Valla bende kaynanayi görünce gerceklerden kacamiyorum işte
Off cok kötü ya
Bende dogumdan bikaç ay önce ultrasondan bi kere cıktıgımızda kızımın alın yapsını kaynanamın sülalesinden gelen böyle kemikli bi yapıya benzetmişlerdi cok üzülmüştüm
Kendilerince cok güzel bişeymiş o ananeden anneye ordan torunlara ordan torun çocuklarına aktarılıcakmıs zaten ananeleride ne güzel kadınmıs falan filan bi dünya konusup seviniyorlardı bende cok üzülmüştüm benzeye benzeye koca kemikli alınmı benziyor diye
Cok sükür öyle dogmadı ultrasona benzemedi kızım

Yani usg fotosu bile korkuturken gerçeği düşün bide.Gerçekten sinir bozucu değil mi ama ya haksızlık bu hadi ilki öyle neden ikincide onlar yani hiç emek vermeyen insanlara valla bu hafta çok benzetiyom bende kendileri daha görmediler torunlarını oğulları foto gönderip duruyo onlarda karşılığında gorumcemim kucukluk fotoları valla catliycam ya neyse çok şükür sağlıklı kızım diyeyim nediyeyim şansıma diyom artik

Biz atlattik. Cok uzun surdu.ilac kullandim 5 gun. Dilindekiler hemem gecti ama yanak icleri gecmedi.cocuk doktoru karbonat onerdi. 1 su bardagi kaynamis sogumus suya 1 tatli kasigi karbonat koydum ve gazlı bezi parmagima doladim suya batirip ayzinda 1 tur cevirerek sildim. Internette de video var nasil sileceginle ilgili. Bastan ben de karbonata guvenememistim ama caresini onda buldum. 1 ay sonunda hic kalmadi.emzigini her sabah ve her aksam kaynar suda beklettim. Cidden ise yaradi.

Senin kaynanayi gondermen gelmis gecmis. Gitsin kendi evine.

2 3 günde geçip ilacı bırakırsan tekrarlıyormus. 7 10 gün falan kullanmak gerekmiş galiba. İnşallah tekrarlamiyordur
Doktor bize 5 gunden fazla kullanma demisti. Zaten bebek hemen puskurtuyordu ilaci. Ilac baya igrenc bisey. Karbonat en azindan yenen birsey diye dusunuyorum. 5 gunun sonunda ilaci biraktik. Tamamen gecirmedi zaten. Karbonatla sildim ben hep.

Resmen gözümde canlandı o teyzeler iyiki karismamissin aralarına hiç gerek yok. Ben de çok şaşırıyorum insan nasıl olur da karsimdakini uzebilirim diye düşünmeden konuşabilir. En iyisi böyle tiplerden uzak durmak

Psikologum ücretsiz kullancam zaten kendime hayrim yok şu aralar oğlumu da bırakıp çalışamam. Onbiraylık gibi baslicam işe bakıcı bulmam şart
11 ay da güzel rakam
inşaallah bulursun canım
2 yil da alırsın devletteysen
almazsak zaten bakıcılar yiycek paramizi anlamsiz olucak
çünkü ailenden birisi yoksa bakıcı kres v.s. de zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…