Ayy güzelim benim, valla yumurta da patates de çikolata da alerjik besinler. Tek tek dene istersen. Bi de tabi doktora görünmekte fayda var, belki kan testi yapar ve orda çıkar
Oyyy yakisiklima masallah valla cozemedim test yapar herhalde cikar insallah testte.memlekete gidiyoruz bugun orda iyi bi doktor var goturucem yarin

Fisher pricenin müzikli kitapları var masalcı tırtıl, eğitici hikaye kitaplari, disk vs ben hep aldım kızıma 8 aylıktı çok ilgisini çekmişti ozamanlar kaldırdım bugün ilk kez çıkardım bebisin hoşuna gitti baya gerçi 6 ay sonrasi hep. Top havuzu toplar dağılıyor onları topla zor iş bide gereksiz kalabalık yapıyor odayı daha eğitici oyuncaklar almak mantikli dediğin gibi. Sayıları renkleri Türkçe İngilizce yasitlarimiza göre erken öğrendik oyuncaklarinda etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bizimkide operken hirpalarsam cok seviyo basiyo kahkahayi dunyanin en guzel gulusu

Onları içtikten sonra rahatlamış mı canım? Ya bende dün 180 verince 2 saatte bi acaba mı dedim doymuyolar mı ki ve gece 3 olmuştu..ağlaması yoktu aslında memeyede pek yapışmıyodu..bide memede artık olup olmadığıni anlıyor galiba içmek istemiyo mu
Açsa ağlar diyoruz ama galiba öyle değil off çocuğumu aç mı bıraktım 5 gündür vermiyodum mama ve evdeki tartida hiç kilo alımı olmadı 1 haftada..
Sadece uykuya gidemiyodu..bidaha 90 hazırladım ve rahatca içip uyudu yavrum

Hep aglamis verdikten sonra uyumus..doymayinca ciglik atiyo gülce doymasa aglar muhakkak

güzel düzenimiz vardı vallahi dinlenemiyorum bu gece babasına paslayacağım gözlerim ağrıyor çünkü
Ben de sabah 7 gibi eşime paslıyorum 2-3 saat daha uyuyorum yoksa dayanamayacağım. 2 saate bir kalkıyor, bazen saat başı ve emmeden uyumuyor. Acıkıyor mu acaba dedim mama verdim ama yine uyandı olay açlık değil uyanınca da emmeden uykuya dalamıyor

Çok geçmiş olsun inşallah önemli bisey çıkmaz

Bu hafta bizde çılgın gibiyiz uyutamiyorum hala akşamları çok zorluyor beni her akşam aynı saatlerde basliyor. Sizin nasıl kilo alımı duzeldi mi biraz? Mama arada veriyorum bende günlük degil

Fıstık tamamıyla alerjik bir kuruyemis. Birde dikkatimi çekti. Üzerindeki yelege de alerjisi olabilir. Benim yun ve türevlerine alerjim var mesela. Evimizde hali yok el örgüsü giyecekleri giydirme bir müddet dene bakalım.

Kız bebekte temiz idrar alabilmek çok zor.Benim kızım ilk doğduğunda yaptırmıştık bizde de enfeksiyon değeri yüksekti ama doktor tekrar bakalım dedi ve kendi aldı sonda ile bişey çıkmadı. Bir de doktorunuz daha iyi bilir tabi de enfeksiyon varsa idrar kültürü de yaptırın mutlaka. Çok geçmiş olsun. Umarım yarın sonucunuz temiz çıkar

Seninki az beslendiğinden belkide öyle canım..az ve sık bide şu var mama verdim uyandı diyosun ya ne kadar verdin bilmiyorum ama o mamaya doymamış olabilir..ben 90 verdim iki kez 1 buçuk saat arayla anca doyup uyudu peşine 5 saat..evet meme alsın diye zorluyoruz ama bu şekilde çocugada doymuyoaa iyilik yapmış olmuyoruz uyky düzeni de çok önemli..bende biraz mamanın miktarını artırabilirsin canım

Yaaa şaşırdım şimdi peki sonda işe alırken canı yandı mı?giderken altını banyoda güzelce yıkayıp öyle gidiim diye düşündüm..inşallah teşekkürler

Hadi yaa kıyamam kızlarda çok yaygın zaten. Bizde şüphelendik kilo alımı az diye ama bi türlü idrar tahlili veremedik. O idrar örneği alma şeysini doğru taktığım halde içine anca bir kaç damla idrar girdi gerisi beze Haftaya kesin vermemiz lazım ama nasıl

Yaaa şaşırdım şimdi peki sonda işe alırken canı yandı mı?giderken altını banyoda güzelce yıkayıp öyle gidiim diye düşündüm..inşallah teşekkürler
Hayır hiç ağlamadı bile. Sonda baya ince zaten. Pişik kremi kullanıyorsan bugünden itibaren sürme en ufak kalıntı bile yanıltıyor. Birde ıslak mendille silme öncesinde.

Okuduklarımın yalancısıyım ama bu emzirme danışmanlarının paylaşımlarını çok okuyorum oralarda hep yazıyorki bebek biberonla duyduğunu geç anlarmış bir de mamanın içinde inek sütünden kaynaklı bir madde varmış o uyku getiriyormuş o yazıda diyorduki mama içindeki o maddeden ötürü bebeği uyutur sizde bebek açtı doydu ondan uyudu sanırsınız. Artık doğru mudur yanlış mı bilmem

Sana tavsiyem emzirdikten bir on beş yirmi dakika sonra torbayı tak ve başında nöbet tut. Ben öyle yaptım yapmaya başladığını görünce de hemen belinden tutup kaldırdım. Böylelikle torbaya yaptı idrarını. Tabi yalnız değildim birimiz kızımı tutarken birimizde torbayı çıkardık. Bu arada evde alıp hastaneye götürecekseniz yarım saat süresi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…