Günaydın anneler
Uyku eğitimi vermeyi düşünen var mı
Nasıl vereceksiniz ne zaman başlanır çok bi bilgim yok ama bi eğitmen ya da psikolog yardımıyla mı yapılıyor

Sagolun kizlar fikirler için.Bebek arabasız zor olacak anlaşılan o yüzden erteleyeyim ben en iyisi
Kanguruya 4 aydan önce koymuyorum ben canım. Ama kanguru takmayı çok seviyorum o ayrı
Arabası olsa daha rahat olurdu küçük olduğu için.
Yoksa bi iki saat durabilirler 4 aydan itibaren

Teşekkür ederimm
Gece uykusu max 3-4saat zaten ilk yarım saati koynumda oluyor ben 2-3 saat uyudum uyudum sonrası hep bi saatte bir
Kilo alımı düşük cıktıgı icin doktorda mamaya basla dedi ama bir hafta denedik begendimedi hipple aptamili en azından aksam icse dedigin gibi sütümde birikir saglıgımda düzene girer

Normalde açık sarı sulu olmuyor mu? Bizim genelde öyle. Fazla emince yeşil olur diye biliyorum ben

Cok sagol ilk tüküren derken sokakta birini çevirip tülürttüreyim o zaman
Allah yardımcın olsun biz biriyle basedemiyorız

Valla hic uyarmadı hatta bulasıcı değil dedi
Bi tuhaf zaten komple gözüm sisti arpacıktaki gibi kırmızı bi yer falanda yok arpacgın türlerinden biri birde tabi alerjik bişeymiş
Hijyene ekstra dikkat ediyorum dedigin gibi Allah korusun ne olur ne olmaz
Emzirme döneminde bazı kadınlarda yorgunluktan halsizlikten oluyormus
Cok sagol

Günaydın anneler
Uyku eğitimi vermeyi düşünen var mı
Nasıl vereceksiniz ne zaman başlanır çok bi bilgim yok ama bi eğitmen ya da psikolog yardımıyla mı yapılıyor
Ya ben de düşünüyorum ama ağlatmak da istemiyorum yavrumu. Uyku eğitimi ile ilgili sayfalar, videolar hatta kitaplar filan var. Mahallenin en mutlu bebeği kitabını sipariş verdim onu okuyarak bi başlayacağım bakalım bi de instagramda peritozuuyku diye bir sayfa var mesela o sayfayı da seviyorum

H honey bunch geçmiş olsun nazar değiyor annelere heralde Allah başka dertler hastalıklar göstermesin inşallah
Annemde suara cok göz önündesin iki okuyayım bişeyin kalmaz dedi de okutmadım niye okutmadıysam
Aminn biz iyi olalım ki bebişlerimizi koruyalım cok sagol :)

Geçmiş olsun demlenmiş ılık çayı pamuğa döküp gözüne koyabilirsin dinlenmesini sağlar
Cok sagol
5 ilacım var ücü günde dört biri günde iki biride gece yatarken
Cay demedi ama sıcak pamuğu bir saat gözünde bekley dedi yayılmasını saglıyormus icindeki iltihabın aynı mantıktır belki

Ya nasil koyuyorsunhz ben telefonda uygulamadan giriyorum ama degistiremiyorum profil fotografimi
:)
Burda kendi yazdıgın bir mesajdan fotoğrafının üstüne tıkla veya yukarıda gördügün kücük fotograf olması gereken yuvarlagın üstüne tıkla
Acılan sayfada fotograf olması gereken yere tekrar tıklayıp düzenleyi sec
Acılan yeni sayfada dosya sec diyip telefonundan hangi fotoyu istiyorsan onu sec ve tamam de
Değişir :)

Cok sagol
Benimki arpacık ucu kırmızısı sivilcesi falan yok gözüm komple sis sanki böyle arı sokmus gibi davul üstü
İc arpacık sanırım merhem sürerken hissediyorum yerini ama dısardan gözükmüyor
Sisligi iki günde iki katına cıkmıstı simdi o durdu hatta biraz indi gibi veya gözüm bu görüntüye alıstı bilemedim :)
İnsallah dedigin gibi tekrar etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…