inşaallah canim korkudan uyurken de gözüm kulağım hep onda sosyal hayatimiz da olmuyo böyle olunca bi yere gitsem hep kusma halindeyiz üst değiştir arkasından koltuk yer v.s. sil
3 ay sonu 7400 olmalıydı güya percentile göre 4. ayin sonunda doğum kilosunun 2 katıydı sanırım olmali ama mümkün değil
8100 olması
her çocuk kendi iç bütünlüğünde ama gel gör ki kusmaktan bi hal oluyoruz ya da sütüm kaliteli değil
diyeti de bırakıyorum baydı artık
Peki doktor mu dedi az diye? Ben kilolu bebek içinde 800 Gr mi iyi biliyordum. Tabi sen başlangıç kiloya göre degerlendiriyorsun ama genede kötü değil 3 aylık çoğu bebekten öndedir gene.valla bu persentil işi kafa karıştırıcı 5. Ayda doğum kilosu ikiye katlamalı ozaman 2 kilo doğan bebek 4 kilo olsa 5. Ayda normal kabul edilecek oysa yeni doğanlar o kiloda olabiliyor. Bu konuda benimde çok canım sıkkın aslında kilo alımının başlangıç kiloya göre iyi ama ortalamanın altındayız maalesef kaynanagil görse gene sutu yaramamış muhabbeti yapicaklar
Yok astronota henüz gecmedik
Polar mı peluş mu nedir bi tulumu var onu giydiriyorum
Online oldugunda haberleşelim koyayım görüntüsünü:)
Solomomın dış montunuda aldım ben dısarda sadece ona giydiriyorsun
Peki doktor mu dedi az diye? Ben kilolu bebek içinde 800 Gr mi iyi biliyordum. Tabi sen başlangıç kiloya göre degerlendiriyorsun ama genede kötü değil 3 aylık çoğu bebekten öndedir gene.valla bu persentil işi kafa karıştırıcı 5. Ayda doğum kilosu ikiye katlamalı ozaman 2 kilo doğan bebek 4 kilo olsa 5. Ayda normal kabul edilecek oysa yeni doğanlar o kiloda olabiliyor. Bu konuda benimde çok canım sıkkın aslında kilo alımının başlangıç kiloya göre iyi ama ortalamanın altındayız maalesef kaynanagil görse gene sutu yaramamış muhabbeti yapicaklar
kaynanalar bi enteresan
canim doğum kilosu baş cevresi olcumu ve boy ölçümü kıstas doktora göre ayda alınması gerekn miktar tamam olduğu için herhangi bişey demiyorlar ne diyebilirki
ilaç verdi ben kullanmiyorum ayni kişi ye de gitmedim
uyku saatini erkene çekmek istiyorum gece 2 den önce uyumuyor sabah kalkmak bilmiyo . Yılbaşında işe başlayacağım iznim bitiyor . Bir türlü düzene oturtamadık . Memeyi düzgün emmiyor 3 dk emiyo yavaş gelmeye başlayınca koyameti koparıyor mamayı akşam uykusundan önce veriyorum o yüzden gece uyku arasında uyanınca güzel emiyor onda sıkıntı yok. Ne yaptıysam erken uyutamıyorum . Gündüzleride yarımşar saat uyuyo
Valla benimki katlamadi. Gayet de 400 gram aldi 4. Ayda. Az am ne yapayim. Ebe en az 10 15 dk emzir diyor ama en fazla 5 dk emiyor. Biberonla da versem ayni.
Kizlar biz kucuk dogduk. 2930 gr. 3. Ayda biz iki katini gecmistik. Ama kendi kategorisinde ortalama olculerde. Onemli olan ortalamaya gore nerede oldugu mu, kendi kilosuna gore ne kadar aldigi mi?
Valla benimki katlamadi. Gayet de 400 gram aldi 4. Ayda. Az am ne yapayim. Ebe en az 10 15 dk emzir diyor ama en fazla 5 dk emiyor. Biberonla da versem ayni.
Kizlar biz kucuk dogduk. 2930 gr. 3. Ayda biz iki katini gecmistik. Ama kendi kategorisinde ortalama olculerde. Onemli olan ortalamaya gore nerede oldugu mu, kendi kilosuna gore ne kadar aldigi mi?
Bizim doktor hic öyle üc katı bes katı bişey demedi
1000-950-520 gr gibi gitti kilo alımı son ay az aldıgı icin mamaya basla dedi ama onada baslayamadım icmiyor cunku
1000-950-520 gr gibi gitti kilo alımı son ay az aldıgı icin mamaya basla dedi ama onada baslayamadım icmiyor cunku
Toplam kilosu ne? Biz 1340, 1370, 800 aldik. Ama belki toplamda aynidir seninkiyle. Erkeklerin ortalamasi biraz daha yuksek aya gore. Bence de bu kat olayi sacma. Ortalamaya ne kadar yakin oldugu daha anlamli sanki.
Toplam kilosu ne? Biz 1340, 1370, 800 aldik. Ama belki toplamda aynidir seninkiyle. Erkeklerin ortalamasi biraz daha yuksek aya gore. Bence de bu kat olayi sacma. Ortalamaya ne kadar yakin oldugu daha anlamli sanki.
Ay bi de 2018 eylul anneleri topigine baktim. 1 yasinda 7.5 kilo olan da var. 9-10 kilo diyen gordum. Yani kilo alimi cok yavasliyor demek ki. Bazi ay hic kilo almayan varmis. Genel sagliginin nasil oldugu onemli. Bence rakamlara ve hesaplara cok takilmayalim.