Avmde uzun kaldınız mı?Rahat oluyor mu?yarın maç varmış eşim gitsek mi diyor.biz köyde yaşayınca her zaman ile gitmiyoruz malum 140 km mesafeeşim muhtemelen oğlum ile stada gider biz kızım ve bebiş ile avm turlarız ama pek cesaretim de yok.Bebek arabamız yok.Kanguru ile 2-3 saat nasıl olur bilemedim.Bir yanım otur evinde rahatca diyor diğer yanım bir değişiklik olur diyor

Devlet hastaneleri çok kalabalık ondan öyle oluyo ama bu Dr iki kişiyi aynı anda aldi. Şimdiki doktorum bebeğin herşeyine bakiyo bizim sorularimizi cevapliyo biz çıkarken cagiriyo. Ozele gitmiş gibi ilgileniyo.
Zaten olması gereken o bence. Bizim doktor da bezini kendi açıyo kasıklarına bakiyo hatta yumurtaliklarina bile baktı kac sefer

En az 2.5 saatte 1 besle. Seninkinde yazik kuzhda gaz olmus. Sindirilmisle yeni mama sut karismis. Yatmadan once emziriyorum ben. Sanki acikmis gibi agliyo. Uykuya cok bunalinca da amacsizca aglayabiliyor.

Csnim bebek arabasiz zor olur. Bebek arabasinj odunc alabilecegoniz biri yok mu? Ben sadece kanguru ile cikmaya cesaret edemem ya icinde uyursa diye. Ama kendini eve de kapatma gezmek de iyi gelirdi.
Benimkinin de doktor kontrolu var sabah. 2 otobus degistirip gidecegim hastaneye. Sira almak eziyet. Koskoca hastanede sira alinan 2 banko var onda da 3erden 6 kisi islem yapiyor. Onceden her katta sira alinitordu da bekleme olmuyordu. Simdi ust katlardaki bankolarda duranlar bos oturuyor.

Bende yogurdu ve peyniri kestim 3gundur kaka yapiyoruz hergun ve mukus olmadan..ama cok kotu bas donmeleri basladi..
Canim muhtemelen senin bunyen gicsuz dusmeye basladi. Ben de hastaneye gidecegim gunler kahvalti etmeden ciktim otobusu kacirmamak icin. O gunlerde bas donmesi vr halsizlik yapti. Vaktinde yemeyip biraz gecirince basim dondu benim de. Aman ac kalma canim. Kendini ihmal etme. Senin saglik eldeb giderse kim bakacak gulceye.

ben de yumurtayi denedim cildi kabarik kırmızı oldu
yumurta
tahin
susam
baya baya alerjisi var
Tahin bizimkinde de var sanirim ama yakinda denemed8m. Doktorun verdigi sira ile gidoyorum ben denemeye. Once pismis yogurt denedik 1 hafta sonra pismis yogurt ve yumirta sarisini denedik kek olarak. Sonra peynirli pogaca, yogurt çorbası seklinde devam edecegiz. Ama ben dayanamadim dun yogurt corbasi da yaptim hepsi agir geldi sanki ama cidden yiyebilecegim cok az sey var ve cok sıkıldım ben. Su an denemem karisti gibi oldu o yuzden 2 gun daha sıkı diyet yapip peynirli pogaca yapacagim. Bakalim peynirli borekten mi oldu yoksa yogurt corbasondan mi bulurum insallah. Tum egzamalar da tekrar k8zardi hemen yerleri belli oldu.
Daha sadece yogurt yeme asamasina gelemedim. Doktorun yaptigi siralama da bana guzel rehver oldu. Mantigini kavradim.
Asil ek gida zamanindan korkuyorum. Bebege birsey tattirmaktan korkuyorum. Emerken bizden bile etkilenen kendisi yese dha kotu olur.

Sorma canım ya ben de az herhalde doymuyor mu kafasında yüklendim çocuğa bayağa sonu iyi olmadı 90 cc mama verdim üstüne emmek istedi emzirdim karnı acaip şişti azıcık da kustu, uğraş uğraş uyumadı da 2 saat geçti tekrar emzireyim dedim emmedi düzgün acımıştır ondan uyumuyor herhalde deyip bi 75 daha mama hazırladım eşim karnı şiş bu çocuğun dedi bişey olmaz dedim o 75 mamayı yediği gibi alttan öyle tuhaf bir kaka yaptı ki su gibi resmen çok açık sarı, sanırım fazla baskı oldu bağırskalarındaki mama-süt doğru düzgün sindirilemeden çıktı halbuki gündüz 2 kere normal kakasını yapmıştı ki benim kız 5 günde bir kaka yapar. bir daha çocuğu zorlamayacağım. Ben emzirip üstüne takviye veriyorum o yüzden az veriyordum, sütüm zaten çok dolu dolu değil o yüzden 2-3 saatte bir emzirmezsem iyice azalır.

En az 2.5 saatte 1 besle. Seninkinde yazik kuzhda gaz olmus. Sindirilmisle yeni mama sut karismis. Yatmadan once emziriyorum ben. Sanki acikmis gibi agliyo. Uykuya cok bunalinca da amacsizca aglayabiliyor.
Evet canım uyku ağlaması olduğunu bildiğim halde aç uyumasın sonra sık uyanıyor diye sağlam besleyeyim dedim sonu hiç iyi olmadı aslında çocuklara çok da yüklenmemek lazım ya, çocuğun açlık ağlaması vs yok sırf kilo alsın diye takviye yapıyoruz

Avmler şu an mikrop yuvası. Mecbur kalmadıkça karda yağmurda gezdirin bebisim ama avmye sokmayın onca saat bence. Dışarıda bağışıklık kazanır açık havada ama Avmler hastalık yuvası. Daha çok küçükler...

Kizlar ebebekte beslenme arac gerecleri indirimde. Son iki saat. Ek gida oncesi bir bakin.
Ben kaçırdım galiba neler aldın ne almak lazım ben de alayım yavaş yavaş
güzelmiş ben de algım bakayım
Plm123 ShinSeGi teşwkkür ederim canlarım
Ay kuzular çok geçmiş olsun inşaşlah alerjisi olan şey zamanla geçer ek gıda döneminde
Ahahah bizimki de zaten ilkini zar zor yaptırdım diyebilirim kardeşi olsun çok isterim ama bizimki hiç istemiyor
Kalıyoruz ben rahat da ediyorum ama bebek arabasız zor olur hafta içi gitmek mantıklı daha tenha daha rahat edersin haftasonu gitmemeye çalışıyoeum ben de havadan ordan burdn mikrop kapmayalım diye
Ama ben hiç kanguruyla da denemedim belki öyle de rahattır

Bizim doktorumuz da öyle muayene ediyor, kulak memesini sıkıp seviyor

Biz bir yıl uğraştık olsun diye. Kardeş kısmını da Allah verirse olur

Ben kuaföre gittim dün, babaanneye bıraktık, fazladan mama vermiş ağlayınca ve sonuç sulu açık sarı kaka.

Evet kizlar son zamanlarda beslenmeye dikat etmiyorum.demir ilacinida biraktim kafaama göre.yarin guzel alisveris yapicam fazla disardan yedik bu ara geziyoruz diye

Bebek arabasiyla cok rahatiz uyuyo genelde aciktiginda bebek bakim odssinds besliyorum artik daha kolay oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…