Totale mi bakıyorlar
Son ay kac gr almıs
3 ay sonu 7400 olmalıydı güya percentile göre 4. ayin sonunda doğum kilosunun 2 katıydı sanırım olmali ama mümkün değil
8100 olması
her çocuk kendi iç bütünlüğünde ama gel gör ki kusmaktan bi hal oluyoruz ya da sütüm kaliteli değil
diyeti de bırakıyorum baydı artık

Sabah sen kendin uyandirconun uyanmasini bekleme. Gunduz de oglen uyut.. ikindi vakti de 30 dk uyusa gece icin 12 gibi uyur en gec. Tavsiyem uyanik tutabiliyorsan gunduz uykusunu azalt geve uyur o zaman. Benim ilk bebek oyleydi. Annem gunduz uyursa gece iyumaz sen bunu gundu uyutma gece uyut demisti. Cok sukur ondan sonra oyle yaotim. Gece guzel uyurdu. Gunduz sadece 1 saat uyurdu ilk bebek.
2. Ise gunduz 9dan 10a kadar 1 saat. Oglen de bazen 12 bazen 1 bazen de 11.30 da 1 saat uyuyor. Yami oglen uykusunun saati yok. Gece uykusu da 10 bazen 11 genelde gece 12de oluyor.
Cay ile falan deneme. Gunduz uyuyan gece uyumaz. Yani ihtiyaci olan uykuyu gunduz karsiliyor.

Bizim kız 3 ayda 2050 gram aldı inşallah bu ay biraz telafi edebilmişizdir. T tuboz
sen mama vermiyor muydun
ya nerde yanlış yapiyoruz
benim kız kilo almaya müsait demekki kilolu doğduğuna göre sütümüzde mi sorun var ya kafa patlatiyorum ama yok yani
okumadığım makale v.s. kalmadi

canim işte bi de o var biz büyük doğduk yani kendi orantısına göre tam 1 kg geride
3. ayda olması gereken yerden
Minik doğan bebekler çok çok kilo alıp açığı kapatabilir, çok kilolu doğan bebekler de aylık daha az kilo alabilir ikisi de normaldir diyor doktorlar ama. Sonuçta aç bırakmıyorsun reflü var sebep o. İnşallah o da bu ay geçer belki.

sen mama vermiyor muydun
ya nerde yanlış yapiyoruz
benim kız kilo almaya müsait demekki kilolu doğduğuna göre sütümüzde mi sorun var ya kafa patlatiyorum ama yok yani
okumadığım makale v.s. kalmadi
Mama az veriyordum günde 1 kere 2 ölçek filan hatta bi ara tamamen bırakmıştım. Sizde reflü var sebep direk o, hiç sütünden filan şüphe etme yani. Senin bebişin az az sık sık beslenmesi ve mümkün olduğunca yatar pozisyonda kalmaması lazım başka yapacak bişey yok

dün fakultedeydim ve uzunca kaldım neyse babasina da mama ver dedim reflü maması
az da bi süt biraktim 60cc
deep freez dolu sütle
kuzum mama yi kabul etmemis uyumuş durmuş ben olmayınca
gelince bi sevindi emdi emdi kustu bizim de keyfimiz emip kusmak marti yaaa
neyse babamız 60cc vermiş tamam
onca saat çocuğa mama yemiyo bari süt çıkarayım yok
yok yani nasıl üzüldüm

Gece uyuduktan sonra 5 saat kesintisiz uyıyor onda sorunumuz yok . İlk uykuya dalış problem gündüzde sallaya sallaya 2 saat zor uyuyor

Hayır 6.ayda doğum kilosunu 2ye katlamış olmaları gerekiyor diye biliyorum. Doktorumuz da öyle söylemişti

inan nasıl bir korku sebebi o bana çocuk artik düz zemin istiyor ama yok korkudan sadece yanindayken koyuyorum onundisinda hep ana kucaginda ya da yastik var altinda

Ahhh bu erkekler kimsi tıka basa yedirir kimisi aç bırakır ortaları yok yazık kuzuma ya.

Şu an kaç kilosunuz? Bebeklerde doktorlar bir yaşında doğum ağırlığının 3 katı olmasını bekliyor. Kusması etkiliyordur. Kilolu doğmuşta olsa aylık 800 gram gayet güzel. Sütünün kaliteli olmadığını düşünme ama alerji ile ilgiliyse destek olarak özel mamalar dan başlayabilirsin belki. Alerji doktoru bana da söyledi ilerleyen aylarda sıkıntı yaşarsanız raporlu mama yazarım dedi. Lütfen canını sıkma.

6400 canim
4050 doğdu
dün kabul etmemis şunu

Eklentiler

• 15768360316865493575935622249282.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 28
Gece uyuduktan sonra 5 saat kesintisiz uyıyor onda sorunumuz yok . İlk uykuya dalış problem gündüzde sallaya sallaya 2 saat zor uyuyor
Sen uyanma saatini biraz öne çek 9 gibi mesela severek uyandır. Gündüz de 3 kere uzun uyku yapmasını sağlamayı dene bakalım bi, biz de faydası oldu gibi size de olur inşallah. Gece 10-12 saat gündüz de toplam 4-5 saat uymaları gerekiyormuş.

o zaman geliriz ins.
hemen. hesap mak. cikaralim
3 ay var
2600 aldirmam lazim
boyle de insan yetistirilir mi ya keske bişey bilmesek
Aynen ya, kurbanlık koyun yetiştiriyoruz doktora az kilo almasının gelişimsel açıdan zararı olur mu dedim yok dedi sadece kilo değil kafa ölçüsü, boyu vs de önemli dedi. Kiloya bebek aç kalmış olmasın diye bakıyoruz dedi.

Tamam deneyeyim inşallah uyut

Artık öyle yapayım . Gece uyumayınca bende uyuyorum onunla 11 e kadar erken uyandırmayı deneyeyim

Artık öyle yapayım . Gece uyumayınca bende uyuyorum onunla 11 e kadar erken uyandırmayı deneyeyim
İşin en zor kısmı o zaten ahh ahh ne zaman şöyle saatlerce uyuyabileceğiz acaba. Uyku danışmanları akşam 8 de uyutup sabah 7 de kaldırın diyor ama benim gözüm onu hiç yemedi bizim uyku saatleri akşam 9-10 sabah 8-9 arası. Tabi benim gece yatmam 12-1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…