İkametle bi alakası var mı bilmiyorum ama aile hekimini e-nabızdan değiştirebilirsin, bi dene istersen. Çünkü zaten 4. Ayları geliyor aşı zamanları. Bir de sağlık ocağı dışında bi doktorunuz yok mu takibini yapan, öyle olsa aslında mama ver ya da verme diye o söyler, daha iyi olur.Kızlar benim kız mama kabul etmiyorbazen sütüm az gibi hissediyorum doymamıştır diyerek mama hazırlıyorum ama bi yudum bile içmiyor neden acaba en son 5.500 gramdı kilosu ama 2.ay kontrolünde şimdi ne kadar bilmiyorum ikamet aldıramadık daha sağlık ocağına götüremedim 3.ay için geç kaldık baya ama ya doymuyosa diye de hep aklımda napmam gerek bilmiyorum mama hazırlayıp dökmekten usandım
Bi zaman sağdım fazla diye biberonla verdim onu da içmedi bizimkinin sıkıntısı biberon galiba tutmak yerine oyun oynuyor biberonlaİkametle bi alakası var mı bilmiyorum ama aile hekimini e-nabızdan değiştirebilirsin, bi dene istersen. Çünkü zaten 4. Ayları geliyor aşı zamanları. Bir de sağlık ocağı dışında bi doktorunuz yok mu takibini yapan, öyle olsa aslında mama ver ya da verme diye o söyler, daha iyi olur.
Sütünü sağdın mı hiç? Hani mama veriyosun almıyo ya, sütünü versen alcak mı? Onu da almıyosa demek ki karnı toktur minnoşun :)
Öyle bi ihtimal aç konusu malesef. Ben adet oldum sandım ama iki gün iki üç damla şeklindeydi bir daha olmadım. Doktor normal çünkü emziriyorsun dedi. Bu dönemde yumurta oluşabilir, adetle atılmadan döllenebilir, ki tedaviyle hamile kalanların bile ikinci bu şekilde çok kolay oluyor. Benim eşim korunmayı sevmez ama benden çok dikkat ediyor artıkKızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi
Devlet hastanelerinde nedense bir hasta çıkmadan diğerini alıyorlar. Biz bebeğin bezinin fotosunu doktora gönderiyoruz whatsapptanOlur mu öyle şey, hastanede başka bir doktor bulun.
Ben de bi kere devlette rastgele bi doktora girmiştim bizden onceki bebeğin bezinden igrenmisti. Yani bebeğin kakasinin bi suru derdi var madem igreniyosun niye çocuk doktoru oldun. Zaten onlar çıkmadan bizi neden aldı onu da anlamadım. Şimdiki doktorumdan çok memnunum herşeyiyle ilgileniyor sen de bulursun inş iyi bi doktor
Bende yogurdu ve peyniri kestim 3gundur kaka yapiyoruz hergun ve mukus olmadan..ama cok kotu bas donmeleri basladi..Diyetimizde yumurtali kek denemistik ya yumurta hemen 3 gunde dokuntuleri geri getirmeye basladi. Ben dun dayanamadim tereyag yedim. Bu gun peynirli pogaca da deneyecektim. Ispanakli lorlu borek yedim ama yufkada yumirta yok. Ondan midir nedir kaka yapti sirf mukus. Ustelik kan parcaciklari da var. 9 gunden sonra 5. Gun kendisi yapti. Uetmedi 1 saat sonra tekrar yapti onda da kan parcaciklari vardi cok az ve kaka suluydu. Sut urunlerine de alerjisi varsa bu Cocuk ne yiyecek. Ben ne yiyecegim de sut olacak.
Kestirdim yine bağlıyorum. Güya kestirdimBenim de cok asiri dokuluyor. Gittim kestirdim ama kuafor cok kesti cok uzuldum de. Resmen sacimin yarisini kesti. Elimle su kadar kesin diye uzunluk da gosterdim.
