Bence reflüye bağlı büyüdükçe de reflüsü geçecektir. Çok kusuyor diyorsun bak ona rağmen kilo alıyor çok şükür. İnşallah reflüsü tez vakitte geçer
inşaallah canim korkudan uyurken de gözüm kulağım hep onda sosyal hayatimiz da olmuyo böyle olunca bi yere gitsem hep kusma halindeyiz üst değiştir arkasından koltuk yer v.s. sil

Reflü icin gaviscon kullansana bizde baya işe yaramıstı

canim işte bi de o var biz büyük doğduk yani kendi orantısına göre tam 1 kg geride
3. ayda olması gereken yerden

Peki doktor mu dedi az diye? Ben kilolu bebek içinde 800 Gr mi iyi biliyordum. Tabi sen başlangıç kiloya göre degerlendiriyorsun ama genede kötü değil 3 aylık çoğu bebekten öndedir gene.valla bu persentil işi kafa karıştırıcı 5. Ayda doğum kilosu ikiye katlamalı ozaman 2 kilo doğan bebek 4 kilo olsa 5. Ayda normal kabul edilecek oysa yeni doğanlar o kiloda olabiliyor. Bu konuda benimde çok canım sıkkın aslında kilo alımının başlangıç kiloya göre iyi ama ortalamanın altındayız maalesef kaynanagil görse gene sutu yaramamış muhabbeti yapicaklar

Bizimki de 6 kg olmuş ☺ Ben de solomom almayı istiyorum ama bir de astronot tulum almalıyım di mi, kıyafetinin üstüne mi giydiriyorsun astronotu?
Yok astronota henüz gecmedik
Polar mı peluş mu nedir bi tulumu var onu giydiriyorum
Online oldugunda haberleşelim koyayım görüntüsünü:)
Solomomın dış montunuda aldım ben dısarda sadece ona giydiriyorsun

kaynanalar bi enteresan
canim doğum kilosu baş cevresi olcumu ve boy ölçümü kıstas doktora göre ayda alınması gerekn miktar tamam olduğu için herhangi bişey demiyorlar ne diyebilirki
ilaç verdi ben kullanmiyorum ayni kişi ye de gitmedim

Youtube dan takip ettiğim doktor 4.ayda doğum kilosunu ikiye katlaması gerekir diyodu bana da mantıklı geldi ama olcak mı bakalım

Ayyynısı. Bizimki yalnız 2 değil 3te uyuyor :))) 9,5 gibi de uyanıyor. Tabi arada 1,5 2 saatte bir acıkıyor

Youtube dan takip ettiğim doktor 4.ayda doğum kilosunu ikiye katlaması gerekir diyodu bana da mantıklı geldi ama olcak mı bakalım
Valla benimki katlamadi. Gayet de 400 gram aldi 4. Ayda. Az am ne yapayim. Ebe en az 10 15 dk emzir diyor ama en fazla 5 dk emiyor. Biberonla da versem ayni.

Bu mantıga göre 1.5kg alması lazım bıdıgımın
Hadi bakalım 3haftada alabilecekmiyiz
Kizlar biz kucuk dogduk. 2930 gr. 3. Ayda biz iki katini gecmistik. Ama kendi kategorisinde ortalama olculerde. Onemli olan ortalamaya gore nerede oldugu mu, kendi kilosuna gore ne kadar aldigi mi?

Kizlar biz kucuk dogduk. 2930 gr. 3. Ayda biz iki katini gecmistik. Ama kendi kategorisinde ortalama olculerde. Onemli olan ortalamaya gore nerede oldugu mu, kendi kilosuna gore ne kadar aldigi mi?
Bizim doktor hic öyle üc katı bes katı bişey demedi
1000-950-520 gr gibi gitti kilo alımı son ay az aldıgı icin mamaya basla dedi ama onada baslayamadım icmiyor cunku

1000-950-520 gr gibi gitti kilo alımı son ay az aldıgı icin mamaya basla dedi ama onada baslayamadım icmiyor cunku
Toplam kilosu ne? Biz 1340, 1370, 800 aldik. Ama belki toplamda aynidir seninkiyle. Erkeklerin ortalamasi biraz daha yuksek aya gore. Bence de bu kat olayi sacma. Ortalamaya ne kadar yakin oldugu daha anlamli sanki.

Toplam kilosu ne? Biz 1340, 1370, 800 aldik. Ama belki toplamda aynidir seninkiyle. Erkeklerin ortalamasi biraz daha yuksek aya gore. Bence de bu kat olayi sacma. Ortalamaya ne kadar yakin oldugu daha anlamli sanki.
Hastaneden cıkış kilosu 3400 gibi bişeydi onu baz alıyorum tamamen 6kgdur su anda

Ay bi de 2018 eylul anneleri topigine baktim. 1 yasinda 7.5 kilo olan da var. 9-10 kilo diyen gordum. Yani kilo alimi cok yavasliyor demek ki. Bazi ay hic kilo almayan varmis. Genel sagliginin nasil oldugu onemli. Bence rakamlara ve hesaplara cok takilmayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…