İkametle bi alakası var mı bilmiyorum ama aile hekimini e-nabızdan değiştirebilirsin, bi dene istersen. Çünkü zaten 4. Ayları geliyor aşı zamanları. Bir de sağlık ocağı dışında bi doktorunuz yok mu takibini yapan, öyle olsa aslında mama ver ya da verme diye o söyler, daha iyi olur.
Sütünü sağdın mı hiç? Hani mama veriyosun almıyo ya, sütünü versen alcak mı? Onu da almıyosa demek ki karnı toktur minnoşun :)

Diyetimizde yumurtali kek denemistik ya yumurta hemen 3 gunde dokuntuleri geri getirmeye basladi. Ben dun dayanamadim tereyag yedim. Bu gun peynirli pogaca da deneyecektim. Ispanakli lorlu borek yedim ama yufkada yumirta yok. Ondan midir nedir kaka yapti sirf mukus. Ustelik kan parcaciklari da var. 9 gunden sonra 5. Gun kendisi yapti. Uetmedi 1 saat sonra tekrar yapti onda da kan parcaciklari vardi cok az ve kaka suluydu. Sut urunlerine de alerjisi varsa bu Cocuk ne yiyecek. Ben ne yiyecegim de sut olacak.

Bi zaman sağdım fazla diye biberonla verdim onu da içmedi bizimkinin sıkıntısı biberon galiba tutmak yerine oyun oynuyor biberonla eşim gidip görüştü ikamet gerekiyormuş buraya yeni geldiğimiz için henüz doktor da bilmiyorum. Bi defa götürdüm geçen hafta rastgele birine devlet hastanesine pek ilgilenmedi kilosuna bile bakmadı. Ben ısrar edince de o bizim işimiz değil aile hekiminizin işi dedi

Olur mu öyle şey, hastanede başka bir doktor bulun.
Ben de bi kere devlette rastgele bi doktora girmiştim bizden onceki bebeğin bezinden igrenmisti. Yani bebeğin kakasinin bi suru derdi var madem igreniyosun niye çocuk doktoru oldun. Zaten onlar çıkmadan bizi neden aldı onu da anlamadım. Şimdiki doktorumdan çok memnunum herşeyiyle ilgileniyor sen de bulursun inş iyi bi doktor

Kızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi
Öyle bi ihtimal aç konusu malesef. Ben adet oldum sandım ama iki gün iki üç damla şeklindeydi bir daha olmadım. Doktor normal çünkü emziriyorsun dedi. Bu dönemde yumurta oluşabilir, adetle atılmadan döllenebilir, ki tedaviyle hamile kalanların bile ikinci bu şekilde çok kolay oluyor. Benim eşim korunmayı sevmez ama benden çok dikkat ediyor artık Zaten üç-dört kez ancak olmuştur fırsat bulup da.

Devlet hastanelerinde nedense bir hasta çıkmadan diğerini alıyorlar. Biz bebeğin bezinin fotosunu doktora gönderiyoruz whatsapptan Doktor gösterin tabi bunlar bizim için çok değerli bilgiler diyor, çocuk gastroentroloji doktoru.

Bende yogurdu ve peyniri kestim 3gundur kaka yapiyoruz hergun ve mukus olmadan..ama cok kotu bas donmeleri basladi..

2 buçuk ölçekten yapıyorum 30+30+15 oluyor. Evet ben de açlık olduğunu sanmıyorum. Acaba bi ihtimal açlıktan mı deyip mamaya yüklendim bugün sonucu hiç iyi olmadı gündüz 2 kere kaka yapmıştı zaten, gece uykusuna geçemeyince aç herhalde deyip 2 kere hem emzirdim hem mama verdim 2.mamayı verdiğim gibi alttan çok fena bi kaka yaptı su gibi açık sarı resmen üstten baskı yaptık alttan sindirilmeden çıktı çok üzüldüm bi daha çocuğuma bu kadarr yüklenmem.

Canım dontorun kim senin hangi sehirdeydin ve sizindemi kakanizda sorun vardi

Evet var öyle doktorlar. Başka bölümler neyse ama çocuk doktorları gerçekten şaşırtıcı oluyorlar. Başka bi doktor bulacam en kısa zamanda inşallah

H honey bunch çok geçmiş olsun canım

H honey bunch demek m pozisyonu ve dünya sağlık örgütü onayı. Boroosh baby nasıl acaba.
Ben boroosh aldim. Memnunum aslinda her turlu ihtiyaci karsilamis ama ben mi oturtamadim anlamadim. M seklinde duruyor bacaklari ama sirti c seklinde olmuyor kendini surekli kasıyor oglum cikmak istiyor icinden. Bir de kemer kısmında sadece sert bi kartonumsu bir sey var sünger vs yok cocuk onun uzerine oturuyor acaba o mu rahatsiz ediyor anlamadim. Ilgili kisilere fotograf da attim aslinda bir sorun yok bebegin durusuyla ilgili dediler ama bilmiyorum sonraki gunler oturtamamis olabilirim

ben de yumurtayi denedim cildi kabarik kırmızı oldu
yumurta
tahin
susam
baya baya alerjisi var

H honey bunch geç miş olsun canım
ben çocukken çok çıkardı
sonra çok saçma ama dış hekimi akrabamız dediki hissedince elinle ikiye böldüğun sarımsagin içini sür uca
neyse hissedince çıkmaya başladığını sürdüm bir sure sonra çıkamaamamya başladı
çok inatçı olabiliyor yakana yapışmaz umarim çok okuma fırsatım olmadı ama
bir de bir öğrencim e musallat olmuştu yillar önce artik kızın gercek gözünü unutmuştum neyse küçük bir operayonla mudahele ettiler de kurtuldu
şu an be durumdasin

E Elwing6 geç miş olsun canım
neden basın dönüyor Allah korusun ya ciddi bisey degildir ins.
bi mineral v.s. eksikligi de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…