Zaten eşim evin en büyük erkeği sorunları bu yüzden bizimle. Sıradaki evlensin bi gelin dhaa gelsin görcem ben o zaman sabrediyorum o günü iple çekiyorum inşallah benden vazgeçerler o geldiği zaman

Kızlar iyi geceler kızım 3 aylık öksürük ve hırıltısı var evde nasıl geçirebilirim 1 haftadır böyle hastanede bisey yapmıyorlar küçük olduğu için

Kizlar merhaba asi yerinde bu sekilde iltihaplanma yasayan oldu mu? Bugun farkettim kizariklik vardi bugun iltihap olmus.sol koldaki asi hangisiydi
Bize asiyi yapan hemsire 1 kac ay sonra boyle olacagini, endiselenmememiz gerektigini soylemisti. Doktorumuza sordugumda da, ben asiyi takip ediyorum, kiminde buyuk bir yara gibi olur kimi hafif atlatir dedi. Yani anladigim kadariyla asi tutmus, endiselenecek bir sey yok

Kizlar merhaba asi yerinde bu sekilde iltihaplanma yasayan oldu mu? Bugun farkettim kizariklik vardi bugun iltihap olmus.sol koldaki asi hangisiydi
Bizde daha olmadı ama 1 ay sonra bu sekilde olabileceğini söylemişti ebe tuttuğunun göstergesiymiş. Sakın kabuğu soymayın ellemeyin diye de ilave etmişti

Herkese dert anlatamiyoruz canım zaten iyiki burası var
Ev al ustlerine yap oldu paşam deseydin acikgozler desene, dinsizin hakkından imansız gelirmis. Bildigini okumakla iyi yaparsın.
Bir de gerçekten takma yani ne derlerse desinler bi kulağından girsin diğerinden çıksın. Yoksa onemsendiklerini dusunup tepene çıkarlar.

Kızlar egzama için linola krem kullananlar memnun kaldınızmı iyileşme oldumu

Kızlar egzama için linola krem kullananlar memnun kaldınızmı iyileşme oldumu
Ben doktorumuzun tavsiyesi ile lnola yüz kremini kullanıyorum yüzüne. Bence faydası var kuruluğunu alıyor nemlendiriyor. Genel vücut için mustela kullanıyorum ama normal olanını evde o olunca doktorum kullan dedi. Vücudunda çok yok bizim. Bir de Z Zzynp19 kullanıyordu sanırım

Canim bozimmi de oyle oldu. Hatta kabuk yapti kabuk dusse iltihap akacak gibi. Ebeye sordum saglik ocaginda. Zayen boyle olmasi gerekiyor, o asinin tuttugunu gosterir dedi.

Cajim benimki elbise gobo olup omuzlardan cit cotli olan modellerden. Kollari disarda. Sicacik uyuyor cok ince elyaf dolgusu var. Kollari usumuyor merak etme. Gece emzirirken cikarmiyorum.
Parla diye bir magazadan 100 de yuz pamuk uyku tulumu aldim o normal tulum seklinde ama dolgusu kok. 2 kat kumasla dikilmis. Kizimin da o tarzdi uyku tulumu. Terletmedrn kullanmistim. Tulumsuz cok ustunu aciyorlar. Yeni aldigim tulumun ondeki fermuarini acari. Emzirirken diye dusunuyorum

Vücudunda veya yüzünde egzama varmıydı peki sizin

Kimlerin gozu akıyordu. Bizim hala geçmedi sol gözü.4 kez damla kullandık ama damla bitince 2-3 gün sonra tekrar akıyor.

Benim gözüm de arpacık cıkmış
İki gündür şiştikce şişiyordu gözümün üst kapagı komple ve kasınıyordu gece artık hastaneye gidelim dedik göz doktoruna
Hem alerji olmuş hem arpacıgın bi türüymüş tüm göze vuran
Antibiyotik basladım yanınada 4damla merhem daha
Gün boyu sürekli ilac döküp durucam

Ve tabiki doktor dinlenmen lazım dedi
Bu üç oldu dinlenemedigimden kaynaklı hastalıgım

6 kiloyuz 6 aylıklar tam geliyor belli baby kullanıyorum, lcw 3-6 ay kullanıyorum bir de, tam geliyorlar. Kısa kolluysa lcw 6-9 da olur ama uzun kollularda kolları uzun gelir. Hm'ninkiler çok güzel esnek ama pahalı.

Çok geçmiş olsun canım. Gece uykularınız kaç saat? Eğer az ise en azından geceden geceye 60 cc mama verebilirsin yatmadan, senin sağlığın etkileniyorsa yani. Ben de mama yanlısı değildim mecburiyetten başladım ama uyku öncesi kurtarıcı oluyor çabuk uyanmıyor. Yalnız sindirimi kolay bir tane bulman lazım, ters etki olmasın. Yok gece uykuları güzelse hiç başlama.

Ah canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Yok canım bizimkinin kolları battaniyenin dışında hep uyurken, ben kollu modellerden kullanıyorum, içine çıtçıtlı badi ve çorap giyiyor sadece. Lcw ve hm'den aldıklarımızı giyiyor. Lcw'ninkinde çok rahat ediyor özellikle ama erkek modelleri her yerde tükenmiş, hm'den yedek aldım o yüzden. Tavsiyem biraz büyük al rahat etsin, ben 6 aylık aldım bir aydan fazladır kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…