Çok güzel sabrettin maşallah sana imreniyorum
Ben diyete başlamadım kanlı kaka devam etmedi diye sadece mukuslu kaka var kızarıklık vs yok
Diyetten de zaten az bir porsiyonum var bir sürü şeyi yemeyi kesersem sütüm falan azalır diye çekindim, tek başıma kendim için öyle detaylı birşeylerle uğraşamam çünkü biliyorum

14,5-19,5 atak haftasında olanlar? geçirenler geçirmeyenler? bu kabus bu kadar uzun mu gerçekten? 3 gündür gece uykuları berbat. atak haftasında olmasına bağlıyorum. 28 günümüz kalmış. 28
Biz geçiriyoruz canım 16.5 haftalık şu an. Geceleri deliksiz 5-6 saat uyuyan çocuk 1.5 saatte bir kalkıyor. Uykuya dalması da biraz daha zor gibi. Ama onun dışında ekstra huysuzluğu yok

Biz geçiriyoruz canım 16.5 haftalık şu an. Geceleri deliksiz 5-6 saat uyuyan çocuk 1.5 saatte bir kalkıyor. Uykuya dalması da biraz daha zor gibi. Ama onun dışında ekstra huysuzluğu yok
ay aynen. baska huysuzluk yok ama aynı dediğin gibi 1,5 saat aralıklarla uyanıyor. ne zaman başladı sizde? ne kadar sürecek acaba?

Kurarsin canim nasil oldu birz daha iyimisin ? Bizde bu sabah onu konusuyoruz ek gidada boylr olcak mi bakalim obez olmasin bizim kiz diye espri yaptik ama bizimkinde amann emmeyim doydum ya da istemiyorum yok babasi 140 cc sut vermis ben yokken ustune bir de 60 cc mama vermis agladi diye cocuk 2gun kaka yapti

Bence böyle büyük kavgalar evliliğin dönüm noktası oluyo. Eşler ya birbirini daha iyi anlayıp sorunları cozuyo yada sorunlar kartopu gibi buyuyup ipler kopma noktasına geliyo. Önemli olan böyle zamanlarda kendimizi iyi ifade edip eşleri de anlamaya çalışmak. En iyisi bu noktaya gelmeden sorunları cozebilmek tabi. Biz de mesela iki yıldır etmediğimiz kavgayı çocuk olduktan sonra ettik. Gerçi ikimiz de çok sakin sabirliyiz çok bi tartismamiz da olmamıştı yine de çocuk çok etkiliyo. Umarım hepimiz çocuklu aile olmaya çabuk adapte oluruz :)

Evi gereksiz seylerle daha fazla doldurmak istemiyorum ama lazım olurmu diyrde merak ediyorum
Senin dediginde mantıklıda yastıkları asamıyor mu
Bu Soru tam benlik :) Evimizde oyuncak odamiz var. Oda ağzına kadar dolu. Ama ben 3. Bebeği düşünmediğim için bebek oyuncaklarının çoğunu dağıtmıştım. Birkaç tanesi kalmıştı hatıra niyetine.

Kızlarımın en sevdiği oyuncak aktivite masası ve top üfleyen fil olmuştu. Playskool’un fili. Quaps diye bir markanın interaktif oyuncakları var çocukla saklambaç oynayan vs onları çok sevmişti benim kızlar. Şimdi elimde 2 aktivite masası kaldı. 3. Masayı alacağım.

Ahşap bultakları 12 aylıkken vermeye başladım. Allahtan onları atmamışım. Yaklaşık 50 tane var. Onları da tavsiye ederim. Buldukça alın 2-3 tane sonra çok lazım olacak.

Sana tavsiyem top havuzu vs’den çok diğer eğitici oyuncaklara bütçe ayırman. Çünkü oldukça pahalılar

Cafede oturunca kanguru kucağında mı yine? Yoksa bir de araba mı götürüyorsun? Bir de kanguru markasını öğrenebilir miyim?

Benimki emdikten sonra maksimum 75 içebiliyor mama o da zorla. Fazlası olursa kusuyor. Bir kere 1 saat önce emzirip sonrasında hiç emzirmeden 90 verdim (tabi 3 hafta önceydi) 3 saate yakın hiç ağlamadan aranmadan durdu yetti sanırım. Dışarda olduğumuz için 3 saat sonra emzirebilmiştim. Başından beri sütüm azsa çocuğum azla doymaya alışmış olabilir ama fazlasını kesinlikle içemiyor kusuyor. Emzirdikten 2 saat sonra filan belki 120 versem içer.

