Geçmiş olsun cnm.Aman dikkat et bebibe bulasmaisn.
Biz de ilk gören tükürürse geçer derler nasıl bir tedavi şekli ama
Bizim ufaklık 5e çeyrek kala yattı bu gece sonra 5.30 da kalkıp 6 da kucağımda uyudu.Ben de 8 'de kalktım ıste eve öğrenci gelecek diye.Gozlerimin kan canagi olmuş artik

6 kiloyuz 6 aylıklar tam geliyor belli baby kullanıyorum, lcw 3-6 ay kullanıyorum bir de, tam geliyorlar. Kısa kolluysa lcw 6-9 da olur ama uzun kollularda kolları uzun gelir. Hm'ninkiler çok güzel esnek ama pahalı.
Evet ya hm yeri çok güzel öyle çekme de yapmadı ama pahali.Indirim olunca da beden olmuyor istediğin.Lcw da çok ucuz değil ama hm kumaşını görünce lcden soğudum
Belli baby duymamıştım bir bakayim

Canım tavsiyelerin için teşekkür ederim bende bu tarz modellere bakayım en iyisi. Büyüdükçe hareketlenmesi arttı artık bazen üzerini açıyor. Tulum şart oldu yani

Canım çok geçmiş olsun. 1 ay önce ben de yaşadım. 5 günde geçti ilaçlarla. Ömrümde bilmem gözümde hastalık olduğunu. Bu döneme denk geldi. Doktorun uyardı mi bilmiyorum ama. Farkında olmadan elini gözüne götürüp memene, yahut bebege değmesin elin. Mümkünse kucağına aldığında hasta gözünün tarafında tutma Oyku'yu... Bulasir dedi doktor bana. İlk 3 gün önemliymiş. Dikkat edersin sende..

Günaydin herkese..evimize geldik cok sükür.annem biraz biraz sag ayagi ile adim atiyor iki kisi kolundan desteklerse..eve her gelen bir hikaye anlatiyo 1bucuk yilda toparlayan olmus..kadinin biri tipki bu sekilde felc gecirmis annem gibi konusamiyormus konustugunu zannediyormus 1sene sonra acilmis bizim henuz 5 ay oldu ama cok yol kat edemedik gibi kalp ritm bozuklugu yuzunden..yinede bunada sukur..
Bu arada bizim bir akraba vardi teyzem neden hic ugramadin bir kere geldin daha gelmedin askolsun falan deyince elwingi izliyorum instagramdan her sey normal gibi iyi herhalde demis..naasil sinirlendim..paylastigimda hep cocugumla olan fotolar falan insanlar ne kadar kotu ne yapacaktim annemi hastane odaasinda mi cekecektim atacaktim..ya da cocugumun sevincini mi yasamayacaktim ...bu yasi almis kiskanc fesat insanlardan igreniyorum..
Zaten zor hevesimi topluyorum bir seylere karsi simdi yine o sucluluk duygusunu yerlestiriyorlar insana..annem hasta diye gülmek bile yasak olmali sanirim..silip engelleyeyimde görsun

Bir de bu arada gülce tüm hircinligini yapti cok ilginc sevdigim insanlara guldu sevmediklerimde agladi eve geldik cocuk siritmaya basladi gece 1 kez uyandik 9a kadar uyumusum..kalktigimda bakiyodu uyanmis uyandirmamis cocuk eve gelince kuzu gibi oldu demem o ki bebisler evini duzenini cok ariyor demek ki..

Cok gecmis olsun

Kızlar egzama için linola krem kullananlar memnun kaldınızmı iyileşme oldumu
Evet ben memnun kaldım. El ve ayaklarındaki kurulukları tamamen geçirdi, vücudundaki kızarıklıklar azaldı ama tamamen geçmedi. Yüz kremininde ayrı almıştım o da baya iyi nemlendirdi, alnı, kulak arkaları falan geçti hep kurulukları. Kullanmaya devam ediyorum tabii günde 2 kez

Kızlar iyi geceler kızım 3 aylık öksürük ve hırıltısı var evde nasıl geçirebilirim 1 haftadır böyle hastanede bisey yapmıyorlar küçük olduğu için
Nası bi şey yapmıyorlar? Hem öksürük hem hırıltı var ve ne diyolar eve git kendi kendine geçsin mi? Oğlumda da vardı 14 gün antibiyotik kullandı + hava verildi. Ancak öyle iyileşti. Başka bi hastaneye gitmelisin

Arkadaslar gunaydin,
Bebegim 17 Aralik Sali rota asisi oldu. Normalde her gun bir kez sabahlari kaka yapardi. Asi sonrasi iki gunde bire dustu bu sabahki kakasi da nasil anlatsam pelte gibiydi. Poposuna yapismis yayilmis tamamen. Herhangi bir koku kan kopuk mukus renk degisikligi yok ama yine de endiselendim. Doktora sormak istiyorum ama o kadar darliyorum ki adami sıkıldı artik benden

Canım tavsiyelerin için teşekkür ederim bende bu tarz modellere bakayım en iyisi. Büyüdükçe hareketlenmesi arttı artık bazen üzerini açıyor. Tulum şart oldu yani
Evet ben üstüne peluş battaniye seriyorum kollarının altına sıkıştırıp. Üstünü açsa da aklım kalmıyor artık. Uyandığında bacaklarını yukarı kaldırıp üstünde bir şey bırakmıyor çünkü Rica ederim.

Canım annenle ilgili gelişmelere çok sevindim İnşallah daha güzel günlerini göreceksiniz. Kimseyi takma. İlk göz ağrın o senin, hevesin kalmasın hiç bi şeyde. İnsanlar fesat. Engelle gitsin bence de, hadsiz.

Canım biz zaten fitil veya şurupla yaptırdığımızdan kakasında bir farklılık olduğunu hatırlamıyorum olduysa da zaten düzensizlik olduğu için dikkatimi çekmemiştir. Bu aşının ishal yaptığı söyleniyor yan etki olarak. Bir süre farklılık olması normal olabilir yani birkaç gün. Benim oğlum da 20 günlükten sonra yeni yeni kendiliğinden kaka yapmaya başladı ona seviniyorum bu aralar

Kimlerin gozu akıyordu. Bizim hala geçmedi sol gözü.4 kez damla kullandık ama damla bitince 2-3 gün sonra tekrar akıyor.
Bizim akiyor artarak da devam ediyor ne zaman gececek silmekten cocugumun gozlerinin kenari yara oluyor artik

Ne güzel bak olumlu gelişmeler var daha da güzel şeyler olur inşallah
O akrabaları da hiic takma bende çoğu ekli bile değil engelle gitsin.
Hiç öyle suçluluk duygusuna da girme. İstiyorlar ki her dk yas tutalım ağlayıp zirlayalim beş dk yüzümüz gulmesin. İnsan yetiştiriyoruz kim mutsuz bi annesi olsun ister. Bilakis annen senin mutsuz olmana daha çok uzulurdu. Herkes kendi hayatına baksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…