2 buçuk ölçekten yapıyorum75 cc nasıl oluyor mama 30 60 90 diye gitmiyor muBen süt sağmıyorum sağdığımda da bir şey çıkmıyor hijyenik de gelmiyor soğudum süt sağmaktan. Ben de 60 cc'yi arttırmıyorum, aslında bizimki kakasını yaptıysa geceleri iyi uyuyor maşallah. Atak haftaları herhalde bizimkinin huysuzlukları da oluyor, şuan misafir var ama ben yatak odasında emziriyorum, bir türlü keyfini yapamadık küçük beyin
Bizimki de sevmediAy bi benimki durmuyor su kanguruda yav cocuk sıkılıyor cikmak istiyor icinden
Bi yerde okumuştum malesef adet olmasak da hamile kalma ihtimali az da olsa varmışKızlar bi de şey soracağım daha adet olmadık ya hamile de kalamayız değil mi
Yani dikkat ediyorum ama öyle bi ihtimal söz konusu olmaz değil mi
Canım dontorun kim senin hangi sehirdeydin ve sizindemi kakanizda sorun vardiDevlet hastanelerinde nedense bir hasta çıkmadan diğerini alıyorlar. Biz bebeğin bezinin fotosunu doktora gönderiyoruz whatsapptanDoktor gösterin tabi bunlar bizim için çok değerli bilgiler diyor, çocuk gastroentroloji doktoru.
İçe doğru daha sağlıklıymışBizimki de sevmedibi de bunda yüzü dışa gelecek şekilde koyabiliryor muyuz çocuğu? Bizimki yüzü bana dönük durmayı sevmiyor, dışarı bakacak
Evet var öyle doktorlar. Başka bölümler neyse ama çocuk doktorları gerçekten şaşırtıcı oluyorlar. Başka bi doktor bulacam en kısa zamanda inşallahOlur mu öyle şey, hastanede başka bir doktor bulun.
Ben de bi kere devlette rastgele bi doktora girmiştim bizden onceki bebeğin bezinden igrenmisti. Yani bebeğin kakasinin bi suru derdi var madem igreniyosun niye çocuk doktoru oldun. Zaten onlar çıkmadan bizi neden aldı onu da anlamadım. Şimdiki doktorumdan çok memnunum herşeyiyle ilgileniyor sen de bulursun inş iyi bi doktor
Ya nasil koyuyorsunhz ben telefonda uygulamadan giriyorum ama degistiremiyorum profil fotografimiDur şirin bi tane koyayım onu sev bari
H honey bunch çok geçmiş olsun canımCanım çok geçmiş olsun. 1 ay önce ben de yaşadım. 5 günde geçti ilaçlarla. Ömrümde bilmem gözümde hastalık olduğunu. Bu döneme denk geldi. Doktorun uyardı mi bilmiyorum ama. Farkında olmadan elini gözüne götürüp memene, yahut bebege değmesin elin. Mümkünse kucağına aldığında hasta gözünün tarafında tutma Oyku'yu... Bulasir dedi doktor bana. İlk 3 gün önemliymiş. Dikkat edersin sende..
Ben boroosh aldim. Memnunum aslinda her turlu ihtiyaci karsilamis ama ben mi oturtamadim anlamadim. M seklinde duruyor bacaklari ama sirti c seklinde olmuyor kendini surekli kasıyor oglum cikmak istiyor icinden. Bir de kemer kısmında sadece sert bi kartonumsu bir sey var sünger vs yok cocuk onun uzerine oturuyor acaba o mu rahatsiz ediyor anlamadim. Ilgili kisilere fotograf da attim aslinda bir sorun yok bebegin durusuyla ilgili dediler ama bilmiyorum sonraki gunler oturtamamis olabilirimH honey bunch demek m pozisyonu ve dünya sağlık örgütü onayı. Boroosh baby nasıl acaba.
ben de yumurtayi denedim cildi kabarik kırmızı olduDiyetimizde yumurtali kek denemistik ya yumurta hemen 3 gunde dokuntuleri geri getirmeye basladi. Ben dun dayanamadim tereyag yedim. Bu gun peynirli pogaca da deneyecektim. Ispanakli lorlu borek yedim ama yufkada yumirta yok. Ondan midir nedir kaka yapti sirf mukus. Ustelik kan parcaciklari da var. 9 gunden sonra 5. Gun kendisi yapti. Uetmedi 1 saat sonra tekrar yapti onda da kan parcaciklari vardi cok az ve kaka suluydu. Sut urunlerine de alerjisi varsa bu Cocuk ne yiyecek. Ben ne yiyecegim de sut olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?