O kadar uzun sürse bile hergün sıkıntılı olmazlar bencemorcivertkedi ShinSeGi kızlar bize de geldi atak
Gündüz bir tık normal de akşam ağlama krizleri ile zor uykuya geçiş
Ve saat kurmuş gibi 1,5-2 saate uyanıyor
Ben şok oldum ilk gün yine aynısını yaptı bu gece de
Zaten uyduğumuz iki gram uyku onu da böldük yani 3gecedir
O atak programında çok uzun bahşediyor ya kalan gün 23
İnanmamayı tercih ediyorum
Geçecek inşallah dimi
Tabi cnm hala kullanıyorumYenidoğan aparatını kullandın mı peki
6 aydan kücük cocuklara veriliyormuki öyle seyleruyku saatini erkene çekmek istiyorum gece 2 den önce uyumuyor sabah kalkmak bilmiyo . Yılbaşında işe başlayacağım iznim bitiyor . Bir türlü düzene oturtamadık . Memeyi düzgün emmiyor 3 dk emiyo yavaş gelmeye başlayınca koyameti koparıyor mamayı akşam uykusundan önce veriyorum o yüzden gece uyku arasında uyanınca güzel emiyor onda sıkıntı yok. Ne yaptıysam erken uyutamıyorum . Gündüzleride yarımşar saat uyuyo
Altını değiştirip uyku tulumunu giydiriyorum 9'a doğru. Mamasını içiyor. Peşinden uyuduğu odaya götürüyorum loş ışıkta emziriyorum. Memeyi bırakıp biraz daha kolumda uyuduktan sonra yerine yatırıyorum. Hafif sallıyorum iyice dalsın diye. Uykum varsa ben de yatıyorum mırıldandıkça yattığım yerden beşiğini sallıyorum. Yorgun değilsem biraz kalıyorum yanında, uyanır gibi olduğunda yine hafif hafif sallıyorum, dalıyor sonunda. Bebekler uyku döngülerinde tekrar uykuya dönmeyi bilmediklerinden uyanabiliyorlar, buna fırsat vermemek için hafif sallıyorum, bazen kendi haline bırakıyorum, az az mırıldanıp uykuya dönüyor. Ama mırıldanmalar uyanacak sinyali verirse sallıyorum beşiği hafiften.uyku saatini erkene çekmek istiyorum gece 2 den önce uyumuyor sabah kalkmak bilmiyo . Yılbaşında işe başlayacağım iznim bitiyor . Bir türlü düzene oturtamadık . Memeyi düzgün emmiyor 3 dk emiyo yavaş gelmeye başlayınca koyameti koparıyor mamayı akşam uykusundan önce veriyorum o yüzden gece uyku arasında uyanınca güzel emiyor onda sıkıntı yok. Ne yaptıysam erken uyutamıyorum . Gündüzleride yarımşar saat uyuyo
Bizim de uyku sorunu var. Ben gündüz en geç 2 saatte bir muhakkak uyutuyorum ama sallaya sallayauyku saatini erkene çekmek istiyorum gece 2 den önce uyumuyor sabah kalkmak bilmiyo . Yılbaşında işe başlayacağım iznim bitiyor . Bir türlü düzene oturtamadık . Memeyi düzgün emmiyor 3 dk emiyo yavaş gelmeye başlayınca koyameti koparıyor mamayı akşam uykusundan önce veriyorum o yüzden gece uyku arasında uyanınca güzel emiyor onda sıkıntı yok. Ne yaptıysam erken uyutamıyorum . Gündüzleride yarımşar saat uyuyo
Hipp de falan 1. Hafta dan itibaren yazıyor6 aydan kücük cocuklara veriliyormuki öyle seyler
Ne yalan söyleyeyim uyumuyorsa bende emzirdigim icin oturtamıyorum ama arabada mutlaka bulunduruyoruz
108tl cezası varmıs üstüne 10 ceza puanı
150boy altı 36kg ya kadar zorunluymus
Baktımda simdi haberin olsun :)
Şuan bizim bebişte uyku açlıktan bile önemli uykusu varsa ağlayıp duruyorShinSeGi morcivertkedi aynen en azından ilk uykusu bi 5saat falandı bana da koydu valla
