Anlattıklarını yaşadım sanki öyle bi korku heyecan bastı bana da. Seni dusunemiyorum..Bugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Gece ufaklık uyumuyor hep böyle.uyusa bile mikir mikir.bende seste uyuyamam.goz kapalı olsa da sesleri duyarım.
Sabah eşim okula gitti.8 den 10 a kadar bebiş uyanıktı.Büyüklerim de evin içinde evziniyorlardi.Sonra kız tv izlemeye başladı,oğlan oyun kuruyor.Kizi cagirip duruyor gel oynayalım diye.10da bebisi uyuttum çok uyku basti beni ıçim geçecek kızı abinin yanına göndermedim bir arada kavgaya tutuşuyorlar.bende kızda bebiste salondayız.kanepeye kivrildim kızı da tembihledim sakın çıkma burdan 5 dk kestireyim.
Bir koku aldim fırladım ayağa oğlan tv bakıyor kız yok.kendimden şüphelendim ocakta birşey mu unuttum diye.muftaga bir gittim ki ne göreyim.
Bugün kızımın doğum günü idi.Babasi gelince pasta seçmeye gidecekti.Sabredememis sen kalk kutudan çakmak al.Mum bulama git mutfak komidininin üstündeki (akşam pide yaptirmistik 2-3 parça kalınca poşete koymuştum) pide poşetini yak.Alev alınca musluktan su taşıyip bardakla söndürmüş.sondurmeye çalışırken parmak ucu yanmış.
Duvar is,örtü yanmış .
Henüz 7 yaşında ve ben kızımın böyle birşey yapmayacağına emindim o kadar olgun bir çocuk.Ama adı üstünde çocuk!Verilmiş sadakamiz varmış.Butun bunlar 15 dk içinde olmuş.Beni niye çağırmadın diyorum kızarsın diye korktum diyor.Cok çok çok korktuk şimdi daha iyiyiz ama.
Hay Allah ya. Cok gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz. Gercekten cocuk aklina guven olmazmis. O kadar saf ve iyi niyetle dusunuyorlar ki. Yaptiklarinin yanlis tarafini da goremiyorlar. Insallah bu musibet ders olmustur ona. Bir daha boyle islere kalkismaz.Bugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Gece ufaklık uyumuyor hep böyle.uyusa bile mikir mikir.bende seste uyuyamam.goz kapalı olsa da sesleri duyarım.
Sabah eşim okula gitti.8 den 10 a kadar bebiş uyanıktı.Büyüklerim de evin içinde evziniyorlardi.Sonra kız tv izlemeye başladı,oğlan oyun kuruyor.Kizi cagirip duruyor gel oynayalım diye.10da bebisi uyuttum çok uyku basti beni ıçim geçecek kızı abinin yanına göndermedim bir arada kavgaya tutuşuyorlar.bende kızda bebiste salondayız.kanepeye kivrildim kızı da tembihledim sakın çıkma burdan 5 dk kestireyim.
Bir koku aldim fırladım ayağa oğlan tv bakıyor kız yok.kendimden şüphelendim ocakta birşey mu unuttum diye.muftaga bir gittim ki ne göreyim.
Bugün kızımın doğum günü idi.Babasi gelince pasta seçmeye gidecekti.Sabredememis sen kalk kutudan çakmak al.Mum bulama git mutfak komidininin üstündeki (akşam pide yaptirmistik 2-3 parça kalınca poşete koymuştum) pide poşetini yak.Alev alınca musluktan su taşıyip bardakla söndürmüş.sondurmeye çalışırken parmak ucu yanmış.
Duvar is,örtü yanmış .
Henüz 7 yaşında ve ben kızımın böyle birşey yapmayacağına emindim o kadar olgun bir çocuk.Ama adı üstünde çocuk!Verilmiş sadakamiz varmış.Butun bunlar 15 dk içinde olmuş.Beni niye çağırmadın diyorum kızarsın diye korktum diyor.Cok çok çok korktuk şimdi daha iyiyiz ama.
