Oyyy yakisiklima masallahAyy güzelim benim, valla yumurta da patates de çikolata da alerjik besinler. Tek tek dene istersen. Bi de tabi doktora görünmekte fayda var, belki kan testi yapar ve orda çıkar
Bu Soru tam benlik :) Evimizde oyuncak odamiz var. Oda ağzına kadar dolu. Ama ben 3. Bebeği düşünmediğim için bebek oyuncaklarının çoğunu dağıtmıştım. Birkaç tanesi kalmıştı hatıra niyetine.
Kızlarımın en sevdiği oyuncak aktivite masası ve top üfleyen fil olmuştu. Playskool’un fili. Quaps diye bir markanın interaktif oyuncakları var çocukla saklambaç oynayan vs onları çok sevmişti benim kızlar. Şimdi elimde 2 aktivite masası kaldı. 3. Masayı alacağım.
Ahşap bultakları 12 aylıkken vermeye başladım. Allahtan onları atmamışım. Yaklaşık 50 tane var. Onları da tavsiye ederim. Buldukça alın 2-3 tane sonra çok lazım olacak.
Sana tavsiyem top havuzu vs’den çok diğer eğitici oyuncaklara bütçe ayırman. Çünkü oldukça pahalılar
Bizimkide operken hirpalarsam cok seviyo basiyo kahkahayi dunyanin en guzel gulusuKızlar kızım dün gece bildiğiniz kahkaha atarak güldühani şu reklamlarda yada bebek videolarında baya baya gülen bebekler var ya tıpkı onlar gibi annem yanındaydı mutfaktan koşarak gittim yanına ayy inanamadım ilk defa oldu nasıl gülüyor anlatamam azıcık video yakaladım ama yoruldu heralde Allah'ım sana geliyorum dedim resmen
Onları içtikten sonra rahatlamış mı canım? Ya bende dün 180 verince 2 saatte bi acaba mı dedimKurarsin canim nasil oldu birz daha iyimisin ? Bizde bu sabah onu konusuyoruz ek gidada boylr olcak mi bakalim obez olmasin bizim kiz diye espri yaptik ama bizimkinde amann emmeyim doydum ya da istemiyorum yok babasi 140 cc sut vermis ben yokken ustune bir de 60 cc mama vermis agladi diyecocuk 2gun kaka yapti
Hep aglamis verdikten sonra uyumus..doymayinca ciglik atiyo gülceOnları içtikten sonra rahatlamış mı canım? Ya bende dün 180 verince 2 saatte bi acaba mı dedimdoymuyolar mı ki ve gece 3 olmuştu..ağlaması yoktu aslında memeyede pek yapışmıyodu..bide memede artık olup olmadığıni anlıyor galiba içmek istemiyo mu
Açsa ağlar diyoruz ama galiba öyle değiloff çocuğumu aç mı bıraktım 5 gündür vermiyodum mama ve evdeki tartida hiç kilo alımı olmadı 1 haftada..
Sadece uykuya gidemiyodu..bidaha 90 hazırladım ve rahatca içip uyudu yavrum
İyi öyleyse anlarsın aç olup olmadıgini..benim şimdi kafamda sorular..uykuya geçmediği günlerde acaba aç mıydı kiloda almadi görünüyor zatenHep aglamis verdikten sonra uyumus..doymayinca ciglik atiyo gülcedoymasa aglar muhakkak
Saol canım doktor bi ay sonraki kontrole kadar rutin idrar testi istiyorum yaptırın dedi ben de iki gündür idrarında koku olduğunu söyleyince bugün yaptırın o zaman demiştiCok gecmis olsun nicin verdiniz tahlili ?
Ben de sabah 7 gibi eşime paslıyorum 2-3 saat daha uyuyorum yoksa dayanamayacağım. 2 saate bir kalkıyor, bazen saat başı ve emmeden uyumuyor. Acıkıyor mu acaba dedim mama verdim ama yine uyandı olay açlık değil uyanınca da emmeden uykuya dalamıyorgüzel düzenimiz vardı vallahi dinlenemiyorumbu gece babasına paslayacağım gözlerim ağrıyor çünkü
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bisey çıkmazKızlar eşim doktordan idrar sonucunu öğrenmeye gitti lökosit 50 çıkmışDoktor tekrar tahlil istedi yine böyle çıkarsa ultrasonla bakcakmış ya idrar yolu enfeksiyonu ya da böbrekte taş olabilirmiş ben kızımın altını alırken çok dikkatli davranıyorum eğer kaka yaptıysa düzgün temizleyemez diye eşime bile aldırmıyorum bakalım yarın tekrar tahlil vericez..bu arada hiç ateş falan yok altını alırken çiş yaptığında denk geldim hiç ağlamadı demek ki sızı da yok
Canım bizde atak haftasındayız sanırım 1 haftadır filan, ama bu bir haftanın 4 günü çok huzursuzsa 3 günü daha sakindi. Uyku olayı ise bizde 2-3 haftadır sıkıntılı. 4. Ayda uyku gerilemesi diye bişey oluyormuş, sanırım bizde o oldu.
