Günaydın... Bizim tüm bodyler hellobaby. İç bodyleri... Biz şu an 9 aylık giyiyoruz. Tam geliyor. Ama 15 gün sonra 1 yaş bodylerine geçeriz muhtemelen. Boyumuz 70cm civarında tahminen. Alacaksan 1 yaş al. Genelde mağazalarda 1 yaş bulmak zor oluyor. İnternet sitelerinden alabilirsin. 3 ay ve 6 aylık en az 40 tane bodyimiz var. Bu kadar çabuk buyuyeceklerini bilseydim hep 9 ay 1 yaş body alırdım valla. Hiç 9 aylık alma. Biraz büyük olsa bile 1 yaş al derim...

Keşke benimkide 9-10 da uyusa
Naptınız bu gece? Benim ki 9 da uyudu amaaaaa gece 11de, 1de, 2de, 3de,5 de kalktı emdi uyudu sonra 6 da kalktı zorla 7 de uyuttum 9 da artık kesin kalkışı yaptı. O gülücükler atıyor ben zombi mod 4.ay uyku gerilemesi oluyormuş, bazılarında alışkanlık olarak kalıyormuş, inşallah bizde alışkanlık olmaz

Benim anneannem melek gibi kadındır ama biraz unutkanlık var, ne zaman görüşsek sürekli bana emzir şu çocuğu kaç saattir emzirmiyorsun diyip duruyor emzirdiğimi unutuyor, biz geleli kaç saat oldu hiç emzirmedi çocuğu, çocuk aç diye anneme söylüyormuş hadi yaşlıdır kırılmasın gönlü olsun diye saat başı emziriyorum o varken. Yaşlılar bi alem.

P Pekmutlu ayyy demeyin kizlar oyleyse coktan girmistir o kabuk cunku baya takinyiliyimmm..duzceye geldik..diger arkadasi msj atmis asliyla hicbiryere gidilmezmis beni darliyo diye esim gitmedi tabiki teyzemlerde annemleyiz..bugunde donecegiz aramiz daha iyi ben yaklasimlarimi duzelttim neredeyse dokunmuyordum bile surekli kiziyordim simdi eskisi gibi davraniyorum.. o da cok ilimli tabii o sekilde yaklasinca..hassasiyetlerini anladim dedi olayim o kiz degil baska birime gec yine boyle lakayt hareketler goreyim diye rahatsizlik duyarim,o kizi kiskanmis gibi gorunmekten cok rahatsizlik duyuyorum dedim cidden paçozistan yani birak tunali bebegi olmaasini neyse iyiiz kizlar bakalim yeni bir firtina uzun sure kopmaz kopsada esimin cildirdiinda ne hale geldigini gordum sanirim azicik korktum

Sizleer nasilsiniz

Bence kendi kilosuna göre olan gelişi önemli yoksa 2000 kilo bile doğan bebekler var nasıl yakalasınlar ortalamayı filan.
Bi de canim bak benimki kilo aliyor ama boyu ortalamanin az alti. Babasi da ben de kisa degiliz halbuki. Gottik oglum diye seviyorum napiim, cok sukur sagligi yerinde. Elbet boya da verecektir. Her bebek farkli gelisim gosteriyor. Rakamlara cok takilarak kendimizi uzmeyelim.

Aaa bu da simdiki derdimiz mi! Uyku gerilemesi de ne? Insallah bize ugramaz.

Benim oglum kisa ama gecende 1 yas bodysi giydirdim, hic de buyuk olmadi. Rahat oldu hatta. Ben de ileride giydiririm dedigim bodyleri simdiden kullanmaya basladim. 1 yas diye olmaz diye dusunuyordum ama 1 yasi beklesem kucuk olacaklardi demek ki.

Degisir. Benim yegenim ilk dogdugunda tam babasiydi. Simdi 2.5 yasinda, ayni annesi. Benim oglum da babasinin aynisi. Allah'tan yakisikli kocam var degissin istemem.

