Çok güzel sabrettin maşallah sana imreniyorumKizlar diyet bizim isimize yaradi. Banyo yaptırma sistemi de degisti. Alerjiso olanlar siz de deneyin. Kortizonlu mrem kullanmadan gecti cok sukur. Cok az kaldi tamamen bitmesine.
Sampuanini bir tasin icinde su ile kopurtuyorum sonra da su ile bol duruluyorum. Mustela stelopia ile nemlendiriyorum. Diyete devam ediyorum. Yogurtlu yumurtasiz kek ile yogurdu denedim cok sukur artmadi egzama. Saniri. Yogurttan degil. Yumurta ekleyecegim yogurtlu keke bakalim ne olacak.
Doktorlariniz diyet onerdi ise ona sıkı sıkı uyun. Yasakli hicbirseyin tadina bile bakmayin.
Biz geçiriyoruz canım 16.5 haftalık şu an. Geceleri deliksiz 5-6 saat uyuyan çocuk 1.5 saatte bir kalkıyor. Uykuya dalması da biraz daha zor gibi. Ama onun dışında ekstra huysuzluğu yok14,5-19,5 atak haftasında olanlar? geçirenler geçirmeyenler? bu kabus bu kadar uzun mu gerçekten? 3 gündür gece uykuları berbat. atak haftasında olmasına bağlıyorum. 28 günümüz kalmış. 28
ay aynen. baska huysuzluk yok ama aynı dediğin gibi 1,5 saat aralıklarla uyanıyor. ne zaman başladı sizde? ne kadar sürecek acaba?Biz geçiriyoruz canım 16.5 haftalık şu an. Geceleri deliksiz 5-6 saat uyuyan çocuk 1.5 saatte bir kalkıyor. Uykuya dalması da biraz daha zor gibi. Ama onun dışında ekstra huysuzluğu yok
Kurarsin canim nasil oldu birz daha iyimisin ? Bizde bu sabah onu konusuyoruz ek gidada boylr olcak mi bakalim obez olmasin bizim kiz diye espri yaptik ama bizimkinde amann emmeyim doydum ya da istemiyorum yok babasi 140 cc sut vermis ben yokken ustune bir de 60 cc mama vermis agladi diyeAz olabilir belki benimki bir enteresan valla kilo alımı sıkıntılı olacak bu ara bizde belli , sık sık az yiyor be hesap kitap yapmıyorum artık
Misal 60 cc yapıyorum 35 cc içiyor 20 dk sonra kalan 25 cc yi içiyor , 1-1-5 saat sonra yine aynı şekildetotale bakamıyorum bu ara
Düzenimiz altüst oldu ayağım yüzünden neyse toparlanıyorsa tekrar bir sistem kurmam lazım
Bence böyle büyük kavgalar evliliğin dönüm noktası oluyo. Eşler ya birbirini daha iyi anlayıp sorunları cozuyo yada sorunlar kartopu gibi buyuyup ipler kopma noktasına geliyo. Önemli olan böyle zamanlarda kendimizi iyi ifade edip eşleri de anlamaya çalışmak. En iyisi bu noktaya gelmeden sorunları cozebilmek tabi. Biz de mesela iki yıldır etmediğimiz kavgayı çocuk olduktan sonra ettik. Gerçi ikimiz de çok sakin sabirliyiz çok bi tartismamiz da olmamıştı yine de çocuk çok etkiliyo. Umarım hepimiz çocuklu aile olmaya çabuk adapte oluruz :)Söylediğin çok mantıklı ya
Düşündüm de yaşadığımız tartışmalar kırılmalar vs birbirimizi daha ince anlamaya vesile oluyor bazen
Tabi çok kırıp dökmemek o anın öfkesine kapılmamak gerek
Bunu da zamanla öğreniyor insan
Evlilik denen müessese öğretiyor canı sağolsun
E Elwing6 geçmiş olsun canım
Güzel adım atıp birbirinizi karşılıklı anlayıp dinlemenize çok sevindim, sevgi saygı varsa bu öfkeler yüzünden zarar görmemesi en az hasarla atlatmak iyi oluyor
Çok sevgiler
Gerçekten buradaki dostluğumuz iyi ki var
Bu Soru tam benlik :) Evimizde oyuncak odamiz var. Oda ağzına kadar dolu. Ama ben 3. Bebeği düşünmediğim için bebek oyuncaklarının çoğunu dağıtmıştım. Birkaç tanesi kalmıştı hatıra niyetine.Evi gereksiz seylerle daha fazla doldurmak istemiyorum ama lazım olurmu diyrde merak ediyorum
Senin dediginde mantıklıda yastıkları asamıyor mu
Cafede oturunca kanguru kucağında mı yine? Yoksa bir de araba mı götürüyorsun? Bir de kanguru markasını öğrenebilir miyim?Evde hic takmadım ama takılır gayet
