Belli baby değil canım otomatik düzeltme olmuş hello baby olcakEvet ya hm yeri çok güzel öyle çekme de yapmadı ama pahali.Indirim olunca da beden olmuyor istediğin.Lcw da çok ucuz değil ama hm kumaşını görünce lcden soğudum
Belli baby duymamıştım bir bakayim
Oyy sizinki sarı renge dönmüş.Bizim ilk o şekilde sarı idi enf.kapmis deyip antibiyotik damla verdi göz dr.1 hafta kullandim geçmeyince damlayı değiştirdik 1 haftada diğerini kullandim.15 günde geçti.Sonra 10 gün geçince beyaz sulanmaya başladı.burnuda tıkalı olunca dr göz akıntısı zatürre belirtisi olabilir diye önlem olarak antibiyotik şurup başladı.Gene farklı bir damla verdi.Ama damlayı damlatinca gözü aşırı akti ve kızararak göz kapağı sisti. AMA birşey olmaz damladandır dendi.3 günlük bir damla idi.Etkisi 7 gün sürermiş.8.gün gene akti. Drin verdiği yedek damlayı başladık o da 5 günlüktü.6.gün gene başladı akma.Daha da götürmedim.Cayla falan sıkıyorum.Masaj yapıyorum ama yok gecmiyor.Bir an önce geçer inşallah hepimizin yavrusunun göz akmasi.Durum bu
Es tarafım bu şekilde sarı akinti olunca dr.a goturmemize gerek görmemişti.vucuttaki iltihabı atarmış bu şekilde diyerek.Durum bu
Es tarafım bu şekilde sarı akinti olunca dr.a goturmemize gerek görmemişti.vucuttaki iltihabı atarmış bu şekilde diyerek.Durum bu
Canım annenle ilgili gelişmelere çok sevindimİnşallah daha güzel günlerini göreceksiniz. Kimseyi takma. İlk göz ağrın o senin, hevesin kalmasın hiç bi şeyde. İnsanlar fesat. Engelle gitsin bence de, hadsiz.
Gercekten bu bazi yasli tayfa azalarak yok olsaNe güzel bak olumlu gelişmeler var daha da güzel şeyler olur inşallah
O akrabaları da hiic takma bende çoğu ekli bile değil engelle gitsin.
Hiç öyle suçluluk duygusuna da girme. İstiyorlar ki her dk yas tutalım ağlayıp zirlayalim beş dk yüzümüz gulmesin. İnsan yetiştiriyoruz kim mutsuz bi annesi olsun ister. Bilakis annen senin mutsuz olmana daha çok uzulurdu. Herkes kendi hayatına baksin..
Uyku tulumu giydirip kollarini kundak seklinde sariyorum. Bacaklar acik. Yuzunu de ortuyorum burnu acik kalacak sekilde. Hafif salliyorum uyuyuna da kollarini acip yatiriyorum.tulumdan baska ortu ve kundak kullanmiyorum. Yani kundak sadece uyuyana kadar yapiyorum. Ortu orttugumde yuzunu kapatmisti o gunden beri ortmuyorum.Ben de bunu düşünüyorum. Bir de kundak yapanlar bıraktı mı kundaksiz nasıl uyutuyorsunuz?
Bizimkinin her günü bir olmasa da yavaş yavaş dönmeye başladı kundak tehlikeli yani ama kundaksiz da uyutamiyorum nasıl alistircam bilmiyorum
3 ayri doktora gittik 3u de gozyasi kanallari tikali bol masaj yapin dedi damla da verdiler iki ayri ama gecmiyoDoktora gittiniz mi? Bu iltihaplı bir akıntı. Uygun damla vermemiş olabilir. Başka bir doktora gözüksün bence.
Canim gecmis olsun. Dunku kizinin cakmak olayi icin de gecmis olsun.Kimlerin gozu akıyordu. Bizim hala geçmedi sol gözü.4 kez damla kullandık ama damla bitince 2-3 gün sonra tekrar akıyor.
Ebe onu da dedi ama yapmadimÇaylı pansuman yaptınız mı?
Amin insallah. Biz de antibiyorikli damla ve baska bir krem gibi ama goze sıkınca sıvılasiyor oyle bir sey kullandik ama gecmedi. Gorumceminki bundan kotuymus 4 aylikken gecmisOyy sizinki sarı renge dönmüş.Bizim ilk o şekilde sarı idi enf.kapmis deyip antibiyotik damla verdi göz dr.1 hafta kullandim geçmeyince damlayı değiştirdik 1 haftada diğerini kullandim.15 günde geçti.Sonra 10 gün geçince beyaz sulanmaya başladı.burnuda tıkalı olunca dr göz akıntısı zatürre belirtisi olabilir diye önlem olarak antibiyotik şurup başladı.Gene farklı bir damla verdi.Ama damlayı damlatinca gözü aşırı akti ve kızararak göz kapağı sisti. AMA birşey olmaz damladandır dendi.3 günlük bir damla idi.Etkisi 7 gün sürermiş.8.gün gene akti. Drin verdiği yedek damlayı başladık o da 5 günlüktü.6.gün gene başladı akma.Daha da götürmedim.Cayla falan sıkıyorum.Masaj yapıyorum ama yok gecmiyor.Bir an önce geçer inşallah hepimizin yavrusunun göz akmasi.
