Öyle bir şey yok canım kalabilirsin dikkat ett
Ben niye öyle düşündüysem sanki öyle bi ihtimal yokmuş gibi rüyalarımda görüyorum tekrar hamile kaldığımıOyle bir ihtimal soz konusu. Hatta saglik ocagindaki ebe riskli donem dedi, dogum kontrol hapi vs kullanamadiginiz icin dikkat etmeniz lazim dedi. Ama baska sebeplerden bizde o ihtimal yok zaten
Rica ederim, insallah her seyin hayirlisi. Bizimki tup bebek, ben bile korkuyorum hamile kalirim diye.Ben niye öyle düşündüysem sanki öyle bi ihtimal yokmuş gibi rüyalarımda görüyorum tekrar hamile kaldığımı
Allah istediğimiz zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin tekrardan da teşekkür ederim duymamışım ben extra extra extra dikkatli olurum
Bir sene uğraştık biz de ama çok korkuyorum Allah isteyen herkese versin bizlere de öyle yine hayırlı zamanlarda inşallahRica ederim, insallah her seyin hayirlisi. Bizimki tup bebek, ben bile korkuyorum hamile kalirim diye.
Ben 2.yi oldum bugün..cok dikkat etmek lazim valla bu islerde hic belli olmazKızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi
Bizimki de kundaksiz uyumuyo yapsak bi dert yapmasak bi dertBizimki kundagi bebekliginden beri (buyudu de kocaman oldu bebisim) hic sevmedi, hic yapamadik.
Ben yuvarlak kafes kafes bir top cingiragimiz var onu kullaniyorum en cok onu sevdi. Aralardan parmaklarini da gecirip tutuyor. Dusurmeden gobusunun ustunde oynadi onunla. Pusetin tutma ywrine asilan sesli oyunvagimiz da var onu da yakalamaya calisiyor.4.aya yaklaşıyoruz elimizde birkaç oyuncak var daha çok oyun halısını kullanıyom zeka kartları var ama ondan çok çabuk sıkılıyor sarmıyor bizimkinibi tane de çıngırak var
Canlar oyuncak, çıngırak olarak önerileriniz nelerdir
Bir de eğitici olsun diye bu aydan sonra hangi oyuncaklar alınabilir
Masal okuyan eğitici köpekçik gibi oyuncaklar var kullanan var mı aramızda
Canim miktar az bence. Mama kutusundaki aya gore hazirla ve aksam mama ver. Hem sut hem mama kafasi karismasin. Sutu de gece ver. Atiyorum 120 yaziyorsa kutuda bu ay bebekler icin 120 hazirla ictigini icsin icmedigini atarsin. Hem boylece kac cc ile doydugunu anlarsin. Az ondan az bundan yapma hic.Bizimkini mama da uyutmuyor artıkemzirip üstüne 35 cc süt 45 cc mama veriyorumdum acaba emzirip üstüne direk 75 cc mama mı versem diyorum ama sırf çocuğu uyutmak için mama vermek de bencillik mi olur acaba diyorum gerçi 30 cc artmış olacak. Ayyy kafam da deli sorular...
