Bazen siz nasıl emrederseniz falan demek geliyor içimden ama herşeyi ters teptikleri için iyi bişey bile söyleyemiyorum artık en iyisi bence takmamak duymazdan görmezden gelmek haklısın. Kendilerini daha fazla bişey zannetmesinler en azından

Evet 9 Eylül doğumlu. Gece de çok huysuzlandı çok sık uyandı.

Çok geçmiş olsun canım. Arpacık stres ve uykusuzluktan çıkıyor üniversitesi zamanı çok olurdu bende. Hemen geçer inşallah.

Ben okuyorum ama pek uykuyla ilişki kuramıyor bence çünkü uyumuyor :) önce biraz küçük kara balık'ı okuyorum, sonra göstererek ona Aç Tırtıl diye bi kitap var rengarenk içi, çok ilgisini çekiyor, resimlerine bakıyor ben hikayeyi anlatıyorum. Sonra beşiğine yatırıp biberon veriyorum ve uyumasını bekliyorum. Bu saat 10:30 - 11 gibi oluyor. Sütü bitince tam uyucak diyorum hahahaha bi açıyo gözlerini :)) uyumuyor. Bi daha kitap bi daha saçını okşuyorum falan ı ıh yemiyor. Belkş 4. 5. Aydan sonra düzene girer diye yapmaktan vazgeçmiyorum

Bencede vazgecme..anlamiyo zannediyoruz ama illaki faydasi oluyor evet o ac tirtil kitabinida almayi dusunuyorum bende

Gozunuz aydin sizin de ya bastan beri hep ayni olunca en ufak degisiklik uzuyor beni. Bir de ilk bebeğimiz biraz fazla evhamliyiz sanırım. Allah'im saglik sihhat versin bebislerimize.
Teşekkür ederiz Çocuğun keyfi yerindeyse bir sorun yoktur gibi geliyor artık bana. Evet evham konusunda aynıyız

Bir diger anlamadiigim konuda cocuklu eve misafir gelmek istemek cok samimi arkadaslarimiz var her yilbasinda masalar kurdum cagirdim,raki balik gunleri yaptim,evde caylara cagirdim toplasan 3 kez agirlamistir bizi..dun yoldan geldik goruselim yazmis..bende cikarsak yazarim dedim sonrada kotu oldum iyi hissetmiyorum dedim kizda buyrun siz gelin yok..yahu yoldan gelmisim goruselim derken sen bir kezde bize gelin de.. şoka giriyorum.hafta ici gorusuruz artik dedim yokum ama bi ara gorusuruz artik yazmis..valla cagirmadigi surece bir daha eve davet etmeyide dusunmuyorum..evin daginiksa sen 2 dk toplarsin ama benim her yer her yerde oluyor cocukla kosturmaca ikram hazirlayamam yani o eski elwingte yok..hayret bir sey insanlar bir kendilerini akilli zannediyorlar..esimin arkadasinin karisi o gicik oluyo ben seviyodum ama daha gecen biz davet ettik anneleri varmis gelemediler misal..paso gelin diyen biziz yani esimde sinirlendi birak şunu diyo sen cok iyi niyetli davraniyosun diye cidden safmiyim neyim bu halimle bile 2kez geldiler çaya falan

Tesekkur ederim canim

Bizimkini mama da uyutmuyor artık emzirip üstüne 35 cc süt 45 cc mama veriyorumdum acaba emzirip üstüne direk 75 cc mama mı versem diyorum ama sırf çocuğu uyutmak için mama vermek de bencillik mi olur acaba diyorum gerçi 30 cc artmış olacak. Ayyy kafam da deli sorular...

Benim de hayalim bu, sevmediklerime gulmesin

Esimin parmagini aldi direk damagina bastiriyormus soyledigine gore bizimki 3.5aylik ama kasiniyormus gibi geliyor baya salya var usttende beyazlik gorunuyor ama o dis yeriymis dis zannettim bende

Kızlar çok yoğun saç dökülmesi yaşıyorum. Yumak yumak dökülüyor öyle söyleyeyim. Kansızlık da yok. Hamilelikten kalma apikobal ve dodex ampul var b12 için. Kullanılır mı acaba?

Buhar verdiler iki kez ama açılmadı nefesi antibiyotik veremem dedi doktorlar iki farklı hastaneye götürdük ama

Bencede vazgecme..anlamiyo zannediyoruz ama illaki faydasi oluyor evet o ac tirtil kitabinida almayi dusunuyorum bende
Benim o kitaptan haberim yoktu. Kardesim kitabevinde calisiyor benim, alti yedi aylik hamileydim daha o kitabi getirmisti bana. En cok basilan cocuk kitabi miymis neymis. Tabii benim ufaklik daha ne oyuncaklarini umursuyor ne kitaplari. Sadece insan yüzleri dikkatini cekiyor iki uc haftadir :)

3 ayri doktora gittik 3u de gozyasi kanallari tikali bol masaj yapin dedi damla da verdiler iki ayri ama gecmiyo
Sizinki iltihaplı akıntımı bilemiyorum tabi. İlk 2 ay bizdede vardı damla bile vermedi doktor ben zorla yazdırdım ama eşim kullandırtmadı. Her kucağına aldığında masaj yap demişti doktor. Bol bol masaj yaptık birgün kalktıkki geçmişti. Masaj yapıyormusun

Yapiyorm aslinda ama cok yapmiyorum sanirim

Esimin parmagini aldi direk damagina bastiriyormus soyledigine gore bizimki 3.5aylik ama kasiniyormus gibi geliyor baya salya var usttende beyazlik gorunuyor ama o dis yeriymis dis zannettim bende
Dişler hazirlaniyor heralde.yerleri çok kaşınıyor ki bizimki de öyle canim hırsla kapıyor.Mesela ben 4 aylikken çıkarmışım

Yapiyorm aslinda ama cok yapmiyorum sanirim
Kucağına aldığın her defasında yapmayı denesen faydası olacaktır eminim. Eşim annem hep yaptık bırakmadık onunmu faydası oldu geçeceğimi vardı bilmiyorum tabi. Belki 1 yıl bile sürer demişti doktor. Damlalardan fayda dokunmadıysa hiç kullanma bile bana dedimya önermedi doktor ben zorla yazdırdım iyikide kullanmamışım

Teşekkürler ben de alıcam pamuk olmasına dikkat ediyorum trendyoldan bakıyorum çok güzel diye dolu yorum olan tulumlarda polyester varbulucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…