Evet ya hm yeri çok güzel öyle çekme de yapmadı ama pahali.Indirim olunca da beden olmuyor istediğin.Lcw da çok ucuz değil ama hm kumaşını görünce lcden soğudum
Belli baby duymamıştım bir bakayim
Belli baby değil canım otomatik düzeltme olmuş hello baby olcak Lcw iki tanesi 40 tl idi, hm iki tanesi 60, hm'de üç al iki öde kampanyası vardı hatta, 6 atlet 120 TL'ye geliyordu.

Oyy sizinki sarı renge dönmüş.Bizim ilk o şekilde sarı idi enf.kapmis deyip antibiyotik damla verdi göz dr.1 hafta kullandim geçmeyince damlayı değiştirdik 1 haftada diğerini kullandim.15 günde geçti.Sonra 10 gün geçince beyaz sulanmaya başladı.burnuda tıkalı olunca dr göz akıntısı zatürre belirtisi olabilir diye önlem olarak antibiyotik şurup başladı.Gene farklı bir damla verdi.Ama damlayı damlatinca gözü aşırı akti ve kızararak göz kapağı sisti. AMA birşey olmaz damladandır dendi.3 günlük bir damla idi.Etkisi 7 gün sürermiş.8.gün gene akti. Drin verdiği yedek damlayı başladık o da 5 günlüktü.6.gün gene başladı akma.Daha da götürmedim.Cayla falan sıkıyorum.Masaj yapıyorum ama yok gecmiyor.Bir an önce geçer inşallah hepimizin yavrusunun göz akmasi.

Es tarafım bu şekilde sarı akinti olunca dr.a goturmemize gerek görmemişti.vucuttaki iltihabı atarmış bu şekilde diyerek.

Benim büyükler çok rahatsızlanırdı.Iltihap attırıcı özelliği var diye ayva yaprağı çayı yapmıştım.2.gün gözleri fena akmisti ve toparlamışlardı.Orda görünce acaba dediklerinin doğruluk payı var mı diye de düşünmeden edemiyorum.Ama gene de götürdüm dr

Es tarafım bu şekilde sarı akinti olunca dr.a goturmemize gerek görmemişti.vucuttaki iltihabı atarmış bu şekilde diyerek.

Benim büyükler çok rahatsızlanırdı.Iltihap attırıcı özelliği var diye ayva yaprağı çayı yapmıştım.2.gün gözleri fena akmisti ve toparlamışlardı.Orda görünce acaba dediklerinin doğruluk payı var mı diye de düşünmeden edemiyorum.Ama gene de götürdüm dr

Gercekten bu bazi yasli tayfa azalarak yok olsa ayip olmasin diye ekliyosun ama insanlar egolarino tatmin ediyor takip edip edip herhalde acik ariyorlar..cok edipsizce cidden..insallah kizlar daha guzele gider her sey❤

Uyku tulumu giydirip kollarini kundak seklinde sariyorum. Bacaklar acik. Yuzunu de ortuyorum burnu acik kalacak sekilde. Hafif salliyorum uyuyuna da kollarini acip yatiriyorum.tulumdan baska ortu ve kundak kullanmiyorum. Yani kundak sadece uyuyana kadar yapiyorum. Ortu orttugumde yuzunu kapatmisti o gunden beri ortmuyorum.
Yeni uyku tulumumuz bundan. Tamamen pamuklu 2 katli dikilmis. Usutmez hic. Tavsiye ederim. Imaj yaziyor icindeki etikette. La parla diye bir magazadan aldim. Ilk uyku tulumumuz elbise gibi olandan.

Eklentiler

• Screenshot_20191222-121850_Gallery.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
Kimlerin gozu akıyordu. Bizim hala geçmedi sol gözü.4 kez damla kullandık ama damla bitince 2-3 gün sonra tekrar akıyor.
Canim gecmis olsun. Dunku kizinin cakmak olayi icin de gecmis olsun.

