Kucağıma yarı eğimli oturma pozisyonunda tutuyorum bende ama oto koltuğunda hiç denemedim sanki ona cesaret edemem bide abla daha vermez koltuğunu 2. Yide alıp arkayı komple kapatmak istemiyorum ama mecbur kalırsak aliriz . Geçen hafta annemler gördü bebeğimi yanına gittik ellerinden tutup kaldırıp oturma durumuna getirdim annem panik oldu çok kısa saniyelik yaptım halbuki
Buarada banyodada hiç ağlamıyor sevecek suyu kesin. Tam basmadan yürüme işini bende deneyeyim merak ettim

Cok cok gecmiş olsun umarım hiç bişey cıkmaz
Neden idrar testi verdiniz neden süphe edildi de ortaya cıktı
Amin inşallah doktor bi dahaki ay kontrole kadar idrar testi yaptırın rutin olarak bakıyorum dedi ben de iki gündür idrarında koku fark ediyorum deyince bugün yaptırın hemen o zaman diye söyledi öyle çıktı sonuç

Hala uyumuyoruzRotadan sonra huysuzlaştı sanki minnakım yaaBi de benim kız iki gündür diliyle damağını kaşıyo gibi dudakları kapalı ama sesten anlıyorum niye yapıyo ki acaba doktora sorucam benim de tozlu ortamda çok kaşınır alerjisi var sanırım

Gelişim kontrolu için dene bi istersen :)
Yazıda elleri demiş ama kıyamadıgımız için kol altlarından yapıyoruz
Buarada diğer kuzun kac yasında bilmiyorum ama belirli yasa kadar her çocuk icin arabada oto koltugu bulundurmak zorunlu diye biliyorum

Eklentiler

• AE04AC59-AC88-4A35-A1D1-A89F854E7120.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 43
Son cere evde ben yapacagim zaten. Esim de arada alip kizdan gizli yiyordu simdi gormus yedo cocuk ta napsin. Nefis bu.
Cok kolay tarifler var illaki tadı aynı olmaz ama sevecegi sekilde yapabilirsin
Eskiden ablam yapardı yemelere doyamazdık umarım senin kızda nefsini köreltir

Aaa cok enteresan rutin kontrolde cktı bi nevi yani
Umarim anlık kaka karısmış idrar yüzündendir
Rota bizide huzursuz etti iki gün calpol verdik yatırmadan önce

İnstegramda bi çocuk doktoru var hekimanne diye onun kitabında bebekler oturulmaz lafı şehir efsanesi diyor. 4.ayda artık bebeğinizi destekleyerek kucağınızda otur pozisyonda tutabilirsiniz hiç bir zararı yok ama henüz kendisi oturur pozisyonda duramaz yastıkla destekleseniz bile kayar diyor.

Aaa cok enteresan rutin kontrolde cktı bi nevi yani
Umarim anlık kaka karısmış idrar yüzündendir
Rota bizide huzursuz etti iki gün calpol verdik yatırmadan önce
İnşallah bakalım gitmeden önce banyoda altını güzelce yıkıcam hastaneye giderken kaka falan yaparsa da eve tekrar dönüp yıkarım diye düşündüm steri olduğundan emin olmam gerekiyoBiz şurup veremedik tahlil de yaptırcağımız için

morcivertkedi ShinSeGi kızlar bize de geldi atak
Gündüz bir tık normal de akşam ağlama krizleri ile zor uykuya geçiş
Ve saat kurmuş gibi 1,5-2 saate uyanıyor
Ben şok oldum ilk gün yine aynısını yaptı bu gece de
Zaten uyduğumuz iki gram uyku onu da böldük yani 3gecedir
O atak programında çok uzun bahşediyor ya kalan gün 23
İnanmamayı tercih ediyorum
Geçecek inşallah dimi

3 gece sürdü. bu gece normale döndük. insallah öyle o kadar uzun sürmez

sizin için mükemmel gelisme. o değil bu süreçte aklıma da geldin biliyo musun Allah yardım etsin dedim. gece uykusuna uzun uzun alışmışım ya bi koydu bana
Bende alışmıştım gece uykusuna şimdi sabaha karşı kalktığımda süt sağmıyorum tekrar başlamam lazım

Denedim çok güç vermeden ayaklarına atmaya çalışıyor kuzu. Ablada 4 yaşında seneye ihtiyacı kalmaz oto koltuğuna sanırım şimdi 2. Koltuğu alsam arkada hep durmaz bebek oto koltugunda kucak istiyo çok sıkışır arka taraf ben oturunca rahat olamam ozaman

4. Aydan sonra oturma pozisyonunda oturabilir hatta bazı bebekler desteksiz otururmus 5. Ayda bizde 4 aylik olduk sayılır ama 2 ay için çok erken oturtma şuan meyilli kucağımda tutuyorum bende

Yenidoğan aparatını kullandın mı peki

Uyumadigi icin mi cay vermeyi dusunuyorsun. Beslenmesini 3 saatte olacak sekilde ayarlarsan uykusu da duzene girer. 2 gun zorlanirsin ama 3. Gun rahat edersin.
uyku saatini erkene çekmek istiyorum gece 2 den önce uyumuyor sabah kalkmak bilmiyo . Yılbaşında işe başlayacağım iznim bitiyor . Bir türlü düzene oturtamadık . Memeyi düzgün emmiyor 3 dk emiyo yavaş gelmeye başlayınca koyameti koparıyor mamayı akşam uykusundan önce veriyorum o yüzden gece uyku arasında uyanınca güzel emiyor onda sıkıntı yok. Ne yaptıysam erken uyutamıyorum . Gündüzleride yarımşar saat uyuyo

Ne yalan söyleyeyim uyumuyorsa bende emzirdigim icin oturtamıyorum ama arabada mutlaka bulunduruyoruz
108tl cezası varmıs üstüne 10 ceza puanı
150boy altı 36kg ya kadar zorunluymus
Baktımda simdi haberin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…