3 -6 ay kiyafetleri 3 aylik olunca kullanirim doye bekliyordum 3 aylik oldu bir baktim kuculmuslerbodyleri 6-9 bile kucuk olmaya basladi 9 12 aliyorum hatta 1yas bile aldigim oldu beden mevzusu kesinlikle tırt buyuk almak lazim
Degisir daha ya. Kesin, cevremde cok ornek var.
Seninki ne markaKanguruyla bebegi giyince patikli tulum patikli alt vs onerilmiyor bacaklarini kasmasin diye. Kullanacaksan da 1 beden buyuk olsun giydirecegin alt. Ben kullaniyorum kanguru. Kisa sureli bir yere cikacaksam hele kolaylik oluyo araba her zaman olmuyo
Hellobaby bence çok güzel yumuşak ve çekmiyorGünaydın citcitli body hangisini kullanıyorsunuz?Şu an 6 aylıklar sıkıyor.6-9cok rahat oluyor.Panolino hediye gelmişti onun kalıbı çok iyiydi ve çekme yapmadı.Hediye gelenler hep çıktığı için olmuyor 1 yaş olanlar bile.Cekmeyen bodyler hangileri fikir edinmek istedim.Hellobaby çekiyor mu hiç kullanmamıştım onu.
Hellobaby de çekiyor. Abiden okadar çok şey kalmış ki. Sürekli kusmasına rağmen Onların bile ayını giydiremeden rafa kalktı. Bir de çok yıkanmaktan fazla çekmiş şuan evde 9ay, dışarda 1yaş giydiriyorum. Abide Ek gıdada hepsi lekelenmişti o dönem için normal atlet alıcam. Çıtçıtları takmayı sevmiyorumGünaydın citcitli body hangisini kullanıyorsunuz?Şu an 6 aylıklar sıkıyor.6-9cok rahat oluyor.Panolino hediye gelmişti onun kalıbı çok iyiydi ve çekme yapmadı.Hediye gelenler hep çıktığı için olmuyor 1 yaş olanlar bile.Cekmeyen bodyler hangileri fikir edinmek istedim.Hellobaby çekiyor mu hiç kullanmamıştım onu.
Annem kv’min hoşuna gitsin diye sana benziyor dedi. O gün bugündür kimi görse kime benziyor diyip sırıtıyor, sorduğu kişiden sana benziyor yanıtını almak için. Halbuki göz rengini saymazsak tıpatıp benim bebekliğim. Göz rengi mavi kv’min eşimin ve bebeğimin.İşte buna ihtiyacım vardıya babasına benzesin ama ilk kızımda okadar uzağa benzetiyolardi sinir oluyordum eşimin babaannesi yok eşimin halası kendi babannesine değil yani kayinpederi nannesine haliyle sinir olmustum. Şuan tam anlamıyla babası kızım cok guzeldir herkes durdurur sever hala. Bu bebeğimde kimse birşey demeden ben kaynanaya benzetiyorum eşimde kendi kız kardeşine hatta onun çocuklarına valla bozuluyorum ciddi kendime de kızıyorum ama elimde değil okadar acısını çektik gitti kimlere benzedi sıpa inşallah değişir diye umut ediyorum
Evet hellobabyo bende cok sevdim bastan bu zamana kadar giydirdim 2tanesiniHellobaby bence çok güzel yumuşak ve çekmiyor
Ben de kullaniyorum, guzel ama bir iki tanesinin materyali polyester karisimli. Dikkat etmeden almisim. Son aldiklarim %100 pamuk. Alirken dikkat etmek gerekiyormus.Evet hellobabyo bende cok sevdim bastan bu zamana kadar giydirdim 2tanesini
Oyle tabi ki, amin.İnşallah inşallahboyle derkende Korkuyorum valla en önemlisi sağlık rabbim korusun kuzularimizi
evet ya küçük yerde sayiAfyondayim ben küçük yerde de bakıcı bulmak zor oluyo. Kesinlikle bakıcı için kamera şart. Sen de çalışıyordun dimi işe ne zaman doneceksin?