Bi de dediğiniz gibi bölük pörçük uyuduğu için herhalde gündüz de bi değişik geçiyor tam uykusunu alamıyor
Ve akşam olduğunda kıyamet kopuyor
Şu an anladım akşamki krizi
Neredeyse ben de ağlayacaktım bi yeri mi ağrıyor bez değişirken acıttım mı gündüz üşüttüm mü herşeyi düşündüm, ağlamaktan emmedi bile düzgün
Demek yorgunluktan
Geçecek inşallah ya
Aslında 3 ayda 2400 gram gayet iyi canım ay başına 800 gram eder. Zaten aylık almaları gereken en az kilo 500 gram en fazla 1kg. Kilosuna hiç üzülme Ama kusması gerçekten üzücü, çok zordur kıyamamçok üzgünüm
3 aylık olduk toplam aldığımız kilo 2400gr
kusmasi çok kötü reflü ilacını hep vermek istemiyorum sonuçta ilaç
çok üzgünüm
Sen bi kullan o zaman işe yararsa bende alayım malum uyumayan kızım varHipp de falan 1. Hafta dan itibaren yazıyor
Totale mi bakıyorlarçok üzgünüm
Bi dünya tipi var oto koltuklarının belki biraz daha büyükler icin düz koltuga daha yapısık modelide vardır bilemedim11_12 yaşa kadar oturmazlar ki oto koltuğunda 150 cm boya gelinceye kadar desene arka onlara kapatılacak okadar olduğunu bilmiyordum 5 yaş diye aklımda kalmış. Oto koltuğu çok gerekli birşey cezası olmasa bile 3 gün ablamlara gittim onun arabasında kizim çok rahat olmadı koltuk olmayınca dönerken sağa sola kaydı tehlikeli bide
Bizim son ay aldığımız kilo az olunca doktor totale bakıp idare eder dedi rahatlattı biziTotale mi bakıyorlar
Son ay kac gr almıs
Denedim uyumuyor . Yarım saat sonra bıdır bıdır konuşmaya başlıyor. Meme de uyumuyor anca gece uyku arasında 9-10 gibi gece uykusuna yatsa yetecek gece 1-2 gibi uyuyor ondada artık uyumazsa arabayla çıkıp uyutuyoruz. Sabah 11 den önce uyanmıyorAltını değiştirip uyku tulumunu giydiriyorum 9'a doğru. Mamasını içiyor. Peşinden uyuduğu odaya götürüyorum loş ışıkta emziriyorum. Memeyi bırakıp biraz daha kolumda uyuduktan sonra yerine yatırıyorum. Hafif sallıyorum iyice dalsın diye. Uykum varsa ben de yatıyorum mırıldandıkça yattığım yerden beşiğini sallıyorum. Yorgun değilsem biraz kalıyorum yanında, uyanır gibi olduğunda yine hafif hafif sallıyorum, dalıyor sonunda. Bebekler uyku döngülerinde tekrar uykuya dönmeyi bilmediklerinden uyanabiliyorlar, buna fırsat vermemek için hafif sallıyorum, bazen kendi haline bırakıyorum, az az mırıldanıp uykuya dönüyor. Ama mırıldanmalar uyanacak sinyali verirse sallıyorum beşiği hafiften.
canim işte bi de o var biz büyük doğduk yani kendi orantısına göre tam 1 kg geride2400 iyi değil mi? Aylık 800 Gr gayet iyi aslında bizimde 3 ayda 2600 du bide biz küçük doğduk düşün hala çok minigiz
Sen gündüz 2 saatte bir salla sallaya bile olsa zorla uyut, en az 1 saatlik 3 gündüz uykusu yaptır 6dan sonra uyutma akşamda 8-9 gibi yine sallaya sallaya bile olsa zorla uyut. Uayndıkça geri salla. Bi dene bak. Gündüz uykusunu alınca akşam uykuya daha rahat geçiyorlar sanki.Denedim uyumuyor . Yarım saat sonra bıdır bıdır konuşmaya başlıyor. Meme de uyumuyor anca gece uyku arasında 9-10 gibi gece uykusuna yatsa yetecek gece 1-2 gibi uyuyor ondada artık uyumazsa arabayla çıkıp uyutuyoruz. Sabah 11 den önce uyanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?