Buhar verdiler iki kez ama açılmadı nefesi antibiyotik veremem dedi doktorlar iki farklı hastaneye götürdük ama
Ah kuzum yaa kimbilsin nasıl zorlanıyordur nefes alırken. Sen evde de serum + aspiratör uyguluyorsun dimi? Gerçi o da hırıltıya çare değil. Sadece hırıltı olsa bizim doktorumuz da vermiycekti ama öksürük de olunca, iyice dinledi göğsünü sırtını, ciğerlerinden geliyodu o hırıltı, antibiyotik vermeden geçmez dedi. 2 doktor da vermediyse vardır bi bildikleri, eğer içine de sinmiyorsa başka bi doktora daha git derim, daha çok küçükler

Teşekkür ederim benimki de ustunu aciyo artık uyku tulumu şart. Ben şimdi kundak yapıyorum ortuyu ortuyorum uyuyunca kundağı hafif açıyorum ortuyu de alıyorum. Bizde de yuzunu orttu bi kere. Uyku tulumu alınca dediğin gibi yapayım artık:)

Biz okuyoruz.Buyuklerimede okurdum.Ikiside çok erken ve çok düzgün konuştu.Dil gelişimleri hep yaşlarının üstünde oldu.Ki benim tarafında da esimin tarafında da geç konuşma durumu var ama benimkilerde ben kitap okumanın etkisi olduğunu düşünüyorum.

Oral dönemde oldukları için gelişimsel bir özellik canım.Ama okumuş devam et duyduğu her kelime hazinesini zenginlestirecek

Buhar verdiler iki kez ama açılmadı nefesi antibiyotik veremem dedi doktorlar iki farklı hastaneye götürdük ama
Geçmiş olsun bizimkine 62 günlükken tıkanıklık vardı göz de akınca zatürre olmasın diyerek antibiyotik verdi dr.Sen burnunu ac elinden geldiğince bol bol emzir

Geçmiş olsun demlenmiş ılık çayı pamuğa döküp gözüne koyabilirsin dinlenmesini sağlar

Kizlar dünden beri bir bas agrisi var bas donmesine de döndü..gülceye dokunacak halim yok..demir ilacini icmiyordum pek ondan mi acaba yoksa degerlerim mi dustu ki..acaip bir bas donmesi

75 cc nasıl oluyor mama 30 60 90 diye gitmiyor mu Ben süt sağmıyorum sağdığımda da bir şey çıkmıyor hijyenik de gelmiyor soğudum süt sağmaktan. Ben de 60 cc'yi arttırmıyorum, aslında bizimki kakasını yaptıysa geceleri iyi uyuyor maşallah. Atak haftaları herhalde bizimkinin huysuzlukları da oluyor, şuan misafir var ama ben yatak odasında emziriyorum, bir türlü keyfini yapamadık küçük beyin

Ay bi benimki durmuyor su kanguruda yav cocuk sıkılıyor cikmak istiyor icinden

Kızlar çok yoğun saç dökülmesi yaşıyorum. Yumak yumak dökülüyor öyle söyleyeyim. Kansızlık da yok. Hamilelikten kalma apikobal ve dodex ampul var b12 için. Kullanılır mı acaba?
Benim de başladı dökülmem, çocuğun üstüne düşüyorlar bir de Ben d vit kullanmadım kabızlık yapıyor diye, multivitamin kullanıyordum. Bir haftadır denir hapına da başladım. Dediğin ilaçları bilmiyorum ama Demir eksikliği yapıyor saç dökülmesini.

faydasi olur belki
Ay teşekküre ederim elwingcim benim
Bu kız kim peki başk videosu varsa inceleyeyim

Kızlar çok yoğun saç dökülmesi yaşıyorum. Yumak yumak dökülüyor öyle söyleyeyim. Kansızlık da yok. Hamilelikten kalma apikobal ve dodex ampul var b12 için. Kullanılır mı acaba?
Emzirmek genelde döküyormuş öncelikle vitaminlerine dikkat et bi de halelles şampuanı emziren anneler çok kullanıyor mühendisoğlunda görmüştüm çok memnunlar bi incele bakalım
Kizlar dünden beri bir bas agrisi var bas donmesine de döndü..gülceye dokunacak halim yok..demir ilacini icmiyordum pek ondan mi acaba yoksa degerlerim mi dustu ki..acaip bir bas donmesi
Ay ay ben de
Hiç başımın döndüğünü bilmezdim gebelikte bile
İki gündür oturduğum yerde bile sallanıyorum ben de demire tekrar başladıminiaşlah faydası olur

Kızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi

Kızlar 12. Haftada atak var mı 2 3 gündür benim kız huysuzlujta tavan yaptı kucak istiyor ve ayakta sallanmak uyuklamak istiyor. Kakasınında düzenini bozdu sabah birkez yapardı dün sadece akşam yaptı onuda çok sulu yaptı bugün hiç yaomadi ishal olsa devamı gelirdi dimi .

Ben hamilelikten beri onu kullanıyorum canım ama fayda etmedi. Hamileyken neredeyse hiç dökülmüyordu vayy şahane şampuan dedim ama emzirirken bir işe yaramadı

Bizimki kundagi bebekliginden beri (buyudu de kocaman oldu bebisim ) hic sevmedi, hic yapamadik.

Ben hamilelikten beri onu kullanıyorum canım ama fayda etmedi. Hamileyken neredeyse hiç dökülmüyordu vayy şahane şampuan dedim ama emzirirken bir işe yaramadı
Ya galiba bu dokulme dogal bir surec. Benim saclarim hamileligin son uc ayinda tek tel dokulmedi. Artik saclarima sinir oluyordum. Zaten cok sacim vardi, iyice artti o donem. Yikamak bile iskence oldu bana. Dogumdan 20 gun sonra yetti be deyip kestirdim. Simdi son 3-4 haftadir dokuluyor. Demir hapi kullaniyorum hic ara vermedim, degerlerim hep cok iyi. Ama hamilelikte dokulmeyen o saclar simdi hormonlarin eski haline donmesiyle dokuluyor. Ben cok sukur diyorum, cunku sac fazlaligindan illallah etmistim. Normalde de cok dokulur ama hic azalmaz saclarim. simdi fazlaliklardan kurtuluyorum diye dusunuyorum.

Saclarin asiri dokuluyorsa bile endise etme bence, zamanla duzene girer. Herkes de yasadigina gore dogal bir surec.

Kızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi
Oyle bir ihtimal soz konusu. Hatta saglik ocagindaki ebe riskli donem dedi, dogum kontrol hapi vs kullanamadiginiz icin dikkat etmeniz lazim dedi. Ama baska sebeplerden bizde o ihtimal yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…