Aman aman gelmesin. Çocuğum gece uykusuna zor dalardı ama bi uyudu mu sabah 10a kadar uyurdu. 3-4 haftadır yenidoğan bebek gibi sürekli kalkıyor ve emmeden uyumuyor, daha doğrusu emzirip uyutmak kolayıma geliyor o saatte yoksa uzun uzun sallamak lazımAaa bu da simdiki derdimiz mi! Uyku gerilemesi de ne? Insallah bize ugramaz.
Ohh ne güzel. Yavaş yavaş çekersin öne uyuma saatini de. Faydası olursa yaz da ben de alayım.Gece rezeneyle kimyon çayı verdim bi tatlı kaşığı 12 gibi uyudu bilmiyorum onun etkisi varmı.sabah 7 ye doğru uyandı emdi uyudu 9 buçukta uyandı emdi uyudu 11 de zorla kendim uyandırdım . Sabah 8 gibi falan uyandırmayı denicem artık . Ama iyi geceler çayını gidip alacağım deneyeceğim onu.
Ya bizimki de bi ara öyleydi bazen gece 2 yi buluyordu derin uykuya damlası zaten ondan sonra uykusunu bi düzene sokalım diye karar verip daha programlı şekilde uyutmaya başladık. Saatler bi düzene girsin, alışsın sonra sallanmadan uyutmaya alıştırmaya çalışacağım yoksa her uyandığında yanında olup sallama gerekiyor tekrar uykuya geçmesi için9 da uyumuş en azından 11 e kadar bizimki uyumuyor ve çok zor daldırıyorum 12 de . Krize girerse kundak hop arabadayız 1 saat dolanıyoruz iyice dalana kadar son çare öyle uyuyor
Çok haklısın valla, Evdeki kv ile iyi bile dayanıyorsun senAyy en çok da benim, terzi kendi sokugunu dikemezmis aynen oyleyim hunimi taktim dolaniyorum
Sutun artmasi iyi olmusAman aman gelmesin. Çocuğum gece uykusuna zor dalardı ama bi uyudu mu sabah 10a kadar uyurdu. 3-4 haftadır yenidoğan bebek gibi sürekli kalkıyor ve emmeden uyumuyor, daha doğrusu emzirip uyutmak kolayıma geliyor o saatte yoksa uzun uzun sallamak lazımartık uyku gerilemesi mi atak haftası mı bilemedim. Tek artı yanı gece sürekli emdiği için az da olsa sütüm arttı
Ayy çok geçmiş olsun. Çocuk işte sonucu ne olur kestiremiyorlar kiBugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Duvar is,örtü yanmış .
Aman aman maşallah gece uykusu en önemlisi. Gündüz uykuya çok ihtiyaç duysa ağlar zaten, ağlamıyorsa sıkıntı yokSutun artmasi iyi olmusBizde atak haftasinda oldu surekli uyanma. Cok sukur eskisine dondu. Oglumun gunduz uykulari cok rastgele. Bir duzen tutturamadik. Bazen hic uyumuyor. Allah'tan gece uykusu iyi. Onu da kaybetmeyelim
Bizimde aynı ya çok severek aldığım şeyleri 1 kere giydirebildim oda zorla yani sırf giysin diye önceden kesinlikle kıyafet almam bi dahaBen de ay ay cekmece yapmistim. Gecende (2,5 aylikken) 6 aylik cekmecesine bakayim dedim. Bir de baktim 2 tane pijama tulumu giydirmezsem kuculecek. 1 aydir kullaniyoruz. Kollari kisaldi bile. 6 ay'i beklesem hayatta olmaz. Bir de 6 aylik bir dis giysi almistim hamileyken. Dusunememisim o zaman. Dis giysiler zaten baska giysilerin uzerine zor geciyor. Bir kere cocugu zorlayarak giydirdim resmen. Cok severek almistim ama hava hem cok sogumadi hem de artik olmaz diye giydiremiyorum. Yeni mont almam lazim bu kis icin. Artik ihtiyac oldukca almaya karar verdim. Onceden fazla fazla almicam. Baskalarindan da cok hediye geldi. Cogu sey bir kere kullaninca tekrar sira gelene kadar kuculdu. Artik ara ara surekli cekmecelere de bakiyorum ne var ne yok diye.
