11 ay da güzel rakam
inşaallah bulursun canım
2 yil da alırsın devletteysen
almazsak zaten bakıcılar yiycek paramizi anlamsiz olucak
çünkü ailenden birisi yoksa bakıcı kres v.s. de zor...
Devletteyim de 2 yıl ücretsiz bütçeyi zorlayabilir en geç bir yasinda donerim. Tabi dediğin gibi bakici ücreti ne kadar olur bakmak lazim. Şimdiden araştırıyorum iyi biri var mı diye birine güvenmek de çok zor

Canim cok oldu takip edemedim son durumu bilmiyorum. Yavas yavas okuyorumbakalim insallah gelirim son sayfalara. Ben de bir sey demek istedim. Benim esim de ofis ortaminda calisiyor. Yine evli baska bir arkadasiyle beraber bir kizdan bahsederdi hep. O kiz cok zeki ya o kiz cok super erkek muhabbeti yapiyo ya vs diyerek. Daha kizi tanimadan gicik oldum ben de. Sonra tanistim kizla baktim cok rahat, daha benimle yeni tanismasina ragmen cok samimi konusuor, esimle de oyle samimi konusuyor fln.. ofiste yakin olduklariyla whatsapp grubu kurmuslar hepsi erkek bi de bu kiz var. Arada bazilari abuk subuk erkek muhabbeti yapiyor. Bu kiz da katiliyodu o muhabbetlere. Daha da gicik oluyodum. Sonra ogrendim ki o gruptakilerden baska bi erkekle sevgiliymis meger. Uani kizin gercekten karakteri rahatmis. Bu iliskilerini ogrenmeden diyordum bse olmasa boyle hissetmem vs diye ama yanilmisim o zamanlar esim de artik bana o kizla olan muhabbetlerini fln anlatmiyordu kiziyorum diye. Simdi ben de rahatladim ya yine anlatmaya basladi. Demem o ki sen esine guven ve bunu ona hissettir. Surekli de kizla ilgili bir sey deme. Hani esegin aklina karpuz kabugu sokma denir ya o misal.. belki de benim ornek gibi kizin sevgilisi vs vardır ve kiz cidden rahattir. Tabi yine esin bilsin onunla cok samimi olursa seni kaybedecegini.. cok mu karisik yazdim

Alerji doktoruna gitmedim ben 1 haftadir güzel gidiyordu kakası dün 2 kez kanlı mukuslu yaptı yine canım çok sıkıldı değişik olarak çiğköfte yedim o mu yaptı anlamadım. Kafam çok karışık bu konuda bir doktora sorduk dediki kızarıklık ve ateşi yoksa kan olabilir kafaya takmayın dedi başka bir doktor diyet yapılsın diyor ne ye inancagimi şaşırdım

çok zor hemde istanbul sa
temizlikçi bile sorun oluyorki
en başta kameranı kurdur çok tutmuyor bebek icin de şart bana kalirsa

tecrübeli arkadaslar guzel dediler
karpuz kabuğu olayi erkeklerin geneli için geçerli bence
oralara hiç basmamak geriden takip ve havalandirmamak en iyisi gibi
ben de çok merak ettim sesin de çıkmıyor iyi misin kuzum E Elwing6

Hijyenik olmasi acisindan 1 ay sonra degistirin yaziyor uzerinde emziklerin ama bilemedim

çok zor hemde istanbul sa
temizlikçi bile sorun oluyorki
en başta kameranı kurdur çok tutmuyor bebek icin de şart bana kalirsa
Afyondayim ben küçük yerde de bakıcı bulmak zor oluyo. Kesinlikle bakıcı için kamera şart. Sen de çalışıyordun dimi işe ne zaman doneceksin?

O kadar yaşlı da değil canım, benim kv'ye göre genç sayılır hatta. Yaşa da bakmıyor kişilik meselesi galiba, baskın karakter.

Canım sen bunu netin üstüne giydiriyordun günlük kıyafetlerinin üstüne mi?

Canım bence bir alerji doktoruna git. Kakada kan besin alerjisi belirtisi. Süt alerjisi olabilir. Çok sıkı diyet yapman lazım. Yediğin çiğ köfte hazırsa belki içindeki bir şey etkilemiştir. Bazı markalar az miktar olsa bile ceviz falan koyuyor belki ondan olabilir. Bence bir süre hazır gıda yeme.

Diyet yap. Ben faydasini cok gordum. Bizde egzamalar problemdi. Yaklasik 1 aylik diyet ile gecti. Sucluyu da buldum. Yogurdu denedim kizariklik artmadi. Yalniz 1 gun denemekle olmuyor doktorun dedigi gibi 1 hafta yogurt denedim artmadi. 3 gündür yogurtla yaptigim keke yumurta ekledim bastan bisey yoktu. 3. Gun kizarmaya basladi yanaklar. Emin olmak icin 1 haftaya tamamlayacagim.

Kizlar dis kasima aldim sulu olanlardan. Bebedor marka. Carrefourdan. 20 luradan 7 luraya dusmus. Geometrik sekillerden olusan bir halka seklinde. Oglum cok sevdi. Bazen emmeye calisiyo bazen isiriyor. Koluna bilezik gibi de takiyor arada.
Cogugumun sansina pembe yalniz. Tek kalmis diye pembe falan demedim aldim. Atronotu da pembe. Kiz zannediyorlar ama sicacik geziyoruz disarda. Ici polarli astronotumuz da var ama o cok terletiyor.

Bizim astronot da lcw nin kız astronotu ama daha güzeldi ben de oğluşuma öyle aldım

Günaydın citcitli body hangisini kullanıyorsunuz?Şu an 6 aylıklar sıkıyor.6-9cok rahat oluyor.Panolino hediye gelmişti onun kalıbı çok iyiydi ve çekme yapmadı.Hediye gelenler hep çıktığı için olmuyor 1 yaş olanlar bile.Cekmeyen bodyler hangileri fikir edinmek istedim.Hellobaby çekiyor mu hiç kullanmamıştım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…