- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Bazen siz nasıl emrederseniz falan demek geliyor içimden ama herşeyi ters teptikleri için iyi bişey bile söyleyemiyorum artıkHerkese dert anlatamiyoruz canım zaten iyiki burası var
Ev al ustlerine yap oldu paşam deseydinacikgozler desene, dinsizin hakkından imansız gelirmis. Bildigini okumakla iyi yaparsın.
Bir de gerçekten takma yani ne derlerse desinler bi kulağından girsin diğerinden çıksın. Yoksa onemsendiklerini dusunup tepene çıkarlar.
Evet 9 Eylül doğumlu. Gece de çok huysuzlandı çok sık uyandı.9 Eylül doğumlu mu? Bizde de aynı durumlar var bir yarım saat önce bir kriz atlattık. Ne yapsam susmuyor ağlıyor bağırıyor emmek bile istemedi. Kucağımda gezdirdim sürekli zor sakinleşti sonra emdi. Anlamadım ne oldu bir anda bir ağlama krizi geldi çocuğa. 4. Ay Atağı dedikleri bu mu acaba
Çok geçmiş olsun canım. Arpacık stres ve uykusuzluktan çıkıyorBenim gözüm de arpacık cıkmış
İki gündür şiştikce şişiyordu gözümün üst kapagı komple ve kasınıyordu gece artık hastaneye gidelim dedik göz doktoruna
Hem alerji olmuş hem arpacıgın bi türüymüş tüm göze vuran
Antibiyotik basladım yanınada 4damla merhem daha
Gün boyu sürekli ilac döküp durucam
Ve tabiki doktor dinlenmen lazım dedi
Bu üç oldu dinlenemedigimden kaynaklı hastalıgım
Ben okuyorum ama pek uykuyla ilişki kuramıyor bence çünkü uyumuyor :) önce biraz küçük kara balık'ı okuyorum, sonra göstererek ona Aç Tırtıl diye bi kitap var rengarenk içi, çok ilgisini çekiyor, resimlerine bakıyor ben hikayeyi anlatıyorum. Sonra beşiğine yatırıp biberon veriyorum ve uyumasını bekliyorum. Bu saat 10:30 - 11 gibi oluyor. Sütü bitince tam uyucak diyorum hahahaha bi açıyo gözlerini :)) uyumuyor. Bi daha kitap bi daha saçını okşuyorum falan ı ıh yemiyor. Belkş 4. 5. Aydan sonra düzene girer diye yapmaktan vazgeçmiyorumKizlar gece uykuya gecerken kitap okuyan var mi?bir uygulamada da yaziyordu cok faydali oldugu bir kac kitap onerisi buldum arastirip yine alip ger gece rutin haline getirecegim bu ara cok dikkatli dinliyor her seyi inceliyor..okumanin dil gelisimi acisindan cok faydali olacagini dusunuyorum.
babasida arada ingilizce konusuyo kulak asinaligi olsun diye
Bencede vazgecme..anlamiyo zannediyoruz ama illaki faydasi oluyorBen okuyorum ama pek uykuyla ilişki kuramıyor bence çünkü uyumuyor :) önce biraz küçük kara balık'ı okuyorum, sonra göstererek ona Aç Tırtıl diye bi kitap var rengarenk içi, çok ilgisini çekiyor, resimlerine bakıyor ben hikayeyi anlatıyorum. Sonra beşiğine yatırıp biberon veriyorum ve uyumasını bekliyorum. Bu saat 10:30 - 11 gibi oluyor. Sütü bitince tam uyucak diyorum hahahaha bi açıyo gözlerini :)) uyumuyor. Bi daha kitap bi daha saçını okşuyorum falan ı ıh yemiyor. Belkş 4. 5. Aydan sonra düzene girer diye yapmaktan vazgeçmiyorum
Teşekkür ederizGozunuz aydin sizin deya bastan beri hep ayni olunca en ufak degisiklik uzuyor beni. Bir de ilk bebeğimiz biraz fazla evhamliyiz sanırım. Allah'im saglik sihhat versin bebislerimize.
Tesekkur ederim canimÇok çok geçmiş olaun tamamen kırtulursunuz inşallah biman önce kıyamam kuşuma nasıl tatlı maşallah
Geçmiş olsun canım benim yavrucuğum kurtulur inşallah hemen
Sizin adınıza sevindim arada aklıma geliyorsun dua ediyorum annene
İnşallah daha da toparlar seneye bu vakitler her şey bambaşka olur
Ben de arada kitap okuyorum ama düzenli değil
Aslında okuyacak kitap seçememiştim ama bu attıklarına bi bakayım çok iyi oldu elwing teşekkür ederim
Bizimkini mama da uyutmuyor artıkÇok geçmiş olsun canım. Gece uykularınız kaç saat? Eğer az ise en azından geceden geceye 60 cc mama verebilirsin yatmadan, senin sağlığın etkileniyorsa yani. Ben de mama yanlısı değildim mecburiyetten başladım ama uyku öncesi kurtarıcı oluyor çabuk uyanmıyor. Yalnız sindirimi kolay bir tane bulman lazım, ters etki olmasın. Yok gece uykuları güzelse hiç başlama.