Zaten kus kadar hafif bişey e cocugunu devamlı kucagında tutuyorsan ellerin boşa çıkıyor daha ne olsun
Birde bizimki hep kanguruda uyuyor inanılmaz isime geliyor giyinip markete cıkıyorum genelde uyuyor rahat rahat gezip hatta tek basımada olsam yemek yiyip cay kahve cafelerde icip eve dönüyordum
Ama suanda büyüdükleri icin evde kanguruyla sıkılabilirsin
Benimkide kucakcı ama gün icinde oyunlar oynatıyorum ona odaklıyım tamamen işim gücüm o evdede kanguru taksam ev işleri yapmaya baslarım gerek yok :)
Benimki emdikten sonra maksimum 75 içebiliyor mama o da zorla. Fazlası olursa kusuyor. Bir kere 1 saat önce emzirip sonrasında hiç emzirmeden 90 verdim (tabi 3 hafta önceydi) 3 saate yakın hiç ağlamadan aranmadan durdu yetti sanırım. Dışarda olduğumuz için 3 saat sonra emzirebilmiştim. Başından beri sütüm azsa çocuğum azla doymaya alışmış olabilirKaka durumunuz duzene girdiimi 2gundur yapiyoruz biz..bir de sen hep az veriyosun ya midesini genisletme diyosun ama mama arkasinda bile hatta nette bakinca 3 aylik bebegin 120 180 cc arasi aldigini soyluyo
.Her aldığı anne sütü öğünü 150 ml kabul edilerek bir hesap yapılabilirmis
bende 120 falan veriyorum mama verirsem ihtiyac duyup sutumu sagdiyssm cogaltip veriyorum birlestirip..tek ogun 120 140 oluyo bazen..bir de esime birakmistim 2gun once o da sagolsun sutumu vermis ustune mama vermis cocuk 2gundur bir kaka yapiyo bele kadar..ben simdi diyorumki beslrnmeyle mi alakaliydi..150 falan mi yapmak lazim.cunku sutun dolu dolu olup emdii zamansa hemen kaka yapiyor..
tabii doktorun daha iyi bilir ama artik 60lar 90lar az degil mi 3 aylik bebekler icintecrubeli annelerde aydinlatirsa sevinirim
Kıyamam yaa ne şanssızsın herşey sırayla bozulduSansa makinem patladı sanırım calısmıyor mochi de bi yere kadar yetmiyor elle sagma var makinesi var lansinohun ama ona vakit hiç yok görümcemin yurtdısı seyahatine cıkmasını bekliyorum medela aldırıcam yine
Valla uyku eğitimi konusunda kafan karman çorman. Çocuğumun uykuları çok düzensiz bişeyler kesin yanlış yapıyoruz, uyku eğitimin de ise çok ağladıkları için gönlüm yokValla ben memeyi nasıl bıraktırıp kendi basına uyutmasını saglayacagım hic bir fikrim yok en kötü online destek alıcam uyku egitimi falan icin
Hos benim haricim herkeste emmeden gayet güzel uyuyabiliyor
Görümcemde ablamda annemde hatt eniştemde boyunlarına kafasını gömüp mısıl mısıl uyuyor eşimde kucagında gidiyor bende meme agızda olcak öyle uyuyacak
Canım bizde atak haftasındayız sanırım 1 haftadır filan, ama bu bir haftanın 4 günü çok huzursuzsa 3 günü daha sakindi. Uyku olayı ise bizde 2-3 haftadır sıkıntılı. 4. Ayda uyku gerilemesi diye bişey oluyormuş, sanırım bizde o oldu.ay aynen. baska huysuzluk yok ama aynı dediğin gibi 1,5 saat aralıklarla uyanıyor. ne zaman başladı sizde? ne kadar sürecek acaba?
Hayır o kadar yemeye çok aşırı kilo da almıyor napıyor bu kız yedikleriniKurarsin canim nasil oldu birz daha iyimisin ? Bizde bu sabah onu konusuyoruz ek gidada boylr olcak mi bakalim obez olmasin bizim kiz diye espri yaptik ama bizimkinde amann emmeyim doydum ya da istemiyorum yok babasi 140 cc sut vermis ben yokken ustune bir de 60 cc mama vermis agladi diyecocuk 2gun kaka yapti
güzel düzenimiz vardı vallahi dinlenemiyorumCanım bizde atak haftasındayız sanırım 1 haftadır filan, ama bu bir haftanın 4 günü çok huzursuzsa 3 günü daha sakindi. Uyku olayı ise bizde 2-3 haftadır sıkıntılı. 4. Ayda uyku gerilemesi diye bişey oluyormuş, sanırım bizde o oldu.
