Çok sağol canım.demek sende de var di vukuat.Tam ilgi dönemleri o zaman.bizimki de 7 yaşında.sorsan büyüdü ama aklı çocukGeçmiş olsun canım 6 yaşında falan bende tutusturmustum örtüyü çocuklar çok tehlikeli olabiliyorlar rabbim korusun onlari
Bize bundan hediye gelmişti günde yarım saat kadar oyalanıyor bazen 10 dk kadar belli olmuyor ama oyalıyor yani. Özellikle üzerindeki yuvarlak ayna gibi olan oyuncak daha çok dikkatini çekiyor. Piyana kısmının çok dikkatini çektiğini söyleyemem ayaklarıyla baya ses çıkarıyor ama onun oyaladığını sanmıyorum daha çok görselKızlar 12. Haftamız bitti 13.un içindeyiz atak haftasinda olabilirmiyiz uykudan bagirarak uyanıyor bizim kız ve devamlı sinir halinde hanımefendi. Birde bu halıdan alan var mı kucak istiyor devamlı almak istiyorum artık oyalanacgi bişey sizce nasillEki Görüntüle 2567485
Bugün kendi kendine uyudu dönenceye baka baka . Dün akşamki çayın etkisi miYa bizimki de bi ara öyleydi bazen gece 2 yi buluyordu derin uykuya damlası zaten ondan sonra uykusunu bi düzene sokalım diye karar verip daha programlı şekilde uyutmaya başladık. Saatler bi düzene girsin, alışsın sonra sallanmadan uyutmaya alıştırmaya çalışacağım yoksa her uyandığında yanında olup sallama gerekiyor tekrar uykuya geçmesi için
Az önce resmen öyle bir kriz atlattıkŞuan bizim bebişte uyku açlıktan bile önemli uykusu varsa ağlayıp duruyorçok uykusu varsa emmek bile istemiyor ama kendi başına, kesintisiz bir uyku da uyuyamıyor. Sürekli huyları değişiyor işte
Baba 186 ben 165. Cok uzun değilim ama babasına benzeyecek inş. 3.ay kontrolünde 65cmdi. 3 gün sonra 4.ay bitiyor... 69 falan şu an.70 cm hay maşallah sizlerde çok uzun musunuz?
Ben de tam bunu soracaktım. 3 ay 13 günlüğüz, uykudan huzursuz uyanıyor, sinirli şekilde ağlıyor ve ağlarken memeyi istemiyor. Sakinleşince emiyor ancak. Bu arada geçen de kabus gördü uyandırmaya çalıştım. Uykuda iç çekerek ağladı. Bu ikinci kez oluyor.Kızlar 12. Haftamız bitti 13.un içindeyiz atak haftasinda olabilirmiyiz uykudan bagirarak uyanıyor bizim kız ve devamlı sinir halinde hanımefendi. Birde bu halıdan alan var mı kucak istiyor devamlı almak istiyorum artık oyalanacgi bişey sizce nasillEki Görüntüle 2567485
9 Eylül doğumlu mu? Bizde de aynı durumlar var bir yarım saat önce bir kriz atlattık. Ne yapsam susmuyor ağlıyor bağırıyor emmek bile istemedi. Kucağımda gezdirdim sürekli zor sakinleşti sonra emdi. Anlamadım ne oldu bir anda bir ağlama krizi geldi çocuğa. 4. Ay Atağı dedikleri bu mu acabaBen de tam bunu soracaktım. 3 ay 13 günlüğüz, uykudan huzursuz uyanıyor, sinirli şekilde ağlıyor ve ağlarken memeyi istemiyor. Sakinleşince emiyor ancak. Bu arada geçen de kabus gördü uyandırmaya çalıştım. Uykuda iç çekerek ağladı. Bu ikinci kez oluyor.
