- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Zaten eşim evin en büyük erkeği sorunları bu yüzden bizimle. Sıradaki evlensin bi gelin dhaa gelsin görcem ben o zamanSağol canım aynen yaa kucuk olunca sanki diğerleri buyuyuverdi gibi oluyor ama onlar da kucuk
Oyy Allah korusun yaa.Tam hareketli dönemi ama senin büyüğün.Ve 2 yaş sendromu başlamıştır demi dinlemez de hiç.Bizim kız da ufakken yola atlamıştı ben de son anda yakalamıştım.Gozumuzu 4 değil 8 falan açmalıyız.Rabbim korusun yavruları
Bizim hemşire unut o asiyi kızarabilir kabuk olabilir belki 1 ay sonra belki 6 ay belki 1 sene. Sen o asi yokmuş gibi davran dedi.
Sağol canim
Hiç tınmayacaksın.Ben 11 yıllık evliligimde şunu anladım kendini cekeceksin.O zaman daha kıymetli oluyorsun.Sen he de geç
Ben de aramam eskiden kv biz aramiyoruz diye küserdi.Sonra eltim oldu.Eltim aramayınca kv onu arıyor.Bende koyverdim gitti. Bazen haftada 1 bazen 15 güne kv arıyor beni.bende hep offf çok yoğunum diyorum
Konyadayiz biz canım.Arada dışarı çıkarmak istiyorum kanguru ile.biz mont almamışız çıkmayız diye ama bacakları falan üşümesin diye astronot cazip gibi geldi de kanguruya sığmayabilie onu düşünmedim hic
Bize asiyi yapan hemsire 1 kac ay sonra boyle olacagini, endiselenmememiz gerektigini soylemisti. Doktorumuza sordugumda da, ben asiyi takip ediyorum, kiminde buyuk bir yara gibi olur kimi hafif atlatir dedi. Yani anladigim kadariyla asi tutmus, endiselenecek bir sey yokKizlar merhaba asi yerinde bu sekilde iltihaplanma yasayan oldu mu? Bugun farkettim kizariklik vardi bugun iltihap olmus.sol koldaki asi hangisiydi
Bizde daha olmadı ama 1 ay sonra bu sekilde olabileceğini söylemişti ebe tuttuğunun göstergesiymiş. Sakın kabuğu soymayın ellemeyin diye de ilave etmiştiKizlar merhaba asi yerinde bu sekilde iltihaplanma yasayan oldu mu? Bugun farkettim kizariklik vardi bugun iltihap olmus.sol koldaki asi hangisiydi
Herkese dert anlatamiyoruz canım zaten iyiki burası varAynen dediğin gibi uzaktan yetiyorlar. Bizim de kendimize göre yapmak istediğimiz şeyler var tabiki bırakın da yapalım değil mi. Yok ama herşeyin içinde olmak zorundalar. Kv zaten eşim askerdeyken aylığını ben aldım diye sen olmasaydın ben alıyodum diyen biri. O yüzden fazla bi anlayış beklentim yok ama bazen gerçekten abartıyorlar. Evimize aldığımız iğneye kadar karışmaya çalışıyolar. Bi salın artık ya sanki biz çocuğuz. Ev almayı düşünüyoruz yok efendim memleketten alsak olurmuş bi de kendi üstlerine yani tokiden falan. Bizim hane geliri tokiyi kabul etmediği için bahane üretiyorlar resmen. Ben de eşime dedim ben yaşamak istemediğim bi şehirden ev almak da istemiyorum başka yerden bakarız sonra daha var dedim. Krediye bile gircem ama gidip hem onların adına hem de memleket diye ordan ev almıcam inşallah. Herkesi kendi hayatı ilgilendirir ama bizimkiler çok başka. Herşeye müdahale etmek zorundalar onlara göre. Darladılar resmen beni. Ama artık kimseye acımıcam dedim kendi kendime. Herkes bildiğini yapsın ben de bildiğimi yapıcam. Kusura bakma uzun oldu ama etrafımda şöyle dert yanacağım kimsem de yok buraya döktüm iyiki burası var
Aynen ama yeni gelin gelince önce bi eski oluyorsun.O zaman değme keyfineZaten eşim evin en büyük erkeği sorunları bu yüzden bizimle. Sıradaki evlensin bi gelin dhaa gelsin görcem ben o zamansabrediyorum o günü iple çekiyorum inşallah benden vazgeçerler o geldiği zaman
Ben doktorumuzun tavsiyesi ile lnola yüz kremini kullanıyorum yüzüne. Bence faydası var kuruluğunu alıyor nemlendiriyor. Genel vücut için mustela kullanıyorum ama normal olanını evde o olunca doktorum kullan dedi. Vücudunda çok yok bizim. Bir de Z Zzynp19 kullanıyordu sanırımKızlar egzama için linola krem kullananlar memnun kaldınızmı iyileşme oldumu
Canim bozimmi de oyle oldu. Hatta kabuk yapti kabuk dusse iltihap akacak gibi. Ebeye sordum saglik ocaginda. Zayen boyle olmasi gerekiyor, o asinin tuttugunu gosterir dedi.Kizlar merhaba asi yerinde bu sekilde iltihaplanma yasayan oldu mu? Bugun farkettim kizariklik vardi bugun iltihap olmus.sol koldaki asi hangisiydi
Cajim benimki elbise gobo olup omuzlardan cit cotli olan modellerden. Kollari disarda. Sicacik uyuyor cok ince elyaf dolgusu var. Kollari usumuyor merak etme. Gece emzirirken cikarmiyorum.Gece uyku tulumu giydirenler nasıl kullanıyosunuz?Ben de almak istiyorum çünkü gece battaniyesini açmaya başladıama ilk uykusuna yatırırken giydirdik diyelim peki gece emmeye kalktığında tulumdan çıkarmadan mı emziriyosunuz öyle terler diye düşündüm e tulumdan çıkarsam uyanır ya da çıkarırken uyanmasa da emzirmem bitince tekrar giydirirken kesin uyanır Ay biri bana detaylı anlatsın
Vücudunda veya yüzünde egzama varmıydı peki sizin
Kimlerin gozu akıyordu. Bizim hala geçmedi sol gözü.4 kez damla kullandık ama damla bitince 2-3 gün sonra tekrar akıyor.