Valla uyku eğitimi konusunda kafan karman çorman. Çocuğumun uykuları çok düzensiz bişeyler kesin yanlış yapıyoruz, uyku eğitimin de ise çok ağladıkları için gönlüm yok uyutmak için ana kucağında sallıyorum ve derin uykuya geçmesi için en az 1 saat başında beklemem lazım, üstelik hiç bir ses olmayacak bi türlü derin uykuya dalamıyor yavrum sürekli uyanıyor. Eşim telefonla çok konuşur ve konuşurken sesini yükseltiverir arada diğer odada olsa bile kız hemen duyup uyanıyor, bi gün eşimi parçalayabilirim o sinirle

ay aynen. baska huysuzluk yok ama aynı dediğin gibi 1,5 saat aralıklarla uyanıyor. ne zaman başladı sizde? ne kadar sürecek acaba?
Canım bizde atak haftasındayız sanırım 1 haftadır filan, ama bu bir haftanın 4 günü çok huzursuzsa 3 günü daha sakindi. Uyku olayı ise bizde 2-3 haftadır sıkıntılı. 4. Ayda uyku gerilemesi diye bişey oluyormuş, sanırım bizde o oldu.

Hayır o kadar yemeye çok aşırı kilo da almıyor napıyor bu kız yediklerini

güzel düzenimiz vardı vallahi dinlenemiyorum bu gece babasına paslayacağım gözlerim ağrıyor çünkü

Alerji doktoruna giden arkadaşlar size de total ıgE testi yapıldı mı ? Sonucu nasıl çıktı? Plm123 Vahvah85 Z Zzynp19
Evet ıgE testi yapıldı. Yaklaşık 20 yiyeceğe bakıldı hepsi negatif çıktı. Doktorsa negatif çıkması olmadığı anlamına gelmez dedi.
Son durumu da söyliyim. Süt içmek dahil süt ürünlerini tüketiyorum, belli bi artış olmadı hatta gövdesindekiler azalmaya başladı. 2 gün önce göz kağında çıktı bariz egzama, neden olan şeyi bulamadım. Şimdi o gözündeki de azaldı.
Doktor yoğurt ye, alerjisi varsa yüzünde çıkacaktır, vücudundakiler artacaktır demişti. Bunlar olmadığına göre sanırım süte alerjisi yok, tabii ki emin değilim. Sende durum nedir

Bizim total ıgE testi 0.4 çıktı.Normal yani. Alerjide atopik dermatit li bebeklerde yüksek çıkarmış. Ben üç gündür diyeti bıraktım değişen bişey yok. Diyetteyken nasılsa şimdi de öyle. Diyet yaparken de yüzünde kızarıklık olup geçiyordu şimdi de aynı. Gzö kapaklarında ve kaşlarında sarı sarı şeyler var ve bazen eliyle kaşıma ya çalışıyor dökülüyor.

Senink8 ile benimkinin beslenmeleri benziyor. Boy kilo takibi diye saglik ocagina gittim. Anam aşı da varmis. 2 bacaktan asilanip geldik. 400 gram almis bu ay. 3. Ve 4. Aydan sonra azaliyor kilo alimlari dedi ebe. Eski sütleri de veremiyorum diyetli sut degiller. Versem de biberon ile 30 40 cc icop birakiyor.
Beni 5 dk emiyor. Ebe en az 10 15 dk emzir dedi. O emdigi 5 dk sadece su alir memeden dedi.

Sut azalmiyor. Hurma incir ve kuzu eti ile takviye yaptim. Ama hurma yemezsem azaldi. Tabi ben zeytin ekmek yemekten kilo aldim. Bebek buyusun diyetisyene giderim. Yumurta deneyecegim bu hafta kekin icinde. Cidden cok sıkıldım diyet isinden. Ek gida doneminde ne yapacagiz bakalim.

Hemen hemen aynı durumdayız. Evet hem göz kapağında hem kaşında çıktı ama sarı değil bariz kırmızı. Vücudundakiler de bi alevleniyor bi sönüyor ama geçmediler, zaten cildi de çok kuru. Her gün günde 2 kez nemlendiriyorum, artı yüz kremini de ayrı aldım çünkü vücut losyonu pek etki etmedi. Geçen fıstıklı bi şeyler yemiştim belki ondan oldu, tabi ki emin değilim ama aklında olsun senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…