Hic takma. Esin sana destekse uzuldugune degmez. Ne guzel uzaktasin. Ben olsam inadina arayip sormam boyle yapiyorlarsa. En sinir oldugum sey derdini direkt o kisiye anlatmak yerine dolayli yoldan bi sey yaptirmaya calismak. Aramiyorsun diye dertlilerse, seni arayip sana hesap sorsunlar (o da ne hesabiysa artik), esin ne alaka.Ayy bu eş ailesi neden bu kadar yorucu kırıcı olur ki bi insana... Kalktık 800 km uzağa geldik hâlâ bizle uğraşıyorlar. Artık aramak sormak bile istemiyorum görmediğim zamanlar dışında. Hiç mi halden anlamazlar hiç mi kendi çocukları yerine koymazlar yahu. Görümce desen evime geldiğimin ertesi eşimi arar hayırsız gelin aramıyor sormuyor der. Ya hele bi bana sorun yeni evine geçtin küçücük bebeğin var temizliğin yemeğin bulaşığın yetişiyor mu naptın nasılsın diye demi. Sürekli bi maddi beklentisi içinde olmalarını saymıyorum bile. Gerçekten artık bunalıma soktular beni ailece. Eşim destek olmasa tüm bunların üstesinden küçücük bebekle nasıl gelirdim bilmiyorum. Her gün eşimi arayıp dedikodumu yapıyolar o işteyken. O da garibim gelip bana söylüyor napsın adam. Benimle bi derdiniz varsa neden benimle değil de eşimle muhatap oluyosunuz ki anlamıyorum. Kendi kızlarına acıdıkları gibi bana acımıyorlar sanki ben sihirliyim. Ben de insanım bunu ne zaman anlayacaklar ne zaman benim tarafımdan bakacaklar bilmiyorum ama eş ailesi beni gerçekten çok yoruyor. Bırakmıyorlar ki evimde eşimle çocuğumla huzurlu mutlu olayım. Uzaktayım aramıyorum bile bi kaç günde belki fırsat bulursam ama yine de benimle uğraşmaktan vazgeçmiyorlar. Bu da benim iç dökmem olsun
Biz 23 eyluluz. Ve bu ara bizde de başladı çok sinieniyor devamlı kucak istiyor ekstra bağırarak aglayarak uyanıyor atağa bağlıyorum şuan ama bakalım hayırlısı canım zaten şu kaka olayına sıkılıyor devamlı9 Eylül doğumlu mu? Bizde de aynı durumlar var bir yarım saat önce bir kriz atlattık. Ne yapsam susmuyor ağlıyor bağırıyor emmek bile istemedi. Kucağımda gezdirdim sürekli zor sakinleşti sonra emdi. Anlamadım ne oldu bir anda bir ağlama krizi geldi çocuğa. 4. Ay Atağı dedikleri bu mu acaba
Cok cok gecmiş olsunBugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Gece ufaklık uyumuyor hep böyle.uyusa bile mikir mikir.bende seste uyuyamam.goz kapalı olsa da sesleri duyarım.
Sabah eşim okula gitti.8 den 10 a kadar bebiş uyanıktı.Büyüklerim de evin içinde evziniyorlardi.Sonra kız tv izlemeye başladı,oğlan oyun kuruyor.Kizi cagirip duruyor gel oynayalım diye.10da bebisi uyuttum çok uyku basti beni ıçim geçecek kızı abinin yanına göndermedim bir arada kavgaya tutuşuyorlar.bende kızda bebiste salondayız.kanepeye kivrildim kızı da tembihledim sakın çıkma burdan 5 dk kestireyim.
Bir koku aldim fırladım ayağa oğlan tv bakıyor kız yok.kendimden şüphelendim ocakta birşey mu unuttum diye.muftaga bir gittim ki ne göreyim.
Bugün kızımın doğum günü idi.Babasi gelince pasta seçmeye gidecekti.Sabredememis sen kalk kutudan çakmak al.Mum bulama git mutfak komidininin üstündeki (akşam pide yaptirmistik 2-3 parça kalınca poşete koymuştum) pide poşetini yak.Alev alınca musluktan su taşıyip bardakla söndürmüş.sondurmeye çalışırken parmak ucu yanmış.
Duvar is,örtü yanmış .
Henüz 7 yaşında ve ben kızımın böyle birşey yapmayacağına emindim o kadar olgun bir çocuk.Ama adı üstünde çocuk!Verilmiş sadakamiz varmış.Butun bunlar 15 dk içinde olmuş.Beni niye çağırmadın diyorum kızarsın diye korktum diyor.Cok çok çok korktuk şimdi daha iyiyiz ama.
Bizdeki bu hediye gelmiştiKızlar 12. Haftamız bitti 13.un içindeyiz atak haftasinda olabilirmiyiz uykudan bagirarak uyanıyor bizim kız ve devamlı sinir halinde hanımefendi. Birde bu halıdan alan var mı kucak istiyor devamlı almak istiyorum artık oyalanacgi bişey sizce nasillEki Görüntüle 2567485
Gel bacım sarilalimAyy bu eş ailesi neden bu kadar yorucu kırıcı olur ki bi insana... Kalktık 800 km uzağa geldik hâlâ bizle uğraşıyorlar. Artık aramak sormak bile istemiyorum görmediğim zamanlar dışında. Hiç mi halden anlamazlar hiç mi kendi çocukları yerine koymazlar yahu. Görümce desen evime geldiğimin ertesi eşimi arar hayırsız gelin aramıyor sormuyor der. Ya hele bi bana sorun yeni evine geçtin küçücük bebeğin var temizliğin yemeğin bulaşığın yetişiyor mu naptın nasılsın diye demi. Sürekli bi maddi beklentisi içinde olmalarını saymıyorum bile. Gerçekten artık bunalıma soktular beni ailece. Eşim destek olmasa tüm bunların üstesinden küçücük bebekle nasıl gelirdim bilmiyorum. Her gün eşimi arayıp dedikodumu yapıyolar o işteyken. O da garibim gelip bana söylüyor napsın adam. Benimle bi derdiniz varsa neden benimle değil de eşimle muhatap oluyosunuz ki anlamıyorum. Kendi kızlarına acıdıkları gibi bana acımıyorlar sanki ben sihirliyim. Ben de insanım bunu ne zaman anlayacaklar ne zaman benim tarafımdan bakacaklar bilmiyorum ama eş ailesi beni gerçekten çok yoruyor. Bırakmıyorlar ki evimde eşimle çocuğumla huzurlu mutlu olayım. Uzaktayım aramıyorum bile bi kaç günde belki fırsat bulursam ama yine de benimle uğraşmaktan vazgeçmiyorlar. Bu da benim iç dökmem olsun
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Valla analık zor zanaat. Hep bir uyanık olma hali.Bugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Gece ufaklık uyumuyor hep böyle.uyusa bile mikir mikir.bende seste uyuyamam.goz kapalı olsa da sesleri duyarım.