6 kiloyuz 6 aylıklar tam geliyor belli baby kullanıyorum, lcw 3-6 ay kullanıyorum bir de, tam geliyorlar. Kısa kolluysa lcw 6-9 da olur ama uzun kollularda kolları uzun gelir. Hm'ninkiler çok güzel esnek ama pahalı.Günaydın citcitli body hangisini kullanıyorsunuz?Şu an 6 aylıklar sıkıyor.6-9cok rahat oluyor.Panolino hediye gelmişti onun kalıbı çok iyiydi ve çekme yapmadı.Hediye gelenler hep çıktığı için olmuyor 1 yaş olanlar bile.Cekmeyen bodyler hangileri fikir edinmek istedim.Hellobaby çekiyor mu hiç kullanmamıştım onu.
Yüzümüzde kızarıklık oluyor ama geçiyor sonrasında. Ara ara da vücudunda çıkıyor. Kulak arkalarında ve el bileklerinde de varVücudunda veya yüzünde egzama varmıydı peki sizin
Çok geçmiş olsun canım. Gece uykularınız kaç saat? Eğer az ise en azından geceden geceye 60 cc mama verebilirsin yatmadan, senin sağlığın etkileniyorsa yani. Ben de mama yanlısı değildim mecburiyetten başladım ama uyku öncesi kurtarıcı oluyor çabuk uyanmıyor. Yalnız sindirimi kolay bir tane bulman lazım, ters etki olmasın. Yok gece uykuları güzelse hiç başlama.Benim gözüm de arpacık cıkmış
İki gündür şiştikce şişiyordu gözümün üst kapagı komple ve kasınıyordu gece artık hastaneye gidelim dedik göz doktoruna
Hem alerji olmuş hem arpacıgın bi türüymüş tüm göze vuran
Antibiyotik basladım yanınada 4damla merhem daha
Gün boyu sürekli ilac döküp durucam
Ve tabiki doktor dinlenmen lazım dedi
Bu üç oldu dinlenemedigimden kaynaklı hastalıgım
Ah canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunBugün ömrümden omur gitti desem yeri var.Evde çakmak kutusu var ve yıllardır lavabo dolabının üst kısmındadır çocuklar almasın diye.
Gece ufaklık uyumuyor hep böyle.uyusa bile mikir mikir.bende seste uyuyamam.goz kapalı olsa da sesleri duyarım.
Sabah eşim okula gitti.8 den 10 a kadar bebiş uyanıktı.Büyüklerim de evin içinde evziniyorlardi.Sonra kız tv izlemeye başladı,oğlan oyun kuruyor.Kizi cagirip duruyor gel oynayalım diye.10da bebisi uyuttum çok uyku basti beni ıçim geçecek kızı abinin yanına göndermedim bir arada kavgaya tutuşuyorlar.bende kızda bebiste salondayız.kanepeye kivrildim kızı da tembihledim sakın çıkma burdan 5 dk kestireyim.
Bir koku aldim fırladım ayağa oğlan tv bakıyor kız yok.kendimden şüphelendim ocakta birşey mu unuttum diye.muftaga bir gittim ki ne göreyim.
Bugün kızımın doğum günü idi.Babasi gelince pasta seçmeye gidecekti.Sabredememis sen kalk kutudan çakmak al.Mum bulama git mutfak komidininin üstündeki (akşam pide yaptirmistik 2-3 parça kalınca poşete koymuştum) pide poşetini yak.Alev alınca musluktan su taşıyip bardakla söndürmüş.sondurmeye çalışırken parmak ucu yanmış.
Duvar is,örtü yanmış .
Henüz 7 yaşında ve ben kızımın böyle birşey yapmayacağına emindim o kadar olgun bir çocuk.Ama adı üstünde çocuk!Verilmiş sadakamiz varmış.Butun bunlar 15 dk içinde olmuş.Beni niye çağırmadın diyorum kızarsın diye korktum diyor.Cok çok çok korktuk şimdi daha iyiyiz ama.
Yok canım bizimkinin kolları battaniyenin dışında hep uyurken, ben kollu modellerden kullanıyorum, içine çıtçıtlı badi ve çorap giyiyor sadece. Lcw ve hm'den aldıklarımızı giyiyor. Lcw'ninkinde çok rahat ediyor özellikle ama erkek modelleri her yerde tükenmiş, hm'den yedek aldım o yüzden. Tavsiyem biraz büyük al rahat etsin, ben 6 aylık aldım bir aydan fazladır kullanıyoruz.Uyku tulumu kullanan arkadaşlar bu tarz bişey mi kullanıyorsunuz? Bacakları da içine alan türler rahat oluyor mu acaba?
Bizim de. Dt hep masaj yapın dediKimlerin gozu akıyordu. Bizim hala geçmedi sol gözü.4 kez damla kullandık ama damla bitince 2-3 gün sonra tekrar akıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?