Hellobaby de çekiyor. Abiden okadar çok şey kalmış ki. Sürekli kusmasına rağmen Onların bile ayını giydiremeden rafa kalktı. Bir de çok yıkanmaktan fazla çekmiş şuan evde 9ay, dışarda 1yaş giydiriyorum. Abide Ek gıdada hepsi lekelenmişti o dönem için normal atlet alıcam. Çıtçıtları takmayı sevmiyorum
Annem kv’min hoşuna gitsin diye sana benziyor dedi. O gün bugündür kimi görse kime benziyor diyip sırıtıyor, sorduğu kişiden sana benziyor yanıtını almak için. Halbuki göz rengini saymazsak tıpatıp benim bebekliğim. Göz rengi mavi kv’min eşimin ve bebeğimin.
Büyük oğlum doğduğundan beri aynı babasıydı. Ana oğul çıktığımızda sizin mi diye soruyorlardı bana hiç benzemediği için. 2yaşından sonra bana daha çok benzemeye başladı.
Günaydın... Bizim tüm bodyler hellobaby. İç bodyleri... Biz şu an 9 aylık giyiyoruz. Tam geliyor. Ama 15 gün sonra 1 yaş bodylerine geçeriz muhtemelen. Boyumuz 70cm civarında tahminen. Alacaksan 1 yaş al. Genelde mağazalarda 1 yaş bulmak zor oluyor. İnternet sitelerinden alabilirsin. 3 ay ve 6 aylık en az 40 tane bodyimiz var. Bu kadar çabuk buyuyeceklerini bilseydim hep 9 ay 1 yaş body alırdım valla. Hiç 9 aylık alma. Biraz büyük olsa bile 1 yaş al derim...
KesinlikleBi de canim bak benimki kilo aliyor ama boyu ortalamanin az alti. Babasi da ben de kisa degiliz halbuki. Gottik oglum diye seviyorumnapiim, cok sukur sagligi yerinde. Elbet boya da verecektir. Her bebek farkli gelisim gosteriyor. Rakamlara cok takilarak kendimizi uzmeyelim.
Göz rengi döner mi arkadaşlar bizimki de yeşil ama 6 aya kadar döner diye duymuştum.Evet göz rengi çok değiştiriyor kiziminda mavi aynı babasının gözleri onun bakışı aslında yüzü ben ama gözler ağır basıyor.bizdr bu benzeme olayı çok döndü normalde hiç takilmazdim ilk kızım çok dikkat çekerdi kaynana birgün güzelliğini babadan almış dedi sende güzelsin ama bu babanın güzelliği dediöğün bugün gicigim bu benzeme isine. Gitti ikincide kaynana görümce karışımı oldu .sizin ikincide mi renkli gözlü?
İnşallah maddi sıkıntınız olmaz da kendin bakabilirsin. Öyle iyi anlıyorum ki seni bizde de bakabilecek kimse yok eşimin ailesi burada olmasına rağmen..evet ya küçük yerde sayi
istanbulda da güven
ben kismetse 2 yil sonra eğer maddi bir kriz yasamazsak inşaallah
kimsem yok zaten bakacak
ay çok geçmiş olsun. maalesef bu tarz aletleri uzağa kaldırmak gerekiyomus. şükür ki farkettiniz.Bugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Gece ufaklık uyumuyor hep böyle.uyusa bile mikir mikir.bende seste uyuyamam.goz kapalı olsa da sesleri duyarım.
Sabah eşim okula gitti.8 den 10 a kadar bebiş uyanıktı.Büyüklerim de evin içinde evziniyorlardi.Sonra kız tv izlemeye başladı,oğlan oyun kuruyor.Kizi cagirip duruyor gel oynayalım diye.10da bebisi uyuttum çok uyku basti beni ıçim geçecek kızı abinin yanına göndermedim bir arada kavgaya tutuşuyorlar.bende kızda bebiste salondayız.kanepeye kivrildim kızı da tembihledim sakın çıkma burdan 5 dk kestireyim.