Canim ben egzamalari diyet ile gecirdim. Banyo sonrasi da mustela stelopia ile nemlendirdim. Çok kuru ciltler icin bir nemlendirici. Vucudunu da lif kullanmadan elimle yikiyorum tahris olmasin diye.Kızlar egzama için linola krem kullananlar memnun kaldınızmı iyileşme oldumu
Çok çok geçmiş olaun tamamen kırtulursunuz inşallah biman önce kıyamam kuşuma nasıl tatlı maşallahDurum bu
Geçmiş olsun canım benim yavrucuğum kurtulur inşallah hemenOyy sizinki sarı renge dönmüş.Bizim ilk o şekilde sarı idi enf.kapmis deyip antibiyotik damla verdi göz dr.1 hafta kullandim geçmeyince damlayı değiştirdik 1 haftada diğerini kullandim.15 günde geçti.Sonra 10 gün geçince beyaz sulanmaya başladı.burnuda tıkalı olunca dr göz akıntısı zatürre belirtisi olabilir diye önlem olarak antibiyotik şurup başladı.Gene farklı bir damla verdi.Ama damlayı damlatinca gözü aşırı akti ve kızararak göz kapağı sisti. AMA birşey olmaz damladandır dendi.3 günlük bir damla idi.Etkisi 7 gün sürermiş.8.gün gene akti. Drin verdiği yedek damlayı başladık o da 5 günlüktü.6.gün gene başladı akma.Daha da götürmedim.Cayla falan sıkıyorum.Masaj yapıyorum ama yok gecmiyor.Bir an önce geçer inşallah hepimizin yavrusunun göz akmasi.
Sizin adınıza sevindim arada aklıma geliyorsun dua ediyorum anneneGercekten bu bazi yasli tayfa azalarak yok olsaayip olmasin diye ekliyosun ama insanlar egolarino tatmin ediyor takip edip edip herhalde acik ariyorlar..cok edipsizce cidden..insallah kizlar daha guzele gider her sey❤
Ben de arada kitap okuyorum ama düzenli değilKizlar gece uykuya gecerken kitap okuyan var mi?bir uygulamada da yaziyordu cok faydali oldugu bir kac kitap onerisi buldum arastirip yine alip ger gece rutin haline getirecegim bu ara cok dikkatli dinliyor her seyi inceliyor..okumanin dil gelisimi acisindan cok faydali olacagini dusunuyorum.
babasida arada ingilizce konusuyo kulak asinaligi olsun diye
Kendi hatasını bastırmaya çalışmış uyuz. Madem iyi olduğunu düşünmüş, çok sevindim toparlanmasına demek için arasaymış gelseymiş. Sil gitsin öylesini. Hiç de suçluluk falan hissetme canım, sen çok da güzel evlatlık yaptın annene. Aynı zamanda annesin sen ve evladın da senden neşe huzur bekliyor, herşeyi hissediyor.Günaydin herkese..evimize geldik cok sükür.annem biraz biraz sag ayagi ile adim atiyor iki kisi kolundan desteklerse..eve her gelen bir hikaye anlatiyo 1bucuk yilda toparlayan olmus..kadinin biri tipki bu sekilde felc gecirmis annem gibi konusamiyormus konustugunu zannediyormus 1sene sonra acilmis bizim henuz 5 ay oldu ama cok yol kat edemedik gibi kalp ritm bozuklugu yuzunden..yinede bunada sukur..
Bu arada bizim bir akraba vardi teyzem neden hic ugramadin bir kere geldin daha gelmedin askolsun falan deyince elwingi izliyorum instagramdan her sey normal gibi iyi herhalde demis..naasil sinirlendim..paylastigimda hep cocugumla olan fotolar falan insanlar ne kadar kotu ne yapacaktim annemi hastane odaasinda mi cekecektim atacaktim..ya da cocugumun sevincini mi yasamayacaktim ...bu yasi almis kiskanc fesat insanlardan igreniyorum..
Zaten zor hevesimi topluyorum bir seylere karsi simdi yine o sucluluk duygusunu yerlestiriyorlar insana..annem hasta diye gülmek bile yasak olmali sanirim..silip engelleyeyimde görsun
Bir de hisirtili su bez kitaplardan var ilk aylar onlarlada oynuyormus hem.bir de bebek dokun ögren kitaplariÇok çok geçmiş olaun tamamen kırtulursunuz inşallah biman önce kıyamam kuşuma nasıl tatlı maşallah
Geçmiş olsun canım benim yavrucuğum kurtulur inşallah hemen
Sizin adınıza sevindim arada aklıma geliyorsun dua ediyorum annene
İnşallah daha da toparlar seneye bu vakitler her şey bambaşka olur
Ben de arada kitap okuyorum ama düzenli değil
Aslında okuyacak kitap seçememiştim ama bu attıklarına bi bakayım çok iyi oldu elwing teşekkür ederim
Tabii oyle biraz mutsuz olayim hissediyor cocukKendi hatasını bastırmaya çalışmış uyuz. Madem iyi olduğunu düşünmüş, çok sevindim toparlanmasına demek için arasaymış gelseymiş. Sil gitsin öylesini. Hiç de suçluluk falan hissetme canım, sen çok da güzel evlatlık yaptın annene. Aynı zamanda annesin sen ve evladın da senden neşe huzur bekliyor, herşeyi hissediyor.
Gozunuz aydin sizin deCanım biz zaten fitil veya şurupla yaptırdığımızdan kakasında bir farklılık olduğunu hatırlamıyorum olduysa da zaten düzensizlik olduğu için dikkatimi çekmemiştir. Bu aşının ishal yaptığı söyleniyor yan etki olarak. Bir süre farklılık olması normal olabilir yani birkaç gün. Benim oğlum da 20 günlükten sonra yeni yeni kendiliğinden kaka yapmaya başladı ona seviniyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?