Aynen öyle delirmeye ramak kaldıÇok haklısın valla, Evdeki kv ile iyi bile dayanıyorsun sen
Balikesirin ilcesindeyiz hava cok soguk degil burda ama ruzgar cok oluyorHangi şehirde siniz? Bunla taşıması çok kolay bebisi ama astronot hiç sevmiyorum bende. İçini destekleyip onami dönsem bilmiyom
Benimki huggyberrySeninki ne marka
Göz rengi döner mi arkadaşlar bizimki de yeşil ama 6 aya kadar döner diye duymuştum.
Sağol canım yukarıda olmasına rağmen tabureye çıkıp almışay çok geçmiş olsun. maalesef bu tarz aletleri uzağa kaldırmak gerekiyomus. şükür ki farkettiniz.
Sağol canım aynen öyle diyorum.Saclari dalgalı ve dağınık halde idi.Şükür kendi tutuşmamışÇok çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış allah korumus:/
Sağol canım aynen bi sadaka çıkaralım.Anlattıklarını yaşadım sanki öyle bi korku heyecan bastı bana da. Seni dusunemiyorum..
Çok çok gecmis olsun. Hani verilmiş sadakaniz varmış derler ya öyle olmuş yine de sadaka verin bence.
Çocuk yapmaz dememek lazım gerçekten en aklı başında çocuklar bile yetişkin gibi dusunemiyo sonuçta. Allah beterinden korusun
Sağol canım.Aynen o da çok korkmuş,bu musibet ders olmuştur umarimHay Allah ya. Cok gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz. Gercekten cocuk aklina guven olmazmis. O kadar saf ve iyi niyetle dusunuyorlar ki. Yaptiklarinin yanlis tarafini da goremiyorlar. Insallah bu musibet ders olmustur ona. Bir daha boyle islere kalkismaz.
Sağol canım.Ayy Allah korusun yanacaklarmış resmen.Battaniye de cabuk alev alir.Yaa oğlumdan beklerim ama kızım çok şaşkınım cook.Ayy çok geçmiş olsun. Çocuk işte sonucu ne olur kestiremiyorlar kidayımın oğlu 5-6 yaşlarında iken annesi uyuyorken annesinin üstündeki battaniyeyi tutturmuş Allahtan hemen fark etmiş o da yoksa kadın çocukla bir yanacak
Çok sağol canım.O korku yetti daha yapmaz inşallah.
Sağol canım yukarıda olmasına rağmen tabureye çıkıp almış
Sağol canım aynen öyle diyorum.Saclari dalgalı ve dağınık halde idi.Şükür kendi tutuşmamış
Sağol canım aynen bi sadaka çıkaralım.
Cidden yapmaz dememek lazimmis onu anladim bugun
Sağol canım.Aynen o da çok korkmuş,bu musibet ders olmuştur umarim
Sağol canım.Ayy Allah korusun yanacaklarmış resmen.Battaniye de cabuk alev alir.Yaa oğlumdan beklerim ama kızım çok şaşkınım cook.
Çok sağol canım.O korku yetti daha yapmaz inşallah.
Oyy yanmıştır eli su sıcak olur semaverin.Musluk sanmış yavrum yaa.Cocuk yetiştirmek çok zor cidden
Büyüdü demeye gelmiyor,her an tetikte olmak lazimmis.
Evet ikinci de mavi. KV kb falan hep mavi. Azınlık gibi kaldım kahverengi gözleEvet göz rengi çok değiştiriyor kiziminda mavi aynı babasının gözleri onun bakışı aslında yüzü ben ama gözler ağır basıyor.bizdr bu benzeme olayı çok döndü normalde hiç takilmazdim ilk kızım çok dikkat çekerdi kaynana birgün güzelliğini babadan almış dedi sende güzelsin ama bu babanın güzelliği dediöğün bugün gicigim bu benzeme isine. Gitti ikincide kaynana görümce karışımı oldu .sizin ikincide mi renkli gözlü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?