Öyle bir şey yok canım kalabilirsin dikkat ett
Oyle bir ihtimal soz konusu. Hatta saglik ocagindaki ebe riskli donem dedi, dogum kontrol hapi vs kullanamadiginiz icin dikkat etmeniz lazim dedi. Ama baska sebeplerden bizde o ihtimal yok zaten
Ben niye öyle düşündüysem sanki öyle bi ihtimal yokmuş gibi rüyalarımda görüyorum tekrar hamile kaldığımı
Allah istediğimiz zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin tekrardan da teşekkür ederim duymamışım ben extra extra extra dikkatli olurum

Rica ederim, insallah her seyin hayirlisi. Bizimki tup bebek, ben bile korkuyorum hamile kalirim diye.

Kızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi
Ben 2.yi oldum bugün..cok dikkat etmek lazim valla bu islerde hic belli olmaz korundugumuz halde ben paranoya oluyorum

Ben yuvarlak kafes kafes bir top cingiragimiz var onu kullaniyorum en cok onu sevdi. Aralardan parmaklarini da gecirip tutuyor. Dusurmeden gobusunun ustunde oynadi onunla. Pusetin tutma ywrine asilan sesli oyunvagimiz da var onu da yakalamaya calisiyor.

Eklentiler

• Screenshot_20191222-225541_Google.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 22
Canim miktar az bence. Mama kutusundaki aya gore hazirla ve aksam mama ver. Hem sut hem mama kafasi karismasin. Sutu de gece ver. Atiyorum 120 yaziyorsa kutuda bu ay bebekler icin 120 hazirla ictigini icsin icmedigini atarsin. Hem boylece kac cc ile doydugunu anlarsin. Az ondan az bundan yapma hic.

Dişler hazirlaniyor heralde.yerleri çok kaşınıyor ki bizimki de öyle canim hırsla kapıyor.Mesela ben 4 aylikken çıkarmışım
Ben sulu dis kasima aldim. Daha sogutmadim ama ilerde buzdolabina koyup verecegim. Hirsla isirmaya calisiyor bazen de emiyor dis kasimayi.

Kızlar benim kız mama kabul etmiyor bazen sütüm az gibi hissediyorum doymamıştır diyerek mama hazırlıyorum ama bi yudum bile içmiyor neden acaba en son 5.500 gramdı kilosu ama 2.ay kontrolünde şimdi ne kadar bilmiyorum ikamet aldıramadık daha sağlık ocağına götüremedim 3.ay için geç kaldık baya ama ya doymuyosa diye de hep aklımda napmam gerek bilmiyorum mama hazırlayıp dökmekten usandım

Kızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi
Hayir canim oyle bir ihtimal var. Gebe kursunda adet olmasaniz bile yumurtlayabilirsiniz demislerdi. Sut korur lafi hikayeymis

Ciğerlerinde sıkıntı yok dediler canm şükür öksürük bizdede var malesef ememiyor tıkanıyor

Aynisindan bizde de var hem sesi ilgisini çekiyor hem de aralıklı yerlerinden tutabiliyor. Biraz vakit geçirmiş oluyo hiç değilse.

Benim de dönüo. Saç avuç avuç dökülüo

Ciğerlerinde sıkıntı yok dediler canm şükür öksürük bizdede var malesef ememiyor tıkanıyor
O zaman çok şükür ki ciğerlerine inmemiş, o yüzden ilaç vermemişler. Odanın sıcaklığına ve nemine dikkat et, sık sık burnunu aç, geçecektir inşallah

14,5-19,5 atak haftasında olanlar? geçirenler geçirmeyenler? bu kabus bu kadar uzun mu gerçekten? 3 gündür gece uykuları berbat. atak haftasında olmasına bağlıyorum. 28 günümüz kalmış. 28
Biz 15 haftaligiz ama 1.5 hafta erken dogdugu icin duzeltilmis haftasi 13.5 haftaya denk geliyor. Yine de ben atak haftasinda oldugunu dusunuyorum. Gece uyanmalarini gectim uyanir uysnmsz ince bir ses tonuyla ve yuksek sesle aglamaya basliyor. Daha atak haftasina girmeden boyleysek umarim atak zamanindan da erken cikariz

Benim de cok asiri dokuluyor. Gittim kestirdim ama kuafor cok kesti cok uzuldum de. Resmen sacimin yarisini kesti. Elimle su kadar kesin diye uzunluk da gosterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…