Bir koku aldim fırladım ayağa oğlan tv bakıyor kız yok.kendimden şüphelendim ocakta birşey mu unuttum diye.muftaga bir gittim ki ne göreyim.
Bugün kızımın doğum günü idi.Babasi gelince pasta seçmeye gidecekti.Sabredememis sen kalk kutudan çakmak al.Mum bulama git mutfak komidininin üstündeki (akşam pide yaptirmistik 2-3 parça kalınca poşete koymuştum) pide poşetini yak.Alev alınca musluktan su taşıyip bardakla söndürmüş.sondurmeye çalışırken parmak ucu yanmış.
Duvar is,örtü yanmış .
Henüz 7 yaşında ve ben kızımın böyle birşey yapmayacağına emindim o kadar olgun bir çocuk.Ama adı üstünde çocuk!Verilmiş sadakamiz varmış.Butun bunlar 15 dk içinde olmuş.Beni niye çağırmadın diyorum kızarsın diye korktum diyor.Cok çok çok korktuk şimdi daha iyiyiz ama.
Pircici
-EarthLing-
Mavikelebek0134
Sagolun deneyim büyük olarak hellobaby.
Ben hm ve lcw almıştım.hm daha iyiydi lcden.
Panolino ilk kez kullandim sevdim onuda.6-9 yazmışım 9-12 olacaktı.erkek çocuğu olduğu için çok sıkı olsun istemiyorum ağ kısmı biraz bol kalsın. 18-24 alacağım da abartiyormuyum dedim kendi kendime.bizimki de 3 aylık kontrolde 67 cm cıktı.
Ben çok almamıştım kıyafet küçüldükçe alırım diye 6 aylık alt üstler tam oluyor.1 aya olmaz.1 yaş takımlar rahat oluyor.zaten bacaklar kısa beden kısmı uzun olduğu için altlar idare etsede üstler kısa kalıyor sizde de öyle mi?
Birde astronot 2 yaş alsam çok mu büyük kaçar ki.Seneye almak istemiyorum malum bizde 3 çocuk.birine birşey alınca diğerlerine de almak gerekiyor.
Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış allah korumus:/Bugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Gece ufaklık uyumuyor hep böyle.uyusa bile mikir mikir.bende seste uyuyamam.goz kapalı olsa da sesleri duyarım.
Sabah eşim okula gitti.8 den 10 a kadar bebiş uyanıktı.Büyüklerim de evin içinde evziniyorlardi.Sonra kız tv izlemeye başladı,oğlan oyun kuruyor.Kizi cagirip duruyor gel oynayalım diye.10da bebisi uyuttum çok uyku basti beni ıçim geçecek kızı abinin yanına göndermedim bir arada kavgaya tutuşuyorlar.bende kızda bebiste salondayız.kanepeye kivrildim kızı da tembihledim sakın çıkma burdan 5 dk kestireyim.
Bir koku aldim fırladım ayağa oğlan tv bakıyor kız yok.kendimden şüphelendim ocakta birşey mu unuttum diye.muftaga bir gittim ki ne göreyim.
Bugün kızımın doğum günü idi.Babasi gelince pasta seçmeye gidecekti.Sabredememis sen kalk kutudan çakmak al.Mum bulama git mutfak komidininin üstündeki (akşam pide yaptirmistik 2-3 parça kalınca poşete koymuştum) pide poşetini yak.Alev alınca musluktan su taşıyip bardakla söndürmüş.sondurmeye çalışırken parmak ucu yanmış.
Duvar is,örtü yanmış .
Henüz 7 yaşında ve ben kızımın böyle birşey yapmayacağına emindim o kadar olgun bir çocuk.Ama adı üstünde çocuk!Verilmiş sadakamiz varmış.Butun bunlar 15 dk içinde olmuş.Beni niye çağırmadın diyorum kızarsın diye korktum diyor.Cok çok çok korktuk şimdi daha iyiyiz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?