Fıstık tamamıyla alerjik bir kuruyemis. Birde dikkatimi çekti. Üzerindeki yelege de alerjisi olabilir. Benim yun ve türevlerine alerjim var mesela. Evimizde hali yokHemen hemen aynı durumdayız. Evet hem göz kapağında hem kaşında çıktı ama sarı değil bariz kırmızı. Vücudundakiler de bi alevleniyor bi sönüyor ama geçmediler, zaten cildi de çok kuru. Her gün günde 2 kez nemlendiriyorum, artı yüz kremini de ayrı aldım çünkü vücut losyonu pek etki etmedi. Geçen fıstıklı bi şeyler yemiştim belki ondan oldu, tabi ki emin değilim ama aklında olsun senin deEki Görüntüle 2566838
Kız bebekte temiz idrar alabilmek çok zor.Benim kızım ilk doğduğunda yaptırmıştık bizde de enfeksiyon değeri yüksekti ama doktor tekrar bakalım dedi ve kendi aldı sonda ile bişey çıkmadı. Bir de doktorunuz daha iyi bilir tabi de enfeksiyon varsa idrar kültürü de yaptırın mutlaka. Çok geçmiş olsun. Umarım yarın sonucunuz temiz çıkarKızlar eşim doktordan idrar sonucunu öğrenmeye gitti lökosit 50 çıkmışDoktor tekrar tahlil istedi yine böyle çıkarsa ultrasonla bakcakmış ya idrar yolu enfeksiyonu ya da böbrekte taş olabilirmiş ben kızımın altını alırken çok dikkatli davranıyorum eğer kaka yaptıysa düzgün temizleyemez diye eşime bile aldırmıyorum bakalım yarın tekrar tahlil vericez..bu arada hiç ateş falan yok altını alırken çiş yaptığında denk geldim hiç ağlamadı demek ki sızı da yok
Seninki az beslendiğinden belkide öyle canım..az ve sıkBen de sabah 7 gibi eşime paslıyorum 2-3 saat daha uyuyorum yoksa dayanamayacağım. 2 saate bir kalkıyor, bazen saat başı ve emmeden uyumuyor. Acıkıyor mu acaba dedim mama verdim ama yine uyandı olay açlık değil uyanınca da emmeden uykuya dalamıyor
Amin inşallah teşekkürlerÇok geçmiş olsun inşallah önemli bisey çıkmaz
Yaaa şaşırdım şimdi peki sonda işe alırken canı yandı mı?giderken altını banyoda güzelce yıkayıp öyle gidiim diye düşündüm..inşallah teşekkürlerKız bebekte temiz idrar alabilmek çok zor.Benim kızım ilk doğduğunda yaptırmıştık bizde de enfeksiyon değeri yüksekti ama doktor tekrar bakalım dedi ve kendi aldı sonda ile bişey çıkmadı. Bir de doktorunuz daha iyi bilir tabi de enfeksiyon varsa idrar kültürü de yaptırın mutlaka. Çok geçmiş olsun. Umarım yarın sonucunuz temiz çıkar
Bizimki 3 hafta erken doğdu ama atak haftalarını hep doğum haftasına göre yaşadı, düzeltilmiş haftasına göre değil.40 haftalık doğmuş gibi mi hesaplıyorsun ?
Hadi yaa kıyamamKızlar eşim doktordan idrar sonucunu öğrenmeye gitti lökosit 50 çıkmışDoktor tekrar tahlil istedi yine böyle çıkarsa ultrasonla bakcakmış ya idrar yolu enfeksiyonu ya da böbrekte taş olabilirmiş ben kızımın altını alırken çok dikkatli davranıyorum eğer kaka yaptıysa düzgün temizleyemez diye eşime bile aldırmıyorum bakalım yarın tekrar tahlil vericez..bu arada hiç ateş falan yok altını alırken çiş yaptığında denk geldim hiç ağlamadı demek ki sızı da yok
Hayır hiç ağlamadı bile. Sonda baya ince zaten. Pişik kremi kullanıyorsan bugünden itibaren sürme en ufak kalıntı bile yanıltıyor. Birde ıslak mendille silme öncesinde.Yaaa şaşırdım şimdi peki sonda işe alırken canı yandı mı?giderken altını banyoda güzelce yıkayıp öyle gidiim diye düşündüm..inşallah teşekkürler
Okuduklarımın yalancısıyım ama bu emzirme danışmanlarının paylaşımlarını çok okuyorum oralarda hep yazıyorki bebek biberonla duyduğunu geç anlarmış bir de mamanın içinde inek sütünden kaynaklı bir madde varmış o uyku getiriyormuş o yazıda diyorduki mama içindeki o maddeden ötürü bebeği uyutur sizde bebek açtı doydu ondan uyudu sanırsınız. Artık doğru mudur yanlış mı bilmemOnları içtikten sonra rahatlamış mı canım? Ya bende dün 180 verince 2 saatte bi acaba mı dedimdoymuyolar mı ki ve gece 3 olmuştu..ağlaması yoktu aslında memeyede pek yapışmıyodu..bide memede artık olup olmadığıni anlıyor galiba içmek istemiyo mu
Açsa ağlar diyoruz ama galiba öyle değiloff çocuğumu aç mı bıraktım 5 gündür vermiyodum mama ve evdeki tartida hiç kilo alımı olmadı 1 haftada..
Sadece uykuya gidemiyodu..bidaha 90 hazırladım ve rahatca içip uyudu yavrum
Sana tavsiyem emzirdikten bir on beş yirmi dakika sonra torbayı tak ve başında nöbet tut. Ben öyle yaptım yapmaya başladığını görünce de hemen belinden tutup kaldırdım. Böylelikle torbaya yaptı idrarını. Tabi yalnız değildim birimiz kızımı tutarken birimizde torbayı çıkardık. Bu arada evde alıp hastaneye götürecekseniz yarım saat süresi varHadi yaa kıyamamkızlarda çok yaygın zaten. Bizde şüphelendik kilo alımı az diye ama bi türlü idrar tahlili veremedik. O idrar örneği alma şeysini doğru taktığım halde içine anca bir kaç damla idrar girdi gerisi beze Haftaya kesin vermemiz lazım ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?