Benim oglum kisa ama gecende 1 yas bodysi giydirdim, hic de buyuk olmadi. Rahat oldu hatta. Ben de ileride giydiririm dedigim bodyleri simdiden kullanmaya basladim. 1 yas diye olmaz diye dusunuyordum ama 1 yasi beklesem kucuk olacaklardi demek ki.
Bu beden mevzularıni anlamış değilim. 3 aylık bodylerini çok az giyebildi. Giyemedigimiz 5 6 tulumu falan var. Gözüme büyük gelip giydirdigimde bacağını kastı. Ne de severek almıştım özellikle 2 tanesini. Hurclanip kalkacak bir dünya giysisi var şimdiden. Bebeğin yediği helal giydiği haram derlerdi anlamazdım. Şimdi anlıyorum. Ucuz da değiller ki en ucuz tulum 50 lira

Ben de ay ay cekmece yapmistim. Gecende (2,5 aylikken) 6 aylik cekmecesine bakayim dedim. Bir de baktim 2 tane pijama tulumu giydirmezsem kuculecek. 1 aydir kullaniyoruz. Kollari kisaldi bile. 6 ay'i beklesem hayatta olmaz. Bir de 6 aylik bir dis giysi almistim hamileyken. Dusunememisim o zaman. Dis giysiler zaten baska giysilerin uzerine zor geciyor. Bir kere cocugu zorlayarak giydirdim resmen. Cok severek almistim ama hava hem cok sogumadi hem de artik olmaz diye giydiremiyorum. Yeni mont almam lazim bu kis icin. Artik ihtiyac oldukca almaya karar verdim. Onceden fazla fazla almicam. Baskalarindan da cok hediye geldi. Cogu sey bir kere kullaninca tekrar sira gelene kadar kuculdu. Artik ara ara surekli cekmecelere de bakiyorum ne var ne yok diye.

Oglumun montu da bu altina tek kat giydiriyorum ustune de bunu ohhh mis terliyor bile. Kanguruyu da bununla kullaniyorum ustune hic baska bir sey de almiyorum. Astronotlar icin kucukler daha biraz daha ele avuca gelsinler oyle gecicem astronota 1 aya falan

Astronot varken kanguru oluyor mu? Taktım kanguruyaşimdi de bir bebek mağazası müdürü kanguru önermiyorum dedi
Kanguruyla bebegi giyince patikli tulum patikli alt vs onerilmiyor bacaklarini kasmasin diye. Kullanacaksan da 1 beden buyuk olsun giydirecegin alt. Ben kullaniyorum kanguru. Kisa sureli bir yere cikacaksam hele kolaylik oluyo araba her zaman olmuyo

Gece rezeneyle kimyon çayı verdim bi tatlı kaşığı 12 gibi uyudu bilmiyorum onun etkisi varmı.sabah 7 ye doğru uyandı emdi uyudu 9 buçukta uyandı emdi uyudu 11 de zorla kendim uyandırdım . Sabah 8 gibi falan uyandırmayı denicem artık . Ama iyi geceler çayını gidip alacağım deneyeceğim onu.

9 da uyumuş en azından 11 e kadar bizimki uyumuyor ve çok zor daldırıyorum 12 de . Krize girerse kundak hop arabadayız 1 saat dolanıyoruz iyice dalana kadar son çare öyle uyuyor

Degisir. Benim yegenim ilk dogdugunda tam babasiydi. Simdi 2.5 yasinda, ayni annesi. Benim oglum da babasinin aynisi. Allah'tan yakisikli kocam var degissin istemem.

İşte buna ihtiyacım vardı ya babasına benzesin ama ilk kızımda okadar uzağa benzetiyolardi sinir oluyordum eşimin babaannesi yok eşimin halası kendi babannesine değil yani kayinpederi nannesine haliyle sinir olmustum. Şuan tam anlamıyla babası kızım cok guzeldir herkes durdurur sever hala. Bu bebeğimde kimse birşey demeden ben kaynanaya benzetiyorum eşimde kendi kız kardeşine hatta onun çocuklarına valla bozuluyorum ciddi kendime de kızıyorum ama elimde değil okadar acısını çektik gitti kimlere benzedi sıpainşallah değişir diye umut ediyorum

Hangi şehirde siniz? Bunla taşıması çok kolay bebisi ama astronot hiç sevmiyorum bende. İçini destekleyip onami dönsem bilmiyom

3 -6 ay kiyafetleri 3 aylik olunca kullanirim doye bekliyordum 3 aylik oldu bir baktim kuculmusler bodyleri 6-9 bile kucuk olmaya basladi 9 12 aliyorum hatta 1yas bile aldigim oldu beden mevzusu kesinlikle tırt buyuk almak lazim

Degisir daha ya. Kesin, cevremde cok ornek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…