Anlattıklarını yaşadım sanki öyle bi korku heyecan bastı bana da. Seni dusunemiyorum..
Çok çok gecmis olsun. Hani verilmiş sadakaniz varmış derler ya öyle olmuş yine de sadaka verin bence.
Çocuk yapmaz dememek lazım gerçekten en aklı başında çocuklar bile yetişkin gibi dusunemiyo sonuçta. Allah beterinden korusun

Hay Allah ya. Cok gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz. Gercekten cocuk aklina guven olmazmis. O kadar saf ve iyi niyetle dusunuyorlar ki. Yaptiklarinin yanlis tarafini da goremiyorlar. Insallah bu musibet ders olmustur ona. Bir daha boyle islere kalkismaz.

Aaa bu da simdiki derdimiz mi! Uyku gerilemesi de ne? Insallah bize ugramaz.
Aman aman gelmesin. Çocuğum gece uykusuna zor dalardı ama bi uyudu mu sabah 10a kadar uyurdu. 3-4 haftadır yenidoğan bebek gibi sürekli kalkıyor ve emmeden uyumuyor, daha doğrusu emzirip uyutmak kolayıma geliyor o saatte yoksa uzun uzun sallamak lazım artık uyku gerilemesi mi atak haftası mı bilemedim. Tek artı yanı gece sürekli emdiği için az da olsa sütüm arttı

Ohh ne güzel. Yavaş yavaş çekersin öne uyuma saatini de. Faydası olursa yaz da ben de alayım.

9 da uyumuş en azından 11 e kadar bizimki uyumuyor ve çok zor daldırıyorum 12 de . Krize girerse kundak hop arabadayız 1 saat dolanıyoruz iyice dalana kadar son çare öyle uyuyor
Ya bizimki de bi ara öyleydi bazen gece 2 yi buluyordu derin uykuya damlası zaten ondan sonra uykusunu bi düzene sokalım diye karar verip daha programlı şekilde uyutmaya başladık. Saatler bi düzene girsin, alışsın sonra sallanmadan uyutmaya alıştırmaya çalışacağım yoksa her uyandığında yanında olup sallama gerekiyor tekrar uykuya geçmesi için

Sutun artmasi iyi olmus Bizde atak haftasinda oldu surekli uyanma. Cok sukur eskisine dondu. Oglumun gunduz uykulari cok rastgele. Bir duzen tutturamadik. Bazen hic uyumuyor. Allah'tan gece uykusu iyi. Onu da kaybetmeyelim

Ayy çok geçmiş olsun. Çocuk işte sonucu ne olur kestiremiyorlar ki dayımın oğlu 5-6 yaşlarında iken annesi uyuyorken annesinin üstündeki battaniyeyi tutturmuş Allahtan hemen fark etmiş o da yoksa kadın çocukla bir yanacak

Sutun artmasi iyi olmus Bizde atak haftasinda oldu surekli uyanma. Cok sukur eskisine dondu. Oglumun gunduz uykulari cok rastgele. Bir duzen tutturamadik. Bazen hic uyumuyor. Allah'tan gece uykusu iyi. Onu da kaybetmeyelim
Aman aman maşallah gece uykusu en önemlisi. Gündüz uykuya çok ihtiyaç duysa ağlar zaten, ağlamıyorsa sıkıntı yok

Bizimde aynı ya çok severek aldığım şeyleri 1 kere giydirebildim oda zorla yani sırf giysin diye önceden kesinlikle kıyafet almam bi daha

Göz rengi döner mi arkadaşlar bizimki de yeşil ama 6 aya kadar döner diye duymuştum.

Kızımın masmaviydi sonradan hafif koyulasti gene mavi ama renkli göz değişebiliyor bir arkadaşının oğlunun gozleride maviydi 16 aylık elaya döndü ona çok şaşırmıştım genelde 9. Ayda netleşiyor gozrengi.

ay çok geçmiş olsun. maalesef bu tarz aletleri uzağa kaldırmak gerekiyomus. şükür ki farkettiniz.
Sağol canım yukarıda olmasına rağmen tabureye çıkıp almış
Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış allah korumus:/
Sağol canım aynen öyle diyorum.Saclari dalgalı ve dağınık halde idi.Şükür kendi tutuşmamış
Sağol canım aynen bi sadaka çıkaralım.
Cidden yapmaz dememek lazimmis onu anladim bugun
Sağol canım.Aynen o da çok korkmuş,bu musibet ders olmuştur umarim
Sağol canım.Ayy Allah korusun yanacaklarmış resmen.Battaniye de cabuk alev alir.Yaa oğlumdan beklerim ama kızım çok şaşkınım cook.
A azizan Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah.Kıyamam yavrum çok korkmuştur
benim yiğenim de babamın iş yerinde semaverin altında elini tutmuştu yikayacakmis hani musluk gibi olanlar var ya.
Çok sağol canım.O korku yetti daha yapmaz inşallah.
Oyy yanmıştır eli su sıcak olur semaverin.Musluk sanmış yavrum yaa.Cocuk yetiştirmek çok zor cidden
Büyüdü demeye gelmiyor,her an tetikte olmak lazimmis.

Kizlar, yilbasi temali giysi ariyorum bebegime. Hm'de, lcw'de pek bulamadim aradigim gibi bi sey. Onereceginiz bir yer var mi?

Geçmiş olsun canım 6 yaşında falan bende tutusturmustum örtüyü çocuklar çok tehlikeli olabiliyorlar rabbim korusun onlari

Evet ikinci de mavi. KV kb falan hep mavi. Azınlık gibi kaldım kahverengi gözle

Kızlar 12. Haftamız bitti 13.un içindeyiz atak haftasinda olabilirmiyiz uykudan bagirarak uyanıyor bizim kız ve devamlı sinir halinde hanımefendi. Birde bu halıdan alan var mı kucak istiyor devamlı almak istiyorum artık oyalanacgi bişey sizce nasill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…