfola

çok geçmiş olsun canım

Canim en bastan beri ram ilarak bu anlattigini diyordum 3 saatte bir emzirin derken. Ben hep oyle yapyim ilk bebekte de 2. Bebekte de. Uzun aralikla emerse cok emiyor ve gec acikiyor. Gec acikinca da guzel uyuyor.

Ben de karnıma baski olacak sekde tutarsam aciyor. Benim ayriyeten gobek deliğinin sag tarafi da aciyor bir yere dokununca. Ilk bebekte boyle degildi. Gobegim hafiften bir yere carpsa bile aciyor.
Dikislerin icin doktora git icin rahat etsin

Canim en bastan beri ram ilarak bu anlattigini diyordum 3 saatte bir emzirin derken. Ben hep oyle yapyim ilk bebekte de 2. Bebekte de. Uzun aralikla emerse cok emiyor ve gec acikiyor. Gec acikinca da guzel uyuyor.
bende 2 saat bekliyordum hep. 3 saati sadece uyuduğunda görüyorduk çabuk acıkıyordu sindiriminden kaynaklı bence ki 2 saat bile gayet iyi. ama artık biraz doyduktan sonra etraf ve sesler dikkatini cekip bırakıyor özellikle baska evdeysek. o zamanlarda 2 saati beklemiyorum istediği zaman veriyorum gaz problemimiz de kalmadığı için

Sürekli kucakta tutan biri olarak hayır kasıgım agrımıyor daha cok omuz bel sırt vs gibi yerler agrıyor
Dikiş değil ama fıtık va bile olabilir bi doktora görün derim

Var canım evet bu gece dayanamayıp parol içtim hatta benimde sürekli kucakta ama kucaktan değilde kendime bakamamaktan olduğunu düşünüyorum ben unutuyorum dikkat edemiyorum çok garip bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi ama kasiklarimda değişik bi his bilmiyorum umarım geçer

Burada birisi yazmıştı kim ama.hatirlayamadim. çocukla bi odada oluyormuşsunuz sadece ikiniz bi de tensel temas olsun diye üst tarafı çıkarıp sadece emziriyormussun ev işleri diğer işler yok tek iş emzirmek
Oh ne ala, aç susuz otururuz artık odada

Benim de oluyor, daha çok üşüttüğüm günlerde oluyor, bebek emdikten sonra kucaktayken ayağa kalkınca içim kopuyor sanki. Bazen de böyle adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor, o da çoğunlukla üşüttüğğm zamanlarda oluyor.

Ben de karnıma baski olacak sekde tutarsam aciyor. Benim ayriyeten gobek deliğinin sag tarafi da aciyor bir yere dokununca. Ilk bebekte boyle degildi. Gobegim hafiften bir yere carpsa bile aciyor.
Dikislerin icin doktora git icin rahat etsin
İc dikisi gorebilir mi acaba sorun var mi yok mu..birde senin 2.sezeryan ben daha ilkinde cortladim 2.yi sirf dogum yuzunden dusunemiyorum..
Sürekli kucakta tutan biri olarak hayır kasıgım agrımıyor daha cok omuz bel sırt vs gibi yerler agrıyor
Dikiş değil ama fıtık va bile olabilir bi doktora görün derim
Yok kizlar ya baya dikis yani hani hasta olcakken kasik agrir oyle kaldirirken direk oraya baski oldugunu farkettim..

İnce ince sızı gibii..off ya ne zaman düzelicez bu 4.sezeryani vs.yapanlara helal olsun bemim gozum 2.yi kesmiyo

Evet bazen oyle ama dusundum dun 6 kiloyla hopladim zipladim ilk zamanlar dusunsene oksursrk gulsek aciyodu bence hep baski olusuyo orda kaldirirken egilirken inssllh hep boyle olmayiz

Evet canım sanırım sürekli sindirim yapmak zorunda kalınca o da huysuzluğunu arttırıyor

Sabah uyanmasına yakın dudak büküyor hayır annecim burdayım bebeğim diyorum kafasını okşuyorum gülümsüyor memesini ağzına veriyorum elini tutuyorum uyumaya devam daha çok huy değiştirecekler eminim ama şimdiki hali çok güzel. Lütfen iyi yönde huy değiştirsin

Evet bazen oyle ama dusundum dun 6 kiloyla hopladim zipladim ilk zamanlar dusunsene oksursrk gulsek aciyodu bence hep baski olusuyo orda kaldirirken egilirken inssllh hep boyle olmayiz
Hoplayıp ziplatmaktan kas yapicam artık ona alıştı bünyelerimiz 3 kilodan başlayıp yavaş yavaş artırdık miktarı dambil gibi düşün kas çalışıyoruz azdan çoğa gittiği için yorgunluk yapıyor ama can yanmiyo diye düşünüyorum gaz o gaz ben 2.ameliyattan ziyade bu kolik danadan bitane daha olursa diye istemiyorum hayat kalitem düştü ya insan görmeyi unuttum burasidaolmasa napardim bilmiyorum

O da var tabii..bendr hastaneden dondugumde esime hayatim bitmis gibi hissediyorum demistim bizimkide bende demezmi sanki lohusa o zamanla ayak uydurduk ama suan yakami tutmus ayak ayak ustune atmis emiyo evet hayat alt ust oluyo ama altinin ustunden bu kadar guzel olacagini tahmin bile edememistim

Kızlar selam.bir süredir bakamıyorum. 1 aylık mukuslu kakamizdansonra 2 gündür nokta şeklinde kan gordukve süt alerjisi dendi. Diyete başlamaya çalışıyorum. Var mı bu durumda olan arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…