Amin insallah. Biz de antibiyorikli damla ve baska bir krem gibi ama goze sıkınca sıvılasiyor oyle bir sey kullandik ama gecmedi. Gorumceminki bundan kotuymus 4 aylikken gecmis

Kızlar egzama için linola krem kullananlar memnun kaldınızmı iyileşme oldumu
Canim ben egzamalari diyet ile gecirdim. Banyo sonrasi da mustela stelopia ile nemlendirdim. Çok kuru ciltler icin bir nemlendirici. Vucudunu da lif kullanmadan elimle yikiyorum tahris olmasin diye.

Kizlar gece uykuya gecerken kitap okuyan var mi?bir uygulamada da yaziyordu cok faydali oldugu bir kac kitap onerisi buldum arastirip yine alip ger gece rutin haline getirecegim bu ara cok dikkatli dinliyor her seyi inceliyor..okumanin dil gelisimi acisindan cok faydali olacagini dusunuyorum.
babasida arada ingilizce konusuyo kulak asinaligi olsun diye

Eklentiler

• Screenshot_20191222-124817_Instagram.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 67
Çok çok geçmiş olaun tamamen kırtulursunuz inşallah biman önce kıyamam kuşuma nasıl tatlı maşallah
Geçmiş olsun canım benim yavrucuğum kurtulur inşallah hemen
Gercekten bu bazi yasli tayfa azalarak yok olsa ayip olmasin diye ekliyosun ama insanlar egolarino tatmin ediyor takip edip edip herhalde acik ariyorlar..cok edipsizce cidden..insallah kizlar daha guzele gider her sey❤
Sizin adınıza sevindim arada aklıma geliyorsun dua ediyorum annene
İnşallah daha da toparlar seneye bu vakitler her şey bambaşka olur
Ben de arada kitap okuyorum ama düzenli değil
Aslında okuyacak kitap seçememiştim ama bu attıklarına bi bakayım çok iyi oldu elwing teşekkür ederim

Kendi hatasını bastırmaya çalışmış uyuz. Madem iyi olduğunu düşünmüş, çok sevindim toparlanmasına demek için arasaymış gelseymiş. Sil gitsin öylesini. Hiç de suçluluk falan hissetme canım, sen çok da güzel evlatlık yaptın annene. Aynı zamanda annesin sen ve evladın da senden neşe huzur bekliyor, herşeyi hissediyor.

4.aya yaklaşıyoruz elimizde birkaç oyuncak var daha çok oyun halısını kullanıyom zeka kartları var ama ondan çok çabuk sıkılıyor sarmıyor bizimkini bi tane de çıngırak var

Canlar oyuncak, çıngırak olarak önerileriniz nelerdir
Bir de eğitici olsun diye bu aydan sonra hangi oyuncaklar alınabilir
Masal okuyan eğitici köpekçik gibi oyuncaklar var kullanan var mı aramızda

Bir de hisirtili su bez kitaplardan var ilk aylar onlarlada oynuyormus hem.bir de bebek dokun ögren kitaplari

Eklentiler

• Screenshot_20191222-131514_Chrome.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Tabii oyle biraz mutsuz olayim hissediyor cocuk aksama kadar aglama modunda oluyor..insanlarin mutlu insam gormeye tahamulude kalmamis demekki Allah akil fikir versin

Hediye masallar kitabı geldi.Kızı kucagima aliyorum basliyorum okumaya resimleri de bol.Biraz bakıyor sonra yemeye çalışıyor:))Babası fil almış çıngıraklı sese odaklaniyor dokunanabilirsin kizim diyorum yaklastiriyorum onu da yemeye çalışıyor hahahah:)))yüzümüze de yaklaşınca aynısını yapıyor:)Aynada güzel konuşuyor gülüyor neyseki yemeye çalışmıyor:)Aynada gözlerini kulaklarını fln gösteriyorum organları tanıtin diyorlardi.fotolara bakıyor onlari da sürekli anlatıyorum kimler var neredeler vs.koca adam gibi dinliyor:))
Her seyı ağzına goturmeye çalışması gelişimsel bir özellik sanirim ama bazen hirslaniyor acaba diyorum diş mi çıkacak hafif kabariklik var altta 4ay 1 haftalik.hayırlısı bakalim

Gozunuz aydin sizin de ya bastan beri hep ayni olunca en ufak degisiklik uzuyor beni. Bir de ilk bebeğimiz biraz fazla evhamliyiz sanırım. Allah'im saglik sihhat versin bebislerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…