Evet ıgE testi yapıldı. Yaklaşık 20 yiyeceğe bakıldı hepsi negatif çıktı. Doktorsa negatif çıkması olmadığı anlamına gelmez dedi.
Bizim total ıgE testi 0.4 çıktı.Normal yani. Alerjide atopik dermatit li bebeklerde yüksek çıkarmış. Ben üç gündür diyeti bıraktım değişen bişey yok. Diyetteyken nasılsa şimdi de öyle. Diyet yaparken de yüzünde kızarıklık olup geçiyordu şimdi de aynı. Gzö kapaklarında ve kaşlarında sarı sarı şeyler var ve bazen eliyle kaşıma ya çalışıyor dökülüyor.Evet ıgE testi yapıldı. Yaklaşık 20 yiyeceğe bakıldı hepsi negatif çıktı. Doktorsa negatif çıkması olmadığı anlamına gelmez dedi.
Son durumu da söyliyim. Süt içmek dahil süt ürünlerini tüketiyorum, belli bi artış olmadı hatta gövdesindekiler azalmaya başladı. 2 gün önce göz kağında çıktı bariz egzama, neden olan şeyi bulamadım. Şimdi o gözündeki de azaldı.
Doktor yoğurt ye, alerjisi varsa yüzünde çıkacaktır, vücudundakiler artacaktır demişti. Bunlar olmadığına göre sanırım süte alerjisi yok, tabii ki emin değilim. Sende durum nedir
Çok güzellerKizima kostüm hazirladim 4.ay cekimi icin pammmuk prenses olacakbu da yilbasi geyigimiz
Senink8 ile benimkinin beslenmeleri benziyor. Boy kilo takibi diye saglik ocagina gittim. Anam aşı da varmis. 2 bacaktan asilanip geldik. 400 gram almis bu ay. 3. Ve 4. Aydan sonra azaliyor kilo alimlari dedi ebe. Eski sütleri de veremiyorum diyetli sut degiller. Versem de biberon ile 30 40 cc icop birakiyor.Az olabilir belki benimki bir enteresan valla kilo alımı sıkıntılı olacak bu ara bizde belli , sık sık az yiyor be hesap kitap yapmıyorum artık
Misal 60 cc yapıyorum 35 cc içiyor 20 dk sonra kalan 25 cc yi içiyor , 1-1-5 saat sonra yine aynı şekildetotale bakamıyorum bu ara
Düzenimiz altüst oldu ayağım yüzünden neyse toparlanıyorsa tekrar bir sistem kurmam lazım
Sut azalmiyor. Hurma incir ve kuzu eti ile takviye yaptim. Ama hurma yemezsem azaldi. Tabi ben zeytin ekmek yemekten kilo aldim. Bebek buyusun diyetisyene giderim. Yumurta deneyecegim bu hafta kekin icinde. Cidden cok sıkıldım diyet isinden. Ek gida doneminde ne yapacagiz bakalim.Çok güzel sabrettin maşallah sana imreniyorum
Ben diyete başlamadım kanlı kaka devam etmedi diye sadece mukuslu kaka var kızarıklık vs yok
Diyetten de zaten az bir porsiyonum var bir sürü şeyi yemeyi kesersem sütüm falan azalır diye çekindim, tek başıma kendim için öyle detaylı birşeylerle uğraşamam çünkü biliyorum
Hemen hemen aynı durumdayız. Evet hem göz kapağında hem kaşında çıktı ama sarı değil bariz kırmızı. Vücudundakiler de bi alevleniyor bi sönüyor ama geçmediler, zaten cildi de çok kuru. Her gün günde 2 kez nemlendiriyorum, artı yüz kremini de ayrı aldım çünkü vücut losyonu pek etki etmedi. Geçen fıstıklı bi şeyler yemiştim belki ondan oldu, tabi ki emin değilim ama aklında olsun senin deBizim total ıgE testi 0.4 çıktı.Normal yani. Alerjide atopik dermatit li bebeklerde yüksek çıkarmış. Ben üç gündür diyeti bıraktım değişen bişey yok. Diyetteyken nasılsa şimdi de öyle. Diyet yaparken de yüzünde kızarıklık olup geçiyordu şimdi de aynı. Gzö kapaklarında ve kaşlarında sarı sarı şeyler var ve bazen eliyle kaşıma ya çalışıyor dökülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?