Ben sulu dis kasima aldim. Daha sogutmadim ama ilerde buzdolabina koyup verecegim. Hirsla isirmaya calisiyor bazen de emiyor dis kasimayi.Dişler hazirlaniyor heralde.yerleri çok kaşınıyor ki bizimki de öyle canim hırsla kapıyor.Mesela ben 4 aylikken çıkarmışım
Ben de ikinci defa oldum bitti bileBen 2.yi oldum bugün..cok dikkat etmek lazim valla bu islerde hic belli olmazkorundugumuz halde ben paranoya oluyorum
Hayir canim oyle bir ihtimal var. Gebe kursunda adet olmasaniz bile yumurtlayabilirsiniz demislerdi. Sut korur lafi hikayeymisKızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi
Ciğerlerinde sıkıntı yok dediler canm şükür öksürük bizdede var malesef ememiyor tıkanıyorAh kuzum yaa kimbilsin nasıl zorlanıyordur nefes alırken. Sen evde de serum + aspiratör uyguluyorsun dimi? Gerçi o da hırıltıya çare değil. Sadece hırıltı olsa bizim doktorumuz da vermiycekti ama öksürük de olunca, iyice dinledi göğsünü sırtını, ciğerlerinden geliyodu o hırıltı, antibiyotik vermeden geçmez dedi. 2 doktor da vermediyse vardır bi bildikleri, eğer içine de sinmiyorsa başka bi doktora daha git derim, daha çok küçükler
Ememiyor canm tikali olduğu için ben temizliyorum evde ama inş çabuk geçer sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun bizimkine 62 günlükken tıkanıklık vardı göz de akınca zatürre olmasın diyerek antibiyotik verdi dr.Sen burnunu ac elinden geldiğince bol bol emzir
Aynisindan bizde de var hem sesi ilgisini çekiyor hem de aralıklı yerlerinden tutabiliyor. Biraz vakit geçirmiş oluyo hiç değilse.Ben yuvarlak kafes kafes bir top cingiragimiz var onu kullaniyorum en cok onu sevdi. Aralardan parmaklarini da gecirip tutuyor. Dusurmeden gobusunun ustunde oynadi onunla. Pusetin tutma ywrine asilan sesli oyunvagimiz da var onu da yakalamaya calisiyor.
Benim de dönüo. Saç avuç avuç dökülüoAy teşekküre ederim elwingcim benim
Bu kız kim peki başk videosu varsa inceleyeyim
Emzirmek genelde döküyormuş öncelikle vitaminlerine dikkat et bi de halelles şampuanı emziren anneler çok kullanıyor mühendisoğlunda görmüştüm çok memnunlar bi incele bakalım
Ay ay ben de
Hiç başımın döndüğünü bilmezdim gebelikte bile
İki gündür oturduğum yerde bile sallanıyorum ben de demire tekrar başladıminiaşlah faydası olur
O zaman çok şükür ki ciğerlerine inmemiş, o yüzden ilaç vermemişler. Odanın sıcaklığına ve nemine dikkat et, sık sık burnunu aç, geçecektir inşallahCiğerlerinde sıkıntı yok dediler canm şükür öksürük bizdede var malesef ememiyor tıkanıyor
Benim de dönüo. Saç avuç avuç dökülüoAy teşekküre ederim elwingcim benim
Bu kız kim peki başk videosu varsa inceleyeyim
Emzirmek genelde döküyormuş öncelikle vitaminlerine dikkat et bi de halelles şampuanı emziren anneler çok kullanıyor mühendisoğlunda görmüştüm çok memnunlar bi incele bakalım
Ay ay ben de
Hiç başımın döndüğünü bilmezdim gebelikte bile
İki gündür oturduğum yerde bile sallanıyorum ben de demire tekrar başladıminiaşlah faydası olur
Biz 15 haftaligiz ama 1.5 hafta erken dogdugu icin duzeltilmis haftasi 13.5 haftaya denk geliyor. Yine de ben atak haftasinda oldugunu dusunuyorum. Gece uyanmalarini gectim uyanir uysnmsz ince bir ses tonuyla ve yuksek sesle aglamaya basliyor. Daha atak haftasina girmeden boyleysek umarim atak zamanindan da erken cikariz14,5-19,5 atak haftasında olanlar? geçirenler geçirmeyenler? bu kabus bu kadar uzun mu gerçekten? 3 gündür gece uykuları berbat. atak haftasında olmasına bağlıyorum. 28 günümüz kalmış. 28
Benim de cok asiri dokuluyor. Gittim kestirdim ama kuafor cok kesti cok uzuldum de. Resmen sacimin yarisini kesti. Elimle su kadar kesin diye uzunluk da gosterdim.Benim de dönüo. Saç avuç avuç dökülüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?