İnşallah bulursun rahatladım çok şükür ben galiba biraz da yavaş huyluyum ondan çok iyi oldu
tam içime de sinmiyor ama onun gelme saatini iple çekiyorum

Valla sadece babaya benzese bozulmuycam nedir ilkine amca dedediler ikinci hala kayınvalide bide 2 kızımda hatta kayinpederin annesine benzetiyolardi ikincide öyle olunca bozuluyom ya
Ne vok sevmişsin eşini :)
Öyle derler bizim oralarda kim daha cok sevilirse ona benzermiş bebek
Değişir ama ilerde
Dedeyle amca benzetmesi cok acımasız olmuş bu arada

Çok cici çok tatlı maşallah üşümez aslında ama ben sürekli disardayim Ankara ayazı bide gerçi havalar çok kotu gitmedi astronotta fazla geliyor gibi
Astronot varken kanguru oluyor mu? Taktım kanguruyaşimdi de bir bebek mağazası müdürü kanguru önermiyorum dedi

Ayy bu ne şirinlik yarabbim illaki kızlar minnoş oluyor öyküye kocamannnn maşallahh bizimki herif gibi ya minik minik bıyıkları var bildiğin
Allah razı olsun teyzesi
Ya o ayva tüyler dökülür ortaokula kadar rahatsınız
Ev işi diye anlaştık yemek bulaşık etrafı topluyor temizlik sil süpür akşama misaifr gelecekse pasta börek öyle şeyler.. bizim bi de kızımız var (kedimiz) hergün süpürge şart bize
Ooo hem cocuklu hem kedili ev
İyi bari ya cocukla tamamen sen ilgileniyorsun ne güzel

Ne vok sevmişsin eşini :)
Öyle derler bizim oralarda kim daha cok sevilirse ona benzermiş bebek
Değişir ama ilerde
Dedeyle amca benzetmesi cok acımasız olmuş bu arada

Eşimi çok sevdim onla büyüdüm çok doğru ama diğerleri için aynı şeyi diyemiycem kaynanimi görüyorum ya zaten bide çok kızgınım onlara ne aradılar ne sordular doğumdan sonra sipada gitti onlara benzedi iyimi

Astronot varken kanguru oluyor mu? Taktım kanguruyaşimdi de bir bebek mağazası müdürü kanguru önermiyorum dedi

Bence olmaz kanguru astronot montla yani benim kanguruya olmaz benim bebiş sevmedi kanguruyu bende çok heves ediyorum arabadan daha iyi olur okula giderken ama durmadı cadi

Bebek magazası müdürü ne ki
Doktoruna sor doktorları dinle
E daha ne yahu bunlar hep araştırılmış seyler dimdik oturtmuyorsun bacakları baya saga sola acılıp öyle oturtuyorsun
Zaten alacagın üründe dünya kalca saglıgı örgütü tarafından onaylanmış M pozisyonlu olacak

Eşin benziyorsa mecbur
Sende her defasında uydur sizin taraftan teyzene halana benzet onlar dedikce

Bence olmaz kanguru astronot montla yani benim kanguruya olmaz benim bebiş sevmedi kanguruyu bende çok heves ediyorum arabadan daha iyi olur okula giderken ama durmadı cadi
Benimkide ilk aldıgımda durmadı ortalıgı yıktı
Giymeden attım kendimi sokaga bi elimde kanguru aparatı kendisi bi elimde kızım
İlk kızımı sakinleştirdim sokakta hemen susuyor
Sonra sokaktan gecen bi kadını durdurup yardım istedim öyle giyindim onbes dk icinde uykuya gecti
Bikaç kere daha cıkarken sorun cıkardı gene attım sokaga kendimi susmadı eve geri dönüp aspiratör actım sustu öyle geri cıktım falan
Cebelleştik baya bi ama kazanan ben oldum

Belkide benim kangurum iyi değil ilk kızımda almıştım oda sevmedi ikincide sevmedi.simdiki kangurular daha rahat görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…