Alerji doktoruna giden arkadaşlar size de total ıgE testi yapıldı mı ? Sonucu nasıl çıktı? Plm123 @Vahvah85 Z Zzynp19
Bizim 15.5 cikti canim. Sinirda cikti yani alerjimiz. Ama egzama dokuntulerine gore 90 larda cikmasini bekliyordum dedi dr. Diyet ile gecti sayilir cok az kaldi. Yakinda yogurt yemeye baslayacagim. Haftaya yoğurtlu corba var. Kekte artmadi alerjisi. Yogurdu kekte yedim.

Bahsettigin oyuncaklarin fotografini atarmisin? Ben de ilk bebekten her seyi dagittim yeni almam lazim.

Kesinlikle iyiki variz sabah guzel bir seyler soyledim alla alaaa sen laf sokmadan durmazdin diyo bende biraz kendime geldim acikcasi

Ben gece bi 90 hazırladım 1 buçuk saat geçti yine açıktı memede de bi şey yoktu tekrar 90 hazırladım ve içti sonrada uykuya geçti rahatca..bencede artık 130 felan rahatlikla alirlar

Canim bende ogün veriyorum takviye cok nadir veriyorum artik ya 120 direk mama ya da süt..takviyeyi bende 60 40 cc falan yapiyorum ama sadece ogunse 90la mumkun degil doymasi

Bizimde sol göz kapağımız böyle kırmızı ama doğduğundan beri öyle. Hiç te geçmiyor. Onun egzemaya bağlı olduğunu düşünmüyorum. Linola yüz kremini bende kullanıyorum uyuduğu zaman sürmeye çalışıyorum. Yoksa eller hep ağızda. Yüzüne dokunup ağzına götürüyor. Kuruyemiş hiç yemiyorum tahini de kestim tamamen. Eşime kalsa besinlerle alakası olmadığını düşünüyor diyeti de onun ısrarı ile bozdum zaten ve değişen bişey olmadı. Diyette iken nasılsa şimdi de öyleyiz.

Kesinlikle iyiki variz sabah guzel bir seyler soyledim alla alaaa sen laf sokmadan durmazdin diyo bende biraz kendime geldim acikcasi
Ay onu benim eşim de diyor bazen -sen birşey söylemeden durmazsın hadi söyle diyor ya
Ya Gülce seni yerimm maşallah sana
Bu arada biz de avent soft kullandık
Yenisini alırken air aldım daha tatlı sade geldi gözüme
Uçları zaten aynı olduğu için tuttu kızım farketmedi yani air ve soft
Aklına gelirse paylaşayım dedim

Tesekkurler teyzesi ne farki var acabaa tamam aklimda olsunn sagol daha birtanesi duruyo kullanmadik pek.zaten karni toksa atiyo ögürüp

Kızlar eşim doktordan idrar sonucunu öğrenmeye gitti lökosit 50 çıkmışDoktor tekrar tahlil istedi yine böyle çıkarsa ultrasonla bakcakmış ya idrar yolu enfeksiyonu ya da böbrekte taş olabilirmiş ben kızımın altını alırken çok dikkatli davranıyorum eğer kaka yaptıysa düzgün temizleyemez diye eşime bile aldırmıyorum bakalım yarın tekrar tahlil vericez..bu arada hiç ateş falan yok altını alırken çiş yaptığında denk geldim hiç ağlamadı demek ki sızı da yok

Cok gecmis olsun nicin verdiniz tahlili ?

Benim eşim de yiyecekle alakası yok diyor, ben de biraz onun teşvikiyle bozdum diyebilirim, daha doğrusu cesaretlendim. Haa evet bi de tahin var, onu da yemiyorum 2 haftadan fazladır. O zaman deneye yanıla devam.
Bu göz kapağına da azıcık anne sütü sürdüm, belki şifa olur diye :)

Canim bende ogün veriyorum takviye cok nadir veriyorum artik ya 120 direk mama ya da süt..takviyeyi bende 60 40 cc falan yapiyorum ama sadece ogunse 90la mumkun degil doymasi
Etiket için sadece mesajdan alıntı yaptım :)

Dün yaşadıkların için üzgünüm, uyuyup uyanınca insan kendini daha iyi hissediyor, yaşadıklarını daha doğrusu hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Biraz da benzediğimizi düşünüyorum nedense, genel tavrın olarak.

Neyse, sana bir şarkı armağan ediyorum, benim çok sevdiğim bi şarkı: Feridun Düzağaç - Çok Aşık

Kizlar ben bugun kahvaltida cok az bi yumurta patates yedim yine kizardik aksamda cikolata yemistim emzirisikten yarim saat icinde cikip sonuyo doktora gidecegiz yarin..aglamaya bak cirkin ya

Eklentiler

• IMG-20191219-WA0005.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 64
Tesekkurler anlasildigini bilmek hatta cogumuzun ayni seyleri yasadigini bilmek iyi geldi banada..simdi yolculuk yapiyoruz resmen birbirimizle konusmayi bile ozlemisiz

Kizlar ben bugun kahvaltida cok az bi yumurta patates yedim yine kizardik aksamda cikolata yemistim emzirisikten yarim saat icinde cikip sonuyo doktora gidecegiz yarin..aglamaya bak cirkin ya
Ayy güzelim benim, valla yumurta da patates de çikolata da alerjik besinler. Tek tek dene istersen. Bi de tabi doktora görünmekte fayda var, belki kan testi yapar ve orda çıkar

Kızlar kızım dün gece bildiğiniz kahkaha atarak güldü hani şu reklamlarda yada bebek videolarında baya baya gülen bebekler var ya tıpkı onlar gibi annem yanındaydı mutfaktan koşarak gittim yanına ayy inanamadım ilk defa oldu nasıl gülüyor anlatamam azıcık video yakaladım ama yoruldu heralde Allah'ım sana geliyorum dedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…