Benim de hayalim bu, sevmediklerime gulmesinBir de bu arada gülce tüm hircinligini yapti cok ilginc sevdigim insanlara guldu sevmediklerimde agladi eve geldik cocuk siritmaya basladi gece 1 kez uyandik 9a kadar uyumusum..kalktigimda bakiyodu uyanmis uyandirmamis cocuk eve gelince kuzu gibi oldudemem o ki bebisler evini duzenini cok ariyor demek ki..
Esimin parmagini aldi direk damagina bastiriyormus soyledigine gore bizimki 3.5aylik ama kasiniyormus gibi geliyor baya salya var usttende beyazlik gorunuyor ama o dis yeriymis dis zannettim bendeHediye masallar kitabı geldi.Kızı kucagima aliyorum basliyorum okumaya resimleri de bol.Biraz bakıyor sonra yemeye çalışıyor:))Babası fil almış çıngıraklı sese odaklaniyor dokunanabilirsin kizim diyorum yaklastiriyorum onu da yemeye çalışıyor hahahah:)))yüzümüze de yaklaşınca aynısını yapıyor:)Aynada güzel konuşuyor gülüyor neyseki yemeye çalışmıyor:)Aynada gözlerini kulaklarını fln gösteriyorum organları tanıtin diyorlardi.fotolara bakıyor onlari da sürekli anlatıyorum kimler var neredeler vs.koca adam gibi dinliyor:))
Her seyı ağzına goturmeye çalışması gelişimsel bir özellik sanirim ama bazen hirslaniyor acaba diyorum diş mi çıkacak hafif kabariklik var altta 4ay 1 haftalik.hayırlısı bakalim
Buhar verdiler iki kez ama açılmadı nefesi antibiyotik veremem dedi doktorlar iki farklı hastaneye götürdük amaNası bi şey yapmıyorlar? Hem öksürük hem hırıltı var ve ne diyolar eve git kendi kendine geçsin mi? Oğlumda da vardı 14 gün antibiyotik kullandı + hava verildi. Ancak öyle iyileşti. Başka bi hastaneye gitmelisin
Benim o kitaptan haberim yoktu. Kardesim kitabevinde calisiyor benim, alti yedi aylik hamileydim daha o kitabi getirmisti bana. En cok basilan cocuk kitabi miymis neymis. Tabii benim ufaklik daha ne oyuncaklarini umursuyor ne kitaplari. Sadece insan yüzleri dikkatini cekiyor iki uc haftadir :)Bencede vazgecme..anlamiyo zannediyoruz ama illaki faydasi oluyorevet o ac tirtil kitabinida almayi dusunuyorum bende
Sizinki iltihaplı akıntımı bilemiyorum tabi. İlk 2 ay bizdede vardı damla bile vermedi doktor ben zorla yazdırdım ama eşim kullandırtmadı. Her kucağına aldığında masaj yap demişti doktor. Bol bol masaj yaptık birgün kalktıkki geçmişti. Masaj yapıyormusun3 ayri doktora gittik 3u de gozyasi kanallari tikali bol masaj yapin dedi damla da verdiler iki ayri ama gecmiyo
Yapiyorm aslinda ama cok yapmiyorum sanirimSizinki iltihaplı akıntımı bilemiyorum tabi. İlk 2 ay bizdede vardı damla bile vermedi doktor ben zorla yazdırdım ama eşim kullandırtmadı. Her kucağına aldığında masaj yap demişti doktor. Bol bol masaj yaptık birgün kalktıkki geçmişti. Masaj yapıyormusun
Dişler hazirlaniyor heralde.yerleri çok kaşınıyor ki bizimki de öyle canim hırsla kapıyor.Mesela ben 4 aylikken çıkarmışımEsimin parmagini aldi direk damagina bastiriyormus soyledigine gore bizimki 3.5aylik ama kasiniyormus gibi geliyor baya salya var usttende beyazlik gorunuyor ama o dis yeriymis dis zannettim bende
Kucağına aldığın her defasında yapmayı denesen faydası olacaktır eminim. Eşim annem hep yaptık bırakmadık onunmu faydası oldu geçeceğimi vardı bilmiyorum tabi. Belki 1 yıl bile sürer demişti doktor. Damlalardan fayda dokunmadıysa hiç kullanma bile bana dedimya önermedi doktor ben zorla yazdırdım iyikide kullanmamışımYapiyorm aslinda ama cok yapmiyorum sanirim
Teşekkürler ben de alıcam pamuk olmasına dikkat ediyorum trendyoldan bakıyorum çok güzel diye dolu yorum olan tulumlarda polyester varCajim benimki elbise gobo olup omuzlardan cit cotli olan modellerden. Kollari disarda. Sicacik uyuyor cok ince elyaf dolgusu var. Kollari usumuyor merak etme. Gece emzirirken cikarmiyorum.
Parla diye bir magazadan 100 de yuz pamuk uyku tulumu aldim o normal tulum seklinde ama dolgusu kok. 2 kat kumasla dikilmis. Kizimin da o tarzdi uyku tulumu. Terletmedrn kullanmistim. Tulumsuz cok ustunu aciyorlar. Yeni aldigim tulumun ondeki fermuarini acari. Emzirirken diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?