Sabah eşim okula gitti.8 den 10 a kadar bebiş uyanıktı.Büyüklerim de evin içinde evziniyorlardi.Sonra kız tv izlemeye başladı,oğlan oyun kuruyor.Kizi cagirip duruyor gel oynayalım diye.10da bebisi uyuttum çok uyku basti beni ıçim geçecek kızı abinin yanına göndermedim bir arada kavgaya tutuşuyorlar.bende kızda bebiste salondayız.kanepeye kivrildim kızı da tembihledim sakın çıkma burdan 5 dk kestireyim.
Bir koku aldim fırladım ayağa oğlan tv bakıyor kız yok.kendimden şüphelendim ocakta birşey mu unuttum diye.muftaga bir gittim ki ne göreyim.
Bugün kızımın doğum günü idi.Babasi gelince pasta seçmeye gidecekti.Sabredememis sen kalk kutudan çakmak al.Mum bulama git mutfak komidininin üstündeki (akşam pide yaptirmistik 2-3 parça kalınca poşete koymuştum) pide poşetini yak.Alev alınca musluktan su taşıyip bardakla söndürmüş.sondurmeye çalışırken parmak ucu yanmış.
Duvar is,örtü yanmış .
Henüz 7 yaşında ve ben kızımın böyle birşey yapmayacağına emindim o kadar olgun bir çocuk.Ama adı üstünde çocuk!Verilmiş sadakamiz varmış.Butun bunlar 15 dk içinde olmuş.Beni niye çağırmadın diyorum kızarsın diye korktum diyor.Cok çok çok korktuk şimdi daha iyiyiz ama.
Geçmiş olsun Allah korumuşBugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Duvar is,örtü yanmış .
Verem olmasi lazim. Hemsire bize bi kac ay sonra kizariklik, iltihap vs olabilir demisti. Bizde de simdilik sadece kizariklik var. Normal bir durum sanirim. Yakinda 4. Ay asilarimiz var. O zaman sorarim ben de.Kizlar merhaba asi yerinde bu sekilde iltihaplanma yasayan oldu mu? Bugun farkettim kizariklik vardi bugun iltihap olmus.sol koldaki asi hangisiydi
Verem aşısı.Kizlar merhaba asi yerinde bu sekilde iltihaplanma yasayan oldu mu? Bugun farkettim kizariklik vardi bugun iltihap olmus.sol koldaki asi hangisiydi
Ciddi anlamda görmezden geliyorum artık. Bi kaç defa eşim onların etkisiyle arada müsait olunca ara bi sor falan dedi yahu çocuğum olmasına rağmen iki günde bir arıyorum kendi kızları bile aramıyor benim kadar dedim işim gücüm sadece onları arayıp sormak değil çok konuşmak istiyolarsa onlar arayabilir benden beklemesinler herşeyi dedim o da haklısın dedi kapattım konuyu. Görümceye gelince çocuğu küçükken napsın kız çocuk onu çok yoruyo arayamaz tabi işini gücünü zor yetiştiriyor demeyi biliyorlar. Şimdi de benim çocuğum var ve ilgiye bakıma muhtaç. Evimin işi cabası. Ama o kendi kızları ben gelinleriyim niye aynı kefede olalım demi. Gerçekten sinir bozucular yaaHic takma. Esin sana destekse uzuldugune degmez. Ne guzel uzaktasin. Ben olsam inadina arayip sormam boyle yapiyorlarsa. En sinir oldugum sey derdini direkt o kisiye anlatmak yerine dolayli yoldan bi sey yaptirmaya calismak. Aramiyorsun diye dertlilerse, seni arayip sana hesap sorsunlar (o da ne hesabiysa artik), esin ne alaka.
Bak bu bilgiyi buldum.Kizlar merhaba asi yerinde bu sekilde iltihaplanma yasayan oldu mu? Bugun farkettim kizariklik vardi bugun iltihap olmus.sol koldaki asi hangisiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?